19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#1187 Én is dobtam rá zseetont, de azt sem tudom most mi vagyok. :D
megnézem...
csak seniort tudok venni, gondolom akkor full.
Most töltöm 179-et meló előtt tudom kicsit tesztelni. (ha nem lesz crc-s :D)
-
#1186 Amugy ez a zart beta bejelentes, beijesztes, felvetes valszeg jo reklam es
osztonzo fogas volt (lehet hogy atveres), mert hirtelen 2millio fole kuszott a beta bevetel;)
En is bealltam a sorba, gyorsan hozzadobtam egy huszast a full member-ert:) -
#1185 Online a veglegesig nem lesz:) Nem hulyek;) Kiveve persze, ha emiatt (is) akarjak hogy zart beta legyen... -
#1184 Az FFB-erzes egyelore build verzionkent es autonkent valtozik:) A 169-ben mar eleg jo volt, a 174/175-ot nem probaltam.
Eredetileg a regi ISI/rF1 ffb-rendszer volt/van alatta, SMS-es piszkalassal (SHIFT-es, kontrolleres beutes). Ami eleg szar volt/van.
Elvileg atirjak, modositjak, allitgatjak, de meg mindig erezni rajta az eredetet...
Este megnezem a 179-et, akkor meg tudom mondani, hogy az eddigi atlaghoz kepest milyen:) -
#1183 Viszont azon a 2000+km-es pűlyán lehetne tolni ágyugolyó futamot, feltéve ha lesz netkód. -
#1182 G25, és 175. Most töltöm a 179-et.
Nálam az FFB nagyon messze van a netkar, ir, rf2 színvonaltól.
Hogy kell beállítani jóra? -
#1181 Normális visszajátszás készítése még mindig nem a fejlesztők erőssége... nagyon gyenge. -
#1180 Eleg koran kiadtak a 179-es Build-et, benne Suzuka es a ket hosszu (~20km) „utcai, varosi, tengerparti, videki” palya.
http://www.wmdportal.com/projectnews/take-a-country-drive-with-build-179/
-
#1179 Milyen kormányod van?Nálam teljesen jó és valósághű a force feedback,egyáltalán nem szkriptelt.(164es build és azóta elvileg már javítottak rajta) -
#1178 Gondolom akkor ezek sem a felfüggesztés pillanatnyi állásából/mozgásából akarják számolni a Force-ot hanem valami scriptelt szemetet raknak bele. Legalábbis eddig elég vicces.
Minden esetre egy játéknak azért jó lesz, legalább szép. -
#1177 Nálatok milyen a force feedback? Nálam szinte semmilyen. Mit állítsak? -
#1176 tuti úgy lesz, ott lesz kocsink, vagy a pálya a háttérben, nem pedig ez a fix "statikus" videó. -
#1175 Az konnyen elofordulhat (5:4), sot nagyon valoszinu.
Valoban sokat javult a menu, de meg mindig latszik rajta a barkacs jelleg.
Eleve a hatterben a folyamataos bazinagy video, teljesen felesleges. Latvanyos, parasztvakitos, de hasznosabb lenne egy dinamikus auto/palya info megjelenites.
Meg egy normalis garazs, a palya betoltes utani setup lehetoseggel. Most mar kezd komolyodni a dolog, igy van ertelme allitgatni az autokat. De igy, ki-belepegetessel, toltogetessel, mentegetessel teljes idiotizmus. -
GPx8 #1174 Akkor lehet, hogy én nem tudom jól kezelni az egeret! Pl. a visszalépés gombot csak 3x-i próbálkozással tudom eltalálni, de egyébként sem világos, hogy mikor melyik csúszkát tudom állítani a beállításokkor.
Modnjuk nekem egy 5:4-es (1280*1024) monitorom van, lehet, hogy azt nem szereti... -
#1173 jaja, pont hogy a menü egy jól átlátható, gyorsan reagáló rendszer. Lehet nem szép de, hogy praktikus és gyors az tuti. -
#1172 Mi a baj a menüvel, kattintok hármat és elintéztem amit akarok .... -
GPx8 #1171 neü=menü -
GPx8 #1170 A 164-eshez képest fejlődött a neü kezelhetősége? Mert az pl. még szar... -
#1169 Nem,CRC hibás. Egyébként érdekes ez is, hogy be kell lépni a fórumos acc-al,de ha kihúzom a netet belépés után akkor ugyanúgy lehet játszani:) Kb. fél perc lenne feltörni valakinek aki ért hozzá és nem kéne mindig a havi buildre várnom. -
#1168 Es elindult? :) -
#1167 Szóval kibannolhatnak hogyha ezt használom a 164es helyett ami a junioroknak a havi build? -
#1166 Találtam egy érdekes dolgot:) Junior vagyok de le tudom tölteni a 174es buildet. -
#1165 De nem is full HC-nek tervezik;)
A PDF doksiban felsoroltak a kategoriakat, es a CARS-t eleve a ket utolso resz lefedesenek szantak (GT5/Forza & GTR2/iRacing ).
Ez inkabb valami komolyabb driving game lesz, szimes lehetosegekkel;) Ami nem lenne gond, ha egyertelmuen HC-ra fejlesztenek, elsosorban kormanyra, es onnan „butitanak” vissza kontrollerre. De egyelore ahogy latom, a mindenkori kodnak meg kell felelnie ennek is, annak is... -
#1164 Nekem meg sosem volt CRC-s, bar ez nem jelent semmit;)
A torrentnek elvileg jo kell hogy legyen, ott nem lehetne ilyen gond. -
#1163 Most letöltöm harmadszor is... -
#1162 Nem bízok a multiplatform játékokban, sajnos valódi HC cuccot még nem láttam ezek között.
Online fogunk tudni konzolosok ellen csapatni? (gondolom nem) -
#1161 Jelenleg 45EUR lesz a full jatek, de az egyik PDF doksiban mar 50EUR-t lattam;) Regi arfolyamon nem lenne veszes, „szokasos” multiplatform ar, de a mostani valtassal mar kicsit azert huzos;D -
#1160 ! D:\Games\!Sim Racing\CARS\174-5\pCARS_0174_pre-alpha_PC-EXT_SFX.exe: CRC hiba a pCARS_0174_pre-alpha_PC-EXT-1b.bin-ban. A fájl sérült
! D:\Games\!Sim Racing\CARS\174-5\pCARS_0174_pre-alpha_PC-EXT_SFX.exe: Az archívumnak nincsen vége
-
#1159 Letöltöttem a 174-et előbb torrent utána rendesen, mind a 2x crc hibás. Mit csináljak? -
#1158 Gyors előfizettem Full-ra, plusz 35EUR volt. Nem sok egy kicsit ez? -
#1157 Igen, igy valahogy;)
Meg teljesen hivatalos bejelentest nem lattam, de aki mar elofizetett, annak igazabol (valoszinuleg) mindegy. Max a jogosultsagokat akarjak/fogjak tologatni (plusz auto es/vagy palya). -
#1156 Minden marad úgy, csak nincs szükség több új tagra, a mostaniak maradnak mindennel együtt amit ígértek nekik amikor befizették a tagságukat. Szóval ha most veszel egy juniort akkor minden hónapban kapni fogsz egy buildet, de 3 hét múlva már nem fogsz tudni semmit venni és esélyed nem lesz játszani egészen a megjelenésig. -
#1155 De hogy zár be, nem kapunk többé új buildet és vagy nem is lehet játszani vele, vagy csak nem csatlakozhatnak új tagok ? -
#1154 Tehát hogy továbbra is elérhetőek maradjanak a letölteni kívánt anyagok, ahhoz teljes jogú taggá (Full Member) kell válnom?
Vagyis vegyük meg teljes áron a félkész játékot, fasza... -
#1153 Bezar a bazar;) Valamit kavarnak ismet, hamarosan ugy nez ki megszunik az open alfas/betas lehetoseg.
Project CARS sign ups likely to be closed soon -
#1152 Monzán mentem, első kanyarban legalább 20 halott volt ! :))) -
#1151 Ha a palya meg nincs kesz (AIW), akkor teljesen mindegy mit allitasz;) De ha a szamukat nullara allitod, akkor nem lesz aki osszetorje magat;) -
#1150 AI-n mit állítsak, hogy ne törjék egymást halomra rögtön az első kanyarban ? :))) -
#1149 Nem rangok, hulyen irtam, az elofizetesre, alpha/beta dijra, toll pack-ra gondoltam;) -
#1148 És hogyan kapunk rangokat, vagy ez csak a kész játékra vonatkozik?