Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Olyat probalj, amivel menni is szeretnel😊 Ha egy masik jo, amit nem hasznalnal, azzal ugy sem ersz semmit😊
lac coo
De melyik a jó autó, mit nézzek ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomsteel
Tökéletesem összefoglaltad.
Én azt érzem, hogy pusztán értékek, adatok változtatásával javíthatóak a furcsaságok, alapjait tekintve nagyon rendben van itt minden.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Fehercsoki
Szerintem is nagyon nagy élmény, gyengébb autók túl jó gumival valóban nagyon tapadnak, de setup állítással lehet ezen segíteni és így azért elég jó a fizika, meg hát elég sok olyan apró részlet van benne ami AC-ban nincs, például az autó le tud fulladni és akkor manuálisan újra lehet indítani, van fék és motor/olaj hőmérséklet szimuláció és érződik is a hatásra rendesen, meg hát persze ott a mindenféle időjárás (néhol nagyon kell küzdeni hogy pályán maradjon az autó és ne is legyen túl lassú, pocsolyák meg hihetetlenül szépek), 3D fák, a BAC Mono hangja pedig hihetetlenül jó, főleg VR-ben ahol pontosan lehet hallani hogy milyen hang honnan jön. Hasonlítgattam az FFB-t az AC-hoz is, és hát nagyon hasonló, gyakorlatilag scannelt pályán hasonló autóval ugyanazt lehet érezni, viszont itt tompább minden részlet, bár mindent az alapbeállításokon hagytam, szóval valószínűleg lehetne rajta javítani. rF2-vel én egyelőre nem foglalkozok, ahhoz nem is hasonlítottam, mert bár az alap fizika az egyik legjobb, viszont minden másban nagyon le van maradva.

Tomsteel
Vezetést én nagyon élvezem, azt veszem észre, hogy ha máshol vagyok akkor is ezen jár az eszem, hogy de jó lenne itt meg ott körözni, ennyire intuitív néhány autó terelgetése, reflex szerű. Aláírom, hogy néhány eléggé félkész még, én azokat jegelem, de például a korábban említett R8 (gt3 is), atyaúristenkém mekkora élmény, tökéletes semleges pálya tanuló autó. Este mentem Dubai-ban online gt3-mal, ajánlom a pályát, nem ismertem előtte.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.09.23. 08:14:28

Lesz itt még javítás bőven az elkövetkező hetekben....minden téren ,nálam addig parkoló pálya....
Tomsteel
Átementi javítás a multira, kiveszik az "ALL" szűrő közül a dedikált szervereket, mert együtt valamilyen limitációt meghaladnak a privátokkal. Jövőhétre ígérnek teljes javítást, addig ha szűrőket állítunk újra kell indítani a játékot, hogy működjön, és arra kell figyelni, hogy ha olyanokkal vagyunk egy lobby-ban, akik még nem frissítettek, nem fog elindulni az online verseny.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.09.23. 07:47:25

Már itt is az első pach 21.5 MB<#shakehead>

Patch 1.1.2.0 - Multiplayer fix
SZEPTEMBER 23. - LEVIATHAN
We're rolling out Patch 1.1.2.0, to fix the problems we've been having with joining multiplayer lobbies.
Lobbies between versions are incompatible, so if there's a mixture of pre- and post-patch participants in a lobby, the multiplayer session will never start. Please be sure to patch your game to the latest version as soon as possible, and help spread the word to your pals. See the Project CARS forums for more details.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.23. 07:42:34
Nekem alapból nem indult win7 64 ultimate alatt a tudodmilyen verzió. Fel kellett rakni hozzá a Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 és a 2670838 platformfrissítést. ez 3 perc kb. Azóta megy. Amúgy egy átpofozott PC1 szerintem a kormánykezelés, gumi jobb mint az 1-ben fps valamivel kevesebb.

Nem tudom, nekem PS4-en teljesen jó. Persze valami ehhez hasonló beállítással. 😄 itt is PC-n tolják... Én nagyon ki vagyok békülve a cuccal.
RatBaG
gamepaddel szerencsétlenkedik még valaki?
állítgattam mindent össze-vissza, de valami nem oké. próbáltam egyből abs és traction control nélkül, pörgök-forgok rendesen, de leginkább a kormányzás nem stimmel. olyan, mintha nem lenne középre húzás, aztán mikor korrigálnék, csak kóvályog a kocsi, mint egy csónak.
eddig egy olyan topicot láttam, ami arra utal, hogy szimplán bugos, és a rezgés sem működik.

Per Aspera Ad Inferi.

Danecay
Na csak egy gyors tesztre futotta, BAC MONO / Donington Park. Az állandó 4 kerékkel történő keresztbe csúszkálásokat nem igazán értem, próbáltam betudni a hideg gumiknak, gondoltam fícsör, még valahol életszerű is lehet de miután még felmelegedett gumikkal is úgy kanyarodtam mintha kézifékkel fordultam volna, úgy döntöttem, hogy holnapra hagyom a további próbálgatásokat 😊 Valahogy nem adta ki 😊 A kormánymozdulatokra is valahogy hirtelen reagált az autó, talán még az F1 2017-nél is ahol még érthető és megmagyarázható is de itt nem tudom mi indokolja. Az is eszembe jutott, hogy esetleg a játék valami bug folytán nem állítja automatikusan a kormányszöget és beragadt valamilyen kis kormányszög beállításon, legalábbis a játék merthogy driver-ben 900 fokon van, nem tudom. Alex tanácsára RAW módra állítottam az FFB presetet, de ettől még könnyen lehet, hogy valamilyen beállítás kavar be.
A látvánnyal egyébként nem volt gondom, legalábbis ezen a pályán, default medium-high beállítások mellet is egészen pofásan néz ki. Ezt csak azért írom mert olvastam olyat is, hogy Ultra beállítások mellett szép a játék, alatta viszont ocsmány. Remélem nem keverem valamilyen VR-os észrevétellel 😊

lac coo
Nekem se megy w7-en, nyilvan amiatt nem fogok rendszertepitesbe kezdeni....
Mas is van mint harom autosjatek 😊)))

Egy miset azert megerne a dobozon az a win7 felirat a rendszerkovetelmenyeknel.....😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Akkor a homeval műkszik szerencsétek most már egyre több játék csak 10-en hajlandó futni.
Tomsteel
Verseny közben ledobott második helyről ez a....játék...100 pontot esett a rankom...azt hiszem pihentetem..

UAC szerintem abban is van. A Comodo szokott ilyeneket csinálni, de abban is engedélyeztem. Nem tudom mi lehet a gond. Annyit csinál, hogy amikor elindítom, kiírja a Steam hogy fut, aztán hogy szinkronizál egy pillanatra, aztán semmi. Ott a gomb, hogy indítsam.

Na mind1, nem offolok tovább, bocs az eddigiekért is.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

sertrex
A professional meg hasonló hangzatos neveken futó Windowsok tele vannak mindenféle biztonsági védelemmel, rendszergazda baromsággal. Ehhez képest a Home verziók játékra, szórakozásra, mindenféle hétköznapi dologra valók. Talán ebben kereshető a dolog. Persze lehet, hogy tévedek. <#nemtudom>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Ez érdekes! Nálam megy windows 7 64bit home prémium -on egész nap gond nélkül! Egy kérdés: a japán car packs valakinek megvan, mert arról volt szó, hogy ez a dlc lesz hozzá, ha elörendelem, de csak egy kódot kaptam!
Jó tudni, hogy tényleg van olyan hetes amin elindul. Ha pontosan leírták volna hogy melyiken, akkor nem veszem meg. Azt mondjuk nem tudom, mi olyan van a Home Premiumban, ami az Ultimate-ban nincs. <#fejvakaras>

Tudom, alább is írták, hogy haladni kell a korral, nem is azzal van bajom, de jelenleg nincs se időm, se kedvem azzal tökölni, kényelmesebb az életem egy belakott oprendszerrel.

Aztán lehet hogy az én készülékemben van a hiba és valami blokkolja, de már mindent próbáltam.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.09.22. 21:21:07

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ha valakinek esetleg segít ez az info:
Nekem megy szépen a játék, gond nélkül elindult. Win7 Home Premium 64bit Service pack 1, i5 3570 8GB ram GTX 970 driver 382.33
(ez nem jelenti azt, hogy minden win7-en fut)

Tomsteel
"VAC" logós szerverekre tudok csatakozni. (bal oldalon, pajzs szerű logó)

Szabi
ezért írtam, hogy fullos szett.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Danecay
Na, jó de ez a GOTY 😄

Danecay
Nem egyről beszélünk 😊

Szabi

Home perímium 25500 forint.
Danecay
Miért, ingyen adják? <#idiota> Komolyra fordítva már egy ideje egészen baráti áron beszerezhető. Mielőtt azt hinnétek gúnyolódom, az F1 2017 megjelenése előtt a PC1 karrierjét toltam kupás autókkal. Az óta azt próbálgatom, már ha időm engedi, ez persze ismét csak egy másik topik 😊

Szabi
azt hiszem ideje lassan megvenni a PC1-et, már egész jó árban van a fullos szett.. :p

sertrex
A PC1 jóval rosszabb állapotban jött ki, 10 patchcsel később egy elég élvezetes game lett belőle. <#idiota>

Tomsteel
Multiban szellemautó "tetemek" maradnak a pályán, amiket nem csak én látok, mert a körülöttem lévők is veszettül kerülgetik őket. Menü működése hektikus, pedig jól átgondolt, csak például szerverek játékos szám alapú rendezése nem működik, egér görgő mindaddig működik amíg meg nem mozdul az egér, mert akkor oda ugrik ahol éppen áll a kurzor, egyszer eltűnt az egér a tutorial szöveg végén, csak feladatkezelőből tudtam bezárni a játékot. Azóta kikapcsolt tutorialnál nem jelentkezett. FFB szintek indokolatlanul különböznek egymástól, némelyik könnyű autónál alig lehet eltekerni és vannak nagy behemótok pehelykönnyű kormánnyal. Néhány dolgot nehezen jegyez meg a menü (napszak, évszak, időpont).

Mindemellett, mikor kigurulok az utcai R8-cal bármelyik pályán (főleg esőben vagy hóban) , fülig ér a szám. 😊
Nem teszteltem még minden autót, de a többség nálam hozza amit várok, határon is fordíthatóak az autók és élettel teliek maradnak, nagyon hamar rá lehet érezni. Szerintem a lelkünk mélyén ezt a nehézkes indulást vártuk, reméljük hegesztik minél hamarabb a hibákat.

Danecay
Legalább hamarabb lentebb megy az ára, nyilván közben javítják is, pár hónap múlva kihagyhatatlan ajánlat lesz <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.09.22. 20:18:19

Platform: Windows logo 64 bites Windows 10 cd galaxison. Ez mindent elmond.
Nem értem miért kell jönni a Shift-tel?! Szimulátorokkal játszok kb. GTR2 óta. Persze ez nem az, de az első része izgalmasnak tűnt, azt pre-order megvettem. Van T300RS kormányom, de mint írtam, ezért kár lett volna összerakni. Mivel amúgy is körülményes, mert teljesen másik szobába van... Van amikor csak gamepad-del játszok. Elsőre ennyit adott nekem a játék. Eget verő előrelépést én nem tapasztaltam. Maradok inkább AC/rF2 vonalon. És írtam, hogy nem zárom ki, hogy megvegyem, támogatnám az SMS-t, mivel alapvetően jó koncepció lenne. Nem mondtam, hogy szar, csak elsőre nem ízlik. Lehet olyan, mint a tökfőzelék. Gyerekkorban utáltam, most meg jól esik.
Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2017.09.22. 20:12:59

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

sertrex
Nekem se megy. 😞((

A reggeli próba után(másfél óra volt ),el se indítottam...
Asszem várok pár napot hetet,majd csak jönnek a javítások addig meg elfigyel itt a gépen,nincs kedvem szívni a sok bug miatt, mert van benne bőven ahogy olvasgattam a seam-es fórumokat.
Sajna ez van nem készül már kész játék,,majd idővel talán,addig meg ki kell várni míg minden téren használható lesz.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.22. 20:06:40
Tomsteel
Legalábbis az előbb beengedett, már nem. 😊 Félkész ez még nagyon.

sertrex
Nem hiszem el, hogy megint benne hagyták ezt a hibát. A PC1 fejlesztés alatt is volt egy ilyen rendszergazda hiba, pont én hívtam fel rá a figyelmüket, de most nekem se jutott eszembe. <#idiota> Köszi. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 20:01:22

Danecay
Én nem elégetlenkedem csak próbálok objektíven gondolkodni. Nekem már a Win10 RC verziója óta az van fent, mióta is, 3. éve? Igaz, ez a Creators update szívat a hálózati kapcsolattal de ez most nem ide tartozik 😊

Gamepadra jó volt a shift is az sem volt csúnya....<#fejvakaras>
Én örülök, hogy nem vettem meg. Nem vagyok nagy gamer, nem játszok heti 15-20 órákat. Viszont szeretek gurulgatni AC/PCARS1/rFactor2/Automobilista játékokkal. Ha ezt megvettem volna, nekem ez csalódás lett volna. Autók nagy része PCARS1. Kormánnyal nem is próbáltam, már gampad-del is "élmény" volt. Nem láttam értelmét ezért összerakni. 😄 Talán később. Grafikát max-ra állítva se érzem, hogy az mennyivel szebb lenne az első résznél. Viszont akciósan behúznám, ha lesz normális online. Ami pozitívum, az a menü. Sokkal barátságosabb, könnyen kezelhető. Remélem, aki megvette örömét leli benne!

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

Tomsteel
Csatlakozás gondot nálam megoldotta ha adminisztrátor jogot adtam a két exe fájlnak. (tulajdonságokon belül pipáltam)

Mint írtam is korábban az új proci-alaplap már nem tudja kezelni a win 7 vagyis nem volt kérdés mikor fejlesztettem a gépem ez irányba a nyáron ,váltani kellett ,semmibe nem került plusz sokkal jobb minden,minden téren.
Igen "vegyél" váltsál win 10-ere különben nem tudod használni az új generációs technikákat,hardvereket stb...
Nem értem hol itt a gond ez egy olyan "új generációs" játék ,vagy nevezzük ahogy akarjuk ami már erre win 10.re van kitalálva,ez a fejlődés a jövő.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.22. 19:55:09
sertrex
Igazából nem értem ezt az így az MS, úgy az MS, mert lényegében minden korábbi Windows felhasználónak felajánlották, INGYEN, a legújabb operációs rendszerüket, ami nem mellesleg az eddigi legjobb Windows. Az ezerféle konfiguráció és szoftverhasználatból adódó hibákkal együtt, amiért azért nem lehet az MS-t hibáztatni teljes mértékben. Persze ezt az MS nem önzetlenül csinálta, de elég gáláns ajánlat a korábbi Windows árakat figyelembe véve. És itt jön az, hogy a DX12 API a W10-hez volt nélkülözhetetlen, mert már erre lett optimalizálva a játék. Az NV meg mindig az AMD előtt járt, még ha nem is mindenben, na de akkor is...
De azért egy bizonyos szintig még így is gondoltak azokra, akik nem váltottak W10-re, persze ez se önzetlenségből, de azért haladjunk már a korral.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 19:54:09

Danecay
Ezért is írtam, hogy "jelen esetben éppen elég is lenne", viszont másfelől elég érdekes a dolog, kicsit olyan mintha Microsoft és nVidia összefonódás is lenne a háttérben. Kíváncsi lennék mi az amihez nélkülözhetetlen volt a Dx12-es API használata, persze nem mintha értenék hozzá 😊 Ezzel kvázi rákényszerítik a játékosokat a WIN10-re való váltásra vagy egy nem részletezett (találd ki) WIN 7-es update beszerzésére, ha az egyáltalán elérhető minden verzióra, amennyiben nem viszont marad a Win10-re való váltás. Másfelől az rendben van, hogy a "Zöldeknél" több generációra visszamenőleg kompatibilis a DX12, de mi a helyzet a "Vörösöknél"? Utóbbinak nem olvastam utána, de azért az furcsa, hogy a minimum követelményeknél nem említ direktben semmilyen AMD, ne adj Isten Radeon kártyát csak nVidia-t
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.09.22. 19:39:16

sertrex
Pont erről van szó. A direkt 12-es kártyák kihasználják teljesen, ha valami DX12, a régebbiek meg csak azt, amit elérnek belőle, de attól még működnek alatta. <#nemtudom>

Danecay
Ez inkább csak egy kompatibilitási lista, ami jelen esetben éppen elég is lenne, de a valódi DX12 támogatást az nVidia Maxwell magjaival és erre épülő kártyáival lehet összefüggésbe hozni, mint pl. GTX 750

Akkor csak jól mondtam váltás 10-re nem nagy kunszt.
sertrex
DX12 supported list

List of DirectX 12 and DirectX 11 Compatible Video Cards

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 19:10:02

Ingy2
Elsőre nem rossz, de elkövetik u azt a hibát mint poly a GT szériánál, hogy alapból trofeo R gumit raknak az utcai autókra és az emberek sírnak hogy túl nagy a tapadás, P Zero Corsával már nagyon jókat lehet birkózni Nordon (eddig Huracan, Camaro ZL1, Ford GT próbal volt és a ZL1-en kívül a másik kettő tetszett.ZL1-nél valamit nagyon elnéztek a futóművel, amolyan Amcsi billegős sztereotípia betegsége van pedig pályákon a Mekiket is megizzasztja) Esetleges nyelvtani hibákat leszarom, 5 napig véstem betont még az FFB se ráz annyira mint kéne<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Danecay
Ha GTX 680 a minimum, márpedig az van megadva, nem lehet DX12.