19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Jon a Forza, az valszeg sokat fog segiteni a dolgon:) -
A gond az, hogy az ilyen játékhoz nem versenyzői engedély kell, hanem csak pénz. Egy hét alatt eladtak belőle 70 ezret, Steamen. Szerinted?
A jó hír hogy ezek nagy része, mihelyt jön valami új cím, megy innen a fenébe. Letisztul majd ez is. -
ozoli78 #17076 -
ozoli78 #17075 Érdemes megvenni?
Amiúgy mikor jelentik be a cars3 at ?:D
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.10.02. 20:34:34 -
Jah, amugy mennek en multira, bulibol, de hova ? Nem fogom turni a lobbykat hol van valaki ismeros.... -
Mar megbocsass...de a kollegaval beszeltem ! ;) -
Marmint hozzam kepest hamarabb..
Amugy igen, en is irtam,hogy stabilabb az auto mint szarazon.Monzaban en is kb ugyanott fekezek... -
Nálam a hangokkal valami nem stimmel, rázókőre ha rámegyek elveszi a motorhangot. 7.1-es fejhallgatóval játszok és ez így tök fura. Mintha nem lenne megcsinálva a 7.1 a játékban. -
Szerintem elégszer elhangzott már ez. Nem lehetne, hogy addig amíg ez nem ideálisan működik, feljössz mondjuk multiplayerre és élvezed azt amit lehet?
Nagyon könnyű a hibákat kidomborítani, de kicsit nézzük már realistán a dolgokat. A végső polír hiányzik ezt mindenki látja, de a teljes képet nézve nincs igazi ellenfele, nálam legalábbis a többi játékot elővéve szinte azonnal jön a hiányérzet a sok apróság miatt amire ebben odafigyeltek. -
Tök dúrva hogy amiben nem vártam abban lépett előre a legtöbbet ( számomra ) azok pedig a hangok. Szép munka, egész brutál hangok vannak már egyes autóknál. ( kár hogy a visszajátszás nincs kidolgozva és nincs motorháztató, kipufogó felüli hangok mert egy tónusban szól akárhonna is mutatja a kamera ).
Sajnos nekem a fizika nem gyere be, vagyis az irányítás, esetlennek érzem és főleg a fékeket, féktávot. Nincs meg érzésre, így pedig nem tudok élvezettel körözni.
+ Ha lehetne kérni a Cars3ra a kitalált autókat és pályákat elfelejthetnénk már... Suzuka nagyon fura, kb élvezhetetlen ( Sakitto ). Ha meg nincs liszensz, legyen más pálya, de az igazi liszenszelt.. -
Mint írtam szerintem nem azzal van a baj, hogy hamarabb fékez esőben, hisz az érthető, hanem az, hogy nekem elég megközelítőleg ugyanott fékezni mint szárazon. -
Esoben ugyan igy kilomterekkel elobb fekez.
Legalabb is ha valtozo idojaras van, full vegig esoset mar nemnem neztem, nem erdekel ezek utan :))) De ha szaraz utan eso jon, akkor mar a szaraz szakaszon erezhetoen lassabban kezdenek.... -
Egész királyul lehet érezni a dolgokat :) 
Ezen az időjárás vs. AI. vs. tapadási viszonyokon tényleg kellene még finomítani. Nem nagyon akartam sokat vacakolni, elsősorban az új FFB konfigodat szerettem volna kipróbálni, ezért egy gyári GT preset-et választottam. Minden komolyabb setupolás nélkül, üzemenyag, ECU-ban a TC és ABS állításon kívül semmit nem állítottam. A szabadedzés és időmérő száraz körülmények között zajlott, ahol utóbbin 9. helyen végeztem, igaz lett volna egy másodperccel jobb időm is utolsó mért körben csakhogy a hockenheimi célegyenesre ráfordulva kifogyott a benya .) Mindegy próbálgatni tökéletes, futamra viszont összekombinálta a 2 legrosszabb időjárási viszonyokat a játék, eső+köd. Gondolom az AI-t nem igazán zavarj a köd a látási viszonyokat illetően, engem viszont nagyon is, főleg miután meglehetősen rövid idő alatt megelőztem mindenkit így nem volt kinek a féklámpáját lesni, így nem esdett ritkaságszámban, hogy be-be néztem egy egy kanyart mert kb 50m volt a látótávolság. Végül is a lényeg az lenne, hogy a 6. körben már volt AI akinek kört adtam a 9. körre pedig utolértem és kerülgettem ki az egész mezőnyt. Gondolom lac-coo is ezt sérelmezi. Egyszerűen az időjárási körülmények változásával teljesen elmásznak egymástól az erőviszonyok és az én meglátásom az, így egyszeri teszt után, ami igazából nem is erre irányult eredetileg, hogy igazából nem az AI lassú hanem én vagyok gyors, és ez sajnos nem azért van sajnos mert ennyire jó vagyok. Míg az AI valahol érthető módon a 200-as táblánál elkezdett fékezni, ami az időjárási körülményekre való tekintettel teljesen érthető is lenne, valamint kigyorsítani sem tudtak olyan tempóban mint én, velük szembe én úgy autóztam mintha teljesen száraz körülmények között mennék. 120%-on már biztosan elpicsáztak volna :) de ha adott AI szint mellett száraz körülmények között mondjuk úgy pariban vagyunk, gondolom ennek a viszonynak hellyel közel esős körülmények között is igaznak kellene lennie. -
Vagy 3 secel gyorsabb a Megane:)) -
MooneyR #17064 Valakit/valamit lekoccoltál, utolértél és megsérült az autód eleje (16), ilyenkor elmegy a hűtése a motornak, ki kell jönnöd a pitbe, hogy megjavítsák, különben megsül a gép. Ez egy jó dolog, mert nem lehet büntetlenül nyomulni az első kanyarokban, meg persze utána sem ;) -
Ki kell kapcsolni a meghibasodast azt kesz. :)) -
Lehet érdemes a "Radiator opening"-et is feljebb tekerni 75%-ról, elképzelhető, hogy nem elég a hűtése. Volt olyan fél órás gt3-as versenyem ahol az elején kapott az autó eleje egy ütést (sérült a hűtő), verseny harmadánál elkezdett felfele mászni az olajhőmérséklet és számolt ez a motor ikon felfele, végére mint az igazi idióta bújtam ki szélárnyékból ahol tudtam teljes rossz íveken, láthatóan melegedett ha nagyon rámásztam az előttem lévőre. -
Nem varialtam, jo volt a merci. Mentem vagy 500 km-ert vele, pont nekem valo, hulyebiztos auto, nem lehet rontani vele :))) -
Hőfokra tippeltem, mert mintha a mérnök valami hűtésről beszélt volna a rádióban egyszer (jó, hogy az is ilyen konzekvensen ellát infóval minket), de nem értettem pontosan. No majd kipróbálom. -
Ranezesre a serules ikon. A piros a motor, a szam pedig az elhasznalodasa. Probalj redline alatt valtani, ne tiltason, mert gyilkolja a motort. Es az elvileg meg turbos is, megjobban gyilkolja a motort. -
Ez az ikon mit jelez az óra mellett? Porsche 936-al megyek, pár kör után elkezd számolni felfelé 100-ig és ott elfüstöl a motor, de nem igazán értem mit jeleznek a számok. Mit tehetek ellene?
-
A Megane RS TC "jobb", 5 tizedet faragtam:) de ez inkabb mar csak a "kezembe volt" gyorsulas.
De "jol" ossze vannak hangolva a TC-k (legalabbis ez a ketto amit probaltam:D), hasonloan viselkednek, de megis mas, az elso ket korben tizedre ugyanannyit mentem mint a Mercivel. Aztan allitottam rajta, ne akarjon kanyarbemenetnel gazelvetelre megelozni a hatulja, es mindjart jobb lett:P -
Az jó autó , igen, kb nem is igen megyek másikkal ... -
Ez az AMG A45 TC is eleg jo (bar elsore kicsit furcsa:P). Kicsit allitgatni kell. De mentem is egy WR-t Snetterton 300-on, igy most en vagyok elol az autonal es a TC kategoriaban is:) Bar nem nehez, nem sokan TimeTrial-oznak, ahol igen, ott seholsem vagyok:D -
Még nem próbáltam, elsőben úgy volt, hogy belenyúlt az automata kuplung is rajtnál ... -
Pillangóhoz is lehet kuplungot használni, pl. rajtnál. -
Ok, köszi. -
Nincs beallitva kuplung , mar nincs h valtom....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.01. 19:42:39 -
Mivel erezhetoen "nincs kesz" minden auto, igy lazan elofordulhat, hogy ott maradt a garazs beallitasok kozott. De talan nem is mukodik. Tedd max-ra a TC-t, padlogaz, kuplung le, es ha eldadog, akkor fake:) -
De egy utcaiban nem tudsz ennyi mindent állítani, ahogy- helyesen,- AC utcaiban sem .... -
A régi autókban is van ECU, az csak van, vagy működik is ?
Vagy nem vágom, 40 éves vasban van tc abs .... -
Mivel AC-ban csak a sima van, ezért azt hasonlítottam össze. Setup OEM volt(elvileg ez a gyári?), ezen kikapcsoltam a TC-t, majd a diffin is állítottam, preloadot csökkentettem 20-ra, valamint a power anglet 20 fokra, coast anglet 90 fokra raktam, a clutch padek darabszámát pedig 10-re, gumi All Terrain (gondolom ez az utcai). AC-ban utcai gumit állítottam be, valamint a front camber lett még negatívabb. McLaren P1-nél hasonlóan jártam el, de ott diffit nem állítottam.
alma2: TC a setupban ki volt kapcsolva? Ha 100%-ra állítod akkor van kikapcsollva. Ezen kívül a diffin érdemes állítani, mert a gyári beállítás eléggé egyenesen tartja az autót.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.10.01. 18:53:34 -
Nem vagyok nagy rajongoja azoknak az autoknak amiket irtal, de kiprobalom oket majd valamikor, marmint mindket jatekban, megnezem mit tudnak nord-on.
De itt pont az a baj, hogy ktm-mel itt megyek padlon, nem a masik jatekban.
Nem a stabil setuppal mentem itt.
Bar ahogy olvastam igen nagy a szoras az autok kozott, meg egy kategorian belul is, igy tenyleg konkretan az altalad emlitettet kell megnezni.
Ac-ben, bar lehet pont ezeknel az az autoknal nem lehet allitgatni, de erosen kell minuszba tolni a chambert elol es meg jo par dolgot, ahol lehet, mert a gyari beallitasok, nagyon orrtolosak es gyakorlatilag rosszak amikkel szoktam menni.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.10.01. 18:48:00 -
Pontosan melyik 1M ? -
Ott valami setup vagy tc gond lehet,AC-ban engem mindig zavart hogy nagyon alulkormányzottak az autók, egész egyszerűen túl gyengének érződnek kanyarban, erősebb autónál is azt várnám hogy padlógáz mellett veszítse el a tapadást, de ehelyett nem történik semmi, még utcai gumival sem. Például a McLaren P1-nél ez elég erőteljesen jelen van,ez egy hírhedten erős és inkább túlkormányzott autó, de semmiképp sem alulkormányzott, AC-ban viszont nagyon alulkormányzott még utcai gumival is. Hasonló van a BMW 1M-nél is, nem túl erős autó, de azért 300 körüli lóerő benne van, de AC-ban ez is hihetetlenül alulkormányzott és unalmas, padlógázzal lehet kanyarodni szinte mindenhol. Cars-ban mindkét autó sokkal jobb, gázadásra nagyobb sebességi fokozatban is szépen elfogy a tapadás, lehet driftelni vagy akár ki is pördülnek. Ezeket az autókat direkt egymás után teszteltem a 2 játékban,és nem csak hogy az FFB ad jobb visszajelzést, de izgalmasabb is ebben vezrtni őket. -
Nekem mindegy melyik all kozelebb az igazihoz :) A lenyeg, hogy en elvezzem, talaljak benne folyamatos kihivast, meg tudjam magyarazni mi miert tortenik es lassak benne raciot, na es tetszen az ffb-je. Itt igazan kicsi az osszpontszam
Irhattam volna rf2-t is, amivel mostanaban meg szorakoztam, az sokkal kozeleb van, az AC-s elmenyhez, vagy lehet forditva is irni az ac az rf2 elmenyhez, tokmindegy.
Az itteni elmenyem meg kozelebb van a regi autos jatekokhoz, amiket meg senki nem hivott szimnek, amivel semmi baj, de ha ra akasztjak a jelzot, hogy szim, akkor vagy legyen iranymutato es mindegyik nagy miutan ez megjelent probalja masolni esvisszadni az erzest, amit ez nyujt,
de mivel ezzel picit elkesett igy nem artana a "nagyokat" kovetni, hogy aki ahhoz szokott, ne szomorkodjon erosen na meg lassuk be amilyen katyvasz ez nem lesz kovetendo csapasirany leszamitva egy ket vevocsalogato megoldasat, ami be is jott, mert kb itt sem lehet mirol olvasni csak az idojarasrol. Persze mondhatnam, hogy nem tudnek egy szimet sem mondani, ahol most futna olyan szerver, ami a kepessegeihez kepest mostoha ido van beallitva, mert jol nez ki, ami a kirakatban van, de versenyezni senki nem akar ezeken.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.10.01. 18:40:21 -
Ha eppem jol elkap mindent, nincs baj ezzel a jatekkal.
Ki kell tapasztalni, mit hol hogyan NE inditson el az ember. :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.01. 18:34:16 -
De mibol gondolod, hogy az AC jo?! :) Most nem az a lenyeg, hogy neked(!) tetszik, elvezetes stb., hanem hogy az allhat kozelebb az igazihoz?
En nem tudom melyik a "jobb/igazibb":) Nekem mindketto tetszik, pedig elegge mas elmeny a ket program.
Az AC-ban minden auto minden kanyarban keresztbe all, ugy csinal mint ha, de meg sem:) A CARS2-ban alapbol minden tapados-alulkormanyzottnak tunik, de aztan megsem:) En nem akarnek valasztani;)
Koridot oszehasonlitani (vagy az alapjan a mukodest megitelni), nulla ertelme van, annyira kulonboznek.
Most a CARS2 kormany/FFB-je talan kicsit(!) jobban is tetszik mint az AC
. Itt mintha kormanymuvet, kerekeket gmival tekergetnek, ami kozben tapad, csuszik meg rugozik;)
Tudom, csereljek gepet, kormany, monitort meg ilyemi:DDDDD -
Az FX-et, "abban vannak" a razasok.
De a JS custombol is van 6-8 fajta, ha jol emlekszem a 2 alap verzio eppen ezekben a iemelt razasokban kulonbozik.
Nem probalgattam, inkabb a sajatomat reszelgetem, az jobban tetszik:))) -
Alex, nálam a JS féle FFB van bent, némelyik kocsinál egyenesben nagy sebességnél eléggé ráz. Mit vegyek lejjebb? Az FX-et vagy a Tone-t? Most 100/70/40/70 van beállítva.