19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
precise #3112 eddig sem azért fórumoztam, hogy szeressenek. Esélyes, hogy én fogok a dologból szarabbul kijönni, de ezt már megszoktam. :D -
#3111 Akkor tényleg jó nagy ökör vagy ! :D -
precise #3110 Azóta a cikket is törölték. Mindenesetre természetesen nem hagyom annyiban, vagyok akkor ökör, hogy csinálok az ügynek egy kis reklámot. -
#3109 Uj generacio, le se szard oket;)
Gondolom, ugy sem akartal versenyezni veluk, vagyik teljesen mindegy. -
precise #3108 off:
Lol! Törölték a regemet (banoltak) + törölték a lentebb bemásolt hozzászólásomat. Racingzone.hu... -
GPx8 #3107 Én is mindig "B.Zsolti" (Bocs.) üzemmódban nyomtam az Lfs szervereken. Szépen mentem az egyforma amúgy lassú köröket és mivel sokan összetörték magukat általában a 3.-4. helyeken végeztem a 15-ös mezőnyökben is. :) -
precise #3106 Amit írtok az ok, de erre ki lehet találni értelmes szabályokat, külön divizíókat, esetleg súlybüntetéses rendszert. De értitek, azért csinálni egy bajnokságot, hogy bajnoknak mondhasd magad, az milyen már. Ez kb úgy fog kinézni, hogy aki gyorsabb a szervezőknél az ki lesz tiltva...
Mind1 is igazából, csak mikor elolvastam a cikket kicsit kiakadtam. -
#3105 Szerintem is erről van szó, csak kissé nyersen fogalmaztak.
Van egy társaság, akik nem profik nem gyorsak ,lehet szükségük van segítségekre is , érthető hogy semmi szükségük olyanokra akik régóta játszanak, vérprofik, gyorsak tapasztaltak .
Nagyon nagyon régen bandáztam az akkori index f1 ligával, még F1 C-vel, na ők voltak ilyenek, Remek társaság volt, lightosan tolták de nyilván nagy élvezettel. Ők sem szerettek volna nagyon nagyon gyorsakat maguk közé, azt mondták, játsszon méltó ellenfelekkel .
Ha Klicsko lemegy egy falusi boxklubba agyonverni mindenkit, az köcsögség, menjen a saját színvonalához, a falusiaknak meg nem nagy élvezet, jobban elszórakoznak egymással a maguk egyenlő de esetleg alacsonyabb színvonalán .:) . -
#3104 Szerintem ez semmi extra, a manapsag szokasos light-fun (akarmilyen nezet, segitsegek stb.) bajnoksag. Az rF topikban rendszeresen hirdetnek ilyesmit.
Semmi gondom nincs veluk, minden program nyit az egyszeruseg fele, hogy minnel tobben hasznaljak. Ha ezek meg is veszik a programot, az csak jo pont, azzal is a szimes reszt segitik;) -
#3103 "Itt nem csak azok a szimulátoros berkekben úgynevezett Ufók indulhatnak, akik agyonverik a népet, a valóságban pedig még az udvarról sem bírnak kiállni egy utcai autóval."
UFO-nak keves embert hivtunk (ez bo 10 eves hagyomany), de ezen kevesek koze tartozik a ket Norbi. Szerintem Ok ki tudnak allni barhonnan, barmilyen autoval (akar kamionnal is:P). Raadasul annyi ermet es kupat gyujtottek eddig ossze (igazi auto versenyeken), ami annyit nyom, mint annak a sulya, aki ezt a baromsagot leirta;) -
precise #3102 off:
nekem ez volt az első reakcióm. (De elküldés után kicsit megijedtem, hogy valamit félre értek, ezért kérdeztem meg itt is a véleményeket.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...akik agyonverik a népet, a valóságban pedig még az udvarról sem bírnak kiállni egy utcai autóval...
-Ez sokak számára bántó lehet, ráadásul alaptalan, előítéletes mondat. A legjobb szó erre a mondatra az "undorító".
...az olyan pilótákat eleve kiszűrjük majd, akik két-három versenyzőt kivéve másodpercekkel elveri a mezőnyt puszta felvágás végett...
- Ez már viccnek is rossz. Első 5 ember 2 másodperccel gyorsabb a 6. nál. Ezért "ki lesznek szűrve". De mi van akkor ha a maradék tehát mondjuk a 6.-9. megint csak 2-3 másodperccel gyorsabb a 10.-nél. Mivel ugye ki lett szűrve az első 5 így már a 6.-9. az első, azaz ők vernek a mezőnyre 2-3 másodpercet biztos "felvágás" miatt és nem azért mert olyan tempóra képesek. Akkor tehát az eredetileg 6.-9. is ki lesz "szűrve" mert felvágnak?
ki lesz a referencia? Úgy értem kinek az ideje lesz a mérvadó ami már nem felvágás ezért ő már nem lesz "kiszűrve"? Nem tévedek nagyot ha az egyik főszervező lesz a kiválasztott.
Ki találta ki ezt a bődületes f*szsságot? -
#3101 Bár mindig lesz leggyorsabb versenyző, igazából mindegy mennyivel gyorsabb :)))
Sőt, szar lehet azoknak akik mindig elöl vannak :DDD -
#3100 Eleve nem rak be sokkal gyengébbek közé. -
#3099 De ott nem is basznak ki, ha felvágásból gyors vagy, hanem max meghívnak a világbajnokságra is :D -
#3098 Hát ha ilyen ligát akarnak...
iRacing ugyanezt csinálja, csak ott a statisztika alapján válogat :)
Valami kezdő, amatőr keveset gyakorló embereknek akarnak sorozatot, talán erről van szó ... -
#3097 "azonban az olyan pilótákat eleve kiszűrjük majd, akik két-három versenyzőt kivéve másodpercekkel elveri a mezőnyt puszta felvágás végett"
:'ASD
Most kedvet kaptam a ligázáshoz, verseny előtt szétgyakorolni magam, időmérőn menni egy szart, hogy ne legyek gyanús, versenyt meg megnyerni puszta felvágásból :DD Így leírás alapján lehet itt ez menne is. -
precise #3096 off:
A "Nem tudjátok kik szerkesztik ezt a racingzone.hu-t?" -ra kattintva megjelenik egy cikk. (elvileg) -
#3095 Miröl van szó pontosan ? :) -
precise #3094 off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudjátok kik szerkesztik ezt a racingzone.hu-t?
Csak én látom f*szságnak a leírt "reformokat"? Kérlek erősítsen meg valaki, hogy ez a kiszűrni a legjobbakat egy ökörség, nem mellesleg lehetetlen.
-
#3093 Hát sokat nem is próbálgatom, kb 5 perc hetente :)))) Jelenleg többet nem ér annál .minden esetre kínácsian várom mi lesz ebből a végén, őszintén megmondom, én már sokkal jobbra nem számítok. eleinte még bíztam benne hogy új gumi, új fizika, új ffb lesz benne, de ebből egyelőre még csak hírt sem hallani .
Kb most a sokat , csillivillin szinten vannak , valóban a konzolos műfajra hajtanak .
De azért szurkolok nekik, nekem már normális kormányzás, picivel izgibb fizika meg jobb ffb elég is lenne. Olyan szinten úgysem lesz mint mondjuk rF2 ... -
GPx8 #3092 Erre mondják, hogy még nincs végleges "fizika".
Mi meg azt mondjuk, hogy majd meglátjuk.
(Ha ennyire nem tetszik, akkor szvsz. hagyj ki néhány hónapot, ne idegesítsd magad...) :) -
#3091 No de azért a kormánykezelés még egy F1-ben sem ördöngösség :)))
De hogy nem a játékban , autó setupban nem a kormány és a kerék közötti áttételt állítom, hanem a kormány kerék elfordulását, az több mint vicc !!! -
#3090 LOL. Ne konzolból indulj ki, bizony vannak játékok amelyikben ezekből jó egy szerepel benne :)))
Most nem áll mögöttük az EA, ne számíts shift féle felhozatalra .
A fejlődéssel vitatkoznék, inkább változik ez az, kb oda majd vissza szinten. fizika fél éve egy helyben topog.Kormányzásban sok helyen még mindig érezni a shift örökséget. -
GPx8 #3089 Én nem az F1 autókkal tesztelek (max. Lotus 49), tehát nem engem is érdekel, hogy ott mit csinál az engine. Az F1 elég speciális dolog. Majd ha teljesen kész lesz egyszer a program, akkor kipróbálom, ott úgy is sok múlik a köritésen. (Gumi, üzemanyag taktika stb.) Egyszer megnéztem a gokart részét, az pl. röhej. (Ha gokartozni akarok, akkor ott a KRP, azt úgy sem fogja a közeljövőben űbereli semmi). -
#3088 Ahol nem elég az, hogy driverben beállítom 900°-ra, és ezután a setupban már csak az áttételt kell állítani, azt nem is lehet komolyan venni:D Most komolyan, kormányzárat állítgatni, meg számolgatni, hogy mikor olyan mint az igazi? Lófaszt, ott az áttétel, az 10:1 az minden autóban 10:1, és ennyi. -
MauroN #3087 -
#3086 BMW, Merci, Ferrari, Aston, Ford, Audi, Toyota, Volkswagen, Nissan, Honda, Mazda, Mitsubishi, Subaru stb... ezek nélkül ki se adják. Ezek a márkák és jelképes autóik minimum kellenek bele. Nincs olyan autós játék amiben ezek nem szerepelnek. Elég csak a Shiftre ránézni. -
#3085 Ferrari játéknál már ez a bulid is fényévekkel igényesebb.
De mit vársz???? még nincs benne semmi! Autók 5% van, pályák félkészek, körítés 0. Single, tunning, setup 0a, multi 0a, egyéb modok és lehetőségek 0a.
Kár minden héten leírni hogy milyen szar, amikor a játék még alig van kész, vagyis amit nekünk itt kiadnak az csak egy tesztverzió. Nyilván közben csinálnak minden mást is, mert ha csak ennyi van kész valójában akkor ez 2 év múlva sem fog megjelenni.
Te arra fizettél be és arra jelentkeztél hogy támogatod őket, cserébe tesztelhetünk dolgokat, próbálgathajuk és láthatjuk a fejlődést. A fejlődés vitathatatlan. Néha látványos, néha nem. A mostani állapota a játéknak semmiben sem fogja tükrözni a végles állapotot. -
#3084 ..így meg viszont valóban nem tudok pályához illő kerékelfordulást állítani, ez gáz ...
Alex: jah, néhány dögös ferrari azért sokat dobna az eladáson .Amúgy vicc a az wmd fórum, ha nem lenne kerék az autón, akkor is megkérdeznék, mi a fene baj baj vele ! :DD -
#3083 Az SRT-nek a TD:Ferrari bemutatoja a WMD forumon nem volt valami nepszeru;) A vicc az, hogy olyanok is megvedik a TD:F-et, akik ki sem probaltak, mivel meg meg sem jelent PC-n;) De az SMS-nek sem tetszett a kritika;) Persze, mondhatjak, hogy felkesz jatek, igy meg ugy, de akkor is megjelent, egy megvasarolhato dobozos cucc.
De a lenyeg, hogy az egyik hozzaszolasban es/vagy video bejatszasban volt valami megjegyzes, hogy a Ferrari liszensz nem is az Atari, hanem az SMS bulija. Nem mint ha letszukseg lenne, de nehany Ferka jot tenne a CARS-nak is;) -
#3082 Csak kipróbáltam.... Drivert beállítottam 310 fokra, csalással a a játékban is arra kalibráltam, és addig állítgattam az autó setupjában a kormány áttételt, míg nagyjából ugyanannyit forog játékban mint nálam ( kb. 10:1-hez asszem ...) Nekem már eddig se tetszett hogy setupban a kormány elfordulást állítja nem a kerékét, ha jól tévedek innentől semmi értelme beállítani driverben, controll menüben kormány elfordulást hisz a setup meg felülírja, onnantól meg a jó isten nem tudja mi mivel keveredik :)
rögtön jó lett az F1, szóval ez a multi kormány állítgatós rész nagyon nem jó még. viszont most gyanítom, hogy egy sokat tekerős autó meg használhatatlan , szóval marad a profil , driver állitgatás.... -
#3081 Olcsóbb mint a pCars, és azon kívül hogy szép a pCars semmit nem tud, rF2 viszont azon kívül hogy nem szép mindent tud. -
GPx8 #3080 Szerintem az rF2 nagyon drága ahhoz képest, hogy béta és milyen lassan fejlődik. -
#3079 Nálam is 900 fokon van, és elvileg annyit fordul amennyit kell, csak épp úgy nagyon tutaj az egész....
No mindegy, nézegetni nekem is jó, hogyan csinálgatják, másra nem való, miért kapcsolnám be ezt ha 5 perc alatt ráunok, mikor ott van a gépen pl. rF2 amit 70 kör alatt sem ...
Új gumi, ffb, normális kormányzás kéne alá, akkor talán hosszabb távon is használná az ember ... -
GPx8 #3078 Nálam a DFGT most automatikusan mindig jó. Annyit fordul amennyit kell. A driverben 900 -on van. Szvsz. az ffb+autó+pálya milyensége a készültségi fokoktól függ. Ha (mondom: ha) lesz megfelelő gumi "fizika", időjárás, box-"szimuláció", javul az AI, akkor nem lesz ez rossz. Amiben nekem újdonság, hogy folyamatosan látom, hogyan épül, nem pedig kapok egy dobozos készterméket, amiről adott esetben már késő lesz megállapítanom, hogy nem ilyen lovat akartam...
-
#3077 Valaki egyébként próbált már játszadozni kormány driver állítgatással?
Arra is gyanakszom, hogy belekavarodtak a kormányszögekbe, ma már kormányok is vannak 270-1000 fokig, autókat is valóságnak megfelelően akarták megcsinálni, de nem sikerült valami... Csak hát ki a fenének van kedve ezzel szívni, próbálgatni . -
#3076 Lefutottam szokásos heti 5 percemet: DX11-ben nálam most el sem indul, F1 meg az összes többi keveset forgatós autó irányítása még mindig bizonytalan, pontatlan, élvezhetetlen, a többi egész jó. FFB random, van autó pálya vagy ezek kombinációja amikor jó van amikor vicces.
Jelenleg kb egy nagyon rossz rF1 modhoz hasonló, szebb grafikával, azt meg már meguntam, szóval nulla élvezeti értékkel bír számomra. Ha nem lenne más jó lenne, de van ... :D
Kb 10 éves szinten van minden, csak emeltek a grafikán, semmi innovatív ötlet nincs , csak a szokásos hang, alapszintű törés, gyenge fizika stb...Talán lesz jó időjárás, egyenlőre arról nem sokat tudni . Tucat számra volt ilyen játék, én nem hiszem , hogy ez valakit is érdekelni fog, leszámítva a fiatalabb vásárlókat akinek elég hogy szép, ők viszont arra viszont találni fognak ennél jobbat. Valamit villantani kéne mert ez kevés lesz, úgy jár mint Ferrari cucc. :( -
#3075 Ha olyan fontos a tudat, akkor szugeráljátok be magatoknak, mert kb ég egy adta világon semmivel nem jobb vagy rosszabb egyik sem, legalább is nekünk ! :DD -
#3074 Akkor már ketten vagyunk... :)
Mondjuk nagyokat néztem, mikor először láttam a képernyőlopatokat a készülő pályák kapcsán, és azt láttam, hogy google maps a fő támaszuk. -
precise #3073 ismét kisebbségbe kerültem. :)