2387
  • tommygear
    25-30 már mindenen folyamatos
  • tommygear
    nem, asszem max a call of duty megy 60-al mert az nem egy mai motor
  • kasa85
    Amúgy 403 mas a hiba kód amit fel töltöttél.
  • kasa85
    Gyakorlatilag csak pár FPS nyit.
    Ott egészen más kontrollerrel játszani,és folyamatosnak tűnik.
  • kasa85
    Itt a felső kettő ami nagyon jó,de csak egyesével enged fel tölteni máskülönben félbe szakad,ha egyszerre többet töltesz fel.
  • mester1987
    X360-on 30 fölé nem is megy egy game sem?
  • zotya10002
    Le is szedtem!Jó game!

Szépen megy full HD-ban
  • tommygear
    és az nem elég egy single játékban? xboxon is fix 30 minden
  • mester1987
    Nálam bejön a kép, de nem teljes persze.
  • kasa85
    Mint írtam nem kell,és váltsunk témát Csataliszt nem érdekel.
  • Fox44
    Nincs mit!) Egyébként Abu elég jól ért a témához. Ő írta a cikket is. Csak felteszed ugyan úgy, mit a driver-t. Ha mégse lenne jó, akkor leszeded.(Star menü/vezélőpult/programok és szólgáltatások. Win 7-nél)
  • kasa85
    Hibás
  • kasa85
    Nem csak arra.
    Milyen VGA van a gépben?
    NA végig toltad?
  • DarkSector
    Én tudom.
  • mester1987
    Csak Crossfire-re jó, ha azt használsz.
  • mester1987
    :D
  • DarkSector
    Megnéztem ezzel a profillal, 22-ről felment az fps 22-re. Jó kis cucc.
  • mester1987
    Köszi Fox.
  • Fox44
    Itt van egy leírás róla: Link
  • DarkSector
    Miért kell megköszönni és mit? Ezeket eddig is tudtam honnan kell letölteni. :)
    Az nem driver, amit írtál.
    Nem voltam bunkó, de elég az alapdriver felesleges kombinálni.
  • mester1987
    Akit érdekel van Motion Blur Disabler.

ON
    OFF
    ON
    OFF
  • kasa85
    És milyen az alaphoz képest,mennyit toltad eddig?
  • kasa85
    Amúgy le lehet törölni,mivel külön van a két driver,és nem fossa össze magát ha valaki ettől fél.
    A modert valaki próbálta már?
  • kasa85
    Te tudod.
    Ez a Driveredhez ki adott javítás.
    Ha két alap driver között vagy után érkezik egy játék a cap az egy köztes ami fél mb nagyságú bele rakják,és azzal javítva van a game.
    A te 12.1es drivered nem támogatja úgy ahogyan kéne.
    A hivatalos oldalon is fent van,és ha fel mész akármelyik topikba nagyon is ajánlják,mert ezzel duplázódik az FPS:
    Nem kontárkodik bele az alap Driverbe ez egy kiegészítés amíg a következő végleges alap Catalystbe bele nem kerül.
    A Cap az nagyon fontos,ha szerepel az adott játékod alatta.
    Mivel előtte meg kaptad a végleges Drivert,és a teljesítmény nem olyan amennyire mennie kellet volna akkor azt a Cap driverrel orvosolják.
    Ez nem kísérletezés,de ha nem akarod le tesztelni hát ez van.
    Menny be egy szakmai topikba én rendszeresen bújom ezeket,és nagyon is ajánlják a feltételét!
    Amúgy ha nem is köszönöd meg ne legyél bunkó kösz
  • DarkSector
    Jah lassan asszem végére érek, vagy nemtudom. :)
  • Macccy
    Mr. Dark
    Mindjárt én is nézem és töltöm is lefelé az American Nightmare -t! Ugye már fennvan LIVE! -on?
  • Macccy
    Enyhe SPOILER... Nightmare difficulty, Episode 6 ... közeledik a vége, immár 24 órán belül másodszor, mert nem lett meg minden kézirat lap és egyebek se ...
    Van ez a rész, amikor futsz az erdőben és lehajít eléd cuccokat a forgószél ...
    A ködből távol előtűnik egy rozzant kajiba, mellette lámpa, de nem működik, be kell rántani az aggregátort. Futok odafelé, mögöttem susog az erdő, reccsen az ág, jönnek a sötétek! Berántok egy fáklyát, hogy kis időt nyerjek, lelassítja őket ha kerülniük kell is. Odaérek az aggregátorhoz. (B) Activate ... (A) .... (A) ... forgatom - megjegyzem szerintem ez már alapból zseniális ötlet ... Nightmare difficulty miatt 4x (!) kell időben megrántani ahhoz, hogy beugorjon. Épp a harmadikat rántottam be amikor odaért az egyik tahó a kezében sarló, kalapács!! ÍÍÍíííííííí ... Belassult a jelenet, mert a holtteremből ugrott elő ... fordul az aggregátor tárcsája ... közeledik a rozsdás penge ... mindjárt zöldbe ér ... (A) ... RRrrrööfffrRRRrrr Beindult és ahogy felvillant a lámpa szétkapta a sötét gecit!

Levert a víz, pedig én is kétszer játszottam végig a játékot plusz pár fejezetét újráztam is az achievement miatt. : ) De baszottjó ez még most is!
  • Fox44
    Link
  • mester1987
    Az Application profiles az mire jó amúgy?
    Több profilod lehet benne azt annyi?
  • DarkSector
    Ja hát az kell a kutyafaszának.
  • DarkSector
    Én felrakom azt amit kidob az én konfigomra és ennyi ettől lesz gyorsabb ha a friset rakod fel.
    Eleve 2 vga driver nem lehet egyazon időben a gépeden, ezt nem is értem ....
  • Fox44
    Az nem driver! AMD Catalyst Application Profiles
  • mester1987
    Kettő amúgy fenn se lehet, felülírja a 12.1-et a 12.2 vagy a 12.3.
  • DarkSector
    Szerintem a töbieknek hagyd meg a legfrisebb verziót az egy dolog hogy te büvészkedsz a gépeden. :)
  • kasa85
    Te dogod tégy egy próbát,és meglátod ha 12.1 Catalyst oldalon kiadott régi végleges változathoz felrakod nagy mértékben fog változni a teljesítményed,ha nem kupán vághatsz
  • DarkSector
    Driverek itt vannak amúgy csak kiválasztod mid van:

AMD
    Nvidia
  • kasa85
    12.2 Tesztelésre ki adott végleges változat amit javítanak benne azt majd a 12.3ba ültetik át vagy 12.2 Cap 1 formába.

Mert kell.
    Ez egy köztes javítás amit külön az alá prezentált játékokhoz adják ki külön Singel,és CF alapú kártyákhoz.
  • mester1987
    Ennyi :D
  • DarkSector
    Lol pls ne írj már ilyeneket, miért kéne 2 drivernek fent lennie?
    OMG.
    Leszeded a legújabb drivert aztán jó8.
  • mester1987
    Vagyis az "esetleges" hibákat abban javítják ki és véglegesítik majd 12.2 véglegesre.