Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg se nézted. A bal alsó sarokban látszik, hogy egy direct drive kormánnyal tolja, még a hozzá való FFB beállítást is bemutatta.
Minek ez a folyamatos trollkodás?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.19. 19:20:06
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
www.smart-bus.hu
Most vagy nincs jol beallitva, vagy nem tudom, de kb auto mozgasa nem volt az autonak.....😞
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ennél fogva nem lehetett feltenni a 7-et,de nem is bánom a váltást sokkal jobb,pedig először picit óckodtam tőle.
www.smart-bus.hu
Lehet nem kellett volna megvennem.😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.19. 17:37:09
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Win10 alatt a Win7 különböző verzióiként ismeri fel, legyen az Win8, 8.1 vagy bármi.
A Win10 már sokban különbözik a Win korábbi verzióitól.
De a lényeg, hogy 64bites legyen az OS.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.19. 15:27:38
John Broomhall talks with composer & audio director Stephen Baysted about creating sounds for the immersive racing sim

Bár aki benne volt a fejlesztésben, annak nem utólag a megjelenés után kellett volna játszani a csalódottat, felháborodottat. 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Patchek biztosan lesznek. Főleg pécén. Annyi tesztgépük biztos nincs ahány féle pécére felkerül a játék megjelenéskor és persze ott vannak még a szoftver ütközések, vírusírtók, VGA driverek, stb... stb...
A lényeg, hogy folyamatosan javítsák.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.19. 11:21:20
Csak nem bírom, mikor a hülyeségeket terjesztenek. Amúgy nem akartam letépni a fejed, de ez így nagyon ostobán hangzott. Sorry. <#eljen>#eljen>
Majd meglátjuk mennyire van készen...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Most vesszük meg másodszor, úgy ahogy anno meg kellet volna jelenie(javított fizika, normális FFB,3 monitoros támogatás stb.), persze
az SMS-nek anyagilag jó ez így is
Remélem az első hónap nem meggy el patchelgetéssel
Gondolod most akkora újdonságokat mondtál???<#idiota>#idiota>
Akkor is az ""f1 2017 a legjobb szim""<#hehe>#hehe>
Csak a WMD tagoknak volt, úgymond ingyen, azok közül is legfőképpen a Full Memberektől felfelé.
Kb. 60-80ezer WMD tag volt. Ebből kb. 20-30ezer volt, aki Full Member vagy afölötti tagságot vásárolt. Mindenki más az aktuális Steam árakat fizette. Mit gondolsz miből tudták ezeket a pénzeket visszafizetni? Ja, igen! Csak a pécés eladások után fizettek.
Na kapaszkodj meg! 950ezer körül fogyott a pCARS, Steamen. És még hozzájönnek a DLC eladások.
Csak néhány példa a hasonló játékok eladásaiból;
AC ,
rF2 ,
Dirt Rally ,
Dirt 4 ,
f1 2016 ,
F1 2017 jelenleg így áll. De még lehetne sorolni.
#16268 : Na, igen ez hatalamas sikernek mondható a kategórián belül és még véletlenül se idézőjelben. <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.19. 10:19:07
IGN - 9,2/10
Areajugones - 9/10
Digitally Downloaded - 4,5/5
Hobby Consolas - 90/100
IGN Italia - 9/10
Meristation - 9/10
PCGamesN - 9/10
Vandal - 9/10
Wccftech - 9/10
GameStar - 89/100
PCGamer - 89/100
Everyeye.it - 8,8/10
Multiplayer.it - 8,8/10
IGN Spain - 8,7/10
The Games Machine - 8,7/10
SpazioGames - 8,5/10
Gaming Nexus - 8/10
God is a Geek - 8/10
Windows Central - 4/5
Stevivor - 7,5/10
Per Aspera Ad Inferi.
Next PC upgrade: 2022
Ahhoz képest már csak hab a tortán hogy,biztos jobb mint az 1.
Akinek meg ez sem elég......<#beka3>#beka3>
Gondolom aki írta jobban én hozzá mint én bármikor is fogok a témához....
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.18. 21:04:57
Nem fejlesztettek semmit? Akkor a dinamikus pálya micsoda?
A Bandai Namco mióta határozza meg, hogy mi kerülhet a játékba, ha ők nem a kiadó, hanem csak a terjesztő, az IP tulajdonosa meg az SMS?
Persze akinek a Mario Kart meg ez egy kategória, mert autós játék-autós játék, annak tényleg nem szembetűnő a változás.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.18. 20:43:06
Ezeknek a videóknak nagy része már több, mint 3-4 hónapos. Ezekkel járták a kiállításokat, miegyebeket. Ezeket kapta a sajtó is. Szóval, a jelenlegi állapot vagy ha úgy tetszik a végtermék ezektől eltér, eltérhet.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.18. 20:00:49
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"A Project Cars 2 az egy az egyben a Project Cars. Semmit sem fejlesztettek rajta technikailag. Persze ennek az oka a Bandai Namco Entertainment. Ők döntötték el, hogy kiadják ugyanazt még egyszer.
Eredetileg egyébként ez a Madness Engine új verziójával jött volna, amit anno nagyon ígérgettek, hogy DX12 leképezőt is támogat, de nem lett belőle semmi. A Bandai Namco a technikát háttérbe helyezte, és csak tartalmat kért. Emiatt a korábbi motor korlátjai ugyanúgy megmaradtak"
Game GPU CPU/VGA tesztje
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.18. 19:40:29

<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.18. 16:27:57
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.18. 12:40:56
Ha nagyon igazat akarnek adni ennek az allitasnak, se tudnek. Mert ha azt mondom olyan szogben latszik egy bizonyos targy eloszor, hogy az egyik szemed szemszogebol latszana csak, akkor sem jelenhet meg az egyik pillanatrol a masikra, foleg, hogy a kornyeken levo dolgok mar lathatoak, mert nagyon szemetszur. Barmikor rogzitheted egyidoben, kulon bal jobb szem kepet is, de ahhoz meg vr sem kell, hogy egy 3d-s filmet (sbs) a tv-n, ugy nezzel, hogy ne 3d-ben jelenitse meg. Ott dobna mindenki ki a tv-jet, ha ezert bizonyos targyak csak ugy megjelennenek a semmibol. Szoval most se ertem, milyen kifogassal altak elo, ami megallna a helyet, de a jelek szerint nem is fogom. De erdekes, hogy csak ez a jatek produkalja ilyen latvanyosan.
@endy papp, hidd el a pc-mmel semmi baj, illetve nem reprezentativ felmeres, de nem egyszer lattam mar, hogy ac-ban, megkerdezi valaki, egy 20 fos public szerveren, hogy "csak en jatszom vr-ben" erre, jon vagy 2-4 reagalas, hogy dehogy es azokat nem is szamolod bele, akik erre nem reagaltak semmit, illetve a chatat is csak a menuben nezik, ha epp nincs jobb dolguk.
szerintem