19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#2912 Azert igy a videon jol latszik az FM4-ben a tobb negyzetmeteres shader-shine (sajnos ennyit tudnak). Ha levennek rola a motionblurt es a hdr-t azonnal nKP kategoria:D -
unrealnoise #2911 nemtom, szerintem az FM4 és az iR totál hasonló árnyalatokkal operál, csak az FM4 szebb. :D -
#2910 Élethű sose lesz egyik sem, ami meg túl szaínes az biztos hogy nem, Inkább a stílus ami számít, a NETKAR vagy iR féle gépzsír szagú grafika jobban tetszik .:) -
Rogerke #2909 Srácok segitséget szeretnék kérni!
Az lenne a problémám, hogy amikor nappal szemben megyek akkor elsötétül a kép. Ez akkor is előfordul ha külsőnézetben forgatom a kamerát a kocsi körül. Belső nézetben is elkezd néha sötétedni. Mindegyik napszakot kiprobáltam. Mi erre a gyógyszer? -
unrealnoise #2908 Az isten bassza meg az sg.hu-t. annyira nyomik vagyunk, hogy nem találunk egy komolyabb fórumot.., meg képtelenek fejleszteni és minimális eszközökkel felruházni a felhasználókat... áhh...
-
unrealnoise #2907 jó persze, de ezen tuti csiszolnak még. már megint konzol cím de a Forza 4 bevilágítási rendszere vagy milyen pl. sokkal reálisabb lett mint a Forza 3-é. Egyik fejlesztő team sem fogja figyelmen kívül hagyni azt, hogy milyenek a reális fények, színek, árnyalatok, mert a konkurencia lenyeli őket keresztbe, a játékos nép meg bukik az ilyenekre ugye.
a pCARS minimum olyan jó lesz mint a iRacing, csak még dinamikus is lesz. :) -
#2906 A CARS is szép, sőt szebb is, de nem hihető, szokásos rajzfilmes.
De nagyon jó mindkettő, nem kérdés ...!
Csak ugye van az agyonsminkelt díva, ami persze hogy szép, meg van a bögyös tehenészlány, ami azért csak jobb ;) -
unrealnoise #2905 szerintem meg azért néz ki jobban, mert statikus, belövik szépre és csókolom. :D
pCARS nem szokásom védeni, de messze még a vége, tudod te is, páadásul a SPA-i pálya valami bőn ronda volt pár hónapja, így nem csoda, ha az iRacingen lévő még szebb. De mire kész lesz, körbe lesz röhögve az iRacing grafikája. -
#2904 Jah, szerintem is hihetőbb, valósághűbb az iR . -
#2903 Jól van, meg ne egyél :))) Nem ismerem GT5-öt, csak amit hallok róla sok helyen: szar, szar,szar, rohadt sokáig készül(t) stb.
Codemasters profi, ha lát fantáziát benne tuti csinál hc fizikát, percig nem gondolom, hogy nincs elég tapasztalat, hogy fél év alatt megcsinálja !!!
Ez a GT5 szim lesz kb olyan mint hogy a Shift is annak készült !!!
Mesék nincsenek, hidd el ;) -
#2902 Ide is beteszem:)
Bar a CARS meg nincs kesz, de azert latszik a ket palyakeszitesi technika kozott a kulonbseg (objectek, reszletek, kerekvetok, pontossag stb.).
Es az iR, valszeg a visszafogott szineinek es a real kornyezete miatt, sokkal jobban nez ki:P
-
precise #2901 ok, noproblémo. lehet van kis félreértés köztünk. Amúgy többször is elmondtam, hogy tervezem egy köv. gen konzol vásárlását, még ha nem is lesz hc cucc semelyik konzolos top cím. Funnak jó lesz már csak a brutal graf miatt is. -
unrealnoise #2900 Most komolyan nem bántásból, de egy, nem vagyok lobbista, sosem mondtam, hogy a GT5 és a Forza az atyaúristen, pont itt ajánlottam asszem nemrég a Simbin-es címeket és az rF2-őt is az egyik legjobbnak tartom.
Amit te nem tudom honnan veszel, ezért megkérdezném tőled:
Hol írtam, hogy HC lesz a GT6? Sehol.
Azt írtam, hogy ha annyit fejlődik amennyit fejlődött a GT4-hez képest fizikában, akkor már jó lesz nekem, nekünk. Már itt a "pCARS-osokra" gondolok. Gondolom nem kevés ember lesz akinek meg lesz konzolon a Forza5 és a pCARS is, aztán majd elválik, melyik milyen is lesz.
a dedós cuccért sorry, néha elragadtatom magam, de kikérem magamnak, hogy úgy állítasz be, mint aki konzolbuzi, elvakult, csőlátású GT vgay/és Forza fan. Mert ez kurvára nem igaz.., és most hagy ne idézzek a közelmúltból vagy az előző hozzászólásaimból részleteket ezen okból kifolyólag. -
precise #2899 elvileg lehet tolni gamepaddal is, tehát esélyes hogy működni fog billel is. -
#2898 Ez a game amúgy fullos szimulátor lesz vagy olyan Need For Speed Shiftes hogy azért billel is lehet majd játszani .Vagy ha billel akarom tolni akkor felejtsem is el? -
precise #2897 Senki nem mondta, hogy egy játék attól nehéz mert szim.
Berakok needforspeedbe olyan ai-t, hogy az életben nem vered meg és máris nehéz lesz.
"Az ami konzolon sikerre viszi a címeket a brutális tartalom, kidolgozott szép grafika, online körítés, profilok, karrier mód és a testreszabható segítségek."
+ a játékfejlesztésénél 2x többe kerülő 5 éven át futó worldwide reklámkampány :)
+ nincs konkurencia
Bárcsak minden játékban lenne hc mód, azzal csak mindenki nyerne. Addig is álmodozni felesleges, majd ha látom elhiszem.
(no offense) de ha már lededósoztál akkor had válaszoljak rá (bár ezért szoktam bünti pontot kapni, meg kéne tanulnom ignorálni az ilyen beszólásokat) Na szóval most, hogy lecserélted a pc-t konzolra, elég nagy lobbista lettél - ami nem baj, mert több érv jobb végkövetkeztetés- csak annyit, hogy mikor általánosba jártam minden osztálytársam szerint az volt a világ legjobb autója amit apuci vett a családnak. Mindenesetre kicsit erősnek tartom, hogy 5 évre előre megjósolod, hogy hc lesz a gt5, és azonnal nekitámadsz azoknak akik a fejlesztők múltjából (hazugságaiból) következtetve próbálják levonni a következtetést. -
unrealnoise #2896 elolvastad amit írtam? a GT5 és a Forza bizony ha nem is HC szim, de mind fizikára, mind kezelhetőségre, mind gumira, majdnem mindenhogy fejlődtek az előző darabjukhoz képest és ha ezt a hozzáállást tartják, akkor nekünk (nekem) csak jó lesz.
Annyira gáz már ez az elfogultság, hogy hihetetlen. Nem minden szent és arany, ami HC szim. De nem írom le még egyszer azt amit már leírtam egyszer az előbb.
Aztán vannak az olyanok, akik tényleg agyba főbe kamuznak, évről évre HC szimet adnak ki, de ezek már megint más kategóriák, ezeket nem lehet azért egy lapon említeni a két nagy konzolos címmel - kamuzás szintjén sem.
"A többi mind kamuzik, főleg a milliós eladásokat produkáló címek, amik pont azért milliós eladásúak mert nem HC szimek."
meg ez a végkövetkeztetés is annyira dedós, hogy ne haragudj, de ebből ki kéne már nőnöd.
Egy autós játék nem attól lesz nehéz, hogy szimulátor vagy nem. rF2-ben (ami azért ma elég HC, akermennyire félkész is) simán tök könnyen és következetesen lehet járgányokat elvezetni. VISZONT GT5-ben ahol az FFB még messze nem éri el ezt a szintet (a fizika önmagában nem olyan rossz!) néha sokkal nehezebb, nem érzi úgy az ember az autót, a szemedre vagy leginkább utalva. Gondolom többek közt ezen is dolgoznak majd... (pláne, hogy készül a pCARS is...)
Az ami konzolon sikerre viszi a címeket a brutális tartalom, kidolgozott szép grafika, online körítés, profilok, karrier mód és a testreszabható segítségek.
ha a GT5 alá betennének egy HC szim fizikát, attól a nép még ugyanúgy venné, mert mint mondtam egy szim nem attól nehéz, mert szim... -
#2895 Amire megjelenik, talan 3-4 ev, a kovetkezo generaciora, lazan belefer hogy megcsinaljak (idoben es eroforrasban is). Megcsinalni tuti megtudjak, a penzzel meg nincs gond:)
Nekunk csak jo lehet, varom szeretettel;) -
precise #2894 "mert bizony vannak, ahol tartják is magukat az ígértekhez."
-Kunos Simulazioni
-iRacing.com
-RBR-t ki csinálta?
A többi mind kamuzik, főleg a milliós eladásokat produkáló címek, amik pont azért milliós eladásúak mert nem HC szimek. -
unrealnoise #2893 aztán a codiban már csak azért sem hinnék, mert évről évre jelentkezik címekkel, ezerszer megtehették volna, hogy tényleg csinálnak egy HC szim módot, ahol nincsen butítva semmi. de nem élnek soha a lehetőséggel. pedig gondolom ott van egy jó alap, aztán azt kúrják szét állandóan. -
unrealnoise #2892 Egyébként meg nem kell azért mindig negatívan hozzáállni az efféle hírekhez, mert bizony vannak, ahol tartják is magukat az ígértekhez.
most oké, nem HC szimeket sorolok fel, de az autós vezetésélményt remekül visszaadják mára a nagy konzolos címek
1) ott a forza 3, majd 4, gumikezelés állítólag sokat javult, ahogy a fizika is. nem kis különbségekről beszélünk, szinte nem volt olyan portál ahol ne dicsértek volna. nem HC szim, de tény, hogy javult, szemesebb lett.
2) a GT4 és a GT5 között is hasonló változás ment végbe, ezt sem tudom, de mindenki erről beszél, erről ír. persze volt ahol kevesebb, vagy rosszabb lett a GT5, de az nem a fizikai rész.
ha pedig újfent csak annyit javulnak, mint tették azt eddig, az már rég jó. arról nem beszélve, hogy biztos figyelik a konkurenciát és a készülő játékokat, szimeket. ha gondolom a pCARS komoly lesz és jól fogy, az a minimum, hogy rátegyenek még egy lapáttal. és itt nem csak a tartalom számít, mert nem csak az adja el a terméket. -
unrealnoise #2891 jaj, mert a Codemasters az isten mi? kicsit unalmas már az, hogy őket "isteníted" majdnem mindig, amikor pont ott mondták el, hogy ők nem iRacinget akarnak csinálni. :p -
#2890 Van-e olyan autós játék ami nem hardcore mega szimulációval készül ? Egészen a megjelenésig :)))
Persze nem kizárható, igazából sose értettük miért nem fér meg a két stílus egy játékban ....De ha lesz ilyen ,azt előbb megkapjuk Codemasters-től az tuti ... -
Laceee #2889 Eddig is ríl drájving szimulétőr volt nem ??? -
#2888 Öreganyám meg balerina akar lenni ! :) -
#2887 Off
hc lesz a gt6 -
unrealnoise #2886 nem az a gáz, jók a statikus felhők, nah de hogy úgy kellett pofázni állandóan, hogy ne ugyanaz az ég legyen már mindenütt... röhej volt. és hónapokig úgy volt, még azt is kinézem belőlük, hogy van még mindig pár pálya, ahol az alap van.
és még ami a vicc, hogy FB-n mindenki dicsérte amikor a készülő pályáknál látták az új égképeket, és ezek után se voltak arra képesek, hogy mindegyik pályánál megcsinálják pár nap alatt. persze tudom, lerágott csont ez is, de nah... ennyi pénzért én azért ennyit minimum elvártam volna. -
#2885 kösz ! -
#2884 iR-ben maradnak a statikusok, ott sosem lesz jobb;) De ezek az uj, jobb minosegu, szebb es hdr-esitett valtozatok mar eleg jok;)
Vegas-ban rendereleshez a MainConcept AVC/AAC, MP4 kodeket, kontenert hasznalom, HD720p (1280×720), High profil, 25.000fps PAL, 4-8Mbps.
Biztos lenne jobb es szebb is, de mivel a gepem eleg regi, alapbol sem atomeromu, pl. az osszes elsimitas OFF, igy a videot sem erdemes tul varialni;D -
#2883 Az SMS-nel? Ket tucat ember biztos van, de szerintem inkabb kulsosbol van sok, akik a palyakat es egyeb modelleket csinaljak (a CARS forumon a DevReport reszekben lehet latni, hogy 1-1 palya-auto gazdaja kulonfele orszagokbol dolgozik, Europa, Afrika stb. -
#2882 Nekem teljesen jók voltak, a statikus felhű-égbolt texturák is, voltak abból nagyon szépek .Persze ha már dinamikus az időjárás, úgy jó jönnek mennek a felhők .
Vegassal csináltad, adj már egy jó render beállítást ami nem túl nagy de YT-bra jó 720-ra ! :DDD -
#2881 Hány ember dolgozik ezeknél, hogy ennyi mindenre van idő ? -
#2880 Biztos jo lesz es poenos (a grfaikus/tervezo fickojuk eleg profi), de ez sajnos nem erdekel;) -
#2879 Erdekessegnek;)
Az iR sem a fejlesztesi tempojarol es a grafikai innovacioirol hires, de altalaban megoldjak egyszeruen, okosban;)
Az uj palya-shaderek eleg jok, bar nem vittek tulzasba, es lesz vagy 2 ev amire az osszes palyan lecserelik;)
A HDR-t es egyeb post-process dolgokat meg mindig nem eroltetik, de egy-ket palyan 1-1 felhokeppel, otletesen megoldottak a dolgot, ami eleg jol mukodik;D
Nem tudom, hogy az engine alkalmatlan ra, vagy nem tudnak/akarnak foglakozni vele, vagy a fizikai es egyeb eroforrasok miatt kell sporolni, de igazabol igy mar nem olyan rossz.
-
#2878 http://wmdportal.com/wp-content/uploads/2012/04/BB_GDO_v12.pdf -
#2877 Ilyen a jó fizika ! :DDDD
-
#2876 Az :)
Ha már nálam is atomstabil minden, ott már van valami baj :))) -
Laceee #2875 Vagy annyira Pro vagy :P -
#2874 Hát valamit csak törődnek, mert rontanak rajta szép módszeresen :)))
Legalább is az én ízlésem szerint ... -
#2873 Hát elvileg a fizikával még nem törődnek, amíg nincs kész az új.