19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#306 Kicsit trukkos a dolog, mert ugy van megcsinalva, hogy a kormanyzas mindig linearis (ha ugy van beallitva - 50% -, ugy is erdemes), es a jatekban a teljes kormanyszoghoz (elfordulasahoz) ossza el az autonak a kerek elfordulasat (steering lock), ami most fix, nem lehet allitani. Majd ha lehet allitani a setupban, akkor maradhat mindenhol fix a kormanybeallitas, a setup-ot kell majd piszkalni.
Ugyanez van a Shift2-ben is, alapbol szar, kontrollerhez vannak belove a kerekszogek, de ott lehet setup-olni, ugy jobb lesz.
Akkor van gaz, amikor a kormany elfordulasa kissebb mint ami az autoke, ugy eleg erzekeny lesz. Marad az erzekenyseg vagy a linearitas allitas, de ugy meg szar. Majd azt is a setup oldja meg. -
#305 Ilyen linearis kormanyzast nem lehet meg a C.A.R.S-ban beallitani? lehet ez megoldana az en problemamat is, jonak hangzik;) -
#304 Ahogy mondod. Így amikor a formula autóban a kormány már nem fordul tovább, mert csak 200°-ot fordul az egyik irányba, akkor a kormányt is hiába tekerjük, mert nem történik semmi. De lehet LFS ott megfogja a kormányt, már nem emlékszem. iRacing-nél egy konstans ffb erő lesz, és látod a képernyőn, hogy a kormány már nem fordul tovább. -
Pitti #303 Lineáris azt jelenti, hogy a kormány elfordulása 1:1-ben megegyezik az autóban lévő kormánnyal, tehát azt mondjátok, hogy a forma autóval 900fokos lineáris kormányszöget használtok.
Ebben az esetben nem tudok mit hozzáfűzni. -
#302 Igen, a kormányzást lineárisra állítva. -
Pitti #301 formula bmw-t is 900fokkal tekered lfs-ben? -
#300 lfs-ben nekem 900 fokra van rakva, a linearitást kell csak beállítani, meg hogy hány fokos a kormányod, és nem kell állítgatni driverben semmit, mindenhol annyit fordul a kormány, amennyit az autoban fordul. Nézz szét linearitást keresve, lehet megoldja :) -
Pitti #299 a 76-osban lesz car setup menu, kart autó és kart pálya is, valamint a nuke3, 75-ösről nem írnak, lehet, remélem az kimarad, és a 76-ost kapjuk hétfőn. -
#298 az jo, akkor jol gondoltam hogy mostmar a fizikan , teljesitmenyen es ilyesmin dolgoznak nem a grafikan:) -
GPx8 #297 Van már (kezdetleges) replay, több fps (állítólag) kicsit jobb FFB, ilyenek. -
GPx8 #296 build természetesen. :) -
#295 mi valtozott a 73ashoz kepest? -
GPx8 #294 Amikor befizettem, már volt 74-es bulid, de a 73-ast kaptam... Ide vezet a spórolás... :D -
Pitti #293 WMDportal fórumában van egy beállítási tipp a kormányodhoz. -
#292 lehet hogy ez megoldast hoz az olyanoknak aki G25-27el jatszik de aki olyan kormannyal aminek nem lehet kormanyszoget allitani szivas van:D legalabbis nekem meg nem sikerult valami jol beallitni a Formula Force EX-em de ugy nagyjabol mar korbe tudok menni a palyan, annyit tudtam javitani a sebesseg erzekenyseg beallitassal -
Pitti #291 Én kezdek rájönni az irányításra, a lényeg, hogy win driverben 900fokra kell rakni minden esetben, és a játékban kell minden autónál más más kormányszöget állítani pl formula autónál 360-450fok az audi túraautó 540-720.
Jó lenne tudni, hogy az egyes autóknak mennyi ez a szög pontosan.
Pl a leonus 68 450fokkal is vezethetetlen.
A formula B-vel én 360fok kormányszöggel megyek és 360foknál az ffb szépen "ütközteti" a kormányt mint végállást ugyanúgy mint amikor a driverben állítom be. Más játékoknál eddig nem így volt ezért furcsa ez kicsit, de van benne logika.
race07 lfs rfactor gtr iracing... játékoknál mindig a driverben állítottam be épp az aktuális autóhoz használandó kormányszöget, és úgy volt jó.
Ez a cars pedig a driverből kapott kormány adatokat 900foknak veszi, és abból számolja vissza a játékban beállított értéket. Legalábbis én így gondolom. -
santibi #290 Megvettem én is ezt a "valamit" pár napja. Nekem egy kört nem sikerült még menni. Szaggat, irányíthatatlan. Minden baja van nálam. Állítgattam már mindent de nem müxik rendesen. Pedig nincs gyenge konfigom. Mindegy, egyszer csak jo lesz. -
#289 utcaiból lett pályaautó kitételnek megfelel :) -
#288 Lehet velem van a baj, de nekem mindehogy gáz a kormányzás...
mindent 900 fokra állítva is alig kell 5 fokot tekernem a gyors kanyarokban ráadásul a felfüggesztés olyan késéssel támaszt be FFB-n, hogy az valami csuda :( Mintha valaki mellettem állna és rángatná a kormányt kanyar közben :DDDD -
#287 Ja de, tenyleg:D De hogy nem utcai, az azert biztos;) Bar alapbol valoban annak latszik, de furcsan neznel ki vele az utcan;D -
#286 nem ezt mondom ? :DDDDD -
#285 Az egy A4-es DTM:) -
#284 Van valami audinak látszó ... -
#283 elvileg lesz drift kategória, oda van már valami gépjármű? :)
Illetve valami utacai autó, vagy olyan, ami utcaiból lett pálya autó? (atom nem ér :D)
-
#282 Baxa meg, úgy látom megint lesz mire pénzt kiadnom. -
#281 Jah... az Atomon csak a tökürtartó bizbaz van vagy ezer poli :))))
Csak a fizika is legyen olyan, hogy lehessen biztosan csúszkálni vele :) -
#280 A jovonek keszitik a programot, minimum 1–1,5 ev mulva kell jonak lennie, nem art ha elore dolgoznak;)
Ez a Seven-bol van:
-
#279 Azert is tettem be, mert tudtam, neked is az egyik kedvenced;)
Nuke lesz a neve (:P), de keszul meg Seven meg Gumpert Apollo is;) -
#278 Csak jobb volna egy balkormányos !! :) -
#277 Ariel Atom -
#276 Wá... !
Köztudottan nagy kedvencem :)
(nincsenek ezek kicsit elszállva modellezésben ? :))) -
#275 Ma exportaltak:) Kepek:P
-
Pitti #274 nélküle 294 körül van a max, a fordulat épp hogy eléri a piros tartományt, ezzel a kers szerűséggel jobban kipörög, -
#273 es a KERS nelkul kevesebb? -
Pitti #272 nah ki tudtam próbálni, connecticut hill célegyenes utáni emelkedőn a nappal szembe el lehet váltani hatodikig, utána a hosszú egyenesben a sikánig lehet nyomni neki a "kers"-t (vagy mi ez itt), szépen kipörög a motor majdnem max fordulatig 300 fölött van a vége :) -
Pitti #271 Az valami boost, lehet, hogy kers nemtom. G25 váltóján a 4 feket gomb közül a jobb oldali aktiválja. Átprogramozni nem lehet mert a controller beállításoknál nem szerepel. Hogy mi a hatása, azt kipróbálni így nem lehet, mert valamelyik jobb kezemmel sebességet is kellene váltani közben :) -
GPx8 #270 Köszi. -
#269 Nitro !
Benne maradt az NFS-ből ! -
#268 Naplementes korozgetes:)
-
#267 A driverbe:
ffb: 115, spring/damper/centering: 0%, 900 fok
A jatekba (cars_ffb.exe):
ffb: 100%, minden deadzone: 0%, minden sensitivity: 50%, 720 fok, steering damper: 0%