Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én azt érzem, hogy pusztán értékek, adatok változtatásával javíthatóak a furcsaságok, alapjait tekintve nagyon rendben van itt minden.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.09.23. 08:14:28
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.09.23. 07:47:25
Patch 1.1.2.0 - Multiplayer fix
SZEPTEMBER 23. - LEVIATHAN
We're rolling out Patch 1.1.2.0, to fix the problems we've been having with joining multiplayer lobbies.
Lobbies between versions are incompatible, so if there's a mixture of pre- and post-patch participants in a lobby, the multiplayer session will never start. Please be sure to patch your game to the latest version as soon as possible, and help spread the word to your pals. See the Project CARS forums
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.23. 07:42:34
állítgattam mindent össze-vissza, de valami nem oké. próbáltam egyből abs és traction control nélkül, pörgök-forgok rendesen, de leginkább a kormányzás nem stimmel. olyan, mintha nem lenne középre húzás, aztán mikor korrigálnék, csak kóvályog a kocsi, mint egy csónak.
eddig egy olyan topicot láttam, ami arra utal, hogy szimplán bugos, és a rezgés sem működik.
Per Aspera Ad Inferi.
A látvánnyal egyébként nem volt gondom, legalábbis ezen a pályán, default medium-high beállítások mellet is egészen pofásan néz ki. Ezt csak azért írom mert olvastam olyat is, hogy Ultra beállítások mellett szép a játék, alatta viszont ocsmány. Remélem nem keverem valamilyen VR-os észrevétellel 😊
Mas is van mint harom autosjatek 😊)))
Egy miset azert megerne a dobozon az a win7 felirat a rendszerkovetelmenyeknel.....😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Na mind1, nem offolok tovább, bocs az eddigiekért is.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Tudom, alább is írták, hogy haladni kell a korral, nem is azzal van bajom, de jelenleg nincs se időm, se kedvem azzal tökölni, kényelmesebb az életem egy belakott oprendszerrel.
Aztán lehet hogy az én készülékemben van a hiba és valami blokkolja, de már mindent próbáltam.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.09.22. 21:21:07
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nekem megy szépen a játék, gond nélkül elindult. Win7 Home Premium 64bit Service pack 1, i5 3570 8GB ram GTX 970 driver 382.33
(ez nem jelenti azt, hogy minden win7-en fut)
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Mindemellett, mikor kigurulok az utcai R8-cal bármelyik pályán (főleg esőben vagy hóban) , fülig ér a szám. 😊
Nem teszteltem még minden autót, de a többség nálam hozza amit várok, határon is fordíthatóak az autók és élettel teliek maradnak, nagyon hamar rá lehet érezni. Szerintem a lelkünk mélyén ezt a nehézkes indulást vártuk, reméljük hegesztik minél hamarabb a hibákat.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.09.22. 20:18:19
Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2017.09.22. 20:12:59
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Asszem várok pár napot hetet,majd csak jönnek a javítások addig meg elfigyel itt a gépen,nincs kedvem szívni a sok bug miatt, mert van benne bőven ahogy olvasgattam a seam-es fórumokat.
Sajna ez van nem készül már kész játék,,majd idővel talán,addig meg ki kell várni míg minden téren használható lesz.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.22. 20:06:40
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 20:01:22
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Igen "vegyél" váltsál win 10-ere különben nem tudod használni az új generációs technikákat,hardvereket stb...
Nem értem hol itt a gond ez egy olyan "új generációs" játék ,vagy nevezzük ahogy akarjuk ami már erre win 10.re van kitalálva,ez a fejlődés a jövő.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.22. 19:55:09
De azért egy bizonyos szintig még így is gondoltak azokra, akik nem váltottak W10-re, persze ez se önzetlenségből, de azért haladjunk már a korral.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 19:54:09
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.09.22. 19:39:16
List of DirectX 12 and DirectX 11 Compatible Video Cards
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 19:10:02
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.