19801
  • GeriDoc
    Ezt nem tudtam, utána nézek. Köszi.
  • Adam Jonas
    Thx!
  • sertrex #17156
    Steamnek van fps számlálója.
  • GeriDoc
    Ha már videókártya. Be lehet kapcsolni valamivel, hogy mutassa az fps értékeket? Vagy csak külsős progival? Enélkül nehezen érzem a különbségeket, de van egy olyan "gondom", hogy bekapcsolt V-sync-kel is akadozik, vagy ilyesmi. Kíváncsi lennék, hogy egyébként mennyi az fps-em.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.10.05. 13:17:21
  • Nyers
    High, 16xAF, SMAA Medium beállításokkal nem megy 60 FPS alá - 26 versenyautó, tiszta idő. Eső / vihar azért megeszi a gépet. YT összehasonlítás - G4560 + MSI GTX 960 / 1050Ti - Formula A @ CotA
  • Adam Jonas
    Ummm...oké :D

A GTX 780 erősebb azért sokkal, mint a 960, mondjuk nekem kicsit több memória van a gépemben, mint neked :D

De akkor ezek szerint nem kéne gondnak lennie, tehát sima 60 FPS....?
  • Alexease
    GTX780 (4GByte DDR2-vel:P) es mukodik;) Minden high, kiveve tukrozodesek LOW. Esoben, 20 AI-val startnal (palya fuggo) 30-50fps, amugy +60fps. Ja es 1280x720px:D
  • Adam Jonas
    Van, aki GTX 960-on futtatja a programot? Mi a tapasztalat? Bőven elég egy kevert medium-high beállításra úgy, hogy min. 60 FPS meglegyen?
  • Dante73
    Sziasztok, kis segítséget kérnék.
    Gondoltam, vásárlás előtt kipróbálom kormánnyal a játékot. Nos, beszereztem egy méreg drága, (Saitek R440, ér vagy 5000;-et, de legalább FFB-s) kormányt, F1 2017 megy vele, Project Cars 1 szintén, Viszont a PC2, az Assetto Corsa, és a The Crew meg el sem indul. (Rz utóbbi, a 2,5 éves gyerek miatt van a gépen)
    Egyszerűen a PC2 hibaüzenet küldését ajánlja, AC el sem indul, The Crew, meg felajánlja, hogy majd szól, ha van megoldás. Van valami tipp? Lehet, a beállításokat kellene törölni, nem tudom. Aki tud, valami tippet adjon. A gépen win10 van, driverek rendben...
  • RepeszElek
    Én is volt FM rajongó voltam!:)
    A 4et egyeneden imádtam de megvan a többi is a 7 kivételével.
    De mi történt? Annyira kedvett csinált a játék az autózáshoz hogy vettem egy cockpitet,kormányt stb stb. és még úgy is élveztem amíg li nem próbáltam a pcars meg az assetto corsa-t meg a dirt rally-t.
    Azóta rásem tudok nézni a forzára pedig hogy imádtam....:)
  • Totti5
    Ezt eddig is tudtuk megjelenés előtt is, de ahogy olvaslak az lényegtelen, hogy miben jó :)
  • unrealnoise
    OFF Nah ne viccelj már. :D Itt az a csodálatos Forza 7 teszeted, konkrétan nincs a játékban esőgumi, nincsen fullos, dinamikus napszakváltás ls időjárás változás, nincs custom race alatt alkalmazható dinamikusság, csak az eső, nappal, éjszaka kapcsolók, azok sem mindenhol.

A fizikáról nem is beszélve, mert bevallottan arcade irányba indult el a sorozat. A mikrotranzakciós újításokkal meg a parasztvakításukkal ez lett metacriticen az egyik legrosszabb játékuk, már ha az user ratingeget nézem, keményen 6.4 ponton áll, és folyamatosan megy egyre lentebb. Lehet mondani, hogy héterkedők előkerültek, de valamiért a FH3 ilyen szinten is magasan áll... Szóval a Forza (volt FM rajongóként mondom) számomra inkább óriási csalódás... ON
  • lac coo
    Mikor valtas alatt pockolgeti a gazt valami, ez nem nalam van igaz, nem pedalhiba ?
  • lac coo
    Konretan a hihetleten reszletes gumi, ffb, felfuggesztes, pengeperciz fekek, sulypontathelyezodesek...
    De nem fogok belemenni, most mondom.... ! :))))
  • Fehercsoki
    Konkrétan mi az ami miatt szerinted ennyivel jobb az AC-ban a KTM? Konkrétan még videó is van az összehasonlításról, és ott azért nem igazán ez volt a konklúzió...

Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.10.04. 17:11:14
  • lac coo
    Barhogyis...az AC KTM azert meg nagyon nagy falat a PC nek ....
  • Ingy2
    Mondjuk a KTM-et nem próbáltam,de a Sesto Elemento Nordon(loose setup némi változtatással) b*szott durva, már a második körben beindult a zsírégetés, hogy 7 perc alá menjen a köridő
    Nekem bejön az ffb JS féle mid(80/70/70/70) beállítással minden átjön, az út egyeletlenség a súlymozgás, érzem ahogy a futómű szenved a tempósabb részeken.
    Tényleg vmi DLC miko jön?
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.10.04. 16:05:12
  • RepeszElek
    "Plusz cserebe a ket jatek kozott, van egy olyan erzes, mig ez egy altalanos iskolai dolgozatra keszult valami, azert az egy diploma munka, igy osszhatasra"

Nem szeretném túlreagálni mert láthatóan nem sértésnek szántad, de azért ez rosszul esett....
    Ez itt a Pcars topic, nyilván akik itt vannak szeretik a játékot ne fikázd! :)
    Meg hát nem is egy kategória a kettő hiszen ez autó szimulátor az pedig egy matchbox gyűjtemény felnőtteknek,nekem csak a 6 van meg, de azt nem szeretem mert nagyon gagyi az autók hangja, és az FFB egy vicc, meg nem tudok benne olyan belső nézetett választani hogy ne látszódjon a kormány..
    Nah majd utána nézek ennek a forza 7nek mi változott.
  • sertrex #17140
    Ebből a szempontból még nem vizsgáltam, mert elsőre se látszott, hogy volna benne lényeg.
  • alma2
    latom sikerult leszurnetek a lenyeget belole.
    Akkor torold inkabb a hozzaszolast, nehogy zavar legyen az eroben :)
  • sertrex #17138
    Látod, ez egy színtiszta trollkodás volt.
    Amúgy meg készséggel elhiszem neked, hogy az AC-ban, becsukott szemmel, a PC-ben kéz nélkül végig mész a Nordon... Deee... mennyi idő alatt?
    Ha ekkora ász vagy, gondolom mindenhol tolod a WR-eket.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.04. 07:47:36
  • RatBaG #17137
    kérdés a profikhoz, csak kíváncsi vagyok:
    olyan autókban kikapcsoljátok a TC-t, amikben gyárilag van (pl gt3), vagy bekapcsolva marad, hogy gyorsabb?
  • endy papp
    Én csak a demót de az is bőven elég volt ahhoz hogy megállapítsam az irányítás, ffb ,már ami van benne és annak lehet nevezni,épp olyan fos mint az elődjében a forza motorsport 6:apex-ban,semmi köze ahhoz hogy kormánnyal irányítsa valaki egyértelműen controllerre készült és olyan is.
    Hogy jót is mondjak a grafika nagyon szép,meg a sok kocsi, de a többi maradt konzolos vacak....Bocs de ez az én magán véleményem nem kell egyetérteni.
    Majd ha szimmel is ki szeretnéd próbálni a Nordot,becsukott szemmel és kéz nélkül majd tegyél pár kört az IR-el is,ja hogy az nem a te kategóriád....
    Mellesleg ez itt a pCars topik....
  • alma2
    probaltad?
  • Tomsteel
    Nem az a közönség, bocsi.
  • alma2
    Bar meg csak ket oraja probalgatom es most vegszora mentem egy kort a forza 7-ben, nordschleife - ktm parossal.
    Mig ac-ben csukott szemmel vegig megyek, pc2-ben kez nelkul is, forzaban, biza nem jott ossze, annyiszor repultem, hogy csak na.
    Termeszetesen mindegyik full assisst off-fal.
    Plusz cserebe a ket jatek kozott, van egy olyan erzes, mig ez egy altalanos iskolai dolgozatra keszult valami, azert az egy diploma munka, igy osszhatasra.
    Szoval batran essen neki barki. Persze tudnam sorolni a dolgokat amik zavarnak benne, de eszembe sem jutott megszakitani a jatekot vele idaig.
    na de megyek a topikjaba majd sirni, csak mint "reklam", alternativa gondoltam, aki ebben csalodott
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.10.03. 22:03:47
  • lac coo
    De, sőt mivel gömbölyű a főd, nem mindegy felfelé mész vagy lefelé ! :))
  • Danecay
    Mivel a témához kapcsolódó utolsó hozzászólás ez volt ezért ehhez írom, hogy a víz keltette gördülő ellenállás növekedéséből adódó lassulásra senki sem gondolt, a páratartalom és a levegő hőmérsékletén túl?
  • lac coo
    Nem, látod, egy hete mondogatom ...:)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.03. 20:35:16
  • Tomo15
    Nem csinál valaki egy szerót? :)
  • priluki
    ja de nekem a trackside-ben nem látsz semmit .. csak hogy ott állsz a pálya szélén meg a többi nézőt , nincs az ami itt lentebb videoba 21:00 tól nézd ...
  • sertrex #17127
    Nem tudom mi másra gondolsz? Ez van visszajátszásra, ahogy a képen is láthatod. Mindenki számára ez van.
    A Cockpit-tal kezdődő sorban válthatsz a kamerák között. Az Overview-val kezdődő sorban előhozhatsz a versennyel kapcsolatos dolgokat, az Interface-szel eltüntetheted az egész kijelzőt a képről, egér jobb gombbal vagy egy találomra megnyomott gombbal meg visszahozhatod.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.03. 18:57:17
  • sertrex #17126
    Ha csak az nem. :))
  • __Jacek__
    Szerintem elbeszélés van egymás mellett , mert a motor hőmérséklete mindegy persze álljon 90 fokon ne sűljön meg, beszivott levegő a lényeges. Gondolom Laccoo a töltö levegő hűtésre gondolt, na azt kell hőteni levegős coolerral vagy plusz vizes, vagy vizes ráfecskendező. Agyhalottaknál meg gyorsulás előtt hallonal oltó:DDD
  • priluki
    üdv, olyan gondom van hogy a pc2 replay valahogy nem megy nekem.. van pár nézet de semmi olyan mint a pálya széli kamera.. ha értitek?! van egy olyan hogy trackside mintha a pálya szélén állnék, +,- lehet váltani a helyet de szart se látni.. valaki? olyan kéne mint itt mumus 70 vieojában is látni ..
  • sertrex #17123
    Azért vannak itt jó dolgok is, például ez a Competitive  Racing  License is. Most hogy már túl vagyok a PC2 feltérképezésén, újra egyre többször megyek multiban. A korábbi részhez képest, ahol nem volt díjazva a győzelem vagy nem volt semmi retorzió a sportszerűtlen viselkedés miatt vagy csak a sima szerver elhagyás miatt, amikor látszott, hogy már a dobogó se lehet meg. Itt olyan érzés mintha tétre menne. Ma is napközben több szerverre beléptem és gyűjtöttem is néhány pontot a meglévőkhöz, majd el is hullajtottam, saját hibából. Ezeket az eseményeket tényleg ezen dolgok fényében éli meg az ember, egyrészt örül a jó eredménynek és dühöng ha nem úgy sikerülnek a dolgok. És igazából nem is a pontgyűjtögetés miatt, hanem egyáltalán a tudat, hogy történik valami végre egy-egy versenyen és nem mondom, hogy nem volt egy-két lökdösődés, de a visszanézésnél azért látszott, hogy jobban próbálnak figyelni egymásra. Ha elmúlik az újdonság varázsa és a trollok is kikopnak, elmennek az újabb játékokba rombolni, akkor itt egész jó versenyeket lehet majd menni. A másik amit észrevettem az az, hogy semmi gond nem volt egyik szerón se. Volt néhány gamer akiknek iszonyat nagy laggjuk volt, eltűnt-visszajött, de ezen kívül mindegyik stabil volt, persze nem próbáltam túl sokat, amit igen az jó volt. Amíg nem jönnek meg a várt patch-ek, addig a játéknak ez lesz az a része amit érdemes használni.
    Szerintem nem ártana elkezdeni, már akit érdekel az itteniek közül, összehozni heti egy-két vagy akár több alkalommal, amikor a többségnek megfelel egy-egy fun futamot. Sokkal jobb mint az agyatlan AI ellen menni. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.03. 17:10:41
  • Danecay
    Nekem továbbra is az AI hoz viszonyított tempóval van gondom a különböző időjárási körülmények között, ezért az így folytatott AI elleni verseny értelmetlen egyelőre. Remélem javítják, hangolják mert így pl. Egy karrierbe belekezdeni teljesen felesleges. Engem az nem zavarna ha az időjárással együtt változnának a köridök amit sok mindennel lehet magyarázni, lásd lentebb, de ez összhangban történjen az AI-val is!
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.10.03. 16:02:02
  • sertrex #17121
    ;)
  • Fehercsoki
    Ez így igaz, azonban a hideg levegő sűrűbb, valamint esőben a páratartalom is növeli a sűrűségét, azaz nagyobb a légellenállás, ezáltal kisebb a végsebesség. Ezen kívül természetesen az esőcseppekkel történő ütközés is csökkenti a végsebességet.
  • sertrex #17119
    Sőt ha túl hideg lenne akkor az olaj se a megfelelő viszkozitással dolgozna. :))