19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#3153 Majd megnézem holnap PC-n, de magam sem tudom mit gondoljak róla, van videó ahol jónak tűnik meg van olyan ami elől sírva menekülök :) -
#3152 Megnéztem az F1 demót.
FFB harmat gyenge, 100%on vannak az effektek és olyan a kerékvető mint a tavalyiban a 30%.
Irányítás sokkal könnyebb. 2esbe már nem pörög ki a kerék álló rajtnál. Csúsztatni nem lehet, ha mégis akkor nem lehet megfogni mert semmit nem érezni belőle. Szar.
Ha lemegyek a pályáról a poros bukótérre akkor ott a gép autómatikusan adagolja a gázt, és bármit csinálok meg se moccan az autó, amíg vissza nem megyek a pályára. WTF?????
Tele van grafikai buggal, és szarul néz ki a tavalyihoz képest + a hang is össze vissza van. Más van a képen mint a hang...
Ha ez türközi a véglegest akkor köszönöm de nem kell, maradok a tavalyinál. -
#3151 Szerintem is jó ötlet ez a vásrolgatós buli, feltéve ha az utána tényleg az enyém, és akkor használom amikor akarom, nem mint a lehúzós iracingben.
Talán így lesz pénzük új tartalmakra, javításokra.
De azért én legalább egy rF2 szintet vártam fizikában egy Simbin-től !!!! -
#3150 Nekem a koncepcioval nem lenne bajom, kenytelenek voltak valamit lepni (PC szimulator/autosjatek vs. bobozos jatek nem nagy uzlet). Igy tovabb fejlesztettek a kozossegi reszt es tartalom vasarlos lesz.
Egy bajom van csak, hogy ezt igy, egyelore elvezhetetlen vezetni, egyszeruen nem jo. A RaceRoom jo volt. -
GPx8 #3149 Off.
Egyszerűen nem tudom mire vélni ezt a koncepciót. A Race Room jó volt, ez nem tudom minek kellett(?) -
Timbu #3148 Tetszik az M1-es BMW. Jó lesz ez...
Spa is egész jól néz ki. Viszont pl. Monzában napsütéses időben elképesztően világos az út. Alig lehet látni valamit. -
precise #3147 ne viccelj, ennél még a auto club revo is 100x jobb -
#3146 Kicsit rosszabb, mint amit vartam, foleg ilyen talalasban;)
Ha mar „igy” sikerult es ilyen a koncepcio, legalabb ne korlatoztak volna le. De lehet, hogy meg nagyon nem tartanak sehol sem vele;) -
precise #3145 off:
Hogy ez a Race room Gaming experience mekkora egy fos. Hihetetlen... :( -
#3144 Az oké, hogy "New Eifelwald export", de ez miért azt takarja, hogy a pálya utolsó harmadán eltűntek a rázókövek, bukóterek, az út majdnem hófehér, egy kis darabon pedig még a talaj poligonjai is hiányoznak..?
Erősen idézőjelesen ugyan, de ott már kész volt a pálya ilyen szempontból, leginkább a körítéssel volt baj. A fák most már marhajók arrafelé is, de az út siralmas pillanatnyilag. -
#3143 akkor ez is felejtős .... -
GPx8 #3142 v296
Menü fejlesztések
FFB piszkálás, de minek(?)
Nagyon béta BMW-k. -
#3141 Utolsó, sorry :)
Erre gondoltam, ez volt eddig a bajom....
-
#3140 OFF
De ne azt nézd egy maroknyi kamera mit lát, hanem idézd fel magadban mit látsz esőben ;)
Asszem ez konzol, de nekem nincs bajom grafikával, vizes gumi kifejezetten ütős . Most kb az autós játékok 99 %-a kiegyezne ezzel a szánalmas szinttel :)))
-
#3139 OFF
Éjszaka, holdvilággal?!
Amúgy az előbbi videón a grafika szánalom, vagy low-ra vették, vagy konzolos verzió, de a sima F1 2010 szintjét se üti meg, vagy az én emlékeim szépültek meg túlzottan... Nézzétek már a keréken a textúrát, stb-stb...
ON -
#3138 az tény, de ebben is sötét volt esőben mintha éjjel lenne holdvilággal :)
-
GPx8 #3137 Szvsz. eddig is ebben a játékban volt a legjobb az eső megjelenítése. -
#3136 És most ki beszélt erről ? :) -
GPx8 #3135 Eddig sem a grafikájával volt a baj... -
#3134 Érdekességnek : 3:50 -től víz egész jól néz ki. Talán első alkalom, hogy nem vaksötétben kell vízen menni, végre nap is van :))))Ezt mindig hiányoltam a játékokból.
-
#3133 Jah, értem :))))
Találó :) -
#3132 -Azon gondolkozom, hogy mikor lesz ennek fizikája?
-Hát nem az elkövetkező hónapokban, de azt hallottam, hogy a kormányra(amit fogsz, nem a játékban) ki tudod rakni a screenshotot a következő buildben. -
#3131 Vazz ezt most sehogy nem tudom megérteni hatalmas angolommal :)))
Hogy mi van, fizika majd egyszer azt értem, de milyen gomb van a kormányon vagy micsoda? :DDD -
#3129 "– I wonder when they will have physics?
– Not in the next months, but I heart you can map a screenshot button on the wheel in the next build:)" -
#3128 Wáó! tuti ! :D -
#3127 Nehany natur motor es tores hang;))
-
#3126 Elsőre többnyire semmi nem az... -
GPx8 #3125 Profi, de nem túl gyors... :) -
#3124 Kérhetnének tanácsot Scawentől. Ő profi a gumifizika fejlesztésében -
Timbu #3123 Van más válasz is a fizikai hiányosságokra azon kívül, hogy ilyen marad: még nincs kész, és nincs értelme félig készen kiadni. Kb 1, 1.5 hónapja mondták, hogy akár 3-4 hónap is lehet, mire elkészül. -
#3122 Nálam rosszabb, eleve nincs jobb vagy rosszabb ebben csak jó lehet, többi megoldás nem érdekel :)))) -
GPx8 #3121 Szvsz. semmi baja a kormányzásnak, főleg, hogy - ugye - most nincs rendes gumi-fizika. Semmivel nem rosszabb, mint pl. az rFactor1. -
#3120 Az az ő gondjuk, minket játékosokat ez nem kell, hogy érdekeljen :DD
De én úgy látom erre hajtanak . -
#3119 Ez semmilyen sikert nem fog elérni 0 reklámmal, és neves kiadó nélkül. -
#3118 Jah: mondjuk nagy bajom nem lenne ezzel az állapottal sem, csak rakják rendbe a kormányzást, ffb működjön ahogy kell minden autónál,normális menüt és el lehet autózgatni vele . -
#3117 Nem fogják, ez ilyesmi marad. Én csodálkoznék, ha egyáltalán idejük maradna új fizikai enginre. Most a totál bukta Ferraris játékot foltozzák (legalább PC-s verzióval ne maradjon rajzuk a bélyeg, hogy nulla amit készítenek ...), rengeteg autónak még neki sem álltak ...
30 screenshot galéria van már, több tucat garfikát bemutató videó, de fizikával foglalkozó ( mint pl LFS videok, lassítások ...) egy sem.
Egyszerűen erre építenek, simán eladható ha jól néz ki,és sok menő autó van bennea vásárlók 90 %-ának ez több mint elég.Üzleti szempontból azt kell , hogy mondjam jól is csinálják ....Számomra egyértelmű, hogy Forza, GT sorozat sikereiről álmodnak, az meg ugye nem a hírős fizikáról szól ... -
#3116 Nem értem miért nem az FFB/fizikát rakják rendbe legelőször. Anélkül semmit nem ér az egész, kár is tovább menni. -
GPx8 #3115 291
Túl sok változás nem történt (PC). Javult az FFB, de új "gumi-fizika" még nincs. Pár hibajavítás és a pályépítők dolgoztak egy kicsit. -
precise #3114 Olyan érdekes lett a force a rázóköveken. Azt nem tudom milyen a valóságban, de most olyan érzés mintha tényleg gumi találkozna betonnal. (vagy elromlott a kormányom ) -
#3113 "...Miután szerintem súlyos sértéseket fogalmaztak meg pl Kiss és Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Tim Gábor és a velük hasonló tehetséggel megáldott "ufókkal" szemben, ...."
Ezt csak képzeled hozzá, senki nem gondolta, hogy rájuk gondolt bárki is, ez így elég gyerekes tőled ( mondjuk az egész , hogy mindenhová kirakod az ...), mindenki jól tudja , ha ufo-król van szó,beleférnek, az ffb nélkül, 5 fokra állított kormánnyal, rángatva, pillangóval eszement váltásokat produkáló emberek is !
Ez a te szubjektív véleményed amivel vádolod őket! Ergo rosszabb vagy mint ők :))))