19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#2631 Kicsit hosszú, de itt van:
"Quick fix for clouds popping. I am rendering the clouds in order of their cells. So no fancy sorting , therefore no switching of render order and thus no poping because of itChanged Event Queue processing to use new Online Event Filters
Add new Online event Queue which will eventually replace all previous online related event queues
Modified DX11 handling of default texture to correctly set "write by CPU" flag (this removes an error reported by DX11 debug version)
Cloud Optimisations , spawning and rendering fixes:
- CloudLayers regions can be configured to sizes and we can vary their total densities
- Clouds share primitative resources and materials so no need for thousands
Added in code so IBL can be used forward and phase3 render passes. Changed the order so then I seed the enviroment random variable
Changed the camera far render clip plane. Added in code so IBL can be used forward and phase3 render passes in dynamic env maps
Change so percloud formation factor is stored in the clouds w.w component.. this is done cause we do not store 1 material per cloud instance (why because that would be a massive overhead)
Overlay shader modified to properly cope with being only in phase 3 of deferred rendering, which fixes specular and normal map issues
Removing experimental IBL Lighting from clouds
Fixed new_ground shader broad normal map to use correct UV mapping
WTC tweaks to optimise a couple of conditions. Cloud meshes re-exported with a single texture applied. Slightly lower res as a result but looks OK. console specific versions added for the new texture
Fix new_ground.fx not doing normal mapping properly
Caterham Classic max file: damage added
Various cars: fixed issue with tabs and readability in physics files
Ghosts system:
- Added texts to global text database, used primarily for save game support in the ghost system
- Ghosts that the cache manager knows about are of two distinct types now: server-side ghosts (present either on the server or in the local disk cache), or save game ghosts. They never mix together, and searches for one type igno
Adding experimental stratus cloud set up into the light rain slot, which is currently just a placeholder anyway
Belgian forest - 1st pass for trees done
Removed downward facing quads in stormy and thurnder stormy conditions as they don't add much and are a frame hit. Also halved the number of clouds for further optimisation
Belgian Forest Circuit - add new textures for Atrium
Eifelwald - new slope grass texture psd source file
Eifelwald - new slope grass texture
Eifelwald - wirefence texture tweak
Metallic Matte paint support added to bodywork2 and bodywork2_skinned shaders
WTC edit to add new cloud densities for optimised weather system
Also added horizon altitudes for clouds. Setting these to just above the top of the sky ring looks best for now, but they will noticeably pop in until other issues are sorted
Belgian Forest - update crowds for new terrain and changes
Belgian Forest - create more darker temporary grass texture for outer terrain
Tweaked settings in CSD for Caterham Classic
BFC grass textures checked in
Caterham Classic: Fixed speed calibration
New Belgian Forest export
New Eifelwald export
New Sakitto exports" -
#2630 Nincs kedved bemásolni ide vagy röviden összefoglalni hogy mik kerültek bele? -
#2629 260-as Build -
GPx8 #2628 Minden esetre, merész dolog... -
#2627 Gondolom, amikor meg targyaltak rola, akkor ugy volt, hogy majd most nyaron vagy osszel megjelenik, a "CARS" allapotaval (vagy jobbban belehuznak), aztan majd parhuzamosan tovabbfejlesztik.
Mivel az uzlet nem jott ossze, es valszeg az AX-nek mar hataridos szerozdese volt a Porsche-val, ezert "kenytelenek" voltak a kapott alapokbol, nem igazan hivatalosan osszehozni egy reklamvideot;)
Programot nem raknak ossze belole, az tuti (az mar necces lenne:P), de kihuzzan nehany honapig, amig szerenek valami mas engine-t;) -
#2626 Igen, ez alap, a engine es a teljes tartalom az SMS tulajdona, azt csinal vele amit akar;) Ez csak a CARS-rol szol. Ezert irtam mindig, hogy ez jo huzas volt toluk, mert sok-sok tesztelovel es valamennyi extra penzbol osszehoznak egy jatekot, de a lenyeg ugyis a hosszutavra szolo engine es a brutalisan modellezett tartalom;)
Igazabol ez mindenkinek jo. -
GPx8 #2625 AX vett volna a fizika nélküli engine-t? Vagy: ott is hetente új patch lett volna, ami egy nagy online bajnokságban azért elég furcsa lenne... :) -
#2624 Hat en ma reggel regisztraltam au automaniax-ra.
Jelenleg most tippelni lehet valami Porsche Carrera versenyre vagy mire, nem vagyok tul jo angolbol de en ezt bogoztam ki a szovegbol. -
#2623 Értem, hát erre lehetett mondjuk számítani, hogy senki nem kap 10 euró miatt évekig részesedést mindenből ami alatt ez az engine van:) -
#2622 "Footnote: Apparently a free to play SMS based Pagani game will be released at some point" -
#2621 Kiszedegettek a forumbol a lenyeget, tomoren: automaniax-porsche-cars-more-than-slightly-mad -
#2620 Hogy mi lehet az igazsag az passz, valszeg nagyon pontosan nem lesz bublikalva:) Ejjel-hajnalban meg vegig bongesztem a WMD topic-ot (ahhol all[t] a bal), volt hideg-meleg;)
A hivatalos az volt, hogy nehany honnappal ezelott (valszeg ev eleje-tavasszal) az SMS targyalt az Automaniax/PorscheMS/PorscheAG valamelyikevel, keszitettek nekik ezt-azt, bemutattak, elkuldtek, odadtak a fejlesztoeszkozoket. (Valszeg ez az idopont volt, amikor bejelentettek az Automaniax-et, es az SMS posztolgatott hogy komolyabb ceges atalakulasok, valtozasok lehetnek).
De aztan nem jott ossze az uzlet, le allitottak mindent. (Ez lehetett aprilis vege, amikorra az AX-t igertek es megsem lett belole semmi, es innentol az SMS atalakulasrol sem volt hir).
Penzrol nem esett szo, igy nem biztos hogy lett volna belole toke, max nehany Porsche:P
De nehany WMD-elofizeto is aggodott, abbol is volt posztolgatas.
A legtobben 10/25/50 "Euro-sok", de volt aki 1000-et tolt bele, remenykedve a kiadasban, nyeresegben stb., es az ilyen valszeg komolyabban es tobbet foglalkozik a programal mint mi. Az ilyennek valszeg az nem tetszik, hogy a keszulo engine-t, amibe penzt fektetett, kozben az SMS mar liszenszelni akarta, eladni, parhuzamosan penz kiszedni belole, ami fuggetlen az elofizetoktol.
Persze, ezt azonnal cafoltak;)
Nem olvastam el a "szerzodes" szoveget, ami amugy is folyamatosan valtozhat, de eleve kerdeses, hogy aki befizetett a CARS-ra, az most "csak" a CARS-ra "szerzodott" vagy erinti igazabol az alatta kifejlesztett engine-t is?!:) Valszeg nem:)
De a legnagyobb bukta az, hogy igazabol jobb lettt volna ha nem SMS, bar a korabbi video alapjan nagy volt az eselye (SMS szeret bedolgozni, gyanus volt a menu, kinezet, anim stb.).
Jobb lett volna egy ismeretlen csapat (minimalis eselye volt), esetleg egy titkos Kunos project (a fizika miatt, itt is gyanus volt a menu, de ez is csak harmadlagos volt), es persze SimBin (aki 1-2. lehetoseg volt), mivel RR-mal, iO-val nyomulnak, es az RR is Svajci ceg:) Ennel a lehetosegnel a GTR3 "elozetes" lett volna a pozitiv resze;)
Valszeg abbol az AX-bol igy nem lesz semmi, es ha nagyon osszebalheznak, akkor a CARS-ban sem lesz Porsche;) Persze nem tudni, hogy igazabol kivel is folytak a targyalasok (AX, P.MS, P.AG). -
#2619 Mondjuk azért kíváncsi lennék hogy milyen szimet tudnának kihozni madness engineből. -
#2618 Hátha kiszednek valamennyi pénzt a nyomorék proscheból, és akkor legalább tudnak költeni a fizikára is. Bár nem tudom, hogy videó alapján mennyire lehet bármit is perelni, max nem jelentetik meg... -
#2617 Akkor most mar biztos hogy SMS cucc (volt:P), a video alapjan igazabol mar szinte tuti volt, es ha igy all a dolog, akkor ebbol sem lesz semmi;) -
#2616 Az Automaniax körül máris áll a bál, ugyanis az SMS szerint engedély nélkül kezdték el használni a Porsche modellt.
http://www.virtualr.net/automaniax-porsche-online-in-legal-trouble -
#2615 Koszonom! :D -
#2614 A videot elnezve (HD-ben) nem tunik ugy hogy tul efekteltek volna (vagy nincs is rajta), es ott teljesen jo, mostani CARS szint. -
#2613 A grafika elég jónak tűnt, DE simbinnél megesik, hogy photoshophoz nyúlnak, szóval minden lehetséges. -
#2612 Az Automaniax? Annyit tudni rola, ami a weboldalon van;)
Biztos hogy ingyenes lesz, szinte az is, hogy csak online (sot, lehet hogy csak hotlap:P), az elejen 1 Porsche es 1-2 palya.
Mivel az sem lehet biztosra tudni hogy ki csinalja, igy barmi lehet belole. De erdemes SimBin-re (RaceRoom/iOpener) vagy SMS-re (pCARS - Porsche CARS:DDDD Most olvastam valahol:P) keszulni. Legalabbis a fizika miatt.
Bar ha SimBin, es a GTR3 eloszele (az az engine), akkor kivancsian varom. De a videoban latott palya alapjan inkabb SMS/CARS... -
#2611 Sziasztok jo ideje kovetem a forumot.
Jo magam is szeretnek egy rendes grafikaval biro verseny szimulatort. Ami talan a CARS lesz kitudja. Grafika mar meg van...
Na most latom amit Alex linkelt oldalt.
Ez tulajdonkeppen mi akar lenni? Egy online szimulator game vagy mi?
Pl: iRacing feelingu csak online jatszjato. -
#2610 Semmmi igazi hir nincs, de a megoldasok es a cimuk alapjan nagyon valoszinu hogy SimBin, es akkor RaceRoom online moka.
Bar amennyi info volt, ennyi erovel lehet SMS, Kunos vagy valami uj is:D -
GPx8 #2609 Köszi. Ez is online móka lesz. -
#2608 http://www.automaniax.com/ -
GPx8 #2607 AX oldal? Az mi? -
#2606 Eleve hianyzik a regisztracio, ha jol lattam csak FB-n keresztul lehet bejutni. A beallitasoknal van ez+az, de pl. passwordot cserelni/kesziteni nem lehet, mert ahhoz az FB-s kellene megadni, az meg nem jatszik;) -
#2605 Igen, nagyjából annyi... :-/
Pl az oldalon lévő privát videóhoz mégis hogy lehet jelszót igényelni? (Nem olvastam el semmit még az oldalon, ha ott a válasz, tárgytalan a kérdés.) -
#2604 -
#2603 Semmmi;P -
#2602 Beindult az AX oldal, kivalcsi vagyok mi sul ki belole;) -
#2601 ...rosszul van beállítva a beleset, vagy mi ? :DDD -
GPx8 #2600 Nyilván olyat ami mindenkinek tetszik, nem lehet csinálni.
Nekem egy Lfs-es "fizikás" pCARS a megfelelő körítésekkel már teljesen megfelelne. -
precise #2599 A baj inkább az, hogy akiknek lenne pénze jól megcsinálni egy komoly cuccot nem akarják, mert akkor a kereslet nincs a jól kidolgozott szimre. Talán iR-ből lesz valami de annak meg olyan "szar"...az egész. Egyszerűen nem tudom élvezni, LFS után hirtelen jó volt az FFB miatt, imádtam a skippy-t lime rock-ban , de nKP után meg olyan nem jó, nem tudom megmagyarázni pontosan, hogy miért.
-
#2598 Túl kidolgozott a látvány, sok a csicsa ...:D -
GPx8 #2597 nK (pro) fizika alap. Csak azt nem értem, miért nem vette meg senki? Biztos, hogy eladó volt. (Jó, mondjuk a Ferrari megvette). -
#2596 Jó zene, gyönyörű képek,profin vágott videó , érdemes megnézni !
-
#2595 Nem azt 10-ből 9 nem tudta :)))
Én órákig elindulni se tudtam vele, főleg ahol takarta a kormány a kapcsolót. :))
De viccen kívül: NKP elfékezett, rázzó FFB-s gumija miért nem alap ? -
CamelX #2594 Mégpoénabb lett volna egy "nehari, megtolsz, tesa?" mod is :D -
GPx8 #2593 Igen az poénnak jó volt... -
#2592 Es az nKP-ben a lemerulo akkumulator, 6-7 evvel ezelott, mennyire alap?:)))
Poen volt, amikor 10 emberbol 3-4 nem tudta beinditani az autokat:DDD