19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Eleg szelektiven olvasom itt a kommenteket, akik tudom, hogy gyorsak barhol, barmivel, valamiert jobban adok arra amit irnak, amit ereznek.
Itt viszont nagyokat pislogok a kommentjeiken.
De konkretan a ktm-mel a nordschleife egy vicc, ami azert igen szepen vissza tudja adni mit rejt a jatek.
Szinte padlogazzal megy vegig az ember, alulkormanyzotta sosem valik, a trukkos kanyarokbol semmit nem ad vissza es hozom az ac-s idomet, amiert egy kis tulzassal. ott vert izzadok.
Most nem sorolom a kanyarokat amit itt padlogazzal be lehet venni, az ac-ben nem. de tiszta mario kart igy a jatek.
Konkretan ac-vel meg tc bekapcsolasa mellett is tobbszoros kihivas vegig menni ezen a palyan, itt kb jobbra balra rangatja a kormanyt az emnber es vegig is er.
probaltam havas szakaszt is cserebe, hogy nagyon benan nez ki az ut, egyforman van havazodva , sem nagy kihivas igazabol, bar nem neztem, lehet szoges gumit rak fel a jatek automatan az idojarashoz.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.10.01. 17:50:51 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos van mert már a törthöz is van :) -
De van, ugynaz a fos mint az elsőben. Külön kell letölteni. -
Itt nincs dedikalt szerver, csak ez az ingame lobbi ? -
:)
Lehet, csak verseny nincs ha epp olyanja van, csigatempoba kapcsolnak :))) -
Lehet:) -
Jajjmár...
akkor mire fel van változó időjárás, ha nem lehet használni ? :)) -
Egyszer legyen félig tele a pohár:))))))))))) -
Ez egy vizes majd száraz verseny, 120 % AI és kb ovis tempot mennek ...az a baj :)) -
Ez tuti, de:)) Mondod hogy letolnak állandoan, csak itt a videóban nem?:))) 100%-as AI plusz 60%-os Agresszió és teljesen jó nem tolnak le szárazon gyorsak stb.
Mentem egy 10 körös versenyt "TCR" autokkal, hátúlról indultam 31 fős mezőny, kb feljöttem az 5 kör alatt a 24-helyig amikor kimentek a boxba az AI-k, én mentem tovább 3 helyen kb:) következő körben kiment a másik kettő. Hatodik körben elkezdett esni a hó (summer beállítás LOL) volt 30 sec előnyöm kimentem a boxba, bent maradt a szerelés igy 1 percet voltam bent:D
Vissza jöttem valami 16-iik helyre de nekem arra az időre volt gumim a AI ment tovább ami volt rajta következő 3 körben bedaráltam őket feljöttem másodiknak de elállt a hó és felszáradt a pálya , pont utól értem az elsőt de nem birta a gumim jóformán elégett 1 kör alatt alig bírtam behozni a második helyre. Most itt mi volt a baj? Teljesen jól müködött minden élvezetes volt stb..
AI probléma legtöbbször hogy úgy megy az ember AI-val hogy "menj már az anyadba te szar AI" menj ugy hogy te is figyelsz rá mindjárt jobb lesz, nem mondom hogy ez isten de nem is annyira szar mint néhányan itt állítják. -
Nem tudom, ki, hogy játszik, nekem az AI úgy 40% körül van és kell vagy 5 kör, hogy jól megismerjem a pályát és jó kört menjek. Sajnos a segítő ideális ív és sebességjelző nyilak nagyon sok helyen nem működnek.
A jelenlegi pályán karrierben van 2 kanyar is, ahol egyáltalán nincs és padlógázon mégsem tudok átmenni rajtuk.
Ezen a pályán az első hely közelében sem voltam és még esett is. De 2 másodperccel úgy is el voltam maradva, hogy nem csúsztam le az útról.
Szóval az AI szerintem nem olyan gyenge, bár mindenképp változó. Van amikor meg rendesen elmaradnak mögöttem, van amikor elég nehezen bírok velük. És nem állítgatom a nehézségüket. -
Dehogyis.
Franc tudja mi van vele....bug bug bug, felkesz felkesz felkesz. -
Lehet hogy nem is az AI gyenge, hanem te vagy túl jó. -
Jo lenne vennel nehany uj kormanyt tesztelni ...! :)) -
alexease_(g25)_ffb_custom_settings_v3.zip
c:\Users\TE_NEVED\Documents\Project CARS 2\ffb_custom_settings.txt
A programban CUSTOM beallitas (Informative, Immersive, RAW, Custom):P
- Gain/Volume/Tone/FX: 100/75/50/75: a Volume-ot addig erdemes tologatni, amig nem clippingel felul (kormany es auto fuggo!).
- Alul nem rangat annyira, felul nem clippingel.
- Jobban erezni a megcsuszasokat (gumi + tulkormanyzas).
- Kormanyzas kozben jobban erezheto terheles valtas.
- Erosebb aszfalt egyeletlenseg erzes.
Ez G25, szuper TM/Fanatec/DD kormanyon akarmiislehet belole:D
Csak Ferrari 488 GT3 es Ferrari 333SP-n probaltam. A tobbit esetleg majd este;)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.01. 14:43:08 -

Ezzel most mit akarsz? Semmi lényeges nem látszik.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.01. 14:02:04 -
120 % Ai esőben ,setup nélkül agyig töltött benzinnel...2.5 kör ...:((
-
EZEK NEM ÉRDEKELNEK, SOSE FOGOM MÉG CSAK MEGNÉZNI SE :)) upsz ...
-
Ezzel csavarj egyet esőben :)
-
partotmos #17019 Ez a Hungaroring Classic tényleg nem piti. Kenik az öreg vasaknak rendesen, nem szaroznak. A délelőtti endurance rajtnál voltam kint a palánk mellett kibicelni egy rövidet. Volt hang bőven.
Elvileg ebben a játékban is az fmod kezeli a hangot mint az AC ban, és az azért nem gyenge - a spotter hangok egészen zseniálisak ott. Szóval a lehetőség a Carsnál is megvan... -
En meg nem lattam sehol. De sajnos nem is valami setup-megoszto barat a rendszer (egykonyvtarban az osszes, idiota file-nevek stb.).
Persze a file-nev ertheto, ez konzolos cucc is, es az emberek kepesek hulyesegeket gepelgetni (a file mukodes is egyszerubb, nem kell az ekezetes es egyeb dolgokkal foglalkozni). -
szóval setupokat lehet valahonnan tölteni? -
Igazabol a 120 % eleg overkill, ha jol megoldja az ai, olyan fektavokat vesz, ami kb lehetlen az adot autoval.
De valtozo idojarasnal, ahol en neztem teljesen megbolondult....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.01. 12:14:15 -
Tegnap állítgattam a difit, aztán nordon odacsaptam a szalagkorlátnak. Alig tudtam elfurikázni a boxig, gázelvételnél elkezdett durván jobbra húzni az autó. -
Erosen auto es palya fuggo;) Olyan palyan, ahol az AI nem tud megegyezni, ki mit csinaljon a fektavon es kanyarban, masodperceket ott hagyhatnak:D -
A garazsban levo ECU (ABS, TC stb.) csak azoknal az autoknal van, amiben gyarilag van elektronika (kiveve, ha valami bugos:P). A TC-t mindennel max-ra tettek (a bator gamepad-eseknek is legyen sikerelmenyuk:P).
A TC 100%-on, az ABS 0%-os van kikapcsolva.
De eleve az autok alap beallitasa olyan, hogy inkab legyen alulkormanyzott es/vagy negykereken csuszos, minthogy frusztraltak legyenek az jatekosok:)
Az ABS/TC-t azonnal allitani kell (alapbol hulyen gyorsit es lassit), de a diffi es preload is az "egyenes tovabbhaladasra" van beallitva:) Plusz merevitesek, lengescsillapitok, gumik... -
Jó lenne már látni tőled a száraz illetve a vizes köridőket. :DDD
120%-os AI!! Aha!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.01. 12:04:02 -
Nem nagyon nem mindegy neki, tokeletesen mast mennek kulondbozo gumikon, hasznalt uj gumikon stb....
Abszolut megold minden helyzetet, milyen hulyeseg lenne mar, ha csak simannem mellettem tartana....Dehigy tartja, ha ugy jon ki a lepes legyilkol , ha nemnem akkor en ot....
Ne hozd mar ki az ideget belolem !':)))) -
Szerintem már az is kezd kicsit nevetséges, sőt unalmas lenni, hogy te meg folyamatosan ekézed.
Ha nem tetszik, lehet visszamenni F1-ezni. Senki se gátol benne. Ha szerinted az a jó, akkor ott a helyed.
Én biztosan nem fogom hiányolni itt a folyamatos rinyálásodat.
Ez már kikívánkozott, mert azt azért mindenki látja, hogy ugyanaz történik, mint az első rész esetében. Már rohadt unalmas volt akkor is a folyamatos CARS fóbiáidat olvasgatni. Ennyi.
-
120%-os AI?
Akkor én nagyon béna lehetek. Én nem is nagyon állítgattam rajta, a gyári azt hiszem 60%-n van, mentem 2-3 futamot, és igen utolsó helyről rajtolva éreztem, hogy gyorsabb vagyok náluk valamennyivel, és hogy kicsivel fentebb lehetne tolni az erősségüket, na de 120%-ra?
-
Igen, bár, hogy ezt a BAC Mono-val tettem e arra már nem emlékszem, de emlékeim szerint semmivel sem lett jobb. Nem tudom, jól értelmezem e, az ABS kikapcsolásához pedig éppen ellenkező irányba kell állítani a csúszkát, tehát levenni minimumra? Mindegy, majd kipróbálom ismét :) -
Nem ezt vedem, csak felesleges hasonlitgatni a Codies-szel, mert teljesen mas rendszer. Igen, jobban mukodik, de azert mert mas;)
Ott azert tudsz elvezetes versenyeket menni, mert az AI-nak tokmindegy az auto, a tapadas es minden egyeb. Ott tartja az engine az AI-t korulotted, aztan annyi.
Ezert irtam, neha hasznosabbnak tunne egy agyon catchup-olt AI, mert a jatekos szempontjabol teljesen minegy hogyan ukodik az AI, hasznalni akarja, jol. Vagyis a Codies megoldasat dicsertem:) -
Az authentic megfelel a gyárilag engedélyezet vagy a verseny kiírások által engedélyezett segédletek használatának.
Általában az elektronikus, dinamikus segédleteket szokták tiltani. Ami a setupban van TC az egy fix beállítás, azt mechanikusan állítják és nem minősül segédletnek.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.01. 11:50:43 -
Az esos tapadas azert nem olyan rossz (persze, mindig lehetne jobb).
A slic-kel elvileg addig lehet autozni (kissebb-nagyobb csuszkalasokkal) amig nem egyertelmuen vizes/tukrozodo az aszfalt (megjelenites fuggo, csaloka is lehet). Az elso esos beallitas meg lazan, de egy ideig meg a masodik is belefer. Ennel szamit a napszak, a homersekletek, az auto mennyiseg es kell az idealis iv. A sotetebb/tukrozodobb reszekre kell vigyazni (de meg elmegy), ami gazos az a (kialakulo es meglevo) tocsak.
A magasabb esos palyan mar egyertelmuen bukta, ott mar sokat csuszkal, az iv is keves es sok a tocsa.
Hogy mennyire van jol osszehangolva az igazihoz kepest, az passz;) De tuti probaltak kovetni a valos versenyek tapasztalatait (vagy azon latottakat:P), es kompenzalni az emberek igenyevel (plusz-minusz).
Sajat "menesben", egyedul, kuln tesztelgetve vagy az atmeneteket dinamikusan, nincs kulonosebb gondom vele. Ami keves vagy eppen sok, betudom annak, hogy utana kellett menniuk a jatekosok tobbsegenek (szukseges "rossz"). Meg persze annak, hogy ezen meg lenne mit faragni:D -
Mast ne mondjak itt mar a rajtnal eldol a kerdes: ha kicsit bealszok az automata kuplung miatt, a mogulem indulo ai egyszeruen telibe lok, mert olyan okos, olyan onvezeto, es olyan jol valtoztat reagal aaz helyzetekre....pfff... -
Itt annyi a kulonbseg, hogy nem valtoztat semmin , valahigy korbe megy aztjoaz....:)))
Nem magyarazzuk mar meg a hulyeseget, f1 ben centire meno csatakat vivok az ai val, itt hol van ilyen, sehol...Annyura agyon van scriotelve a cm, higy millimeterre hasznalja a helyett mellettem, mogottem ahigy epp lehetosege van....
Picit kezd mar nevetseges lenni, ugy veditek ezt , pedig egy osszagaynolt szar jeleneleg :))) -
Hat nem tudom, kinek mi....
A kis merci meg a clio szarazon allandoan keresztbe akar allnia fektavon, esoben meg meg se moccan :))
Nekem ez igy fura....
De az ai tempo az valami egeszen elkepeszto, siman haromszor akkora fektavot vesz mint en, pedig nagyon en sem centizem :)) -
A főnök kiadta az utasítást. Ez van. :((
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.01. 11:39:32 -
OK de a Codies engine-ben az AI mukodes egy agyon-scriptelt valami:) Ott jnem vezeti az AI az autot, tartja a beallitott iveket, valtoztat ha akcio van, es azt a menettempot hasznalja, ami az osztas/szorzas utan kijon neki;) Raadasul 20 palya 1-fele autoval. Mas vilag.
Ilyenkor termeszetesen logikusan merul fel a kerdes, szukseg van-e "onvezeto" AI-ra (IS engine, CARS2), nem jobb-e egy elore jol osszehangolt koreografia (Codies)?! A Codies-e hasznalhatobb, megbizhatobb megoldas az tuti. -
Az eső azért nem annyira veszélyes, főleg ha csak rövid ideig esik.