19801
  • Totti5
    AC kinek lesz meghatározó? én azért olvasgatom a szimekről a dolgokat de ahogy itt lett emlegetve innen tudtam meg hogy ilyen létezik. Egyetlen gémer oldalon egyetlen videót, egyetlen hírt sem láttam róla az elmúlt években pedig sokat olvasok mind itthoni mind külföldi lapokat.

Persze ha valami 10 ezres réteget céloznak meg akkor ok, nem kell tudnia róla senkinek.
  • lac coo
    Én azért csodálkoznék ha AC-ban nem lenne egy egyszerű eső ....
  • Fehercsoki
    Ha a Simbin jelenlegi szintjét hozza fizikában akkor annak mi értelme lenne? A új szimek (rF2,AC,GT3) mind messze lehagyták/le fogják hagyni azt a szintet, szóval fizikában még úgy is nagyon el lenne maradva.(persze a mostanihoz képest az is nagy előrelépés lenne)
  • unrealnoise
    Pedig valóban nem szeretik. Mondjuk GT5-ben vicc mennyire nincs törés. Mondjuk annyira nem hiányzik, mert egy szimulátornál nem a legfontosabb szempont, hiszen általában nem mész neki a másiknak, és nem mész 200-al a korlátnak/falnak, de azért jó lenne.

AC túl van azért hájpolva. Jó lesz, lehet, de egy rF2 addigra faszán kész lesz, szebb is lesz, eső is fasza lesz (szvsz már most is az lehet a videókat elnézve), és bizony tartalom tekintetében is azért készülgetnek a nem is olyan rosszul kinéző pályák rF2-höz. Járgány meg már így is van bőven benne, hát még mennyi lesz. :)

Ezzel szemben az AC-ben az időjárásról csak álmodozhatunk egy ideig, ahogy a megjelenés is valószínűleg év végére csúszik.

pCARS nagyon nagy kérdőjel. De szerintem annak még 1,5 vagy inkább két év a megjelenésig. Ha egy Simbin szintet hozna konzolra (fizika, AI, FFB, hangok), ilyen pöpec grafikával, akkor én kidobom a GT5-öt a kukába... :D
  • GPx8
    A gyárak tényleg nem engedik, ill. korlátozzák.
    Amúgy megnézném azt a gépet ami kiszámol egy rajt utáni 10-es karambolt ilyen részletességgel, mondjuk esőben... :D
  • Laceee
    Ez a GT fanok+"Pónifóni" dumája volt idáig, hogy azért nem volt benne törés mostanáig... :D
  • GPx8
    Erre gondoltam:
  • GPx8
    Nem rossz ez. A következő évek meghatározó szimulátora a pCARS és az AC lehet.
    Ami "aggaszt" az a törés modell. Olyan törés modellt ne is várjunk mint az alább linkelt technikai demóban! Szvsz. főleg a licenszelt tartalmak miatt nem lesz ilyen. Mint szólna mondjuk a BMW, ha a net tele lenne az ijesztően reálisan sz*arrá tört autóival??? ;)
  • Fehercsoki
    Nem rossz, ezt most rakták bele? Csak ez a sérülés van benne hogy leesik a kerék?
  • lac coo
    Láma formula kínálja magát , hogy kipróbáljam : :))))

• lac coo
    Nem is azért mert reál vagy nem, egyszerűen megszoktam , rengeteg visszajelzést ad, hogy mennyire visít a gumi ( már ha jól van megcsinálva , mint iRacing-ben, vagy Netkar-ban ..).
  • GPx8
    Hű, de pofánvágnám azt az üvöltözős picsát! :D

Amúgy az utcai gumi az sikít, egy slick már nem annyira.
  • lac coo
  • lac coo
    Hát igen, amit minimum elvárnék az egy DIRT3 féle cucc ! Sőt az a maximum is :)))) Ugye az , hogy van egy kipufogó meg egy motor vége a motornak ,annak alapnak kéne lenni, de DIRT3, illetve a Codemasters úgy általában irgalmatlan szépen szól .Némelyik olyan szinten jó, hogy csak azért nézek raplayt, hogy hallgassam :DDDD
  • GPx8
    Szerintem is a hangok most csak "úgy vannak", még nem foglalkoztak vele.
  • Alexease
    Nem lattam semmi lehetoseget. A tobbit kell lehuzni;)
    Nalam egyelore eleg szar a hangok osszkepe, idegesiten tul hangos/dinamikus a motorhang, Low-on van de meg igy is neces.

A hangokrol meg nem volt szo, de gondolom/remelem ezzel is foglalkoznak majd.
  • lac coo
    Valami audio config fájlt nem lehet piszkálgatni, hogy erősítsek a gumi hangokon ?
  • GPx8
    261
  • attila46
    Skacok ..nem voltam itthon ....Nem jött ki új build??
  • SirAlo
    En is ki akartam egyszer probalni a jatekot de az FFB teljesen rossz volt es meg kormanyszog beallitast se talaltam ( 366 fokon szoktam hasznalni , FFB tul eros meg 10%on is ha driverbbe nem veszem lejebb es eleg rossz is a visszahatas) igaz patchet nem raktam fel ra, nem tudom azok javitjak-e ezeket a problemakat
  • lac coo
    3 perc normális tapadásokat berakni ... De tényleg off, akinek nem jó mert azt hallotta róla, az így járt :DDDDD
  • GPx8
    Eredetileg nem esőről beszéltem. Amúgy a füvön is lepadlózhatod, megy mint a sinautó.
  • Totti5
    Nem nem. Ha padlózól esőben akkor ott már mindegy... kis gáznál is simán el lehet dobni.
  • GPx8
    Nem. Legfeljebb, ha teljesen eltekered a kormányt és padlót nyomsz.
    De ez itt off.
  • lac coo
    Az csacsiság, megcsúszik az bárhol bármikor .Nem hardcore, de azért vigyázni kell kormánnyal-gázzal ...

• GPx8
    Meg, hogy minden pályán szkriptelt, hogy hol lehet megcsúszni...
  • lac coo
    :)
    Semmi baj vele, pálya kiválaszt, autó kiválaszt azt go, ennél mi kell jobb :)))
  • GPx8
    5 perc alatt ott a menün sem jutsz át... :P
  • lac coo
    De valahogy azt nem unom meg 5 perc alatt :DDDD
    Bár agyon nem veri szerintem, kisebb tapadásokkal egész izgalmas tud lenni, Codemasters rakott az alá cuccot rendesen, csak hát a közönségnek már az is túl nehéz :)))

Azt mondanám, hogy ebben már vannak jobb autók, amit addig piszkáltak ( vagy inkább rájöttek, hogy nem kell piszkálni, csak rontanak rajta ...) ami már hoz egy alap szintet, árkádnak elmegy, de azért abban a kategóriában is van jobb ennél.

Én még várok, hátha lesz valami belőle ... Jelenleg arra jó, hogy szépen végig gurul rajta az ember, ha nem történik semmi nagy baj nincs vele, de ha csúszik, vagy épp betapad, kerékvetőn átugrik ,sokszor borul az egész fizika ...

Valahogy semmi autós érzés nincs benne, mint pl NETKAR-ban ...
  • GPx8
    Szerintem a 261-es már elég jó. Nem nagy kunszt, de pl. az F1 2011 -et agyonveri "fizikában" már most is.
  • lac coo
    Mikor elkezdődött a CARS tesztelés ez is olyan volt, azóta sokat javult, de még most érezni , és engem eléggé zavar . Ezt tetézi az is, hogy minden autó csak nagy kormányszöggel vezethető, ami azért egy formulánál elég ciki, ha kisebbre veszem, egyszerűen az egyenes haladás is gondot okoz sokszor .
  • GerY5
    Én annó Shift2-t 1 azaz EGY kör erejéig vezettem, na az billegett...
  • lac coo
    Az amióta SMS cég van azóta billeg :))) Persze autónként változik ....
    Mondjuk szerintem gumi fizika+gumi FFb miatt csinálja, talán az új jobb lesz .
  • Fehercsoki
    Amióta kész az új FFB azóta van ez a billegős dolog, de úgy tűnik a fejlesztőket annyira nem zavarja...
  • GerY5
    Szerintem neked külön kifejezetten billegős build-et készítenek.
  • lac coo
    éN IS MEGNÉZTEM, NEM TUDOM NEKEM HÁNYAS VERZIÓ JÁR, JAVUL VALAMIT, DE PL A LEGTÖBB AUTÓNÁL MÉG MINDIG ÉREZNI FFB-BEN AZ IDÉTLEN HINTÁZÁST .

Upsz :)

Ezzel együtt a kormányzás is billegős ( NFS..) elég sok autónál .ffb ezt leszámítva jó, főleg ahol nem billeg, bár van autó ahol szinte nulla effekt van :)
  • GPx8
    Nem bírtam ki :) upgradeltem. Ez a legújabb verzió (261) nagyon ígéretes.
  • CamelX
    Oké az, én vagyok kóma :)
  • Totti5
    Sínautót a CARS DTM Audira értettem, már ha jó hszre reagáltam.
  • Alexease
    ACR: Auro Club Revoluton
    PMS: Porsche Motorsport
    PMAG (PAG): Porsche AG. (mint gyarto)