19801
  • lac coo
    Majd megnézem holnap PC-n, de magam sem tudom mit gondoljak róla, van videó ahol jónak tűnik meg van olyan ami elől sírva menekülök :)
  • Totti5
    Megnéztem az F1 demót.

FFB harmat gyenge, 100%on vannak az effektek és olyan a kerékvető mint a tavalyiban a 30%.

Irányítás sokkal könnyebb. 2esbe már nem pörög ki a kerék álló rajtnál. Csúsztatni nem lehet, ha mégis akkor nem lehet megfogni mert semmit nem érezni belőle. Szar.

Ha lemegyek a pályáról a poros bukótérre akkor ott a gép autómatikusan adagolja a gázt, és bármit csinálok meg se moccan az autó, amíg vissza nem megyek a pályára. WTF?????

Tele van grafikai buggal, és szarul néz ki a tavalyihoz képest + a hang is össze vissza van. Más van a képen mint a hang...

Ha ez türközi a véglegest akkor köszönöm de nem kell, maradok a tavalyinál.
  • lac coo
    Szerintem is jó ötlet ez a vásrolgatós buli, feltéve ha az utána tényleg az enyém, és akkor használom amikor akarom, nem mint a lehúzós iracingben.
    Talán így lesz pénzük új tartalmakra, javításokra.

De azért én legalább egy rF2 szintet vártam fizikában egy Simbin-től !!!!
  • Alexease
    Nekem a koncepcioval nem lenne bajom, kenytelenek voltak valamit lepni (PC szimulator/autosjatek vs. bobozos jatek nem nagy uzlet). Igy tovabb fejlesztettek a kozossegi reszt es tartalom vasarlos lesz.
    Egy bajom van csak, hogy ezt igy, egyelore elvezhetetlen vezetni, egyszeruen nem jo. A RaceRoom jo volt.
  • GPx8
    Off.
    Egyszerűen nem tudom mire vélni ezt a koncepciót. A Race Room jó volt, ez nem tudom minek kellett(?)
  • Timbu
    Tetszik az M1-es BMW. Jó lesz ez...

Spa is egész jól néz ki. Viszont pl. Monzában napsütéses időben elképesztően világos az út. Alig lehet látni valamit.
  • precise
    ne viccelj, ennél még a auto club revo is 100x jobb
  • Alexease
    Kicsit rosszabb, mint amit vartam, foleg ilyen talalasban;)
    Ha mar „igy” sikerult es ilyen a koncepcio, legalabb ne korlatoztak volna le. De lehet, hogy meg nagyon nem tartanak sehol sem vele;)
  • precise
    off:

Hogy ez a Race room Gaming experience mekkora egy fos. Hihetetlen... :(
  • GerY5
    Az oké, hogy "New Eifelwald export", de ez miért azt takarja, hogy a pálya utolsó harmadán eltűntek a rázókövek, bukóterek, az út majdnem hófehér, egy kis darabon pedig még a talaj poligonjai is hiányoznak..?

Erősen idézőjelesen ugyan, de ott már kész volt a pálya ilyen szempontból, leginkább a körítéssel volt baj. A fák most már marhajók arrafelé is, de az út siralmas pillanatnyilag.
  • lac coo
    akkor ez is felejtős ....
  • GPx8
    v296
    Menü fejlesztések
    FFB piszkálás, de minek(?)
    Nagyon béta BMW-k.
  • lac coo
    Utolsó, sorry :)

Erre gondoltam, ez volt eddig a bajom....

• lac coo
    OFF
    De ne azt nézd egy maroknyi kamera mit lát, hanem idézd fel magadban mit látsz esőben ;)
    Asszem ez konzol, de nekem nincs bajom grafikával, vizes gumi kifejezetten ütős . Most kb az autós játékok 99 %-a kiegyezne ezzel a szánalmas szinttel :)))
  • GerY5
    OFF

Éjszaka, holdvilággal?!

Amúgy az előbbi videón a grafika szánalom, vagy low-ra vették, vagy konzolos verzió, de a sima F1 2010 szintjét se üti meg, vagy az én emlékeim szépültek meg túlzottan... Nézzétek már a keréken a textúrát, stb-stb...

ON
  • lac coo
    az tény, de ebben is sötét volt esőben mintha éjjel lenne holdvilággal :)
  • GPx8
    Szvsz. eddig is ebben a játékban volt a legjobb az eső megjelenítése.
  • lac coo
    És most ki beszélt erről ? :)
  • GPx8
    Eddig sem a grafikájával volt a baj...
  • lac coo
    Érdekességnek : 3:50 -től víz egész jól néz ki. Talán első alkalom, hogy nem vaksötétben kell vízen menni, végre nap is van :))))Ezt mindig hiányoltam a játékokból.

• lac coo
    Jah, értem :))))
    Találó :)
  • bardocz
    -Azon gondolkozom, hogy mikor lesz ennek fizikája?
    -Hát nem az elkövetkező hónapokban, de azt hallottam, hogy a kormányra(amit fogsz, nem a játékban) ki tudod rakni a screenshotot a következő buildben.
  • lac coo
    Vazz ezt most sehogy nem tudom megérteni hatalmas angolommal :)))

Hogy mi van, fizika majd egyszer azt értem, de milyen gomb van a kormányon vagy micsoda? :DDD
  • Alexease
    "– I wonder when they will have physics?
    – Not in the next months, but I heart you can map a screenshot button on the wheel in the next build:)"
  • lac coo
    Wáó! tuti ! :D
  • Alexease
    Nehany natur motor es tores hang;))
  • GerY5
    Elsőre többnyire semmi nem az...
  • GPx8
    Profi, de nem túl gyors... :)
  • hezi
    Kérhetnének tanácsot Scawentől. Ő profi a gumifizika fejlesztésében
  • Timbu
    Van más válasz is a fizikai hiányosságokra azon kívül, hogy ilyen marad: még nincs kész, és nincs értelme félig készen kiadni. Kb 1, 1.5 hónapja mondták, hogy akár 3-4 hónap is lehet, mire elkészül.
  • lac coo
    Nálam rosszabb, eleve nincs jobb vagy rosszabb ebben csak jó lehet, többi megoldás nem érdekel :))))
  • GPx8
    Szvsz. semmi baja a kormányzásnak, főleg, hogy - ugye - most nincs rendes gumi-fizika. Semmivel nem rosszabb, mint pl. az rFactor1.
  • lac coo
    Az az ő gondjuk, minket játékosokat ez nem kell, hogy érdekeljen :DD

De én úgy látom erre hajtanak .
  • Totti5
    Ez semmilyen sikert nem fog elérni 0 reklámmal, és neves kiadó nélkül.
  • lac coo
    Jah: mondjuk nagy bajom nem lenne ezzel az állapottal sem, csak rakják rendbe a kormányzást, ffb működjön ahogy kell minden autónál,normális menüt és el lehet autózgatni vele .
  • lac coo
    Nem fogják, ez ilyesmi marad. Én csodálkoznék, ha egyáltalán idejük maradna új fizikai enginre. Most a totál bukta Ferraris játékot foltozzák (legalább PC-s verzióval ne maradjon rajzuk a bélyeg, hogy nulla amit készítenek ...), rengeteg autónak még neki sem álltak ...

30 screenshot galéria van már, több tucat garfikát bemutató videó, de fizikával foglalkozó ( mint pl LFS videok, lassítások ...) egy sem.

Egyszerűen erre építenek, simán eladható ha jól néz ki,és sok menő autó van bennea vásárlók 90 %-ának ez több mint elég.Üzleti szempontból azt kell , hogy mondjam jól is csinálják ....Számomra egyértelmű, hogy Forza, GT sorozat sikereiről álmodnak, az meg ugye nem a hírős fizikáról szól ...
  • antgecc
    Nem értem miért nem az FFB/fizikát rakják rendbe legelőször. Anélkül semmit nem ér az egész, kár is tovább menni.
  • GPx8
    291
    Túl sok változás nem történt (PC). Javult az FFB, de új "gumi-fizika" még nincs. Pár hibajavítás és a pályépítők dolgoztak egy kicsit.
  • precise
    Olyan érdekes lett a force a rázóköveken. Azt nem tudom milyen a valóságban, de most olyan érzés mintha tényleg gumi találkozna betonnal. (vagy elromlott a kormányom )
  • lac coo
    "...Miután szerintem súlyos sértéseket fogalmaztak meg pl Kiss és Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Tim Gábor és a velük hasonló tehetséggel megáldott "ufókkal" szemben, ...."

Ezt csak képzeled hozzá, senki nem gondolta, hogy rájuk gondolt bárki is, ez így elég gyerekes tőled ( mondjuk az egész , hogy mindenhová kirakod az ...), mindenki jól tudja , ha ufo-król van szó,beleférnek, az ffb nélkül, 5 fokra állított kormánnyal, rángatva, pillangóval eszement váltásokat produkáló emberek is !

Ez a te szubjektív véleményed amivel vádolod őket! Ergo rosszabb vagy mint ők :))))