19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
precise #3193 off:
Az lehetséges, hogy a carmagedon 2-nek jobb a fizikája mint az f1 2012-nek? -
GPx8 #3192 :D -
#3191 Hát azért a videókon látszott hogy van alatta fizika:) -
GPx8 #3190 Azért legyünk óvatosak az AC-val is, mivel csak videókat láttunk eddig. Nagyon várom, de nem szeretnék csalódni... (Egy jó alapot /nKP/ is el lehet b*szni). -
#3189 Legutóbbi info szerint szeptember-október, szóval lehet, hogy hamarosan. Szerintem nem lesz semmi bejelentés előtte, csak simán elérhetővé teszik.(először valószínűleg az nkp tulajoknak) -
RYO21 #3188 AC demó mikorra várható? -
#3187 Ja pár ember biztos fog sírni, de a többieknek valószínűleg már a mostani is túl nehéz segítségek nélkül... Persze lehet hogy valami igazán ütőset fognak kiadni, hamarosan itt az AC "demo", valamit fel kéne mutatniuk. -
#3186 Ez a "Seta" mit takar? "Sh!t-beta"? :] -
GPx8 #3185 Nagyon rebesgetik, hogy hamarosan megkapjuk az alfa verziót.
(Már előre látom, hogy mekkora sírás lesz...) -
#3184 És azt is írták kommentekben hogy nincs messze már. -
#3183 FB-ről:
"Seta Tire Model (STM)..." -
precise #3182 off
iphone mint kormány:
http://youtu.be/UIyxfzVMIec -
#3181 Te, ennek az F1 2012-nek amúgy van már saját topikja....? -
#3180 Boxra már kijött?:/ -
#3179 Megnéztem a F1 2012 teljes verziót. Ugyan az. A young driver 1:1ben ebből lett kivéve, ugyan azokkal a bugokkal és hibákkal ( box kijárat hang pl ).
Full esőbe borzalmas mennyire sínautó lett. Kár érte. FBB és az érzékeny kormányzás ugyan olyan szar. -
#3178 Fasza, bár ebben így 2012ben már semmi különös nincs:) Átlagos minőség ebben a szegmensben. Ennél feljebb csak a laser-scan van.
WRC 3 gameplay. Funnak jó. FFB sajnos gyengébb mint a DIRTben, de hát nincs is alatta olyan jó fizika. Sajnos a demóba nem lehet körmányszöget és setupot állítani, így nekem túl érzékeny és rángatós néha, de ez látszik is. Minden esetre ezzel játszani fogok, mert nincs más a témában... esőben, sárban remélem jobban csúszik. Murván igazából egész kellemes. Amit szokni kell, hogy féktávon képes kitörni a segge! Ez jó dolog, csak setupolni kellene, hogy a csúszások ne suták legyenek:)
-
GPx8 #3177 Basszus...! :)
Ez a jó link! -
GPx8 #3176 Comparative Circuit: Real vs Project CARS @ Spa-Francorchamps
-
precise #3175 -
unrealnoise #3174 alex: hát... igen. :)
Totti5: igazából mittudomén. :)
engem nem nagyon érdekel, amíg nem lesz kicsit szimesebb. szórakozni meg inkább szórakozok a GT sorozattal, vagy ott van egy csomó más nagyon jó konzolos játék (unchartedek, etc...), ez az F1 nekem szerintem nem nagyon lenne kihívás, és akkor a vezetési élményről nem is beszélnék.
de most egyébként megint felsejlik előttem a GP2, GP3... mennyire jól átadta a forma1-es élményt. nem vezetésre, hanem úgy versenyre. élményre. elkopó gumik, kerékcserék, taktika, gp3-ban időjárás, ááh... zseniális volt. billel is. pedig a GP2-ben és 3-ban aztán brutális sok segítség volt, végig íven tartott, még billel vezetve is lehetett folyamatosan ideális íven, szépen kanyarodni. viszont még így is lehetett faszán a tizedekért, századokért harcolni. imádtam.
ezt a komplett élményt nem sok minden adja ma már vissza. :)
gyors, azonnal ható f1 élmény volt, nem kellett körök százait beleölnöd.
mostanában egyébként nálunk házfelújítás, meg egyéb elfoglaltságok, alig játszok valamivel, de most PS3-ra elkezdtem leszedni a demot. lehet megnézem milyen fun faktorral bír, ha hozza azt a tizenéves lelkesedéses feelinget, akkor még akár tartósabb vendég is lehet. :) -
#3173 Az lehet:) Monzában mentem vagy 1 kört.
Ez a WRC3 viszont pozitívum a demo alapján. Persze az első kettő olyan szar volt hogy annál minden jobb, de fejlődött előnyére. Majd lessétek meg ha lesz próbaverzió ( persze nem szimulátor:) ). -
#3172 Erre a legjobb pelda eppen a CARS, ami jelenleg alpha/beta, csak PC, es a felhasznalok fele kulsonezetben tolja, es megtobben sok segitseggel meg ami kell. -
#3171 PC demoban csak a young driver -ben csinálja ezt a gázelvételt, meg ott a pálya is fura néhol berántja az FFB-t . -
GPx8 #3170 Ha új gumi-fizikára gondolsz, akkor az még nincs.
Apróbb javítások. -
#3169 F1 kapcsán mondjuk abba nem látom a rációt, hogy ha mindent kikapcsolok akkor miért van automatán jó pár dolog. Az is érdekes hogy a féktávok nehezebbek lettek, ergó könnyebb elrontani, könnyebb kicsúszni, blokkolni, lassabban kell menni, mert nem lehet a kanyar előtt 50 méterrel fékezni, mint a tavalyiban, erre kigyorsításnál TC offval semmi nem történik. Akkor milyen TConnal? ugyan ilyen, de ha már aprólékosan csinálják, mert az látszik hogy mindent beletesznek és az élményt maximálisan átadják, akkor nem veszik észre, hogy a valóságban nincs TC és kigyorsításnál ne, lehet padlógázzal venni minden kanyar kimenetet? van egy látszatra jó féktáv, kanyarsebesség és van egy csapnivaló kigyorsítás ami a lényeg lenne. Egyszerűen nem értem a koncepciót, ráadásul a kormányzást is elállították olyan érzékeny szintre hogy nem lehet pontosan és jól menni + az FBB erőssége hugyfing lett.
Nagyon remélem hogy ez a demó csak kicsit hasonlít a bolti verzióra, de ha nekem kicsúszásnál a teljesben is a gép fog a bukótérben gázt adni legnehezebb módban akkor ennyi volt.
Van valami nagyobb volumenű újítás a v3as verzióban? -
unrealnoise #3168 fárasztó tényleg ez a konzolozás, ha csak PC-re jelenne meg a játék, akkor is le lenne állat mód butítva, a billesek nagyon magas százalékos aránya miatt. nem a konzol vagy a PC-sek miatt van valami butítva, hanem az EMBEREK miatt, mivel mindkettővel ugyanúgy ők játszanak... de már kurvára unom én is... -
GPx8 #3167 v301
Leírás -
#3166 Attól még lehetne és azt a barom fejlesztőt kellene ütni aki szerint ez így jó. -
GPx8 #3165 Attól még lehetne skálázható a dolog. Mondjuk, ha billentyűzetre állítom, akkor automatikusan bekapcsolódnak a segítségek (akkor még hihetem azt, hogy gyorsabb vagyok mint pl. Vettel...) -
#3164 Direkt csinálod vagy korlátolt vagy? ( legyen szmájli a kérdés végén, mert nem sértésnek szánom ).
Akárhány PCs F1 videót néztem a yutubon ( sokat ) a 2011ről 95%ban BILLENTYŰZETTEL játszották. Ez a helyzet. A tömeghez mérten nagyon kevés embernek van kormánya, és még kevesebb akik azt ki is használják. Ennek és mint amúgy másnak sincs semmi köze a konzolhoz, vagy PChez. -
Timbu #3163 Ennek örülök, mert az lenne a legjobb, ha a CARS-t mindenki kormánnyal játszaná, kevés segítséggel :) -
precise #3162 -
#3161 "LOL of the day" -
#3160 Nálam már megnyerte a párharcot a CARS-al szemben mert az F1-eket lehet faszásul billel csapatni. -
#3159 Nagyon, pedig nem sok hiányzik megint, csak a konzolos gyerekeknek szánt segítségeket kellene nullára letiltani :))) -
precise #3158 off: mekkora ritka fos lett az f1 2012 -
GPx8 #3157 Ja... -
#3156 Nezd meg az alairasat;) -
GPx8 #3155 Neked honnan van? -
#3154 Mikor lesz demo?
Ilyen: