2387
-
#1225 25-30 már mindenen folyamatos -
#1224 nem, asszem max a call of duty megy 60-al mert az nem egy mai motor -
kasa85 #1223 Amúgy 403 mas a hiba kód amit fel töltöttél. -
kasa85 #1222 Gyakorlatilag csak pár FPS nyit.
Ott egészen más kontrollerrel játszani,és folyamatosnak tűnik. -
kasa85 #1221 Itt a felső kettő ami nagyon jó,de csak egyesével enged fel tölteni máskülönben félbe szakad,ha egyszerre többet töltesz fel.
-
mester1987 #1220 X360-on 30 fölé nem is megy egy game sem? -
#1219 Le is szedtem!Jó game!
Szépen megy full HD-ban -
#1218 és az nem elég egy single játékban? xboxon is fix 30 minden -
mester1987 #1217 Nálam bejön a kép, de nem teljes persze. -
kasa85 #1216 Mint írtam nem kell,és váltsunk témát Csataliszt nem érdekel.
-
Fox44 #1215 Nincs mit!) Egyébként Abu elég jól ért a témához. Ő írta a cikket is. Csak felteszed ugyan úgy, mit a driver-t. Ha mégse lenne jó, akkor leszeded.(Star menü/vezélőpult/programok és szólgáltatások. Win 7-nél) -
kasa85 #1214 Hibás -
kasa85 #1213 Nem csak arra.
Milyen VGA van a gépben?
NA végig toltad? -
#1212 Én tudom. -
mester1987 #1211 Csak Crossfire-re jó, ha azt használsz. -
mester1987 #1210 :D -
#1209 Megnéztem ezzel a profillal, 22-ről felment az fps 22-re. Jó kis cucc. -
mester1987 #1208 Köszi Fox. -
Fox44 #1207 Itt van egy leírás róla: Link -
#1206 Miért kell megköszönni és mit? Ezeket eddig is tudtam honnan kell letölteni. :)
Az nem driver, amit írtál.
Nem voltam bunkó, de elég az alapdriver felesleges kombinálni. -
mester1987 #1205 Akit érdekel van Motion Blur Disabler.
ON
OFF
ON
OFF -
kasa85 #1204 És milyen az alaphoz képest,mennyit toltad eddig? -
kasa85 #1203 Amúgy le lehet törölni,mivel külön van a két driver,és nem fossa össze magát ha valaki ettől fél.
A modert valaki próbálta már? -
kasa85 #1202 Te tudod.
Ez a Driveredhez ki adott javítás.
Ha két alap driver között vagy után érkezik egy játék a cap az egy köztes ami fél mb nagyságú bele rakják,és azzal javítva van a game.
A te 12.1es drivered nem támogatja úgy ahogyan kéne.
A hivatalos oldalon is fent van,és ha fel mész akármelyik topikba nagyon is ajánlják,mert ezzel duplázódik az FPS:
Nem kontárkodik bele az alap Driverbe ez egy kiegészítés amíg a következő végleges alap Catalystbe bele nem kerül.
A Cap az nagyon fontos,ha szerepel az adott játékod alatta.
Mivel előtte meg kaptad a végleges Drivert,és a teljesítmény nem olyan amennyire mennie kellet volna akkor azt a Cap driverrel orvosolják.
Ez nem kísérletezés,de ha nem akarod le tesztelni hát ez van.
Menny be egy szakmai topikba én rendszeresen bújom ezeket,és nagyon is ajánlják a feltételét!
Amúgy ha nem is köszönöd meg ne legyél bunkó kösz -
#1201 Jah lassan asszem végére érek, vagy nemtudom. :) -
#1200 Mr. Dark
Mindjárt én is nézem és töltöm is lefelé az American Nightmare -t! Ugye már fennvan LIVE! -on? -
#1199 Enyhe SPOILER... Nightmare difficulty, Episode 6 ... közeledik a vége, immár 24 órán belül másodszor, mert nem lett meg minden kézirat lap és egyebek se ...
Van ez a rész, amikor futsz az erdőben és lehajít eléd cuccokat a forgószél ...
A ködből távol előtűnik egy rozzant kajiba, mellette lámpa, de nem működik, be kell rántani az aggregátort. Futok odafelé, mögöttem susog az erdő, reccsen az ág, jönnek a sötétek! Berántok egy fáklyát, hogy kis időt nyerjek, lelassítja őket ha kerülniük kell is. Odaérek az aggregátorhoz. (B) Activate ... (A) .... (A) ... forgatom - megjegyzem szerintem ez már alapból zseniális ötlet ... Nightmare difficulty miatt 4x (!) kell időben megrántani ahhoz, hogy beugorjon. Épp a harmadikat rántottam be amikor odaért az egyik tahó a kezében sarló, kalapács!! ÍÍÍíííííííí ... Belassult a jelenet, mert a holtteremből ugrott elő ... fordul az aggregátor tárcsája ... közeledik a rozsdás penge ... mindjárt zöldbe ér ... (A) ... RRrrrööfffrRRRrrr Beindult és ahogy felvillant a lámpa szétkapta a sötét gecit!
Levert a víz, pedig én is kétszer játszottam végig a játékot plusz pár fejezetét újráztam is az achievement miatt. : ) De baszottjó ez még most is! -
Fox44 #1198 Link -
mester1987 #1197 Az Application profiles az mire jó amúgy?
Több profilod lehet benne azt annyi? -
#1196 Ja hát az kell a kutyafaszának. -
#1195 Én felrakom azt amit kidob az én konfigomra és ennyi ettől lesz gyorsabb ha a friset rakod fel.
Eleve 2 vga driver nem lehet egyazon időben a gépeden, ezt nem is értem .... -
Fox44 #1194 Az nem driver! AMD Catalyst Application Profiles -
mester1987 #1193 Kettő amúgy fenn se lehet, felülírja a 12.1-et a 12.2 vagy a 12.3. -
#1192 Szerintem a töbieknek hagyd meg a legfrisebb verziót az egy dolog hogy te büvészkedsz a gépeden. :) -
kasa85 #1191 Te dogod tégy egy próbát,és meglátod ha 12.1 Catalyst oldalon kiadott régi végleges változathoz felrakod nagy mértékben fog változni a teljesítményed,ha nem kupán vághatsz -
#1190 Driverek itt vannak amúgy csak kiválasztod mid van:
AMD
Nvidia -
kasa85 #1189 12.2 Tesztelésre ki adott végleges változat amit javítanak benne azt majd a 12.3ba ültetik át vagy 12.2 Cap 1 formába.
Mert kell.
Ez egy köztes javítás amit külön az alá prezentált játékokhoz adják ki külön Singel,és CF alapú kártyákhoz.
-
mester1987 #1188 Ennyi :D -
#1187 Lol pls ne írj már ilyeneket, miért kéne 2 drivernek fent lennie?
OMG.
Leszeded a legújabb drivert aztán jó8. -
mester1987 #1186 Vagyis az "esetleges" hibákat abban javítják ki és véglegesítik majd 12.2 véglegesre.