19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #106 és fizika? :) -
#105 Igen, ugy nez ki, fugg az elofizetestol.
Amugy jo buli, eleg szep kornyezetet lehet kialakitani a beallitasokkal (HDR, Bloom, fenyek, arnyekok, mozgo felho arnyekok stb.).
Nalam teljesen jonak tunik a kormany es az FFB is. Azokat nem piszkaltam belul, a sebesseg fuggo kormanyzas is nullan van alapbol.
-
#104 Jah, függ a befizetéstöl is, te a heti bulidot kapod én a havit :))))
És nálad jó a kormány ,semmi anomália? -
#103 Hat erdekes, vagy meg nincs optimizalva a jatek vagy ennyire durva a gepigenye? Amugy aki most fizet a jatek fejleszteser legalabb megkapja majd a jatekot ingyen ha megjelenik? Ha nem eleg jol lehuzzak az embereket, nem hogy ok fizetnenek hogy teszteled hanem te kell fizess:) -
#102 A 071-es-t töltöttem le, a legolcsób befizetéssel :)
FFB-t részletesen nálam tuti nem lehet állítani . -
#101 Pedig ott kell hogy legyen;) Azon nem allitottam;)
Melyik verziora fizettel be? Talan attol is fugg.
Pedig valoban mindent lehet allitani igy "bent" is, az FFB-t is reszletesen, a kormannyal egyutt.
-
#100 A telemetria Cycle Display neven fut a beallitasoknal. Azzal lehet ki-be kapcsolni a HUD-okat es nezegetni a telemetriat is.
-
#99 nekem szokás szerint más verziót adtak, nálam semmi nincs az F1 alatt :)))
a kormányt túrd szét, hogy normális legyen :) -
#98 az neked kevés lesz ! :))) -
#97 F1 :)
-
unrealnoise #96 lehet én vagyok totál barom és még az FAQ-t sem olvastam el, de ezt hogy hoztad be? meg a telemetriát is hogy lehet? -
#95 Ez most nem turas, most funkcioszeruen lehet piszkalni:))))
-
unrealnoise #94 nemtudom nálatok hogy hasít, nálam egy percet fraps teszt alatt a minimum 36 volt a maximum meg 59. kicsit kevés. néha mintha szaggatna. :D azért durva... oké, hogy maxon van minden, nah de egy olyan VGA-n ami egy konzol árába került? :D -
#93 Nem is te lennél, ha nem azzal kezded, hogy széttúrod az egészet! :DD -
#92 #83 -
#91 Meg egy centit nem mentem vele, de egyelore jo buli, mar csak a debug mod is, minden szar lehet allitani: legjobb a fenyekkel, arnyekokkal, felhovel, egmozgassal, fenyszoroval stb. szorakozni:))) -
#90 Pedig...:.
-
unrealnoise #89 nincs. és nem is lesz szerintem. -
#88 van kipróbálható verzió? Addig nem adok ki semmire 3e-et, amíg ki nem próbáltam :D
-
unrealnoise #87 Szerintem jók a hangok. :D Mármint amit eddig hallottam. Ezzel általában elégedettek szoktak lenni az emberek... (Már a Shift 1-nél is jók voltak a hangok.) -
unrealnoise #86 hát ha ezzel a cuccal is befürdik az SMS, akkor én aztán felmondok. :D
Shift-nél azért többről van szó, eső, napszakok, hosszabb távra terveznek, ez csak PC-s lesz kezdetben (?), saját maguknak konkurenciát állítani baromság lenne. -
RYO21 #85 Csak nekem tűnnek a hangok nagyon gagyinak? -
#84 A kovetkezo honapokban, szerintem, az varhato, hogy fokozatosan belerakjak azokat a dolgokat, amelyeket kiszedtek az alapbol (Shift):)))))))))) -
#83 Meg nem jelent meg, meg demo sincs belole, igy nem lehet. Egyelore alpha/beta tesztfazisban van, egyedi project kereteben, "beszallhatsz" a fejlesztesbe. Reszletek az oldalukon: http://www.wmdportal.com/projects/cars/ -
#82 En sem azt mondtam, hogy rF engine, csak eddig folyamatosan csak azt piszkaltak;) Bar ha ebben van is valami meg belole, akkor azt mar eleg rendesen atirogattak;) -
unrealnoise #81 jogos. :) de mindegy, tényleg csak egy év múlva jelenik meg. meglátjuk. egyszer talán tényleg lehetne egy kis meglepetés. :D előbb-utóbb valaminek úgyis történnie kell. pozitív irányba. :) -
#80 ajjaj...mindig így kezdődik ! :DDD -
unrealnoise #79 nem lehet, 10 dollár/euro a minimum. én befizettem egy 25-ösre, legalább tényleg nyomon követhetem mi hogy fejlődik, azért ez is ritkaság... :) -
unrealnoise #78 mondjuk ezek legyenek a legnagyobb gondok, ezeket szerintem ha többen mondják a fórumban, orvosolni fogják. már ha nem akarják, hogy elterjedjen a "kamuprojekt" jelző... -
Pitti #77 jaja valami ilyesmik vannak nálam is, hosszútávon nem lesz ez így jó :) -
#76 Nem fog menni, gázpedál holtjátékot nem lehet megszüntetni, kormányzásban meg van valami gyökérség, sebességfüggés vagy valami, élvezhetetlen főleg ha megcsúszok az autó, akkor alig mozdítok a kormányon a játékban meg körbetekeredik szinte.... :D -
#75 ezt a jatekot nem lehet ingyenesen kiprobalni? -
Pitti #74 A kormány beállítással én is küzdök, nem igazán tudom eltalálni. Szerintem nem lenne ez rossz fizika, ha az irányítást közelíteni tudnám a reálishoz :) -
unrealnoise #73 Mondjuk meg kell hagyni, az rfactor2 sem fog szarul kinézni megfelelő beállítások mellett... Asszem a téli leállás során éjjel-nappal csak játszani fogok. :D -
unrealnoise #72 egyébként a grafika szerintem is a legjobb a piacon, mindent ver. GT5, F1 2011... mindent. GT5-ben lehet vannak nagyon szép dolgok, de emellett vannak nagyon ronda cuccok is, úgy mint az árnyékok, az élsimítás hiánya, meg elnagyolt textúrák... ez a grafika elég reális. csodálkoztam is rajta, hogy nem mosták és nem cseszték szét parasztvakító effektekkel. -
#71 No, ez nekem játszhatatlan kategoria: kormányzás valami szörnyű, gázpedálban jó adag holtjáték... Van még mit csinálni rajta :))) -
#70 RF-et megüti, tehát rossz :DD -
#69 Nagyon jol nez ki a jatek, aki mar probalta mennyire rossz a fizika? legalabb egy RF fizika szintet meguti ? Grafikaba nekem sokkal jobban tetszik mint egy F1 2011 pl. -
zoltang #68 -
#67 Ha, ha, ha ....
ez az egész szimulátor dolog tízenakárhány éve csak az igérgetésről szól :))) Tele is van vele a tököm , belefásultam, szégyenszemre F1 2001-et játszok mostanában csökkentett tapadással :)))