Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wink>
Látom képben vagy! 😄

www.smart-bus.hu

"Óriási " probléma ez a VR ,mivel gondolom már minden 2 user azzal tolja a játékokat.....<#zavart2>
Az elsőben még normális 3 monitoros támogatás sem volt.....
Talán kellene egy komolyabb pc-t venni és megoldódnának a problémák,vagy ha ennyire nem felel meg, keresni olyan játékot ami tökéletesen támogatja a "szemellenzőt".. nem telesírni az adott játékok topikjait hogy hát ez így nem tökéletes.....<#szomoru1>
Tomsteel
Mivel nem tudod rögzíteni a dupla nézőpont miatt a szemüveg képét, ezért az egyik nézőpontját rögzíti a játék, csak és kizárólag ezen látszanak a megjelenő objektumok a feldolgozás miatt (tehát ottani hiba és nem általános), szemüvegben nem, se a hagyományos monitoros képen.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.09.17. 19:04:36

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

alma2
oo jaivtom magam, csak eleg kockas a kep, itt is kesobb jelenik meg, meg meg egy targy. De ezek eleg tavol vannak nem zavaroak, de ezt kepes az orrod elott is eljatszani. De itt a videoban tekergetve olyat nem latok, amit en tobb palyan is tapasztaltam. Na mindegy, 1 het se, aztan kiderul.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 18:37:45

szerintem

alma2
nem igazan ertem, mit akar jelenteni amit irtal?A gyerek ahogy jatszik es amit lat, ahogy nez pont az latszik. Mint a legtobb vr-ben tolt jateknal.
Ha korbeforgatta volna a fejet, meg durvabb lenne a jelenseg.

Konkretan arra gondolok, hogy kozelit az Eau Rouge-hoz es megjelenik egy bazi nagy szurke kamion a jobb oldalon.Kozben minden mas mar ki van rajzolva.. Az egynel olyan durvan tolja, hogy a kb 50 meterre levo oszlopok tablak stb dolgok jelenek meg amikor olyanja van.

pl itt az elso reszerol ugyanez a kanyar, latom a grafika nem valtozott sokat a kamion most is ott parkol 😊, de pl nekik epp akkor nem jon elo ez a jelenseg.
project cars1
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 18:32:09

szerintem

sertrex

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Tomsteel
GamerMuscle említette nemrég, hogy VR-ban nem látszanak ezek, csupán a felvett kép szemszögében "hibázik" a játék.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

alma2
Ez jo hir, bar nekem nem ezekkel volt a bajom. Egyszeruen a megjelenites, rajzolta a fakat mindenfel objektumokat az orrod elott, ha olyanja volt, illetve a palyak sem voltak optimalizalva, valamelyik kb meg sem mozdult olyan lassu volt (ertsd sosem erte el a 90 fps-t).
Utobbikon mindegy hova butitottad le a grafikat, semmi sem segitett.
Amugy valamelyik vr-s videonal, is lattam amikor megjelentek az objektumok, marmint a 2. resznel.
Na rakerestem erre, szoval semmit nem javul Es tok erthetetlen, miert a kozeli targyaknal csinalja, de ennel sokkal durvabbakat is tud produkalni. (persze lehet vr nelkul is, azt nem neztem)
7:41-nel pl
project cars2

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.17. 17:21:20

szerintem

sertrex

sertrex
Kis kedvcsináló. <#idiota>

sertrex

sertrex

sertrex
Ezek teljesen új elemek a menüben. Arra enged következtetni, hogy dolgoztak a VR és a tripla monitoros rendszeren is. Sőt a külső appokat is támogatják. Persze hogy milyen lesz... ???

alma2
Kivancsi vagyok barkacsoltak-e valamit az engine-n, hogy VR baratibb legyen, mert az elozo, nagyon gyatran sikerult teljesitmeny szempontjabol.

szerintem

sertrex
Pirelli Joins Project CARS 2 to bring the Pirelli World Challenge Series in-game, and Pirelli’s motorsport technology to the franchise

Kiváncsi leszek a gumi fogyást, kopást, miegyebet mennyire osztják meg Pirelliék. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.14. 16:13:03

sertrex
Mai kis színes... vagy csak úgy.

lac coo
Ma van a pozitiv gondolkodas vilagnapja, ugy hogy erre tekintettel megrendeltem ..😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A "hasznalom" inkabb csak "van/volt beta-m" 😊))
Neked kell ezt tudnod elvégre elég rég használod...DDD.
Alexease
De ha jol emlekszem, meg ebbe sem lehet beleleptetni, csak a tekeres mukodik😄
Halkan megjegyzem az PC.1 replay-nél nem volt nehéz komolyabbat csinálni,úgy volt-van, gáz ahogy van.
De ez már nagyon komolynak tűnik ,majd meglátjuk hogy muzsikál a valóságban.
sertrex

sertrex

sertrex

sertrex

sertrex

sertrex
Q&A with Slight Mad Studios' Ian Bell

Itt meg lehet találni a választ elég sok kérdésre.
Lehet hogy itt olvastam, de lehet, hogy a hivatalos fórumon, hogy az online "Custom Race"-hez lehet majd AI-t rendelni, de az online "Custom Championship"-hez nem.
Végül is 12 nap múlva mindenre fény derül. 😊))

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 16:51:07

Alexease
Ez a beta-szunet talan jo otlet volt, foleg ha hasznosan tudjak eltolteni. Nem kell naponta build-elni es a napi siralmakkal foglalkozni, be tudnak koltozni 2 hetre az irodaba, es bit-enkent atnezni az egeszet;D Legalabbis a PC-s/Steam-es verziot, amit akar a megjelenes napjan is lehet bulid-elni. Bar ennyi fejlesztesi idobol ez a ket het semmi, de talan megis. Bar amennyire en hasznaltam, en semmi bug-ra nem emlekszem. Egy-ket helyen a menu gorgetes meg mindig szar volt egerrel, de ezt mar megszoktuk;D

Ennek is kicsit az a gyikja, hogy azonnal lesz millio auto es palya, nem lesz kihivas/feladat jatszani vele es "megnyerni/megvenni". Persze, a masik oldalnak meg az lenne szar😄

Lehetne egy 40EUR-os valtozat (Career Edition😛), amikor meg kell nyerni az autokat/palyakat, es egy 60EUR-os valtozat, amiben minden benne van😄 A 40EUR-os valtozatban a karrier kozben fizetos szponzorok tamogatnak a versenyeket (versenyek elott megjeleno hirdetesek)😄D Vagy palya szelen levo plakatok. Es akinek tele van a hocipoje, meg sem akar "megnyeros" karriert, 20EUR-ert bevasrolhatja az egeszet😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.09.10. 16:05:59
Alexease
Mar nincs beta-m, igy nem tudom megnezni, de ha jol emlekszem van lehetoseg online AI-ra es custom bajnoksag is van offline.
Danecay
Az első részben lehetett AI-t adni a multihoz, úgyhogy ez alapján nem lehetetlen, persze biztosan nem tudom.

sertrex
A fejlesztők ezen a videón mutatják be az online funkciókat, szerintem érdemes végig nézni. De szerintem nincs rá mód.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 15:19:07

Fehercsoki
Azt meg lehet oldani hogy az online custom championshipben ha nincs elég játékos akkor AI-val töltse fel a helyeket?
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.10. 15:04:54

Alexease
De gondolom mindenkinek (legalabbis a CARS1 betasoknak) "nulla" forint volt, mert valszeg a CARS1 visszafizetesekbol fizetettek be ra😊
sertrex
Csak a pontosság kedvéért hozzátenném, hogy offline custom championship nem lesz. Online costom championship viszont lesz. A játékból elindítható minden, nyilvántartások, résztvevők, minden. Játékon belülről elérhető lesz a dedikált szerver is. Offline meg ott lesz a carrier, amit szintén feljavítottak.

Fehercsoki
Publikus hogy mi mennyi volt, itt megnézheted te is.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.10. 12:52:23

Amúgy nektek "elővásárlóknak"(bétásoknak) mennyibe fájt a játék,már ha publikus és el lehet mondani.
Kösz...
Fehercsoki
Szuper... Gondolom később sem fog jönni, mivel az 1. részhez sem igazán jött ki új feature megjelenés után, inkább csak hibajavításokat és dlc-ket adtak ki.

Alexease
Most 2 het "pihi" lesz (legalabbis a friss videok teren), "toroltek" az osszes beta steam kulcsot a megjelenesig. Mar csak a megjelenes utan hasznalhatja mindenki.
sertrex
Tudtommal nem. 😞

Fehercsoki
Custom championship nem lesz?

sertrex
Hogy legyen egy kis ovál is. 😊))

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.10. 11:20:08

sertrex
Goodwood Revival Live Stream 2017

sertrex

sertrex

Danecay
Igazából az FFB-n kívül mindent vegyél le 0-ra. Én mondjuk az Enable Centering Spring-et be szoktam kapcsolni és olyan 10-re szoktam állítani arra az esetre ha alátekerve maradna a kormány akkor észrevegyem abból, hogy finoman elkezdi középállás felé fordítani azt 😊

Krszti1160
megvan a hiba forrása 😄
maga a logitech driverben lejeb kellet vennem az értékeket és most szuperül megy 😄 a hétvégi pihenőmet ezzel most kitudom játszani <#email>
Köszönöm szépen! 😊
sertrex
4. kép : Az FFB erejét tedd vissza 100%-ra és a Controller Input Mode legyen 3-as, mert az a kormány bemenet.
6. kép : A Custom helyett legyen Classic.

Krszti1160
Nem vezettem még versenyautót, de személy autóhoz képest enyhén eltér 😄 (kamion sofőr vagyok valójában, lehet ezért is ekkora a különbség érzetem.)
Ezek a beállítások vannak:
1
2
3
4
5
6
7
8
lac coo
Szerintem meg siman az ffb, itt is...
Ha megcsuszik valoban ellen akar kormanyozni.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!