unrealnoise#2896
elolvastad amit írtam? a GT5 és a Forza bizony ha nem is HC szim, de mind fizikára, mind kezelhetőségre, mind gumira, majdnem mindenhogy fejlődtek az előző darabjukhoz képest és ha ezt a hozzáállást tartják, akkor nekünk (nekem) csak jó lesz.
Annyira gáz már ez az elfogultság, hogy hihetetlen. Nem minden szent és arany, ami HC szim. De nem írom le még egyszer azt amit már leírtam egyszer az előbb.
Aztán vannak az olyanok, akik tényleg agyba főbe kamuznak, évről évre HC szimet adnak ki, de ezek már megint más kategóriák, ezeket nem lehet azért egy lapon említeni a két nagy konzolos címmel - kamuzás szintjén sem.
"A többi mind kamuzik, főleg a milliós eladásokat produkáló címek, amik pont azért milliós eladásúak mert nem HC szimek."
meg ez a végkövetkeztetés is annyira dedós, hogy ne haragudj, de ebből ki kéne már nőnöd.
Egy autós játék nem attól lesz nehéz, hogy szimulátor vagy nem. rF2-ben (ami azért ma elég HC, akermennyire félkész is) simán tök könnyen és következetesen lehet járgányokat elvezetni. VISZONT GT5-ben ahol az FFB még messze nem éri el ezt a szintet (a fizika önmagában nem olyan rossz!) néha sokkal nehezebb, nem érzi úgy az ember az autót, a szemedre vagy leginkább utalva. Gondolom többek közt ezen is dolgoznak majd... (pláne, hogy készül a pCARS is...)
Az ami konzolon sikerre viszi a címeket a brutális tartalom, kidolgozott szép grafika, online körítés, profilok, karrier mód és a testreszabható segítségek.
ha a GT5 alá betennének egy HC szim fizikát, attól a nép még ugyanúgy venné, mert mint mondtam egy szim nem attól nehéz, mert szim...