19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#3234 Ez így van!
Szerintem jövő év tavaszán tuti nem jeleneik meg, de inkább legyen május vagy akár szeptember, de akkor ne félkész és legalább 95% állapotban legyen, utána úgyis szénné fogják még javítani.(látom előre, hogy jön majd kétnaponta az új patch, mert bennük maradt a reflex) -
GPx8 #3233 Dolgoznak rajta és lesz is. Majd meglátjuk, hogy sikerül-e...?
(Nem egy egyszerű kérdés).
Szvsz. előbb lesz kész, mint ar rF2-ben bármi más... :/ -
#3232 Persze hogy nincs, ezeket kell megcsinálni + autóról is csurogjon... igazából itt most mindent meg lehet csinálni amit akarnak. A technó adott. -
#3231 Gumifizika ? :) -
GPx8 #3230 Gondolom, még nincs kész... -
#3229 Rá van dobva egy takony shéder... ezen még sokat lehet javítani + esőcseppek, tócsák, árnyalatok. -
#3228 Ezen a vízes beton texturán még kéne kicsit gyúrni !!! :)))
Nekem nem tetszik... -
#3227 Furcsa, de a 10 eves barkacs nKP alapra drotozott eso teljesen jo, foleg a tocsak erzese, hangja, latvanya;) Persze full kamu, 1 db cloud-kep, de akkor is jo;) -
#3226 Az IGEN! -
#3225 Az (is) eleg nagy munka, teljesen ujrairjak, foleg a dinamizmushoz teljesen uj, mas, jobb adatatvitel es modszer szukseges.
Itt ugyanaz a gond, mint amikor az emberek full dinamikus kornyezetet akarnak (idojaras es realroad), ami meg offline is macera, de megoldhato, de hogy az online is korrekttul mukodjon, az mar nem olyan egyszeru;) Mert vicces, ha online mar valakinel esik, csuzik, tapad, koszos, es van akinel nem;) -
precise #3224 meg online végre... -
#3223 Szepek, de ez majd akkor lesz/lenne jobb, ha lesznek/lennenek tocsak, felszarado ivek stb.:) -
#3222 Eddig is szép volt, nem tudnak már újat mutatni. -
#3220 Esos kepek -
precise #3219 Hát a tavalyinál nagyon elszúrták az AI-t egyik pályán adtam nekik 4 mp-t körönként másikon meg ők adtak nekem 4 et, ugyanazon a nehézségen. Itt minden futamon (eddig) pont jó kihívást nyújtottak.
Nem állítottam, hogy szim, azt írtam szimnek fos, játéknak szerintem jobb mint a tavalyi. Pont arra jó, hogy naponta meló után letoljak egy hétvégét 15-17 körös versennyel... Mondjuk az emailek lehetnének változatosabbak, meg ha pontot szerzek a caterhammal akkor ne csak azt írják, hogy legyőztem a csapattársam hanem hogy örülnek a pontoknak, főleg úgy, hogy a 18. helyre vártak... -
#3218 2011 gyorsításkor volt jobb ez meg fékezéskor :)
Talán jövőre ötvözik a kettőt :))) -
#3217 Jó lenne, csak ez árkéd cím lett és már félszim se. Annyira tapad a kocsi és annyira nincs semmi kigyorsításkor, hogy már nekem kínos az egész. Nagyon nagyon könnyű. Nincs tétje a 700 lóerőnek. Kigyorsításkor nincs semmi, gyors kanyarokba meg olyan szinten lehet berántani hogy azért a valóságban nem ilyen, kicsit el lett túlozva. A dinamika jobb lett és jó lenne, csak növelték a tapadást. Szórakozni jó, komoly szórakozásra nem jó... F1 2011 arra is jó volt. Remélem a 2013as jobb lesz. -
precise #3216 off:
Vissza kell vonnom a codemasters f1 2012 című játékára tett negatív megjegyzésem. Szimnek ugyan fos, szkript halmaz az egész, de sokkal jobb mint az egy évvel korábbi, jól visszaadja az f1 feelinget, tök jól eltudok vele szórakozni, ha nem veszem túl komolyan. Ugyan az f1 2011 megvásárlása után megfogatam, hogy többet nem adok pénzt codemasters termékért, de az f1 2012 virágbolti verzió tesztelése után lehet még is megveszem. -
#3215 Az meg WIP, de hamarosan mar lesz, legalabbis a menuk egy resze mar kesz van, es mar majdnem lehet host-ot inditani:D -
#3214 Azt csak pár ember tesztelheti egyelőre. -
precise #3213 minden relase note-ban van online-ról szó, de sosincs benne. :( -
#3212 -
GPx8 #3211 Volt, de semmi különös. Várjuk az új gumikat... ;) -
#3210 Volt valami frissítés? -
#3209 Ha 30 fpsel hozzák a Forza 4 látványát, akkor egy szavam nem lesz, de mondom Shift 2 szint a minimum, ami szép, persze azóta eltelt 2 év szóval annál szebbet várok.
Persze PCs DX11 módival és csúcs shéderekkel lesz a legszebb, de ahhoz vas is kell... 3 hete néztem utoljára akkori verza pont lefele ment frémben:( -
#3208 Hát azért CARS még PC-ben is elég húzós, eddig úgy tudtam ez nextgen konzolra jön ki, PS3-on meg XBOX-on ez felejtős, valami brutál butítás kell neki .... -
GPx8 #3207 Élénkebbek a színek. Az ég is kékebb. -
#3206 Érdekes hogy a valóság sárgább mint a játékban:) -
#3205 Miben jobb mint a konzolos két autós játéka? DX11 shéderekben. Ennyi. Hogy fog kinézni? úgy mint a Shift 2, csak szebb fényekkel, bevilágítással, csak nyilván ezek az autó modellek szebbek, mert a Shiftben nem a legjobbak voltak. -
#3204 Sokan legagyizzak a ghost, de szerintem semmi gond nincs vele. Foleg ha normalis kozossegi szinten van osszerakva (lasd RACE es tarsai): barmilyen auto/palya kombo, hotlap lista, kijelol, letolt (a jatek automatan), hasznal.
Az iR-be is nagyon jo lenne... -
GPx8 #3203 Ezt a "ghost system"-et most próbáltam csak ki. Nekem tetszik. (Ilyen lesz állítólag majd a KRP-ben is, ahonnan nagyon hiányzik az AI). -
GPx8 #3202 Project CARS Vs Real @ LAGUNA SECA - Comparative
-
RYO21 #3201 *mind -
RYO21 #3200 ezek a trailerek mint "fan made"-k szóval ezzel csak a PC-t akarják szimbolizálni -
Timbu #3199 A games for windows life logo remélem csak vicc... -
#3198 Hát azért megnézem milyen lesz ez a mai konzolokon :)))) -
#3197 https://vimeo.com/49717388 -
precise #3196 fosmaszter visszafelé fejlődik... -
#3195 Figyelembe véve a technika fejlődését: persze, hogy lehetséges. -
#3194 Nem.