Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wink>#wink>
Látom képben vagy! 😄
www.smart-bus.hu
"Óriási " probléma ez a VR ,mivel gondolom már minden 2 user azzal tolja a játékokat.....<#zavart2>#zavart2>
Az elsőben még normális 3 monitoros támogatás sem volt.....
Talán kellene egy komolyabb pc-t venni és megoldódnának a problémák,vagy ha ennyire nem felel meg, keresni olyan játékot ami tökéletesen támogatja a "szemellenzőt".. nem telesírni az adott játékok topikjait hogy hát ez így nem tökéletes.....<#szomoru1>#szomoru1>
Az elsőben még normális 3 monitoros támogatás sem volt.....
Talán kellene egy komolyabb pc-t venni és megoldódnának a problémák,vagy ha ennyire nem felel meg, keresni olyan játékot ami tökéletesen támogatja a "szemellenzőt".. nem telesírni az adott játékok topikjait hogy hát ez így nem tökéletes.....<#szomoru1>#szomoru1>
Mivel nem tudod rögzíteni a dupla nézőpont miatt a szemüveg képét, ezért az egyik nézőpontját rögzíti a játék, csak és kizárólag ezen látszanak a megjelenő objektumok a feldolgozás miatt (tehát ottani hiba és nem általános), szemüvegben nem, se a hagyományos monitoros képen.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.09.17. 19:04:36
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.09.17. 19:04:36
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
oo jaivtom magam, csak eleg kockas a kep, itt is kesobb jelenik meg, meg meg egy targy. De ezek eleg tavol vannak nem zavaroak, de ezt kepes az orrod elott is eljatszani. De itt a videoban tekergetve olyat nem latok, amit en tobb palyan is tapasztaltam. Na mindegy, 1 het se, aztan kiderul.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 18:37:45
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 18:37:45
szerintem
nem igazan ertem, mit akar jelenteni amit irtal?A gyerek ahogy jatszik es amit lat, ahogy nez pont az latszik. Mint a legtobb vr-ben tolt jateknal.
Ha korbeforgatta volna a fejet, meg durvabb lenne a jelenseg.
Konkretan arra gondolok, hogy kozelit az Eau Rouge-hoz es megjelenik egy bazi nagy szurke kamion a jobb oldalon.Kozben minden mas mar ki van rajzolva.. Az egynel olyan durvan tolja, hogy a kb 50 meterre levo oszlopok tablak stb dolgok jelenek meg amikor olyanja van.
pl itt az elso reszerol ugyanez a kanyar, latom a grafika nem valtozott sokat a kamion most is ott parkol 😊, de pl nekik epp akkor nem jon elo ez a jelenseg.
project cars1
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 18:32:09
Ha korbeforgatta volna a fejet, meg durvabb lenne a jelenseg.
Konkretan arra gondolok, hogy kozelit az Eau Rouge-hoz es megjelenik egy bazi nagy szurke kamion a jobb oldalon.Kozben minden mas mar ki van rajzolva.. Az egynel olyan durvan tolja, hogy a kb 50 meterre levo oszlopok tablak stb dolgok jelenek meg amikor olyanja van.
pl itt az elso reszerol ugyanez a kanyar, latom a grafika nem valtozott sokat a kamion most is ott parkol 😊, de pl nekik epp akkor nem jon elo ez a jelenseg.
project cars1
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 18:32:09
szerintem
GamerMuscle említette nemrég, hogy VR-ban nem látszanak ezek, csupán a felvett kép szemszögében "hibázik" a játék.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ez jo hir, bar nekem nem ezekkel volt a bajom. Egyszeruen a megjelenites, rajzolta a fakat mindenfel objektumokat az orrod elott, ha olyanja volt, illetve a palyak sem voltak optimalizalva, valamelyik kb meg sem mozdult olyan lassu volt (ertsd sosem erte el a 90 fps-t).
Utobbikon mindegy hova butitottad le a grafikat, semmi sem segitett.
Amugy valamelyik vr-s videonal, is lattam amikor megjelentek az objektumok, marmint a 2. resznel.
Na rakerestem erre, szoval semmit nem javul Es tok erthetetlen, miert a kozeli targyaknal csinalja, de ennel sokkal durvabbakat is tud produkalni. (persze lehet vr nelkul is, azt nem neztem)
7:41-nel pl
project cars2
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 17:21:20
Utobbikon mindegy hova butitottad le a grafikat, semmi sem segitett.
Amugy valamelyik vr-s videonal, is lattam amikor megjelentek az objektumok, marmint a 2. resznel.
Na rakerestem erre, szoval semmit nem javul Es tok erthetetlen, miert a kozeli targyaknal csinalja, de ennel sokkal durvabbakat is tud produkalni. (persze lehet vr nelkul is, azt nem neztem)
7:41-nel pl
project cars2
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 17:21:20
szerintem
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Ezek teljesen új elemek a menüben. Arra enged következtetni, hogy dolgoztak a VR és a tripla monitoros rendszeren is. Sőt a külső appokat is támogatják. Persze hogy milyen lesz... ???

Kivancsi vagyok barkacsoltak-e valamit az engine-n, hogy VR baratibb legyen, mert az elozo, nagyon gyatran sikerult teljesitmeny szempontjabol.
szerintem
Pirelli Joins Project CARS 2 to bring the Pirelli World Challenge Series in-game, and Pirelli’s motorsport technology to the franchise
Kiváncsi leszek a gumi fogyást, kopást, miegyebet mennyire osztják meg Pirelliék. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.14. 16:13:03
Kiváncsi leszek a gumi fogyást, kopást, miegyebet mennyire osztják meg Pirelliék. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.14. 16:13:03
Ma van a pozitiv gondolkodas vilagnapja, ugy hogy erre tekintettel megrendeltem ..😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Neked kell ezt tudnod elvégre elég rég használod...DDD.
Halkan megjegyzem az PC.1 replay-nél nem volt nehéz komolyabbat csinálni,úgy volt-van, gáz ahogy van.
De ez már nagyon komolynak tűnik ,majd meglátjuk hogy muzsikál a valóságban.
De ez már nagyon komolynak tűnik ,majd meglátjuk hogy muzsikál a valóságban.
Broadcasting Tools
Action! The director comes to Project CARS 2 along with a suite of dynamic broadcasting tools and a refined replay mode

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.12. 23:23:11
Action! The director comes to Project CARS 2 along with a suite of dynamic broadcasting tools and a refined replay mode

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.12. 23:23:11
Q&A with Slight Mad Studios' Ian Bell
Itt meg lehet találni a választ elég sok kérdésre.
Lehet hogy itt olvastam, de lehet, hogy a hivatalos fórumon, hogy az online "Custom Race"-hez lehet majd AI-t rendelni, de az online "Custom Championship"-hez nem.
Végül is 12 nap múlva mindenre fény derül. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 16:51:07
Itt meg lehet találni a választ elég sok kérdésre.
Lehet hogy itt olvastam, de lehet, hogy a hivatalos fórumon, hogy az online "Custom Race"-hez lehet majd AI-t rendelni, de az online "Custom Championship"-hez nem.
Végül is 12 nap múlva mindenre fény derül. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 16:51:07
Ez a beta-szunet talan jo otlet volt, foleg ha hasznosan tudjak eltolteni. Nem kell naponta build-elni es a napi siralmakkal foglalkozni, be tudnak koltozni 2 hetre az irodaba, es bit-enkent atnezni az egeszet;D Legalabbis a PC-s/Steam-es verziot, amit akar a megjelenes napjan is lehet bulid-elni. Bar ennyi fejlesztesi idobol ez a ket het semmi, de talan megis. Bar amennyire en hasznaltam, en semmi bug-ra nem emlekszem. Egy-ket helyen a menu gorgetes meg mindig szar volt egerrel, de ezt mar megszoktuk;D
Ennek is kicsit az a gyikja, hogy azonnal lesz millio auto es palya, nem lesz kihivas/feladat jatszani vele es "megnyerni/megvenni". Persze, a masik oldalnak meg az lenne szar😄
Lehetne egy 40EUR-os valtozat (Career Edition😛), amikor meg kell nyerni az autokat/palyakat, es egy 60EUR-os valtozat, amiben minden benne van😄 A 40EUR-os valtozatban a karrier kozben fizetos szponzorok tamogatnak a versenyeket (versenyek elott megjeleno hirdetesek)😄D Vagy palya szelen levo plakatok. Es akinek tele van a hocipoje, meg sem akar "megnyeros" karriert, 20EUR-ert bevasrolhatja az egeszet😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.09.10. 16:05:59
Ennek is kicsit az a gyikja, hogy azonnal lesz millio auto es palya, nem lesz kihivas/feladat jatszani vele es "megnyerni/megvenni". Persze, a masik oldalnak meg az lenne szar😄
Lehetne egy 40EUR-os valtozat (Career Edition😛), amikor meg kell nyerni az autokat/palyakat, es egy 60EUR-os valtozat, amiben minden benne van😄 A 40EUR-os valtozatban a karrier kozben fizetos szponzorok tamogatnak a versenyeket (versenyek elott megjeleno hirdetesek)😄D Vagy palya szelen levo plakatok. Es akinek tele van a hocipoje, meg sem akar "megnyeros" karriert, 20EUR-ert bevasrolhatja az egeszet😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.09.10. 16:05:59
Mar nincs beta-m, igy nem tudom megnezni, de ha jol emlekszem van lehetoseg online AI-ra es custom bajnoksag is van offline.
Az első részben lehetett AI-t adni a multihoz, úgyhogy ez alapján nem lehetetlen, persze biztosan nem tudom.
A fejlesztők ezen a videón mutatják be az online funkciókat, szerintem érdemes végig nézni. De szerintem nincs rá mód.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 15:19:07
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 15:19:07
Azt meg lehet oldani hogy az online custom championshipben ha nincs elég játékos akkor AI-val töltse fel a helyeket?
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.10. 15:04:54
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.10. 15:04:54
De gondolom mindenkinek (legalabbis a CARS1 betasoknak) "nulla" forint volt, mert valszeg a CARS1 visszafizetesekbol fizetettek be ra😊
Csak a pontosság kedvéért hozzátenném, hogy offline custom championship nem lesz. Online costom championship viszont lesz. A játékból elindítható minden, nyilvántartások, résztvevők, minden. Játékon belülről elérhető lesz a dedikált szerver is. Offline meg ott lesz a carrier, amit szintén feljavítottak.
Publikus hogy mi mennyi volt, itt megnézheted te is.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.10. 12:52:23
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.10. 12:52:23
Amúgy nektek "elővásárlóknak"(bétásoknak) mennyibe fájt a játék,már ha publikus és el lehet mondani.
Kösz...
Kösz...
Szuper... Gondolom később sem fog jönni, mivel az 1. részhez sem igazán jött ki új feature megjelenés után, inkább csak hibajavításokat és dlc-ket adtak ki.
Most 2 het "pihi" lesz (legalabbis a friss videok teren), "toroltek" az osszes beta steam kulcsot a megjelenesig. Mar csak a megjelenes utan hasznalhatja mindenki.
Hogy legyen egy kis ovál is. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 11:20:08
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 11:20:08
Igazából az FFB-n kívül mindent vegyél le 0-ra. Én mondjuk az Enable Centering Spring-et be szoktam kapcsolni és olyan 10-re szoktam állítani arra az esetre ha alátekerve maradna a kormány akkor észrevegyem abból, hogy finoman elkezdi középállás felé fordítani azt 😊
megvan a hiba forrása 😄
maga a logitech driverben lejeb kellet vennem az értékeket és most szuperül megy 😄 a hétvégi pihenőmet ezzel most kitudom játszani <#email>#email>
Köszönöm szépen! 😊
maga a logitech driverben lejeb kellet vennem az értékeket és most szuperül megy 😄 a hétvégi pihenőmet ezzel most kitudom játszani <#email>#email>
Köszönöm szépen! 😊
4. kép : Az FFB erejét tedd vissza 100%-ra és a Controller Input Mode legyen 3-as, mert az a kormány bemenet.
6. kép : A Custom helyett legyen Classic.
6. kép : A Custom helyett legyen Classic.