Alan Wake (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Emberek is kint kempelnek az utcán amikor Juli a boltos lány,és Pista a Ranger a fánkot zabálja.<#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
Sok ház van aminek elkezdték a belsõ terét itt derül ki,hogy eleve már megcsinálták faluhajet.
Azért tovább mennék a hegyek felé,ki tudja mi vár ott.
Van egy olyan jelenet amikor a rendõrségi helikoptert betámadják a varjak,és le zuhan na ott is hatalmas a terület,és a helikopter után van egy kis kút,vagy micsoda.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A kompon a kocsiba kell szállni,és elvisz a zabáldáig itt baszta alá írni,hogyan kell<#falbav>#falbav><#merges3>#merges3><#gonosz3>#gonosz3>
Lehet még is hagytak benne sok mindent bár ez majd nemsokára ki derül tesztelem is 😊"
Párszor visszatérünk a városba, csak éppen este(illetve egyszer a rendõrségre mikor világos van még), egész nagy részét bejárjuk, csak akkor már eléggé káosz van, útakadályok mindenütt,amik terelnek minket a jó irányba. Ezért van kidolgozva részletesen, csak este nemnagyon lehet ezt megfigyelni, meg ugye az akadályok miatt teljesen bejárni, de látni lehet
PSN ID.: Beegabor
Azt is oda írtam minek akkora pályát benne hagyni,hogy az is le húzza a gébet.
Nem azt mondtam,hogy nem futott volna el,mert meg tudták volna oldani.
Én szerintem sokkal jobban jártunk így,mert legalább emlékezetes marad a folyamatos sztori vezetés miatt.
Nem lébecolnunk,vagy mégis?😊
Most néztem a Gameszar oldalát,és találtam egy érdekes vedejót amiben be lehet járni a várost miután ki köt a komp.
Lehet még is hagytak benne sok mindent bár ez majd nemsokára ki derül tesztelem is 😊
Videó.
Ennyi fény-árnyék és fizika kezelés mellett ne gondold, hogy extra memóriaigénye lett volna a nap vándorlásának, így is minden fényt real-time számol, pontosan ez az egész lényege. Az meg, hogy a "konzol" miatt ne mehetne ... háát ... Másfél évvel ezelõtt is ugyanez a PC -m volt mint most. Tegnap adtam neki egy próbát, hogy milyen lett a PC verzió és 1024 felbontás és no AA mellett sem túl folyamatos a frame rate, ha minden más látvány elem engedélyezett. Ezzel csak azt mondom, hogy esetemben az (akkoriban) 5 éves XBOX gyõzött a PC hardver ellenében. Így nézve nincs semmi "konzol miatt" ...
Másrészt ahogy Totti is mondta, a napszak változás valóban tönkrevágta volna a jól felépített történetvezetést, ezt mesélték is a készítõk és semmi okom kételkedni a mondandójukban: ha real-time napszak akkor nem veszed észre a mûködését egy bóklászósan is 1 órás nemzeti parki séta alatt. Ha pedig gyorsított, mint a GTAIV -ben is, akkor meg egy esetleges hajnal mint olyan, keresztbevághatott volna egy izzasztó fightot vagy menekülést. Jobb ez így.
By the way, végig fogom tolni megint az Alan Wake -et, imádom ... és már elõ van készítve a 3500 forintocska az American Nightmare -re! <#wink>#wink>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amolyan Alan Wake 1 és fél😊
Tovább írja a gépen a történetet,majd a befejezése év vége felé derül ki.
Minek hagynák benne,ha erõ forrást spórolnak meg ezáltal,és a grafikára,és fizikára ami Xbox 360 nál is jelen van arra fektetik a hangsúlyt.
Akkor javítom Xbox 360-ra jelent meg,így többes szám töröl Konzol remélem megfelel😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy csak 360ra jelent meg, szóval a konzolok többesszám nem tudom mi akart lenni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Napszak idõjárás váltás,ha nem szedték ki bár elképzelhetõ,hogy igen legfõképpen erõ forrás megtakarítása véget Konzolok miatt.
Akkoriban szépen mutatott volna.
Azért kíváncsi vagyok,ha lehetne bekapcsolni szellem módot körbe lesném mekkora terepet vágtak ki,és ahova nem tudok eljutni a textúrák milyen minõségben vannak megoldva.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Menüben Episodes itt ki vállasztod a nehézségi fokozatot,és kiadja utána a +2 DLC tartalmat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kicsit érdekes na mindegy a lényeg,hogy megértette<#hehe>#hehe>
A legnagyobb döbbenet a ragozás hiánya volt, ami még jobban megkavart mikor olvastam. 😊
Régebben egy leírást fordítottam,és a fordításban másold a játék gyökérmappájába a repedt mappa tartalmát<#idiota>#idiota>
A virágbolti csak egy helyettesítés és nem a warez fordítása.
Valamint azt nem azért találták ki hogy ne legyen a warez szó megjelenítve a hsz-ban.
A warez tiltása nem szavakra fókuszál hanem maga a warez témát tiltja elvileg. 😊
Ha szigoruan eljárna a nem létezõ hg nem a crack illetve szebben hangzó krekk szó lenne a tilos hanem eleve a téma hogy itt beszélitek meg hogy miképpen idítható el a warez játék. 😊
Nem gond, én elvagyok írhattok ami jólesik csak nekem poén volt. 😊
Semmi baj nem történt csak vicces szitu szerintem. 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
a tv-s epizódok narrátora is teljesen olyan stílusú, mint a max payneben a képregényes részeknél.
Per Aspera Ad Inferi.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
6 játszható episode. + 2 DLC 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mellesleg Sam Lake írta az Alan Wake sztoriját
PSN ID.: Beegabor
Aztán lehet, csak én fantáziálok. 😊
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT