19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Repülő rajt is javít rajta, C csoportal régi Hokin egész jót lehetett csatázni velük. Bár a fél órából 20 percig üzemanyagot spóroltam mert jobban fogyasztott mint gondoltam
-
Nekem nem tunt annyira gatyanak az AI, nem szabad az agressziot tulsagosan feltolni. 100% es az agresszio 60 meg vigyaz is rad a kanyarban:)) de mennek rendesen. -
endy papp #16836 Na igen talán akkorra az AI is használható lesz,vagy csak ígéret marad ahogy most is az 1 után... -
Akkor lesz olyan AI is ami végig tud menni Nordon? 
A pálya vége felé, egy jobbos után vagy 10 AI gyakorolta az y fordulót, úgy rongyoltam beléjük 200 körüli tempóval, hogy öröm volt nézni. -
endy papp #16834 Majd a PC3-ban az is lesz,no meg amit ebben nem sikerült megcsinálni használhatóra....
-
Ez is érdekes, hogy deformálódó gumi van, de defektet nem sikerült csinálnom. Pedig igyekeztem rendesen :) -
Mondjuk ezt adom, tenyleg hatalmas szoras van autok kozott... -
Mert pont ekkora a kontraszt a kocsik között, van ami nagyon jó, de van amit érthetetlen módon adtak ki ilyen félkész állapotban?
Kajak próbáld ki a Trofeót, a másik érdekes hogya másik kocsit követve nem is közvetlen közel úgy elfogy az aero mintha F1-es autó mögött mennék...
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.09.27. 21:50:45 -
Én nem értelek titeket, egyik nap kurvajó , másik nap fos ...:)) -
Ha valaki csodálkozik a Super trofeo Huracán miért hullámzik mint Kojak haja szembe szélben a Bump/Rebound transitiont kell felére venni.
De így is felb*ssza az agyam egyik pillanatban normális a féktáv imolában hátúl(f****setudja milyen kanyar elött) köv körben tovább rongyolok.
Kik*rt foshalmaz az egész. -
:))
-
Telefon :)) -
Lehet, bár most sem egészen értem, hogy mit írtál
-
Szerontem csak te ! :)) -
Ezt csak én nem értem?
-
Egykutya ez mindegyik, szazas ez igy sose lesz....
Nem merem taposni neki kanyarkozepen , mert fika az ffba , sokszor azt veszem eszre, higy csak latvany alapjan nyulok bele...
Egyertelmu rf2 fele cucc, de ott azert ... -
Igen, elegge befolyasolja, ha nincs customra allitva, pontosabban nem mukodik:DDD
Az enyem hasonlo a Spade-hez, csak alul kicsit erosebb (min FFB vagy a FFB holtjatek miatt, kinek mi tetszik:P), es kozepen is masszivabb a visszajelzes. Persze autonkent erdemes ranezni az FFB telemetriaba, az utolso piros ne menjen tul magas clippingbe, mert akkor kanyar kozben nem sok visszajelzes lesz. -
Bizony, és ez nagyban befolyásolja a végeredményt. Persze nem magamtól vagyok ennyire okos csak elolvastam a Jack Spade leírást, de így a Te beállításodnak is abszolút létjogosultsága van egy második próbára. Igaz a v2-t nem is próbáltam, vagy csak próbáltam volna de éppen akkor kezdett vacakolni a kormányom, vagy az USB-m vagy ki tudja mim :) -
Nem nem, a halandó emberek között logi és alatta. Logi fölött már egy másik kaszt van
-
Igen, azt elfelejtettem oda irni, hogy custom-ra kell allitani:) -
Most miért bántod, a halandó emberek között most a TM kormányok a menők
-
Pont ezzel kapcsolatban akartam írni. Feltámadt kormányommal éppen most próbáltam ki ezt a Jack Spade féle MOD-ot, azon belül is a javasolt stan mid comp-t de nekm elsőre nagyon bejött. Igaz olyan autóval mentem amit eddig nem próbáltam (Porche 911 GT3) de végre nem éreztem azt a határozott 4 kerékkel való csúszkálást minden kanyarban ahogy eddig, tök élvezetes volt autózni. Na persze mivel, hogy nem próbáltam a gyári kivitelezést nincs is nagyon viszonyításom, csak annyit éreztem, hogy ez FUN, nem idegesít, persze amennyire olvasom elég rapszodikus a felhozatal mert van ami alapból is jó és van ami csapnivaló, na most nem tudom, hogy ez milyen alapból. Rosszat gondolom nem tett a dolognak, nem véletlenül készült, viszont Alexnek sem ártott volna odaírni (ha így volt akkor sorry) hogy a beállításoknál a CUSTOM setupot kell választani, így érvényesül az Ő beállítása. -
Kellett neked olyan drága szar kormányt venni
-
Ez az FFB se jobb mint Alexé ...
Kanyarbamanet, illetve leginkább ott de máskor is előfordul, fix erővel tart ellen, legalább terheléssel nőne, de nem tök fix az egész .... -
ZL1-et javítsák ki a Corvettel együtt mert úgy sz*r ahogy van
-
Azért nem mert már vagy 10 éve ezt a portot használom erre a célra, mármint hogy alaplapom volt közben cserélve csak a házam maradt és egy a ház oldalába kivezetett csatlakozóról van szó és egyik pillanatról a másikra jött elő a jelenség. Továbbá azért sem volt egyértelmű, mert mint írtam a Logitech Driver telepítése előtt a játékvezérlőknél is megjelentek tengelyek és a gombok, de ha az USB-vel van baj akkor miért? Valamint az üres játékvezérlős panel ellenére is tudtam lépkedni a PC2-ben a D-Pad segítségével. Azért szerintem nem volt annyira egyértelmű a helyzet :D
Nem csodálkoznék egyébként ha egy Win reinstall után ismét működne minden az eddig megszokott módon. -
CHEVY CAMAROS COME TO PROJECT CARS 2 WITH MUSCLE FROM 1969, AND BRAINS FROM 2017
Szeretnél többet tudni róla? Nézz be ide!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.27. 19:45:14 -
Szerintem nem nézik meg, hogy mi a rossz. Megy a selejtbe. :) Mondjuk arról korábban nem volt szó, hogy egyik USB-vel kommunikál a kormány, a másikkal nem. ;) -
Na hát ez érdekes volt, végigcsináltam ismét , most abban a sorrendben ahogy írtad és látszólag jónak tűnt minden, egészen a Logitech driver telepítéséig, megjelentek a tengelyek, nem pont ugyanabban a formában mint ahogy driver telepítés után kell, hogy kinézzen, de ugyanígy nézett ki először a laptopon is, telepítést követően pedig így kell, hogy kinézzen:
Miután feltelepítettem a Logitech drivert, visszatérve a játékvezérlőkhöz, ismét a lenti üres ablak fogadott. Már végkép nem értettem, de mégiscsak úgy néz ki, hogy az USB portommal lett valami, mert most másikba átdugva írta, hogy telepíti a drivert és immáron a fenti kép fogadott. Kipróbáltam, eddig úgy működik mint ahogy korábban. Próbából visszadugtam a régi portba, leinicializált annak rendje és módja szerint, státusz megint csak OK, de ugyanúgy üres az ablak. Mindegy, átdugtam egy olyan portba ahol működik, de hogy a Logitech driver feltelepítése előtt miért jelenítette meg a korábban használt portra kötve is a tengelyeket és gombokat, nem tudom mint ahogy azt sem, hogy utána már miért nem. Kipróbáltam pendrive-al az ominózus portot és azzal működik. Érdekes! mindegy, lényeg, hogy nem a kormánynak van baja. Elég blama lett volna ha visszaküldöm, postafordultával pedig visszakapom, hogy de hisz ennek nincs is semmi baja :) -
Garanciális még a kormányod? Ha igen vidd vissza vagy próbáld meg a Logitechnél bejelenteni a hibát, lehet, hogy küldenek egy újat.
A teszt ablakban valami ilyennek kellene látszódnia.
A google-ról van a kép. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.27. 16:40:19 -
Köszi! Kipróbálom, bár már legalább 5X eltávolítottam és újraraktam az egészet, pluszban még futtattam egy valamilyen WheelDriverCleaner erősen Logitech-esnek tűnő ikonnal felvértezett alkalmazást is, amivel kapcsolatban vannak kétségeim, hogy csinált is valamit mert rákkattintást követően azonnal kiírja, hogy complete. Az alapértelmezések visszaállítását is nyomkodtam már sokszor de erre se nagyon reagált semmit.
Nálam így néz ki a játékvezérlők beállítása:
-
Azt hiszem én tudom, hogy mit csinálj. Először is, húzd ki az USB-ből a kormány, majd pucold le a gépedről a kormány(összes) driverét. Mindent, ne maradjon utána semmi. Majd indítsd újra a gépet. Menj be az "Eszközök és nyomtatók"-ba, ha visszadugtad a kormányt, ott látod majd a játék vezérlőt. Jobb egérgomb, játékvezérlő beállítások, tulajdonságok, a teszt fülnél kipróbálhatod, hogy minden működik-e, majd a Beállítások fülre mész, ott rákattintasz az "Alapértelmezések visszaállítása" gombra, majd oké. Oké a játékvezérlők ablakon is és kihúzod a kormányt megint, majd újratelepíted a drivert.
Végül kipróbálod. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.27. 15:52:24 -
ts-pc -
Nos, a laptopra feltelepítve a jó öreg GRID-et, látszólag teljesen rendben van a kormány, kanyarodik rendesen mindkét irányban, van FFB és a Windows-ban az USB játékvezérlők beállításánál is megvannak a tengelyek is, szóval valamilyen Windows-os, szoftveres mizériáról lehet szó. Nincs valakinek ötlete mivel lehetne próbálkozni a teljes Windows újratelepítésén kívül, ami amúgy is kb. 1 hónapja történt meg. -
Ez melyik is?:) -
-
Igen, még december közepén vettem amikor az első webshopban megjelent. Lényegesen erősebb mint a t300, sőt a t500-nál is valamennyivel, emellett nagyon finom a mechanikája, és masszívabb is. 100%-os driver beállítással használom (lut fájlal) ac-ban, még egy hosszabb verseny után is hideg a motor... Ezt már tényleg csak osw-re érdemes cserélni, de nem érzek rá késztetést, pedig használtam már :)
A Jack Spade féle ffb-et mindenképp próbáld ki! Ég és föld a különbség. Windowsban érdemes az alap 75%-on hagyni az overall strength-t, és a 6 fájl közül a "ffb_custom_settings - stan mid comp"-ot használni. A játékban a ffb csuszkák legyenek 50%-on, a felső gain pedig 100%-on.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2017.09.27. 13:16:17 -
Tomi, neked most az uj tm kormanyod van ? Milyen ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.27. 11:43:55 -
Solt #16800 RRE, F1... :)))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.27. 10:05:07 -
LeBigMac #16799 Sziasztok!
Szeretnem megkerdezni h valaki jatszik e kozouletek xbox one-on online?
Vagy esetleg tudtok e bajnoksagot ezen a platformon?
En sajnos eddig nem bukkantam hunfitarsara online vag talaltam magyar fun szobat.
Ha valakinek van birtokaban ezekhez tartozo informaci legyszi ne tartsd magadban!

A google-ról van a kép. :))