Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Steam nagykép módjában kellett kikapcsolni az xbox konfigurációtámogatást. Most már tökéletesen működik.
A segítő szándékot pedig nagyon köszönöm mindenkinek.
hangacsi.blog.hu
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az a baj, hogy most kicsit én érzem magam hülyének, amiért nem működik, pedig be van állítva, és csak ebben az egy játékban nem jó. De sajnos azt tudjuk, hogy ez a játék sem hibátlan. Talán az én adott konfigom okoz valami zavart a rendszerben.
hangacsi.blog.hu
Ha tetszett és valahol jó olcsón megtudod venni, akkor ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.21. 16:52:09
Segitsetek,,,mit tegyek??
Amit elfelejtettem leírni, hogy érdekes módon rezegni rezeg a controller, csak éppen egyik gomra se csinál semmit.
Egyébként win 10 van a gépen és természetesen eredeti minden szoftver, ha ez számít valamit.
Lehet, hogy érdemes lenne megpróbálkozni a játék újra telepítésével?
hangacsi.blog.hu
Csak a te kedvedért ,(mivel amúgy is pont az volt bedugva) kipróbáltam.
Igaz nekem mezei PC xbox controllerem van de minden gond nélkül működik minden,solo, online menü ,minden.
A controller menüben csak arra kellett átállítanom hogy xbox one controller default és már tolhattam is vele,még FFB is van,a rázókon <#wink>#wink>.....
Se ki se be nem léptem,csak ezt beállítottam az első belépés után és lehet versenyezni.<#eljen>#eljen>
Ja igen vezetékes xbox pc controllerem van, nem vezeték nélküli ha ez számít...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.08.21. 11:52:56
hangacsi.blog.hu
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.21. 10:43:14
Jah, és köszönöm a tippeket!
hangacsi.blog.hu
Hááát! Ha pénz mosás a szándékuk, már SMS-éknek, akkor nem ártana sürgősen felvenniük egy könyvelőt, mert így pont a fordítottját csinálják. <#idiota>#idiota> Simbinnél már sanszosabb a dolog, de lehet hogy csak balfékek az üzlethez. <#eplus2>#eplus2>
hangacsi.blog.hu
Valszeg nem jott be nekik, foleg a keszulo CARS2 mellett, ami azert nagyogyobb durranas. Valaki mas elszorakozik vele😉
A PC2 már a Madness 3.0 vagy 4.0-val megy. SMS-ék jól megtanulták hogy kell pénzt csinálni.
Ha lesz olyan, mint az S2U, akkor még talán fannolok is vele néha. Csak úgy nosztalgiából. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.20. 20:38:23
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Sose photomode-oltam egyikben sem😉

Ez a 90%-os AI, amit az elozetes qual-on hasznaltam, ahhol elso lettem, de a teljes mezony 3 tizeden belul volt. Ez is csak 5 kor (nem hosszutavra tervezve), tores off.
Lenyegeben uncsi, egyet sem tudtam elozni, leszamitva a rajtot. Vagyis majdnem egyet, de megcsusztam kigyorsitason es visszaelozott;D
Az AI minden programban macera.
Ha nincs beiktatva valami adaptive vagy catch-up funcio, veletlen baleset, tores vagy hiabazas (ezeket lehet utalni is, ha nagyon feltuno), akkor nehez megtalalni a jo beallitast, hogy elvezetes legyen a verseny.
Valodi pilota ellen, meg ha egyet sem eloz meg az ember, az adja az elmenyt, hogy a masik autoban egy "igazi" ember ul, izgul es gorcsol😉 Akire raadasul illik vigyazni. Az AI darab-darab, csak droid😉
De tetszik amiket írsz, mert már vizionálom is a jó kis AI elleni meccseket. Online úgyse lesz sok sikerélményem. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.20. 17:35:00
Ahogy irtam, szandekosan levettem az AI eroseget 90%-rol 80%-ra, hogy minnel gyorsabban legyen lehetosegem elozgetni. Ha marad a 90%, ahogy az idomeron belottem magamhoz az AI erosseget, valszeg 5x ennyi kor kellett volna ennyit elozni, vagy fele ennyit se, mert kozben elhuznak a tobbiek. Igy is egyre romlo eredmennyel zartam a 2-3 koros tesztet😉
Plusz az eroltetes sem az ertelmes versenyhez van, igy a gumik sem birjak, es eleve volt nehany koccolas, ami azonnal a verseny veget is jelenti.
Valszeg egy normalisabb 15-20 koros versenyen, ilyen stilusban autozva, ha a torest meguszom, a feletol lazan visszaelozgetnek a felniig kopott gumik miatt😊
Meg eleve ha sajat tempomra (90%, amivel elol vegeztem az idomeron) allitom az erosseget, es igy hatulrol indulok, tuti csak 2-3 embert erek utol; idomeron nagyon egyutt volt a mezony.
Persze, ez csak egy gyors teszt volt😉
A féktávokon még mindig elég könnyen megfoghatók, ott előzhetők és ahogy ebből a pár körből kitűnik, hogy az előttem haladó mindig ugyanúgy veszi be, próbálja bevenni a kanyart, egy-két kör alatt fel lehet építeni az előzést. De azért egy hosszabbtávú versenyen, lehet nem lenne ilyen könnyedén előzgetni, mert azért fárad az ember.
Csak "tejekoztato" jellegu, mert csak 1 auto es 1 palya, 2-3 koros villam-agymenesek😉
Leteszteltem az erosseget is: az en szintem a 90%😄
Ezzel elso tudtam lenni 7 kor alatt az idomeron (nem biztos hogy ez a jo beallitas, "nem feltetlenul az a cel", hogy valaki mindig elolrol induljon es kenyelmesen gyozzon😛); 3 tizeden belul volt a 10 auto, mogottem a kovetkezo 4 pilota 1 tizeden belul.
A versenyre 80%-os erosseget allitottam es hatulrol indultam, tudjak minden kanyarban tamadni, lassam mit csinal az AI😄 Realis esetben, orul az ember, ha 2-3 koronkent utoler valakit es kell 5-6 kor amig erdemben tud tamadni. Persze, ez is sorozat/palya/auto fuggo!
Mentem 3 versenyt.
Eroltetve, probalva mindenhova normalisan bebujni, nem epeszu gumi es auto kimelo stilus😛
Mindegyiket 2-3-szor inditottam, legyen tapasztalat, es volt amikor lemaradtam, baleseteztem, korbeforditottam magam, kicsusztam vagy hasonlo restart-indok tortent😄
0% Aggresion: Nem igazan vedik az ivet, feladjak a poziciot, kanyarban nem maradnak mellettem, elozgethetok. Sajat vagy erosebb AI erossegen elvezetes is lehet, biztonsaggal lehet csatazni, de tolni kell neki rendesen.
50% Aggression: Erezhetoen vedekeznek, tamadnak, ott mardadnak az iven (kivul-belul), egymast is piszkaljak; hiaba az azonos AI erosseg, nehezebb tartani a lepest. A 0%-hoz kepest egyertelmuen jobb, realisabb, hasznalhatobb, versneyezhetobb beallitas.
100%: Nagy kulonbseg nincs az 50%-hoz kepest, de nehezebb odaferkozni es kifekezni, ha kinez neki egy utkozes (lathatoan neki csuszok), akkor sem adja fel az ivet, "kapjam be" alapon, csak egy maradhat😊 De idiota vagy szandekos agymenest nem lattam toluk.
Persze, e 3 video alapjan senki ne rohajnon elorendelni 2db Ultra Edition peldanyt vagy nem kezdje elasni a programot! 😛
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.20. 16:11:24
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Moto GP, SBK-t. Csak nem szoktam magam beleásni, amire nincs feltétlenül szükségem, azokat csak felületesen figyelem. Drága az agykapacitás. <#idiota>#idiota>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A hosszutavu szeriakban biztos😄 Bar ott sem kotelezo, csak szukseges😄D
Kissebb-kozepesebb turaautoknal ritka (koltseg, keves korszam, biztonsag); nagyturaban, GT-ben, kozepes-magasabb formulaknal altalaban kotelezo a biztonsag (legyilkolt gumik) es a mezony "szetzilalasa" miatt😊
A karrier resznel (azt hiszem) automatan beallitja, de van kulon menu, ahol 12db(?!) fontosabb szeriat felsorol, es leirja a szabalait (korabbi videomban latszik).