19801
  • precise
    Kiprobáltam Ariel Mugent Watkins Glen short-on. Nem rég mentem itt iR Skip Barberrel, hát őszintén szólva ezt a cars-os mókát jobban élveztem. (azt meg nem tudom megítélni, hogy melyik az élethűbb)
  • Alexease
    Mert buildenkent max 5 percet megyek, mindig ugyanaz a palya es auto, igy latom a fejlodest:) Biztos van jobb auto is, de rendesen ugy sem tudok menni vele, mert egyedul meg nem annyira elvezetes (az iR-hez kepest), a normalis felhasznalast (5-10 AI, dinamikus napszak, "24 oras" verseny) meg ugy sem birja a gepem;)

Igen, az AC csak DX11 lesz, de remelem az is elindul valahogy, mert kartyat venni azt tuti nem tudok.
    De remelhetoleg az nem lesz ennyire lassu, mert abban messze nincs ennyi csicsa.
  • GPx8
    Nálam most 50-60 fps tud (minden bekapcslva), de valóban a DX9 és DX11 között nálam sem látszik a különbség. (Gondolom, majd lesz...)
    Majd karácsonyra meglepem magam egy új VGA-val (persze "csak" max. 60k körül), szerintem az AC-hoz is kell majd. ;)

(A Jaguár az pont sínautó jelenleg, miért azzal tolod?)
  • Alexease
    Kiprobaltam, valoban jobb lett.

De nalam ez mar kezd a hasznalhatatlan kategoria lenni, nem birja a gepem;) 1280×720-ban tolom, Haze es reszletes fu kikapcsolva, osszes elelmosas, AA+post cucc kikapcsolva, egyedul, AI nelkul. Hockenheim Short-ot szoktam nezni, Jaguar-ral. Furcsa, bar a kartyam nem tud DX11-et, de megis elindul. Sot, mig Normal-ban 40fps fole nem megy, addig DX11-ben 50fps fole, vagyis 10-zel tobb;) Valszeg a regit mar nem optimalizaljak, az csak ugy van;)

Ezt innen mar valszeg optimalizalni kellene es/vagy nem az en gepemre terveztek;) Ami logikus, mert minek fejlesszenek egy -4 generacios videokartyara es -2 generacios procira;D

Visszavehetnem a beallitasokat, de akkor a lenyeget veszti el, azt hogy szep;) Igazabol mar az iR sem ronda, sot mostanaban eleg jol nez ki, de az legalabb meg mindig kitolja lazan a 60fps-t, 1600x900-ban, full max-ban;)
  • GPx8
    A 282-es build megint egész jó lett.
    A Rookie ismét szórakoztató, már nem sínautó. A Lotus 49-et élvezetes vezetni, főleg Silverstone-ban. Sajnos a Turbo még elég semleges, szerintem gonoszabb versenyautó volt... :)
  • lac coo
    Ezt mondom én is ! :)Elvileg lesznek Fordok, de még nem álltak neki ...
  • GerY5
    Jöhetne végre valami natúr, élvezetes utcai autó is. (Corsa OPC, MX-5, S2000, stb.)
  • precise
    Ginetta x3
  • samsung123
    GT5 ben lenyomlak:) najó lehet nem. Reméljük ha CARS multi jön tolhatunk együtt pár karikát
  • lac coo
    Izlések és pofonok. szerintem mint a DIRT3 mint az F1 2011 nagyon jól sikerült árkád cucc.

F1 főleg, szerintem ott atom hangulat van, valami iszonyat jól megcsinálták, hogy mindig centizgetnem kell a benzint, meg kiállásoknál tolni mint a barom hogy javítsak ( vagy csak én vagyok béna ...)..

Lassan a brutál grafika már önmaga ellen fordul: gondold végig mi object textura van egy DIRT pályán, valamikor 5 játékot csináltak ennyi munkaórával !!!
  • Timbu

Az a baj, hogy a legújabb CM játékoknak szerintem nincs 'szíve'. Megnézik a statisztikákat, hogy mennyire éri meg belső kamerát csinálni, hogy milyen szintre kell belőni az árkád vs szimulátor határvonalat, stb. A játékaik technikailag rendben vannak, csak azt nem látom, hogy lelkesedéssel csinálnák. A Dirt 3 is lehetett volna egy remek félszimulátor, ha nem döntenek úgy, hogy gazdaságtalan egy csomó pályát elkészíteni, sokkal kifizetődőbb egy 5 percest szakaszt néhányféleképp eladni. F1 ugyanez. Látványos, meg minden, csak számomra pont a hangulat hiányzik.

Az SMS-ben még bízom, hogy ők tényleg lelkesedésből csinálják végig a CARS-t.
  • unrealnoise
    OFF szerintem meg ne parázz. most csak azért nem vennél meg valami, mert egyszer-kétszer valakinek nem jött be valami? logi gariztatásban is jeles, és én nekem eddig egy termékük se halt be a büdös életbe, pedig volt három kormányom, két hangfalam, egy billentyűzetem, egerem...

aztán meg most keressek neked egy csomó olyan tesztet, ahol a Z906-ra azt mondják, hogy oké, nem egy csúcsrendszer, de bőven fasza a cucc, játékra és filmekre? én nem szaroznék, bőven jó az a cucc. ár/teljesítmény arányban pláne.
  • lac coo
    minél drágább bannál jobb ... válassz akármit, ezek a vájtfülü hifisták úgy is lehúznak mindent, mindenben hallanak valami rosszat :)))
  • precise
    off:
    szóval tud valaki ajánlani valami értelmes cuccot?
  • precise
    off: (bocs de már két napja kutatok, megkérdem itt)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    5.1 hangfal rendszert akarok az új hangkarimhoz venni (Valami Creative fatality pro cucc). Már mjadnem vettem egy logitech Z906-ot, de elolvastam ezt a véleményt. Szóval most nem tudom mit csináljak, Edifier S550-en gondolkozom még, de ez jóval drágább, viszon nem THX Certified, amiről nem tudom mi, de rossz nem lehet. :D
  • lac coo
    Mondjuk én még mindig fenntartással kezelem a hírt, egyrészt CM-től mást várok ( mondom, hacsak nem akarnak egyszerű árkád sorozatot a GRID-ből), és hát ugye azért elég ciki lenne ha nem lenne cockpit máshol meg igen ...

Csak ugye konzolosok diktálnak, tőlük függ mi lesz PC-n ...
  • unrealnoise
    sértődés, áááh. :) amúgy jó, lehet. persze. :) igazából én sem hiszem hogy sokan nyomnák belső nézetből. de ez ugyanígy igaz a pCARS-os PC-s "szimesekre" is. :D
    ott is emberek vannak.

a forza-ba meg GT5-be szerintem azért lett belső nézet, mert alap, elvárás, csilivili, jól néz ki a videókon és az autóbuziknak kell visszajátszáskor, meg úgy alapból, az úgy sem lehet, hogy a konkurencia megcsinálja én meg beleszarok. :)
  • lac coo
    Ne sértődj meg ezen,. konzolosoknál is van aki normális játékot akar, de attól még tény: szinte mindenki letojja a belső nézetet. kollégám épp a minap kérdezte meg tőlem mikor videot mutattam nekik, hogy hogy tudok azzal a szar belsőnézettel menni, semmit nem látni a pályából ...

Persze ugyan az arány PC-n is, ott se szeretik a fülkét, csak ugye az nem üzlet, senkit nem érdekel ott ki mit szeret :DD
  • unrealnoise
    én amúgy leszarom, a codi kábé semennyire nem érdekel :) majd ha azt látom, hogy elindultak komolyabb irányba... amit nem is értek miért nem tesznek meg. nem kell az F1 2012-őt HC szimulátorrá tenni, egy F1-es kocsi még az én gyomrom is megfeküdné, pláne amennyi szart nyomkodni kell már a kocsikban, de egy GT, forza szintű, autós szimet, játékot simán összedobhatnának komolyabb fizikával, soksok járgánnyal és pályával. a motorjuk megvan hozzá, nem értem miért elégednek meg a jelenlegi pár sorozatukkal...
  • unrealnoise
    jáj, kezdődik...

one: GT5-nél pont azért volt felháborodás mert a standard kocsik nem kaptak normális belső nézetet. és pont ez miatt, utólag kaptak egy szart, de az is valami. :)

most ez hagy ne fejtsem ki, itt egy ellenpélda, az igénytelen konzolosokra. kurva unalmas téma, kurvára lerágott csont, és azok a kurva igénytelen konzolosok néha olyan játékokat kapnak, hogy a PC-s játékosok egy része beleremegne, ha kijönne PC-re is. Persze van ez fordítva is.

arcade szarral teli a padlás, realisztikus élményekkel meg lehet ám fogni az embert. a trend is egyértelmű, forza 4 komolyodott, ha még nem is az igai, GT5 szintén. pCARS meg még ezt a szintet is szeretné megugrani.

arcade szarokkal (ügyességi játékokkal) teli a padlás. a 3D még nagyon nem elterjedt, a full HD-s megjelenítőknél a következő generációs konzolok beszarás grafikát hoznak majd el. szinte fotó realisztikus cuccok lesznek, mintha tényleg kint nyomná az ember. innentől kezdve viszont (egy idő után a legtöbb játék eléri ezt a grafikai szintet...) majd a tartalom, a részletesség és az élmény számít. ahhoz meg kell fizika is...
  • precise
    Ennek fényében érdekes lesz látni, mit lépne a gt6 meg a forza5. Ha tényleg ekkora az igénytelenség konzol piacon, akkor bátorság HC felé mozdulniuk.
  • samsung123
    sajnos, pont én is így látom...
  • lac coo
    Igen...Vagy kamu az egész, régóta játszok CM játékokkal, szerintem mindegyikben volt valamilyen belső nézet, talán az új extra árkád DIRT-ben nincs, szóval azért engem nagyon meglepett a dolog, még mindig nem igen akarom elhinni...

Vagy a GRID sorozatból tényleg valódi laza árkádot akarnak csinálni, ez esetben viszont meg tökmindegy milyen nézet van benne .:) ( No nem mintha GRID1 nem lett volna elég laza árkád, bár sokat próbálgattuk annak idején, az extra grafika miatt, jó volt olyant is látni, de nekem speciel soha nem jött be az ultra rövid féktáv, meg a fura kormányzás ..)

Csak hát nehogy már hozzászokjanak, hogy mivel kevesen használják így nem is kell bele :))) Lassan kezd túlzásba menni ez a konzolosokat szolgáljuk ki baromság, én azért nem hiszem hogy annyira igénytelenek a játékosok, hogy semmi sem kell nekik, csak a leggagyibb, legkönnyebb mindenből. Bár kipróbálva BF3-at azt kell hogy mondjam valóban végletekig igénytelen a fiatalabb játékos társadalom, minden azonnal profi szinten menjen ,lehetőleg elég legyen egy gombot nyomogatni akkor jó ...)
  • samsung123
    Jah meg, kihagyni a belsőt nézetet, egy olyan vérárkád játékban mint az nfs-ek OK. DE akkor a Grid2 is ezek szerint is nulla fizikával fog rendelkezni?
  • samsung123
    "FPS-ben miért nem veszik ki az első szám első személyt, aztán tologatja az embert mindenki hátulról ? :)"
    :( Ez már most is így van...nézd meg, hogy hány FPS jön ki manapság, konvergál a nullával...és hány TPS. Mert szegény konzolosok nagyrésze nem tudja az FPS-t irányítani gamepaddal(szerintem lehet gamepaddal, hiszen a TPS lövöldében is kell célozni, csak ahhoz már gyakorolni kell(ene) és ügyesség)
  • lac coo
    LOL. Ha igazak a hírek, GRID2-ben nem lesz fülke nézet ! :DDD
    Nem is értem ....Állítólag a játékosok 5 %-a használja , és rengeteg erőforrást spórolnak ha nincs egy szép fülke , azt inkább másra fordítják ( gondolom konzolról van szó ...)

CM forumon meg a CARS forumokról is ismert barom helyesli is a döntést, és nem érti miért fontos sok-sok embernek, hogy ne hátulról tologassa az autót :DDDD

Mondjuk megértem: PC nem üzlet, konzolon meg tényleg lényegtelen a dolog , senki nem használja ...
    Csak ez azért szíven ütött, ennyire leszarják már a pc-t !!! Hová jutunk a végén ? :)))FPS-ben miért nem veszik ki az első szám első személyt, aztán tologatja az embert mindenki hátulról ? :)
  • lac coo
    Nálam most megint romlott az FFB, alig jön át valami , a kerékvetők mintha ott sem lennének.
  • CamelX
    Mondtam volna h "Asians...", de a német precizitás győzött a megrögzött elme fölött :DDD
  • GPx8
    Ahhoz képest, hogy 272 -nél tartunk... :)
  • Ben92
    Hopp a videó lemaradt

• Ben92
    Ezen a videón szerintem egész jól néz ki.

Bár nekem egyáltalán nem tetszik hogy valahogy olyan érzésem lenne mintha túl steril lenne a környezet ? Persze tudom még messze a fejlesztés vége.
  • Ben92
  • GPx8
    Jó lecke. Már egy 50e Ft.-os elektromos is jó példával szolgál az ideális ív hasznosságára, a gumi melegedésre és a beállításokra is.
  • unrealnoise
    persze csak kár, hogy kábé "semmi" köze az autózáshoz, mármint élményre. :)
  • Fehercsoki
    Ja, meg hát erre nem lehet mondani hogy árkád, jobb a fizikája mint a netKar Pro-nak.
  • lac coo
    Két kanyarig nem tudnánk menni vele ilyen irgalmatlan tempoban ! :)))
  • unrealnoise
    ez beteges egy játék, egyedül elszórakoznék egy ideig ilyennel, de áhh. ennyi erőből valami arcade reflexjáték szerű vacakkal is nyomathatnák. :D
  • lac coo
    Kis érdekesség: ezeket tényleg jedimesterek irányítják ? :)))

• Fehercsoki
    Azért hintázik az autó, mert nem nem sima az aszfalt, a felfüggesztés meg kemény.(főleg a gokartnál látszik, tényleg kicsit furcsa, én ilyet máshol még nem láttam)
  • oneal1
    :D