19801
  • Tomsteel
    Remélem a sarokban térdelsz! :D
  • partotmos
    BMW E30 M3 + 190E 2.5-16 DTM + Cadwell.
  • lac coo
    Most egy kicsit szegyenlem is magam...! :))
  • Tomsteel
    Nem mondod komolyan, hogy még nem próbáltad ki!?
    Jack Spade FFB
  • endy papp
    Az RRE-be van ,nem mod ,meg lehet hozzá venni,de hogy az neked mennyire felel meg gyárinak azt már neked kell eldöntened...
    Az F1 sorozatban is van gyárilag.
    Talán pont azért nincs bennük (már amelyikben nincs) ,mert talán nem annyira népszerű(nekem sem a szívem csücske..)
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.27. 07:28:42
  • lac coo
    Amugy en is talaltam nehany jo autot, egeszen elkepeszto kulonbsegek vannak, nem csak, hogy izles szerint nem tetszik, gyakorlatilag nemelyik tottal ossze van csapva, vagy csak siman semmire valo....
  • lac coo
    Azmiaz ...? ;)
  • Tomo15
    Nem gondoltam volna az első próba után hogy ezt fogom írni, de kegyetlenül élvezem mióta a Jack Spade féle ffb-t használom! Egyedül az aszfalt részletessége, illetve annak hiánya zavaró némely pályán a laser scannelt aszfalt után.
  • Solt
    Jó lenne mert egyik normálisabb játékban sincs gyári Hungaroring, nekem meg hiányzik, szeretem! :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.26. 22:25:27
  • Ingy2
    Asszem megvan az eheti kedvenc: LMP900 Ferrari 333 SP, jópofa viselkedés és k jó a hangja (az amikor leforogja a 11500-at)
    Kép1
    Kép2
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.09.26. 22:19:36
  • sertrex
    Végül is, ha rendeznek rajta a játékban favorizált géposztályok közül valamelyikkel egy fordulót, akkor nem lehetetlen.
    Amúgy is, ennyivel tartoznak egy ilyen megjelenés után. :D
  • Solt
    Jut eszembe... van arra reális esély, hogy a Hungaroring benne legyen a játékban?
  • Solt
    Nem kellemes érzés az tuti... ha ilyenkor elveszed a gázt vagy belefékezel akkor van mint röhögni! :))
  • lac coo
    Nekem a hátulja úszott fel . gondolom otor miatt a nehéz eleje még bírta...
    Én valami hirtelen jéghez inkább hasonlítanam.... De elég para volt :)))
  • Solt
    A felúszás az amikor a gumi és az útfelület közé már annyi víz kerül, hogy gyakorlatilag a "vízen fut a gumi" és megszűnik az úttal a kapcsolat. Egyenesen haladva ez még megúszható, a baj akkor van amikor ez irányváltáskor történik, változtatsz a kormányálláson akár minimálisan is, és mondjuk ahogy a videón is van, egy hátsó kerekes autóval állsz a gázon. Első kerekes autóval könnyebben megúszható, de azért azzal is van benne vitamin nagy tempónál. :)
  • lac coo
    A viz meg tud fogni, hajjaj, de oda nem ket ceni kell :)
    Nem tudom, nekem erzesre olyan itt, mint amikor a husz centis vizen belassul az auto....
  • macleody
    Én még csak GT3-nál tapasztaltam ezt a tócsakifordítós dolgot de pl. ha azt nézzük, hogy ezek az autók milyen alcsony hasmagasságúak, akár igaz is lehet ez a viselkedés. Ugye tegnap nordon csapattam, kiforgatott a francba, aztán a következő körben már számítottam rá, kicsit elvettem a gázból és gyors ellenkormánnyal átmentem rajta.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.09.26. 21:06:56
  • Tomo15
    Lehet egy picit túlzás ami a játékban van, bár egyre jobban élvezem :D én is úsztam már fel a valóságban 100 felett, és volt, hogy úgy megfogott a víz, hogy csak pislogtam, szinte satuzós lassulást volt (nagy eső után, egy részen erősen megmaradt a víz, miközben az út többi része szinte száraz volt).
    Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2017.09.26. 21:03:04
  • Solt
    Ez jól hangzik, ne "izgass"! Ma úgyis kaptam 30 ajró jattot, remeg a kezem a buy gomb felett! :D
  • hqx
    Nálam is csak akkor. Kerestem bill gombot rá, de nem találtam.:(
  • lac coo
    Sok autoval nem probaltam, nalam beakad a kerekfidesz azt berantja az elejeta, en meg mast nem lattam :)
    De volt szerencsem mar feluszashoz, az rohadtul nem ilyen volt :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.26. 20:59:06
  • sertrex
    Ja, ez is bug. :(
  • sertrex
    Szerintem a klasszikus, sima felúszás, amikor egyenesen ráfutsz a vízre és elkezdesz pörögni.
    Amúgy meg nincs két egyforma szitu, pont ezért nem lehet kivédeni. Van ilyen is, olyan is. Mindig akkor vesszük észre, mikor már késő.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.26. 20:53:20
  • macleody
    Jut eszembe, nálatok van cockpit nézetben virtuális tükör? Nálam csak akkor van ha HUD editorban szarakodok vele, de a következő nézetváltás után el is tűnik.
  • sertrex
    Mai kis színes.
    Amikor friss volt nem találtam videót és kiment a fejemből azóta.
    Az én gyengém a Bugatti és ez kihagyhatatlan, ha már a CARS 2-ből kihagyták. :(

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.26. 20:44:46
  • H Ádám
    Akik szeretnének korrekt előre meghatározott versenyeket, azok csatlakozhatnak itt: http://steamcommunity.com/groups/pcarsclubhun
    a project cars 1-el rengeteg futam volt szervezve, és kijelenthetem, hogy egy korrekt segítőkész csoportról van szó, már most pénteken is lesz 2 fun verseny, mindenkit szívesen látunk
  • Tomsteel
    Próbálgattam múltkor és tényleg több módon tud reagálni az autó sebességtől, szögtől, gumitípustól, érintett kerekektől függően. Nem éreztem egyiknél sem, hogy ne így kellene történnie, nem tudok betelni vele. :)
  • Alexease
    Persze idiota neveken, kodolva menti, veletlenul se lehessen "manualisan" pucolni.
  • Alexease
    Akkor jol tippeltem, hogy ezt elbenaztak:D
    Eloszor arra gondoltam, felhoben tarol minden szart, az esetleges megosztasok miatt es azert lassu/docog (mint minden web-es resze); de nem, egyszeruen vinyora (is?!) menti, azzal nem lehet gond. De megis:D
  • Alexease
    Talan meg a beta-ban teszteltem, es eleg jok voltak a kulonbsegek. (Persze fingomsemsincsen milyen igazabol atrongyolni 200-zal egy Ferrari 488 GT3-mal egy 5cm mely tocsan:D)

De ugyan az a tocsa, hasonlo sebesseggel a slick-nel "csuszott" az eso guminal "ragadt". Vagy fix eso guminal lassabb sebessegnel "ragadt", nagy sebessegnel feluszott. Logikusnak tunt:)
    Meg persze auto fuggo is volt, egy massziv aeros/diffuzoros/leszorito eros autonal azert masok voltak a hatarok es a mukodesek.

De aztan, lehet csak placebo:DDD
  • Fehercsoki
    Igen, sőt van hogy visszajön a törölt setup és a mentett setupot pedig nem lehet felülírni.
  • Alexease
    Masnal is szar a setup mentes/betoltes? Nalam 5-6 masodperc instanyt fagyas van:) Persze szar (regi) a gepem, de ehhez nem sok koze lehet.
  • Solt
    Ami a videón van az szerintem sima felúszás, aquaplaning. Amikor az egyik kerék mély tócsába megy, akkor pont, hogy megnő a gördülő ellenállása, tehát berántja abba az irányba az autó elejét amelyik oldal belement a mély tócsába. Ehhez viszont elég mély tócsa kell, főleg nagy sebességnél.
  • endy papp
    Jó de ilyenből 3, aztán még Paks is kevés lenne hozzá hogy kihajtsa,, körbeérne egy kisebb szobát....
  • sertrex
    Szerintem az az lehet, hogy az a kerék amelyik belemegy a tócsába, elveszti a tapadását, viszont amelyik nem ment bele a tócsába az nem, tehát abba az irányba löki az autót amerre kisebb az ellenállás vagyis tapadás. Mivel nem ötvennel és nem hétköznapi gumikkal közlekednek ezek az autók, vagyis jóval nagyobb felületen úszik fel nagy sebességgel, egy pillanat alatt irányt változtat.
    Valami ehhez hasonló.
  • lac coo
    Az a tocsa berantas valami egyszeru sript lehet, nem is tudom mit akartak vele :))

20 centi mely pocsolyat ? ;))
    Feluszashoz volt mar szerencsem, az pont az ellenkezoje ennek.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.26. 15:14:03
  • macleody
    Tegnap mentem Nord kombinálton egy két órás gyakorlót szakadó eső-eső-tiszta-tiszta kombóval. Hát gyerekek, akkora fíling, hogy az beszarás. Nagyon szeretem a pályát, párezer km-t letoltam már rajta, de most cars 2-ben egy új élmény volt ott menni. Ahogy elkezd tisztulni az idő, kisüt a nap, a száradó aszfalton figyelni a víztócsákat - mondjuk ez szerintem irreálisan megfogja és megforgatja az autót - kapaszkodni a kormányba, mocskosul jó volt. Szóval este meló után megint ez lesz a program :)
  • Pitti
    3 monitornál 180fok a látószögem... itt mennyi?
  • Fehercsoki
    Nekem még 1 sem kell a VR miatt:)
  • Danecay

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sziasztok!

Nem tudjátok, G29-hez nincs esetleg valamilyen diagnosztikai eszköz amivel le lehetne ellenőrizni a tengelyeket stb. Valami hasonlóra gondolok mint ami a korább profiler-ben volt amit ugye erre a szériára lecseréltek sokkal csicsásabbra csak éppen korában alapnak számító dolgokat nem lehet állítani vagy ellenőrizni rajta. Sajnos valami történhetett a kormányommal de nem tudom mi. Az első jelenség az volt, mikor az Alex által módosított módosított PC2 FFB fájl bemásolása után a gázra nem reagált az autó, hamar kiderült, hogy a kuplungon érzékelte a gázt, de átállítás után látszólag minden rendben volt. Gondoltam tolok egy kis F1-et is az idei szériával ami mind ezidáig gond nélkül működött viszont itt is minden mókolás nélkül előjött a jelenség, nem érzékelte a gázt. Ez már azért furcsa volt de mondom mindegy áttanítom ahol viszont az tűnt fel, hogy a gázhoz rendel korábbi pedál ikon-ból újboli beállítás hatására -Z lett, a féknél viszont maradt a pedál ikon újraállítás hatására is. OK, mondom akkor játék, csakhogy eltűnt az FFB, ill. valamennyi van, de alig érezni, ellenállása pedig egyáltalán nincs a kormánynak pedig a Wheel Weight 100%-on van., e mellett pedi olyat is csinál, hogy egyik irányba tekerve a kormányt elvileg rendben van a linearitás, megfelel a virtuális kormány elfordulásával, viszont a másik irányba tekerve, a középállástól akár 1mm-el is elfordítva gyakorlatilag azonnal körbefordul végállásba a játékon belüli kormány. Kipróbáltam a tavalyi F1-el is, ott is átkeresztelte a korábban ugyanehhez a kormányhoz beállított gáz, és itt már a fékpedál betűjelét, az itt alapból Z -ből Y-lett és játékon belül is ugyanazt műveli a kormány. Utolsó próba PC2 amivel különösebb probléma nem volt korábban a gázpedál áttanításán kívül, de már a kormány ugyanazt műveli itt is mint a többi játékban csak akkorát rángat még pluszban az FFB is, hogy féltem, hogy letöri a billentyűzet tartómat.
    Windows-ban az USB játékvezérlők beállításánál tudja, hogy milyen kormányról van szó, szépen jelzi is, hogy az állapota ok viszont at tulajdonságokra és a tesztre kattintva nem hoz be semmit, már úgy értem megjelenik az ablka csak nincsenek gombok tengelyek kis négyzet közepén a célkereszttel, semmi. Ill. volt olyan is, hogy volt de akkor se igazán működött jól, valamilyen 4 tengelyes vezérlőt mutatott, a kormányhoz hozzányúlva egyből kiakadt a 4 skálából 2, a pedálra egyáltalán nem reagált, csak a kormányon található gombok nyomkodását jelezte vissza. Rádugtam az itthoni laptopra, játék híján élesben nem tudtam megnézni, de USB játékvezérlők beállításánál a szintén a fentebb vázolt dolgot produkálta. Persze atdugtam már másik USB portba és a drivert is frissítettem és újraraktam vagy 5x.
    Mi történhetett, meghalt volna a kormány?

Ötlet?