19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#386 de az az egy auto es palya nagyon jol mukodik iranyitas is tokeletes nalam es a fizika is , meg azt megcsinalhatnak hogy masok ellen is lehetne versenyezni -
#385 Az FVA-t 15 EUR-ert mar 3 palyaval kapod;) De jon hozza egy Ferrari 458 Challenge, meg meg egy F1-szeru akarmi (150° Italia). Persze, plusz penzert;)
De teny, hogy ar-tartalom aranyban, ehhez kepest valoban keves. De az FVA megis csak nKP fizika, meg Ferrari premium, azert annyi amennyi:) De mivel nem kotelezo megvenni, igy nincs vele semmi baj;P -
Pitti #384 Ezek szerint nálad szar=árkád? :)
Az irányítás beállításával voltak/vannak problémák de ez egy fejlesztés alatt lévő pre alpha állapot. -
#383 én csak lehetőségekről beszélek, amik elég gyanúsak.. -
RYO21 #382 Amikor kijött az első release, akkor a fórumozók 90%-a azt írta, hogy szar az irányítás. -
Pitti #381 Miről beszélsz? olvasol is vagy csak úgy jön belőled? -
Pitti #380 Honnan veszed, hogy árkádos? Hol olvastál ilyet? -
#379 mert kell a pénz azért, és aki lecsengetett X dollárt azoknak a nagy százaléka lehet billentyűn próbálta , és nehéz volt nekik... -
RYO21 #378 Ha tényleg beleszólhatnak, hogy milyen legyen az irányítás, akkor miért árkádos még mindíg? -
Pitti #377 Ahogy nézem az embereket a fórumon, 99% hc sim játékos komoly controllerekkel leobodnar cuccokkal club sport pedál..stb és a legtöbbnek igen erős PC ül otthon, a hozzászólásaikból is kivehető, hogy semmi közük az arcade játékokhoz. Szinte kizárt, hogy arcade felé tartson az irány. Ennek is van hátránya, mert lehet, hogy nem lesz olyan népszerű konzolon. -
#376 Nálam az FVA nem hasonlítási alap. Nem azért mert rossz , hanem inkább az amit te is mondasz, hogy annyi pénzért semmit nem kap a júzer. -
#375 Tájékozódtam megnéztem a csomagokat , és a hozzájuk tartozó tartalmat is. Mégis viszont sántít nekem a dolog valahol. Első meglátásom az ,hogy ha azok a figurák akik fizetnek és beleszólnak a játék fejlesztésébe azok akát elég rossz irányba is elvihetik a dolgot(gondolok it arra pl:arcade fos lesz). Ebben a befektetős dologban meg nem nagyon bízok valamiért. Bár tény, hogy jól hangzik. -
#374 jo ez igy, aki nem akarja nem kotelezo kifizetni... bar csak igy fejlesztenenek minden jatekot , rFactor 2-ert meg tobben kifizetnek a 10 eurot ha tesztelhetnek:) -
Bullitt #373 Tájékozódj előbb azért. A pénzedért kapsz részesedést a profitból, kapsz hetente új build-et, kapsz lehetőséget, hogy beleszólj, mi legyen a játékban, hol kell javítani. Inkább az a vicc, hogyha mindezt nem használod ki. Eddig könyörögtek az emberek, hogy kicsit jobban részei lehessenek egy játék fejlesztésének, most ez adott, mégsem elég... -,-' -
Pitti #372 Ha a játék sikeres lesz, vissza kapod a befizetett pénzt kamatostul.
Amúgy már most sokkal jobb mint pl a Ferrari Virtual Academy ami 15 euro volt és 1 autó 1 pálya.
Valamint minden hónapban kapsz új pályákat autókat, frissítéseket javításokat.
Szerintem annyira nem rossz vicc :) -
#371 Hogy én fizessek azért ,hogy teszteljem a játékukat? Ez vicc... -
laaslow #370 Sziasztok, olvastam valahol, hogy pc-én, és konzolon is lehet majd versenyezni, tudtok valamit erről ? Nekem nagyon tetszik eddig, simán megérte a 10 ojrot. -
#369 most is irja (legalabbis nalam) : VERSION: 73 legfelul -
#368 Tényleg, köszi ! :9
Bár előző jobb volt legalább láttam mit tölthetek le :) -
#367 Csinaltak egy Downloads menut felulre:) -
#366 Átrakták valahová máshová a build letöltés linkjét a fórum főoldaláról , mert nekem most csak a fizetős cucc van ott ? -
#365 ha sok a fékerő elöl, elviekben akkor is instabillá válhat a kocsi hátulja, mivel fékezésnél, előrebukik az autó, és a hátsó kerekekről lekerül a súly.
Bár ettől még nem az általad leírt módon kellene viselkednie :) -
Pitti #364 Kanyarban a féket rúgd be kicsit, igazából elég, ha csak hozzáérsz. Mondjuk ez nekem kicsit furcsa. Mindenesetre ha nem akar befordulni elég egy pici fék és már irányba is áll. Szinte már olyan mintha csak a hátsó kerekeket fékezném, pedig a fékeloszlás eléggé elöl van a setup szerint.
Amúgy minden kanyarban ezt játszom, jó kis fíling csak nem tudom mennyire valóságos :) -
#363 10 éve mindig kapunk valamit hogy reménykedhessünk ! :))) -
ManoNegra #362 Örülök hogy pörög a topik! Ügyesek a fejlesztők, így fenntartják a lelkesedést!! :-) -
#361 Meg hát azért elvárnám, hogy kettesben padlóra rúgva kanyarban kicsit rakja a seggét :))) -
#360 egy Ariel Atomot a jó isten nem fog le ! Viccelsz ? :DDDDDD -
#359 Az Ariel-lel vannak meg gondok, pl. 1-esben, allohelyzetben az egy dolog, hogy elhuzza az alapjarat, de hogy meg padlofekkel is tovahalad, az azert meg kicsit eros;P -
#358 Őőőő..hát igen..szép mondat volt ! :))))
A nem nem kell oda :))) -
GPx8 #357 "azt érezni, hogy nem van szimuláció ami dolgozik, ffb pl, teljesen jó !!! "
Vagyis? :)
-
#356 Ccak befizettem a különbözetet a magasabb cuccra, ennyi évet vártam egy Ariel Atomra, nehogy már várjak még két hetet :))))
Sokat javult a cucc, így hogy a kormányszöget lejjebb lehet venni teljesen jó. Atom kicsit nyugis, lehetne virgoncabb is, de gondolom majd belövik jóra.( Replayben a lodolás kicsit rossz ... :))))
azt érezni, hogy nem van szimuláció ami dolgozik, ffb pl, teljesen jó !!! -
Pitti #355 Junior a hónap első hétfői napján kiadott build-et töltheti.
....Jól sejtettem a 78-as buildet kaptuk ma meg. -
#354 akinek csak havi frissitese van hanyadikan tolthetik le a legujabbat? -
Pitti #353 Build Release Notes topicban írják, hogy
Not really, it will be build 78 released on Monday. reménykedjünk :) -
#352 A BSR-rol vannak a kepek, ott 76-ot irtak, de akkor az valszeg az a 1-3 napos frissitesbol van. A forumon meg nem irtak build-szamot, de emlitettek valami meglepetest (ha osszejon). -
Pitti #351 Mára build 78-at igértek. -
GPx8 #350 Nehogy eljussunk oda, mint a Codemasters F1-nél, hogy az elején még a készítők is szim.-ről beszélnek a végén meg letagadják... :) -
#349 A beigert, leirt funkciok, mukodes alapjan, egy az egyben egy Shift2 lesz, de szimesebben megcsinalva. Talan annyi elonye lesz meg, ha valoban hallgatnak az emberekre es belenyulnak a cucba melyebben, hogy az ilyen (elmodsodas) es hasonlo dolgokat, efekteket lehet majd ki-bekapcsolgatni, allitgatni. Majd kiderul... -
#348 A Build 76-hoz irtak, de hogy az mikor lesz (ma vagy jovoheten), azt nem tudom. -
#347 Na, ettől féltem, hogy ebben is lesz olyan Shiftes elmosódik a táj baromság. És íme.... Ez nekem így felejtős.