Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lac coo: Szerintem azért a néhány ezresért kár várnod, inkább próbáld ki te magad. Tapadást én nem éreztem túl soknak, bár csak néhány autót próbáltam, az sem igaz hogy mindent meg lehet fogni, AC-hoz képest nem érződik úgy hogy jobban tapadnak az autók, vagy hogy jobban alulkormányzottak, bár teljesen felgumizott pályához még nem volt szerencsém.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.22. 13:18:00
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Azert sokak szerint rettenet sok a tapadas, illetve mindig visszaal egyenesbe.
(mondjuk eddig nekem is tetszik VR-ben , de hátha van még valami tuti beállításod:) )
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.22. 12:38:49
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 12:35:49
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Tartalomra így sem lehet panaszunk. Plusz ez az üzleti modell érthető. Egyre többet, egyre jobbat várunk, a játékok ára még ugyanannyi mióta... Miközben egyre több és egyre jobb szórakozási alternatívák vannak. Ingyenes játékok (LOL, WOT), netflix, stb..stb...
Szóval én inkább rohadt mód örülök a plusz pályáknak. Hihetetlen csomag pedig így alapon is.
T300-nál az immersive ffb-t javasolták Assetto-s fórumon így azzal próbálgattam...nekem így nagyon hasonló volt az AC ffb-hez ,autókezeléshez amiket kipróbáltam
aztán toltam egy esős versenyt : gondolom esőgumit rakott így elég stabil volt a kocsi, aztán megpróbáltam softot felrakni menüben és az se tűnt sokkal csúszósabbnak...
viszont 1-2 kör múlva durván érződött h itt bizony esik...
olyan volt mintha abban a pillanatban kezdene el esni amikor kezdődik a verseny( vizuálisan meg olyan mintha régóta esne)
Utoljára szerkesztette: Nyers, 2017.09.22. 12:18:36
My Life for Freedom!

Nálam semmi baja az FFB-nek. Még a nekem röpülő tárgyak is elég komolyan odaütöttek, mikor az előttem haladó AI az Azur Coaston nekiment az útszéli terelőnek. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 11:44:35
Ha jól belegondolok jelenleg ugyanazt tudja, mint a PC1, kevesebb buggal, jobb FFB-vel, fizikával, feljavított menüvel. Talán a gumifizika is jobb, de ehhez több teszt kell. Alapjában véve ez egy PC1 javított kiadás, így az online championships nélkül, egyelőre a boxutca személyzet nélkül.
Szerencsére annyival jobb az egynél, hogy nem kezdek el ideggörcsöt kapni, de tényleg kíváncsi leszek, hogy bekerülnek-e a hiányzóficsörök. És még hátra van a Live Track 3.0 tesztelése is, amihez legalább egy fullos versenyhétvégét kellene lenyomni.
Még pozitív vagyok, mert a számomra fontosabbnak minősített részek jók.
Elinditom vauuu, igy kellett volna megjelennie az elso resznek, utolag bedugott vr-t is latja, kormanyt esszerubb menuk, nagyon reszletesen be lehet allitani mindent. vr-re rendesen figyeltek rendesen lehet latni mindent, visszapillantoban is valtozik a nezet, kulon izlesesen kis extra hudok vr alatt, ez nagy piros pont. Gyorsan tolt, nem szarozik stb.( Bar ezt az ingyenes egy ember altal hobbikent fejlesztett vr tamogatas rbr ala is tudja.)
nordschleife, napos ido, kinezetre hat, meg az ac-nal sem szebb. szoval elmegy, performancia ahhoz kepest a beke segge alatt van. gyakorlatilag nem tudom, hogy allitani, hogy ne legyen reprojection vr alatt.
FFB mind a harom modot nezegetve, semmi visszajelzes a megcsuszasrol, sulyathelyezesrol, a tipikusan atmegyek a utszeli razokoven, meg csak nem is erzem. Persze ez igy out of the box, szoval lehet ini file-okat editalni, ami segithet. Forzaban klasszisokkal jobb, tobb informaciot ad gyarilag, ac-rol nem is beszelve. Nalam a szim a vezetesi elmenytol lesz az, nem a koritestol, legyen benne kihivas, lehessen megtalalni a hatarokat, majd azokat feszegetni. Par kort letolva egy lotus szivarral, meg a ktm-mel, tiszta ovoda, megcsuszni, besokallni nem lehet, nem meg fogni a leghihetetlenebb helyezetekbol, egyszeruen nem tudtam, barhonnan barmikor vissza lehet hozni a kocsit, mintha cernan huznak. mar mar fajdalmasan, ebben is klasszisokkal jobb meg a forza is a nissan-t, nezve.
Szoval ez egy igen arkad jatek az en szempontombol. Lehetne csinalni videot, ahogy rangatom 200-nal a kormanyt jobbra balra, kb semmi nem tortenik a kocsi megy egyenesen, esetleg kicsi csuszkal de a tapadast sosem vesziti el ugy, hogy ne lehetne siman kontrollalni. Tobbszor is megneztem, biztos ki van kapcsolva az osszes segitseg, mert hihetetlen. Ez a taknyos csuszkalas, plusz a hang ahogy sokan irtak nem is tudom hova tenni.
Ami viszont poziti csalodas meg az a.i. e rovid teszt alatt, kerulgettek, lattak, nem mentek at rajtam, hajtottak stb. Ez a forzaban ugye nagyon bena.
Remelem masoknak jobban bejon majd, foleg azoknak akik megvettek elore.
Persze meg egy picit probalkozom, hatha az en keszulekemben van a hiba, meg varok par patchet.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.22. 11:36:10
szerintem
"It's postponed... It will launch at a later date
And no, no ETA yet... But it will come... "
Ezek szerint nem készült el vagy valami hiba lépett fel vele kapcsolatban.
Mindenesetre ez volt az egyik leghúzósabb fejlesztés, mert az elsőben is a multi volt a leggyengébb láncszem.
Akkor várunk.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 11:09:23
Viszont replay visszanézésnél jóval kevesebb, többet eszik ugyanazokban a nézetekben is. Erre létezik valami magyarázat - nem vettem észre, hogy szebb lenne vagy ilyesmi.
My Life for Freedom!
Alma2: Forza meg a multi? Fasorban sem lesz a pCARS2-jöz képest. :) Ha részleteznem kell miért, akkor tényleg nézz jobban utána...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.22. 10:28:34
Esőben fele az fps...az 1-nél ennyire nem volt durva,igaz még 30-40 között is "játszható"
Nem tudom de valahogy az az érzésem,még ez sincs igazából befejezve ,"nincs kész"...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.09.22. 10:24:03
Vagy kivették az utolsó pillanatban. <#nemtudom>#nemtudom>
Nekem inkább az LFS jutott eszembe, ha hasonlítom valamihez, főleg miután kipróbáltam a Rally Crossot(csak egy-két kör, egy autó,egy pálya). :))
De pl a forza 7-nel sikerult olyan demot osszehozniuk, hogy az allad leessen, az biztos ez a kozelebe sem er kulcsinre, de a 2 koros versenyek, es fixen esoben, rohadtul nem lehet a lenyeget megtudni belole. Igy mint a bolondok elkezdtem visszafele kocsikazni szembe a forgalommal, mivel az osszes palyaszabaly hianyaban szenved a jatek, igy barmennyit lehet :) De az ai annyira lelombozo es kritikan aluli, hogy nem nagy elmeny forgalommal vezetni. Pedig ez aztan mindig errol szolt.
Ok ok ha itt is ez lesz a helyzet, ott a multi, de az a forzanal is adott lesz.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.22. 09:38:48
szerintem
A szavuk hitelesseget vissza kell nyerni.
Steamen igen vegyes a sok velemeny, ami inkabb negativba hajlik a masodik resznel, igy epp most fogom en is kiprobalni, mielott dontok.
szerintem
Mivel a tapadas es a kanyar sebesseg erzet valoban "erdekesnek tunhet", tesztelgettem a beta-t, osszevetve mas progikkal. Es bar erzesre mas volt, mukodesre nagon hasonlo.
Pl. a korabbi fek teszt, iR-rel hasonlitva. A CARS2-ben ugy tunt tapad mint az allat es pikkpakk megall, de igazabol megsem:)
Valszeg probaltak a nepszerubb (gyakoribb, elerhetobb, olcsobb) kormanyokhoz igazitani, ne egy felmillios DD kormany legyen az alap, mert az a bellitas rangatos/rossz lesz egy "hagyomanyos" kormanyon kepest. Ez mar messze nem a 10 eves rF1 "effektezos" gumi/kormany/FFB megoldas.
Az alap beallitasokbol a RAW-t erdemes valasztani (az a nyers, reszletes, kozvetlen alapu). Ez a beta vegen "gyengebb" volt mint kellene, Custom-ra kellett tenni, es a harom beallitassal probalkozni. Miven nem effektezos, kormenyonkent erdemes/kell is kicsit piszkalni (nem rosszbol lesz jo, csak pl. nem lesz clipping es hasonlo). Hogy most milyen, nem tudom.
Mar lehet "mindent" menetkozben autobol allitani (menukbol vagy gombokra rakni, pl. a nezeteket es a FFB-t is). Erdemes hasznalni, tesztelni.
A kormany/FFB erzes/mukodes NEM lesz olyan, mint az AC/AMS/iR/rF2/R3E stb. – kinek mi tetszik. Ez inkabb az iR/rF2-hoz allna kozelepbb (a rendes "3D-s" gumi mukodes es egyebek miatt, de persze "olyan" sem lesz – nem rosszabb, csak mas!).
A kormany/FFB/gumi/tapadas tesztelesnel nem erdemes leragadni db1 autonal es 1db "kornyezetben" (szaraz, vizes, havas, tiszta vagy gumizott).
Tobb erosen eltero autot (regi-uj, erosseg, hajtaslanc stb.) erdemes meghajtani, felvaltva, egymas utan.
Állítani igazából majd semmit nem kellett teljesen jó.
Max majd finomhangolni ezt azt.
Minden beállítás azon van amit a játék maga beállított értsd,grafika,kormány monitorok egyéb, használható jó.
A kocsi jól vezethető (jobb mint az 1) köze sincs az elődhöz pozitív irányba fejlődött,,mondom ezt hogy alapon van minden FFB egyéb.
Szerintem fél óra után nem lehet teljes átfogó képet alkotni.
A menü jól átlátható,még a virtuális tükröt kell megtalálnom...ha van<#zavart2>#zavart2>
Amit elsőre észre vettem a replay tv kamera nézetben majd felére esik helyenként az fps ,nem tudom de ezen része fura.
Ja! Ezt csak a menüre értettem. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.09.22. 07:29:02