19801
  • lac coo
    Az szubjektív , ugye, de igen az is szebb .Ez olyan mesterkélt, plussz rajzfilmes kicsit. Nehéz megfogalmazni, de kicsit sincs olyan érzésem ,hogy igazi környezetben vagyok .
  • GPx8
    Mármint az F1 2012 szebb mint ez?
  • GPx8
    Igazából nem neked szólt. :)
  • lac coo
    Ami érdekes: jó régen indítottam el, ilyen szép grafikával manapság csak F1 -et játszottam : érdekes, hogy bár ez elvileg technikailag alázza azt, mégis nagyon gagyi csúnyácska utána :)
  • lac coo
    Megnéztem jobb mint volt, sokat ebből nem lehet megtudni, érezni, hogy alfa , semmi nincs összhangban.Akár még jó is lehet ha normálisan megcsinálják, belövik autónként.
    De kormányzás még most is szar, szóval maga a játék felejtős :)))
  • Alexease
    Igen, tudom, azert hasznalom;)
  • GPx8
    -use3dscene -dx11 az opcionális természetesen. Az egyik a "3D-s" garázs a másik a dx11
  • Alexease
    Launcher icon, Properties, Target: pCarsLauncher.exe -use3dscene -dx11 -seta
  • lac coo
    És hogy kell ezt elindítani ? :D
  • Alexease
    Nekem tetszik, jonak tunik, foleg hogy meg erosen analfabeta verzio;)
    Az F1-essel eddig nem mentem, igazi oszehasonlitasi alapom nincs, csak most mentem 3-3 kort a regi es az uj gumival.
    A kormanyon most mintha erezni lehetne a gumi rugozasat is, es/vagy hasonlo erzes itt-ott mint az rF2 (ugyanugy hangosan szetrazza a kormanyt:P).

Ami megjobban tetszett, hogy a gyors tempos kanyarokban, neha elkezdett uszni/csuszni a hatulja az autonak, amit erezni, es egy-egy gyors ellenkormannyal meg lehet fogni;) Ez meg nem igazi csuszas, foleg nem a klasszikus SMS-s negykerek drift, de teljesen jo hogy apro, gyors ellenkrmannyal helyre lehet rakni az autot;)

Persze, ez egyelore csak 3 kor alapjan:DDDD
  • GPx8
    Be kell melegíteni a gumikat, mert addig nagyon csúszik. Ez jobb mint volt. Az FFB még nem jó, nálam a csúszáshatáron nem érezni semmit a kormányon (legalább könnyebbnek kéne lennie).
  • Fehercsoki
    "different can sometimes feel bad as a first impression" :D:D
  • GPx8
    Instructions
    1. Run the game exe with -seta on the command line to put it in STM mode.
    2. Test primarily with the Formula A - there is only one type/compound of tyre currently and that is for the FA. Note though that even this tyre is far from final in terms of parameter tuning (we're still experimenting with basics such as base grip and stiffness, WMD feedback will help this process though) - it's enough though imo to give a good preview of what this tyre model can offer in comparison to the old one. It does work on other cars, but as you'd expect the results vary, between great (imo!) and very-buggy-indeed.
    3. If you experience very strong FFB then try the attached FFBTweakers file - unzip it to your documents\CARS\FFB folder (you'll need to create the FFB folder if you haven't done so before). All I've done different to the default is lower MzScale to 0.25 from 0.5, so you may want to tweak this further if it's not right for your system (you can use the two FFB strength related GUI options to tune this as well of course).
    4. Do plenty of laps before posting feedback! It feels very different to the old model and different can sometimes feel bad as a first impression.

Known Issues
    1. Per car tyres not implemented yet - only Formula A has proper tyres so far.
    2. FFB defaults need refining for new model.
    3. AI control at the start of time trials is buggy and usually causes a (car) crash.
    4. Odd collision behaviour with some kerbs, sometimes causing a "warp" effect.
    5. Violent FFB oscillation at the start of a session when car is at a standstill (not a problem when the car is stationary after then though oddly).
    6. Existing setups will need reworking to suit the new tyres, things like diff and brake setup are directly affected.
    7. Tyre temperature and wear modelling not finished yet.
    8. Some odd/unpredictable behaviour at very low speeds (actually, when there is no aero grip).

One other important note is that this will likely mess up the leaderboards a bit (i.e. because laps will be being set with the same car but on two different tyres), but that's an important part of the testing process anyway, i.e. how do the laptimes compare, with both real life and the old brush tyre model (BTM). Same applies to MP as well, but just look at is as having a choice of two compounds available and the driver/team having to choose (!).
  • Fehercsoki
    Ha valaki tesztelte jöhetnek a vélemények, elsősorban netKar Pro-hoz hasonlítva:D
  • GPx8
    Kapcsolóval kell aktiválni.
    Például: "C:\Program Files (x86)\WMD\pCARS\pCarsLauncher.exe" -seta
  • Fehercsoki
    Na most minden kiderül:D
  • nayrobi
    A mai buildben benne lesz az új gumifizika egy korai változata, csak a Formula A-val lehet használni egyelőre, van külön topic róla, olvassátok el.
  • lac coo
    Hát én sem, nálam sehogy sem igényesség, hanem bóvli. Biztos, jó meg sok minden van, de ez amit mutattál olyan bóvli, hogy ez alapján ingyen sem kellene ...
  • Totti5
    Ez egy sepcial event. Van offroad, van dinaimus napszak, van tonna út városban, hegyek, természetben. Van sima verseny, 1v1, sok autós, drift, éjszakai utcani fesztivál folyamatos online kapcsolat mint a TDU. A repülő VS autó csak egy a több féle speciális event közül. Úgy mondjátok mint ha egy autós játékba minél kevesebb különleges verseny kellene és valamivel ellentétse mert belekrült... azért került bele mert ilyen dolgokat az életben is csináltak. Top Gearban is volt. Ez egy speciális event egy Show. Fun és még kihívást is ad ha feltekered a nehézséget.

Nem értem az értetlenkedést.
  • Alexease
    Van.
  • precise
    van már multi cars-ban?
  • zzeN

• Alexease
    Vannak online boven, az elobbi versenyre vagy 40-en leptek be:DD Bar az elso kanyart mar csak a fele elte tul, aztan 5 kor versney szeruseg, utana 15 kor korozgetes;)
    Igy azert mar elegge szaggat, foleg hogy „24 orasra” allitottak a futamot.
  • GPx8
    b321
  • lac coo
    Ebben mi az igényes ??? Inkább cigányosan bóvli ....
    Biztos élvetes, nem tudom, de pl a repülőgép az mindennek az alja ...

Mondjuk rF2 utasszállító gépe sem kutya, ahogy figurázik az utasok meg hánynak ... :)
  • Totti5
    Bocsánat, de mint ha lett volna róla szó és valakit érdekelt, meg hát ótós játék. F1el is játszol amikor az a Horizonnál sokkal árkédabb:) ( és még mindig nem hiszem el hogy a 2011el teljesen kihagytad amikor az szvsz jobb volt mint a 2012 )

Nekem ennyire tellik. 15 ezres nem HD felbontású videó rögzítő kütyü. Ennél jobb nincs ennyiért ( apropó 720Pre tetted? azon kívül hogy nem tű éles a kép a képminőség szerintem nagyon jó, én hosszú hetek kísérletezése után ennyit tudtam kihozni belőle ). Majd egyszer veszek olyan eszközt ami tud HDt is ( mondjuk ha jön a következő generáció ), de ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Az én videóim mindig kormánnyal, segítségek nélkül, normálisan játszva vannak és ez simán a jutub átlag felett van minden téren.

Nomeg a TDU is tetszik innen többeknek és ez a Horizon nagyon sok tekintetben hasonlít rá, csak ez végtelenül igényes.
  • unrealnoise
    szerintem meg próbálkozzon csak, ennél soha rosszabbat.

a CARS topicban meg nyugodtan elő lehet hozakodni a forzákkal, mert kábé annyira készül komolynak mint az (mondjon akárki akármit), esetleg összetettebb lesz, olyanok miatt mint) kerékcserék, versenyhétvégét, kötelező szimes körítés + din időjárás). a CARS-nál szerintem örülnének ha fele annyira népszerűek, sikeresek lennének, mint jelenleg a forza. a célközönség meg úgyis teljesen ugyanaz.

arról meg nem beszélve, hogy nem ő hozta fől megint a konzolosokat. :p és nem hinném, hogy a konzolosok leszarnák a fizikát. HC fizika valóban nem a többségnek van kitalálva (ahogy PC-n sem!), de azért bőven el lehet adni "komolyabb", élvezetes, autós fizikával is gammákat. és ez a lényeg... nem pedig az agyonrágott "konzolosok a szart is megeszik" duma...
  • Alexease
    Meg mindig jobb, mint ha ugy hagynak egy hetig bibasan;)
    A menut ismet atpiszkaltak, talan jobb, de a palyavalasztas meg mindig szar;D
    Gondolom valamit modositottak az animacion, es meg nincs minden vagy egyik autonal sem frissitve.
  • precise
    off
    itt van pc-re is wrc3 demó
  • GPx8
    b320
    Most már lassan naponta adják ki a frissítéseket. Gondolom, elsősorban a sok mp bug miatt. (De hát ilyen tesztelés).
    Azt pl. nem értem, hogy miért kellett elb*szni a váltás animációt. Most a pilóta szépen lenyúl a váltóhoz, aztán vissza "varázsolódik" a keze a kormányra. Úgy emlékszem, hogy b316 előtt még szépen meg volt a mozdulat visszafelé is. Elég zavaró.
  • Fehercsoki
    Forza 4 is nagyon nagyon messze van a szimulátortól, videó alapján ez TDU 1 közelébe sem érhet fizikában.
  • b-type
    Nem mutatok, de ez nem jó....és ezzel semmi támadó izé nincs, de nem jó.
    Nem vezettem, de amikor egy Mustang hajó, az nem csak abból áll, hogy imbolyog mint egy lehalt lengéscsillapítón lévő nehéz autó.
    Amikor elkönnyűl úgy elmegy a segge mint az ihaj, az kevés hogy nagy imbolygással elhitetjük, hogy ez egy 'nagy vas', de uakkor egy bukkanósan dobos kanyarban laza ellenkormányzással megfogjuk a nagy súlyát.
    Ez hülyeség...mint ahogy egy videó alapján megítélni egy fizikát is az :) tudom.
    De egy nehéz, erős orrmotoros de hátsó hajtású autó korhű futóművön nem egy felhasználóbarát ilyen sebességnél, csap akkorát, hogy öröm nézni.
    A repülő lehet hogy tökéletes. :)
    Mindegy, én becsülettel megnéztem a videót, mivel ez is az a topik amit figyelek, de csúnyán leverte a lécet azért is írtam.

• Alexease
    Hat ez elegge foss, foleg hogy a sajat videofelvevoakarmiddel probalkozol:) Szerencsesebb lett volna betenni egy masik videot;)

Amugy nem ertem miert kell mindig elohozakodnod valami konzolos, Forzas, sajat videoval amikor semmi koze az egeszhez.
  • Totti5
    Ez egy open world ótóka. TUD 1-2őt fizikában, vezetési élményben lemossa a színről meg minden más próbálkozást is. Hangilag nagyon igényes... milyennek kellene lennie? ( ha mutatsz valami onboardot menet közben, akkor van mihez mérni ).

Mustang vs Mustang. Repülő az autó ellen verseny...
  • b-type
    huh, ez nem tudom milyen lehet, de nagyon remélem hogy nem tart ebbe az irányba semmi amit szeretek :)
    Lehet nyersen hangzik de ez sszvsz szörnyen sz@r.
    Tudom hogy nem uaz, de az én '71-s Cougar-m (V8) így szólna sírnék, pedig most Audi csövek vannak alatta.
    a gumisírás és a hajó érzet is elment balra szvsz.
    A 'röpülő' meg kész...nem ismerem a játék körítését, de ez lő az autóra?!
  • Totti5
    "Az xbox, ps3 tualjok lesz*rják a fizikát"

Melyik dimenzióban?

Most jött ki a Forza Horizon és az összes HC ki van akadva hogy már pedig ez nem 1:1ben Forza 4 fizika és nem szimulátor. Tényleg nem, de ugyan az a fizika, csak áramvonalasítva ehhez a stílushoz, pont középúton ahogy lennie kell. TDU 2őék remélem erősen nézegetik ezt a játékok és felteszik maguknak a kérdést, hogy ilyennek kellett volna lennie? pontosan.

• lac coo
    De láthatóan sokat nem kell neki dolgozni ! :DD
  • GPx8
    Nem hiszem...
    Az xbox, ps3 tualjok lesz*rják a fizikát, a PC-seknek meg semmi se lesz elég jó... :)
  • lac coo
    CARS-nál fizikát fejlesztgetni a legjobb állás a világon !!!! :)))
  • cselt
    Persze ezt értem én, csak valahogy nem úgy tűnik eddig, hogy a fizikán lenne náluk a hangsúly.