19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
CamelX #2671 Ja és nincs cockpit, csak 1 autónál van kész. -
CamelX #2670 Az FFB-t említeném utoljára, sínautó is hátul van a sorba, mert assistok nélkül nem az, DE multis játék és fájdalmasan szar a szerverük... teleport lag -
#2669 Nah, mar csak 13. vagyok, alig 2,7 masodperccel lemaradva;) Csak kicsit setup-olni kellett;) -
#2668 Nekem majd írjatok egy szótárt, ACR, PMS, PMAG...azt sem tudom miről van szó :) -
#2667 Nem az FFB a legnagyobb baja, hanem az hogy sínautó. -
#2666 Nincs belső? -
#2665 Most pl. az eheti hotlap-buli Audi (DTM) es Brno. Elvileg az Audi az egyik legregebbi auto, keszenleti allapotaban is Beta2 (talan), megsem tetszik igazan, valahogy gyenge az FFB (pedig minden 100%-on van es meg a caster-t is felhuztam:P).
De meg valoaban "het eleje" van, mert 26. idot mentem, alig 4 masodperccel maradok el az elsotol:) Persze legelol kulsonezetben es segitsegekkel toljak:/
Amugy ez is eleg ijeszto, vegiglapozva a hotlap listat, durvan sok a kulsonezetes, soksegitseges ember:/ -
#2664 Az szerintem is jo. Vannak olyan autok, valszeg a felfuggesztes geometriabol adodoan, ami mar az elso WIP verzioban is eleg hasznalhato.
A Caterham is meg nagyon az elejen van, de valamiert megis jobb mint egy-ket regebbi.
Full-om van, amikor beijesztettek, hogy megszuntetik a regisztraciot, ceges valtas lett, gyorsan befizettem:) Amugy is tetszett, terveztem boviteni, csak igazabol nem volt penzem, igy atcsoportositottam azt a ~5-6000 Ft-ot;D -
#2663 Nem tudom mit jelent az unalmas, de az ACR-nek nem a fizika/gumi az elsodleges baja. Foleg az kormany/FFB kezeles a macera, mert kontrolerre van optimalizalva (azzal is hasznaljak valszeg a legtobben). Nem lenne rossz, de megsem jo;DDDD -
#2662 Régebben úgy mondtuk, amit két órán át végig vigyorogva vezetsz ! :)
Na...ez nem olyan, egyelőre, szurkoljunk neki ! :P -
#2661 Most kérdezzem meg újra...? -
#2660 netKar Pro -
GPx8 #2659 Szerintem a formula rookie elég élvezetesen vezethető.
Neked milyen előfizetésed van? -
#2658 Milyen az izgalmas fizika? -
#2657 És fizikára milyen? Még mindig unalmas? -
#2656 A palya amit nezegetek (Hockenheim) eleg jo allapotban van, most mar extrak is vannak rajta. Hogy mi minden hianyzik meg, az mas kerdes (pl. dinamikus idealis iv, koszolodas meg ilyesmi az meg biztos nincs:P).
Az auto (Caterham SP300/R) igazabol szarul all (Alpha1), de jonak tunik;))))
A keszenleti "tablaban" ez csak a masodik szint: WIP, Alpha1, Alpha2, Beta1, Beta2. Talan 1-2db Beta2-es auto van (a tobbi Alpha1/2 es Beta1), a GP2-es biztos. Hogy mi es mennyi van meg a Beta2 utan, azt nem tudom:) -
#2655 Ezek (ACR) is nyomulnak, ez is beta, de ebbol nem tudni mi sul ki, mert egyelore egyik "csoportnak" sem jo szerintem;) Hogy mibol lesz komolyabb beveteluk, nem tudom;)
-
#2654 Aha ezek a kész autók és kész pályák milyen szinten vannak most?(igen már megint itt tartok...) -
#2653 Kiprobaltam ezt a build-et is, teljesen hasznalhato.
Az utobbi idoben mar csak "kesz" autokat nezek, "kesz" palyan. Amilyeken valszeg tobbminden mukodik, mint egy frissen betett valamin.
Most eppen Caterham SP300/R es Hockenheim. Teljesen jo, az FFB-vel igazabol mar nincs nagy bajom. Most mar erzodik az egyensuly a felguggesztes vs. gumi visszajelzeseken. A gumi meg nem az igazi, az meg a furcsan betapados, de mukodik.
Es most kezd beerni az a nehany honapos munkajuk az "eg-latvanyban" (sky-project:P).
Valoban sokat szamit, hogy tobb szaz hozzaszolast generaltak csak az eggel kapcsolatban is, hogy a Fold melyik szelessegi- es hosszusagi fokan, milyen evszakban es napszakban, milyen szinek, atmenetek, lensflare-ek stb. vannak. Igy dinamikus felhokkel kiegeszitve (ami meg csak az elso publikus verzio), teljesen latvanyos a dolog, szinte realtime idogyorsitassal sincs ket egyforma egkep a palya egyazon szakaszan;)
Igazabol ilyen az rF2 is, csak ott nem varialtak tul, eppen annyi energia van benne, hogy mukodjon, aztan jol van;) A celnak megfelel.
Az itteni verzio CARS-os-extras. Igazabol szamit, mert szebbek az atmenetek es a szinek, hihetobbek a fenyviszonyok, plasztikusabbak a felhok stb. -
#2652 Lehet hogy ezekbol meg nincs meg semmi:) Ha 1-2 honapja kezdtek el, akkor talan meg csak a hajtaslancnal, felfuggesztesnel tartalan:D
Az AC-t ujrairtak, eddig 2-3 ev van benne, bar ott nem nagyon volt korabban komolyabb bevetel, kozben mast is csinaltak es max ketten vannak;) -
#2651 Az rF2 akkor lesz kesz, ha megunjak, es azt mondjak most kesz van:) Abbol nem lesz nemzetkozi dobozos, nem lesz reklamkampany vagy promo. Az igazabol mar megjelent, sokkal tobbet nem fognak eladni, ha azt mondjak: most kesz van;)
A CARS mas, mert ebbol lesz dobozos, itt lesz penz reklamra, es ott van a masik ket platform, akik egyelore kimaradnak a bulibol.
Az AC-t nem surgetem, mert ott a tartalom a problemas. Ha megjelenik, uzleti modelltol fuggen, mar nem biztos hogy nagyon eroltetni tudnak a tartalomgyartast. A megjelenesre kellene minnel tobbet belezsufolni. Inkabb csuszon nehany honapot, tegyenek bele meg ezt-azt, legyen jobb, adjanak el tobbet, legyen tobb bevetel, aztan megerje nekik utolag is foglalkozni vele. -
#2650 Hát azért egyes részeit bemutathatnák.(pl. ami már lett említve az összenyomódó gumi, vagy esetleg a "flat spotting", ez mind mind látványos és hozna új vevőket) -
#2649 Egy felkesz autot lehet mutogatni, de felkesz fizikat eleg nehez, mert nem felkesznek, hanem hibasnak latszana;) -
#2648 rFactor 2-nek van már valami megjelenési időpontja? AC is furcsa, ha ebben az évben jönne, akkor szerintem már lenne dátum=/ -
#2647 De nem értem valami early-alpha videót miért nem lehet kiadni, bár kérdéses, hogy már a kezdetek óta fejlesztik(akkor biztosan tudnának mutatni valamit), vagy most kezdték el mivel nem jött be olyan sok pénz mint gondolták.(eddig 1 millió+ euró, ami ahhoz képest hogy kickstarteren mennyi szart eladnak elég kevés) Persze lehet, hogy nem érné meg nekik megmutatni amit eddig csináltak, mert tényleg nem olyan jó és így legalább reménykedhetnek a toolpack tulajdonosok. -
#2646 1–2 honapja irtak valahol hogy meg 3-6 honap lehet. Ezert irtam 3+-t;) -
#2645 Ezt most írták hogy még legalább 3 hónap? -
#2644 Az uj palyakrol, autokrol, funkciokrol (animaciok, felhok, idojaras, napszak) tettek ki ok is hireket, azok megjelennek mindenhol. Egyeb promozasnak, hogy ezen a heten mikor milyen shadereket, file-okat, kodokat piszkaltak nem sok ertelme van;)
A fizikara azt irtak, hogy meg 3+ honap. Ha kesz lesz (alpha/beta allapot), akkor tuti lesznek felfuggesztes, fizikai elemek (nyithatok az ajtok es egyeb cuccok), bubble-gumi videok is:) -
#2643 Mar 261-es van, valamit gyorsan patch-eltek:) -
#2642 Igen, kicsit en is remenykedtem, hogy valami uj ceg, vagy esetleg KS, ami biztos tuti lesz, esetleg SB uj engine;) Igazabol az SMS engine a legerdektelenebb, mert az itt van es mukodik;) -
#2641 Lassan szótár kell ide, annyi a rövidítés :))))
Pedig bizakodtam, hogy valami normális fizikájú Porsche jön, nagyon rég vezettem már ....
-
#2640 Én értem, hogy 260, de miért a 254-est érem el még mindig Team Memberként...? -
#2639 Ja hogy egyszerre 4 update jön ki a team és full member-eknek, az előzőek csak a nagyobb "rangúaknak". Jó rájönni -
unrealnoise #2638 Igazából az a gáz, hogy nem promóznak komolyan. nem írják le a hivatalos csatornáikon (közösségin - a fórumon keresse meg őket a halál), hogy mit mikor, miért, mennyi ideig csinálnak fizikálisan, egyedül egy valamit tesznek, képeket basznak ki pakkokban, a többi az nagy nulla. oké, leírják, hogy ez meg ez fejlődött, ez meg az kapott új textúrát meg ilyesmi, de én jobban örülnék, ha végre a fizikáról és FFB-ből is látnánk valamit (mint anno pl a szintén erősen fejlesztés alatt lévő rF2-es gumifizikás videók, képek)
újfent nem akarok senkit megbántani, de eddig csak parasztvakítás amit marketing területén csinálnak. persze ha nincs mit mutogatni, akkor értem én, csak akkor az meg már régen gáz. -
#2637 Ha jol emlekszem a BSimRacing-re szoktak ki tenni a teljes heti build-osszefoglalokat. -
#2636 A build-leirasok alapjan nem foglalkoznak a fizikavla es FFB-vel, igy valszeg nem valtozott semmit, max amennyit az autokon alllitgattak:) -
#2635 Közben már megtaláltam a neten is. -
#2634 De ez csak a mai build, es az elozo 4 nap?!:))) -
GPx8 #2633 Jó lenne, ha valaki kipróbálná és leírná a tapasztalatait... ;)
(Csak az FFb érdekel, a szép felhők jövés-menéséből fakadó Fps csökkenés nem...) :) -
#2632 Köszi.