19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#2952 Nyugatabbra pár határral a "Speciális" szót egész másra (is) használják. :) -
#2951 *grafika nagyon ott van -
#2950 Nekem szemely szerint jo volt latni igy latni a jatekot mert eddig ilyen videot nem talaltam es nekem nincs meg.
Teny hogy nem a legjobb de legalabb van.
Ebbol a videobol en annyit tudtam kiszurni, hogy a tenyleg nagyon ott van fizikat ugye nehez megmondani latasbol de biztos nem az igazi, bar ehez biztos hozza jon az is benan vezet a srac. Ja meg olyan volt vegig mintha hintazna az auto. Ez eleg idegesito lehet bar lehet setup kerdes az egesz.
Az AI szerintem nagyon hulye, jo hogy ok is hibaznak de minden korbe tomegbalaset, ez azert tulzas.
Amugy igy hogy pre alpha verzioban sztem ahoz kepest jo. Mar alig varom hogy teljesen kesz legyen. -
#2949 RFactor1-et magam is light sim-be sorolnám, sajnos a rossz gumifizika sokat ront rajta, de ha már árkád akkor legyen élvezetes, hangulatos, ne ilyen steril vacak !
Fzika szerintem a lehető legrosszabb most, kettő között van igazából semmire nem jó .Szerintem. Ha szimulátort akarok akkor tuti nem ezt kapcsolom be, ha meg dögös árkádot akkor se ! :) -
#2948 gyerekek ez komolyan mondom, minden tisztelettel ugyan nyersen de nagyon szar!
Nem mondom, hogy jobbat tudnék, amúgy lehet hogy mégis:D, de nem is csinálok ilyet. -
#2947 Mi szar, hozzánemértő, kontár videó -
#2946 Azert a NOVICE beallitas es az osszes hozzavalo szarsag (ABS, TC, SC, automata valto es szamarvezeto) befigyel :))))))
De legalabb kormannyal tolja, es neha belsonezetbol;)
Es rakeszulhetett volna jobban is, mert a "Coming Soon" es az "Under Construction" feliratos palyakat kihagyta, mert azt hitte nem mukodik:DDDD
Amugy jo hogy van ilyen is, grat neki, de sajnos ez ismet light kategoria:/ -
#2945 Ezt láttátok már ?
-
#2944 Kivancsi leszek a Ferrari cuccukra, hogy miert csuszik ennyit. Egyszeruen uzleti megfontolasbol, mert ugy is warezoljak, ra er majd akkor, ha jott penz a konzolos reszbol, ha nem jon, akkor nem lesz PC :P). Vagy almodik a nyomor, es alateszik a mostani CARS engine-t ?! :) -
#2943 Eredetileg ezt igertek, terveztek. Hogy ez mit jelent pontosan, azt nem tudom: a ketto kozott lesz vagy elsosorban sim es "butitva" real?! :)
-
precise #2942 Nana! Én úgy emlékszem, hogy az SMS szimulátor kèszítèsére kért pénzt amihez jó grafikát, sok tartalmat terveztek, azaz nem fostalicska konzol szintű fizikával ellátott autós játèkról volt szó.
Ettől kezdve átverèsnek minősül ha ideb*sznak valmi forza/gt5 fost. (a fos szimes szemmel értendő mert amúgy jó game min2) -
#2941 Na megegyszer
-
#2940 BMW Z4 GT3 2012
-
GPx8 #2939 Akkor örülhetsz, mert most pont annyira árkád, mint pl. rFactor(1). -
#2938 Nem ,ez tiszta dolog : az emberek nem akarnak szimulátort, ez mindig is így volt és így is lesz. Szóval ha X ember szavaz mi legyen, akkor nem kérdés a végeredmény .
Én magam sem várok szimet, egy jó , izgalmas, élettel teli, hangulatos árkád-ban bízok.... -
unrealnoise #2937 "amilyet szeretnétek" ez szubjektív, innentől kezdve baromság az egész dolog, hogy majd az emberek igényeit kielégítő programot készítünk... -
Timbu #2936 Egyébként vicces, hogy ezek az emberek azt hiszik, hogy na majd most a 20-40 Eurós "befektetésükből" fognak meggazdagodni... Lesznek itt még anyázások a sok buta ember részéről az osztozkodásról. (Ahogy már az Automaniax esetében is voltak, hogy "hogy meri" az SMS eladni az engine-t anélkül, hogy ők részesedést kapnának belőle.)
Ha pedig ez a helyzet, akkor a WMD halálra van ítélve. Pedig nekem pont az tetsztett benne, hogy jön egy cég, hogy "ha összedobjátok a fejlesztés költségét, készítünk egy olyan programot, amilyet szeretnétek, nem pedig olyat, amilyet a profit maximalizálására törekvő kiadók akarnak". Ha pedig megszületne ez a program, akkor még a befizetett 40 EUR sem érdekel. -
#2935 Hardcore szimulátor -
#2934 Tudtommal lesz a játék mindegyik konzolra, szóval nagy szimet ne várjatok. -
unrealnoise #2933 amúgy milyen HC-ről beszélünk? :D mert eddig semmi jel nem mutat arra, hogy az lesz... azért is érthetetlen a fórumos nyavajgás a több bevételért, mert baromság. a forza és a gt baromsi sikeres és elismert és népszerű sorozat. nem HC, de jó és nem is arcade. attól hogy lecsupaszítanak bénára egy szimet, nem lesz több bevétel, hihetetlen, hogy ezek a barmok képtelenek ezt felfogni.
ez a közösségi fejlesztés is igazából totális baromság.
érdemben mi a faszt tudsz beleszólni? semmit.
kellene egy ilyen feedback rész, kik, mit mennyire szeretnének etc. ezek főleg tartalomra vonatkoznának, meg még pár dologra. de amúgy azon kívül, hogy kipróbálhatja az ember, és láthatja, hogy mennyire szar vagy kezdetleges még valami... Hááát, engem ez nem ejt rabul... értem mondjuk, hogy így pénzt is szerezhettek, de pl. kizártnak tartom, hogy ha akartak volna ne tudtak volna egy nagy kiadóval leszerződni. nem hiszem, hogy valaki nem szeretne egy új GT vagy forza sorozatot )bevételekre és eladásokra is (sőt mivel multim ég akár sokkal több eladott példánnyal is..), kidolgozottabban, komolyabban. nah de mindegy... -
#2932 Sokakat kelloen elvakitott a nyereseg remenye, olvasgattam en is a forumot korabban, es jo sokan vannak, akik kepesek feladni a HC-t hogy inkabb eladhatobb legyen a dolog, tobb bevetellel...:/
Szerencsere nem sok beleszolasuk van;)
Es szerencsere, ritkan latni ilyen gagyi hatulrol tologatos arkad fos videot a progirol, amit sokan latnak.
Bar eleg csak megnezni a hotlapversenyeket, van ott boven hatulrol tologatos gamepados soksegitseges huszar... -
#2931 Meglepoen sokan vannak, akik hasonloan gagyiban toljak:/ Meglepo, mert meg alpha a program, raadasul fizetos, "ezek" nem ezt szeretik. -
unrealnoise #2930 azt nem értem hova a picsába már?? Ott az NFS vonal, ott a codi tömérdeknyi játéka, annyi arcade cím van, hogy teli vele a padlás, de nem még a komolyabb projektek is ereszkedjenek le az 5 perc szórakoztatás kategóriájába... viccesek ezek az emberek... -
#2929 Hanem ? :)
Ahogy olvasgatom néha-néha a WMD forumot, vannak ott bőven olyanok, akik kifejezetten árkád-konzolos-sokateladós játékot akarnának a remélt bevétel reményében ! -
#2928 :D Amúgy a videóit nagyon birom, de ezt én sem értem... szim játékot gamepaddal... nc -
GPx8 #2927 Szerencse, hogy nem ezek az emberek vannak Senior-ban... -
precise #2926 ki az a ritka nagy balfasz aki így játszik egy szimulátornak készülő játékot? Ez valami Teletubbies magazin játék bemutató rovatának a videója? -
#2925 Hát ha ezt a videot látnám csak ,messze elkerülném az egészet :))) -
#2924 -
#2923 272-es Build (Junioroknak is) -
#2922 Interaktiv 360 fokos F1 versenykör :)))) -
#2921 jaaa most nézem, hogy nekem az alap van, havi frissítéssel:) -
#2920 Szerintem azt lehet tölteni, aztán majd patcheli magát. Nálam 267-es van .
Hetenként tölthetek újat olyan előfizum van, tököm tudja már az melyik :))) -
#2919 melyik a legfrissebb build amit le lehet szedni?
most beléptem az enyémmel, 249 est szedi.
van újabb? vagy ha van akkor azt a nagyobb előfizetési csomaggal lehet csak szedni egyenlőre?:) -
#2918 Nyithatnának, mindig reménykedünk, Race Driver 3-nál is, GRID-nél is, de továbbra is a sok-sok gazdag réteg felé nyitnak :))) -
unrealnoise #2917 szépek tényleg. codival egyébként nincs nagy bajom, hangok brutál jók (amiket hallottam), törések átlagon felüliek még. F1-et ki is próbálnám újra, de azt hallottam gyenge az AI illetve lehet nem lenne elég kihívás XY idő gyaksi után. A fizika más kérdés, lehet abba is beleunnék. Annyit nem próbálkoztam vele anno.
De nem kellene sok ahhoz, hogy ezekkel toljam. Pedig nekik is ott a csomó pénz, nyithatnának egy kicsit a komolyabb réteg felé is. -
#2916 Codemasters megint nyert, ennyi ! :D.
-
Rogerke #2915 #2909 valaki? : S -
unrealnoise #2914 ő lehet. nekem viszont tetszik és elég szépek a színek, árnyalatok a videón. és a végeredmény számít... -
#2913 Hát nem sokszor láttam Forza4-et, de nagyon nem voltam elájulva ...