Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nagyon elleszek, idővel talán kormányt is újra beszerzek, nekem nagyon fun, nem egy "ökörködős játék" az tény, ésszel kell vezetni kontrollerrel, kanyarodás közben nem nagyon fékezni, de nekem nagyon átjön, a HUD elemek nagyon tetszenek, a menü, az UI állat, a szektoridők kijelzése bitang. Vannak negatívabb dolgok is, de azok eltörpülnek a brutálisan pozitív összkép mellett...
"Game Ready
Provides the optimal gaming experience for Project Cars 2, Call of Duty: WWII open beta, Total War: WARHAMMER II, Forza Motorsport 7, EVE: Valkyrie – Warzone, FIFA 18, Raiders of the Broken Planet, and Star Wars Battlefront 2 open beta"
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.21. 14:18:31
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
És mire számítanak? <#confused>#confused>Majd azt mondja az EA, hogy igen, mi tényleg egy a**hole vagyunk. <#idiota>#idiota><#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy, kössz EA! Nélkületek, nem jött volna létre a pCARS! 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.20. 21:07:03
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy baromi ütős trailer lett, kár, hogy levették.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.20. 17:37:40
Egyébként még a PC1 fejlesztése alatt, felvetették egy SimPro DLC ötletét. De egyelőre a Madness motor se kész egy mindent részletet átölelő fizikára. Talán majd a PC 8 környékén.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.20. 14:07:21
a réti sast a fa tetejéről, meg -2 hőlégbalon...<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Legalább is, ha a mai és holnapi napot számoljuk. Inkább másfél nap. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.20. 12:20:34
Továbbá kíváncsi vagyok a Live Track 3.0-ra.
Amit már tudni, hogy a Multiplayer rész sokkal jobb lett, a pálya felhozatal még jobb lett és a Porsche, Ferrari, Lamborghini belépésével még jobb lett az autó kínálat is, főleg hogy bővítették a multi class rendszert. A karrier meg az AI-tól függ, hogy játszható-e vagy sem. Sajnos az egyben nem tudtam végigjátszani, mert nagyon hullámzó volt az AI teljesítménye. Néhány autótípusnál jókat lehetett vele küzdeni néhánynál meg nem. Bővítve lett a különböző versenyek szabályrendszere is. Remélem az idegesítő lassítgatást kivették belőle. Jó pont hogy lesz manuális boxutca és felvezető kört is lehet menni, ahol végre számít, hogy ki mennyire tudja bemelegíteni a gumijait. Gumifizika!!! Remélem nem scriptelt vacakkal szúrják ki a szemünk. Azt is tudni, hogy karrierben scriptelt lesz az időjárás. Ez alatt azt érthetjük, hogy verseny alatt dinamikus, de ha többször futjuk ugyanazt a versenyt, akkor mindig ugyanazok a körülmények lesznek. Szóval adott verseny mindig esős vagy száraz vagy mixelt száraz-esős lesz. De mondjuk ez is csak egy kisebb gond mert nem hiszem, hogy nagyon sok olyan ember lesz aki, mondjuk hússzor végigtolná a karriert. Minden esetre, amiket már lehet tudni azok közül is rengeteg a pozitívum az első rész ellenében, bár én azzal is jól elvoltam.
Ha meg valaki iR/rF mélységű autóműködésre számít az szerintem csalódni fog, mert a fizika továbbra is az első rész irányát követi, legalábbis a videókból tesztekből ez jött át. De már csak 1 nap és 13 óra van hátra, hogy személyesen is meggyőződjünk róla. 😉))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.20. 10:51:03
Amugy sok videot neztem, ami lejott az az hogy, a palya autok rettenet tapadnak, a kissebbek mar nem annyira. AI favago, buta. Hangok elso reszhez hasonloan eleg idegesitoek sokszor.
A legnagyobb kerdes itt az, hogy hogyan mukodnek majd a gumik, idojaras , ai stb.....
Ezekben volt igazan harmatgyenge az elso resz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A tovabb fejlesztett, jobb, hasznalhatobb dolgok azonnal termeszetesnek tunnek majd mindenkinek (foleg a kismillio video alapjan), igy azok nem jellenek meg a pozitiv oldalon. Logikusan (szokas szerint) mindenkinek csak a negativ reszek lesznek "emlekezetesek"😉
Hogy kinek mi, az valtozo: auto kezeles, FFB, AI, online hasznalhatosag, fps, 3 monitor vagy VR, karrier stb.
Es persze a hasonlitgatasok. Mindig kell valamihez, kikerulhetetlen, foleg ha van valakinek valami "kedvence" (hasznalatban vagy koncepcioban).
Bar nehez, de talan segithet az instant fikazas elkeruleseben, ha valaki "halmazokat" allit fel a kulonfele "koncepcioknak" (AC, iR, rF2, R3E, es bar meg kodos es furcsa lehet, de a Forza is beszall a dologba). Mar most felesleges a CARS2-ot megprobalni beletomkodni barmelyik koncepcioba, mert nem fog mukodni;D
Nem raketatudomany, igy szerintem azonnal belathato, hogy az iR/rF2/R3E azonnal "kihullik", es csak kis reszben fedik egymast a halmazok. Valszeg sokan majd az AC-fele halmazba probalnak belegyomoszolni es/vagy azzal minnel nagyobb kozos szeletet "kijelolni". Persze az sem fog mukodni, eleg csak olyan dolgokra gondolni, ami valszeg meg az AC2 almaiban sem szerepel (ilyen szintu livetrack, teljesen dinamikus evszakok, napszakok es idojaras, karrier, szabaly rendszerek stb.).
Ezeket azert erdemes fejben tartani az "osszehasonlitasoknal", egyreszt pozitiv dolgok barhogy is mukodnek, masreszt alapjaban befolyasoljak a koncepciot es a mukodest (fps, kinezet, megjelenites, autokezeles stb.).
A legfapados osszehasonlitaskent: konnyu ugy gyorsnak (fps) es "bug-mentesnek" lenni, ha valami nem tud napszakot (dinamikus vilagitas), rendes realroad-ot (megjelenites, szamolasi igeny, online, gumi/auto kezeles) vagy idojarast (animaciok, tukrozodesek
Nagy fogadast en nem kotnek ra, hogy hudeszuper lesz 😊)
https://www.youtube.com/watch?v=sRd49dB0SGY
btw elég jó review, sok témát érint, erősség gyengeséget kiemelve a végén.
beszoptam, úgy néz ki inkább megy a Forza irányába
Ráadásul Spa éjszaka esőben. Minden ott volt ahhoz, hogy senki ne tudjon semmit kihámozni a csomagból 😊
Egyébként nagyon nagyot kell buknia ahhoz, hogy ne vegyem meg <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.09.20. 07:48:22
www.smart-bus.hu
Szerintem kár kapkodni... a jelenlegi árakon bármikor megveheted, érdemes megvárni, hogy egyáltalán más mit tapasztal.
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu