19801
  • GPx8
    Ne felejtsd el, hogy ez nem egy egy emberes garázs-project!
    Itt nem az készíti a fizikát, aki az animációkat, grafikákat stb...
  • cselt
    Ááá bakker inkább a fizikával foglalkoznának, mint ilyen csilli villi dolgokkal. Oké tényleg nagyon látványos lesz, ha működni fog ez a box animáció, de ezt mondjuk lehetne akkor is csinálni, ha már a fizika rendben van.
  • GPx8
    + b318
  • Alexease
  • precise
    igen végülis könnyed szórakozásnak így motorháztetőről tökéletes lesz. kormányt úgysem fogom tudni rákötni...
  • Totti5
    Ne ezt nézd, hanem az én videómat:D az jól van ( kormányszög nincs az egekbe pl ) van állítva és nagyjából értelmesen is végig tudtam menni a pályán.

A belső nézet szar, onnan nem is lehet játszani, visszajátszásban pedig még szarabb, de ez olyan dolog hogy CARSban is gyenge a visszajátszás, meg Rfactorban is meg a többibe.

Motorháztetőről nagyon kellemes.

G25 nem megy Xboxal, és más Logitech sem. Felső kategóriából csak FANATEC kormányokat támogat.
  • precise
    Hát nem tudom, mi pont ezen röhögtünk, hogy mekkora fos a videó alapján:

Viszont már félek nyilatkozni mert F12012-it fikáztam a demó alapján aztán mégis jól elszórakozok vele.

De ha már xbox, rájöttem hogy egynapi túlórámból tudok venni egyet forza4-el, úgyhogy hamarosan megérkezik, te szerintem tudod a választ. Rá tudom kötni a g25-öt valahogy a boxra?
  • Totti5
    off

Egész élvezetes. Ezt nem butították vissza dedós szintre mint az F1 2012őt, hanem jócskán fejlődött az előző kettőhöz képest. Komolyan mondom élvezetesebb, nagyobb a kihívás és jobb a fizika ( vagyis a vezetés ) benne mint a Dirt 3ba. Pályák vadállatok, nehezek, technikásak, hosszúak ( 5-6-7 km ). Végre a kézifék és értelmet kapott és jól használható, jókat lehet csúsztatni, a kormány használat is rendben van és állítási lehetőségek is adottak. Graf 6 évvel le van maradva, meg a kivitelezés suta sok helyen, de nagyon élvezetes. Minden féle autó van benne. 1600, B csoport, 70-80-90, N csoport, S2000, WRC persze minden 2012es liszensz.

Nagyon jól belőtték a középutat.
  • Alexease
    Igazabol mar nem olyan rossz, kezd hasznalhato lenni;) Most az Event-en a Racer-rel mentem, teljesen hasznalhato. Erezhetok a beallitasok (bar idegesito a kilepkedes, de ugy nez ki megoldodik:P), es igazabol a gumi allapota is.

Most csak ket dolog piszkalta a csoromet.

Az egyik az FFB erzes, hogy csak kozepre tart, azt is inkabb csak kozepen, de egy bizonyos szog utan semmi vagy neutral...
    A masis, hogy kepes „csak ugy” valamiert a szukebb, kozepesebb kanyarban negy kerekkel csuszkalni, sodrodni;)
  • GerY5
  • precise
    26.űn lesz multi, full membereknek meg 18.án asszem
  • lac coo
    Én kihagyok még tíz buildet, talán addig lesz valami gumi meg ffb :))
  • Alexease
    Akkor letesztelem azt is;) Az Event-eken szoktam korozgetni.
  • Alexease
    De ami vegre pozitiv, hogy megjelent a menuk kozott (sok egyeb melett) a Pit Garage (bent a palyan).
  • GPx8
    Suzukában megyek a Formula B autóval, az nem rossz.
  • Alexease
    Mindig valtozik, nem tudom mitol fugg. Neha eleg jokat megyek vele (bar csak 1-1 autoval), neha meg idegesitoen rossz/nem jo/buta erzes/stb.
  • precise
    Nem vgyok én türelmetlen, csak megjegyeztem, hogy most mintha szarabb lenne mint volt.
  • Alexease
    Hangok, csak ugy;)

• GPx8
    Volt már jobb is benne az FFb, az tény. Folyton változik a cucc és néha nem az előnyére. Most pl. a kézi váltós autóknál a váltás animációval van valami gáz, de legalább nem villog a pilótafülke, mint az előző 3 buildban.
  • nayrobi
    Ez nem a játék hibája szerintem, nekem egy régi momom van már évek óta és ezt csinálja az összes játékban, ezért max 30%-ra állítom a ffb-t és kész, működik, jó. Mellesleg erről elég sok videót látni a youtube-on, rf-től kezdve minden codies játékoknál, szóval szerintem ez nem a pcars hibája.
  • precise
    Hát figy, nálam konkrétan ha elfordítom a kereket háromnegyednél tovább egy üresség lesz az ffb-n, nevezhetjük ffb lyuknak vagy aminek akarjuk, sőt konkrétan háromnegyedtől mintha elrántaná magától a kormányt teljes elfordulásig, de gondolom ezért érzem így mert ott megszűnik, a kezem meg ugye ellen tart és hirtelen nem tudom lereagálni a változást. Nem azt mondom ,hogy nagyon szar, csak azt ,hogy megmosolyogtató, de egyébként ha az arcade ACR-t nézem ahhoz képest meg konkrétan szar.
  • lac coo
    Vagy inkább : nincs normális gumifizika és még az FFB is szar ! :)

F1 2012 tök jó, marha jó hangulata van. Meg aztán mutatok én olyan autót CARS-ban ami a közelébe nem ér még egy F1 2012-nek sem fizikában :)))
  • GPx8
    Nincs még gumi-"fizika", ezért ilyen az FFb. Szvsz nem olyan rossz.
    F1 2012??? Muhh-ha-ha!
  • lac coo
    Eddig is ratyi volt ....
  • nayrobi
    19-én a full membereknek, 26-án pedig a team membereknek elérhetővé válik a multiplayer
  • precise
    kihagytam vagy 5 buildet, most kipróbáltam, de az ffb néhány autóban (az összesben amiket próbáltam) még az f12012 után is megmosolyogtató...

Valamit elba**tak vagy ilyen volt eddig is?
  • GPx8
    Te most tényleg elkezdenél egy "100 órás" karrier módot, amikor hetente változik a szoftver? Az a többi részhez képest programozás technikailag tényleg lóf*asz...
  • precise
    Nem nehéz megcsinálni a karrier módot, az már csak részlet kérdés. Addig elvagyok f12012-vel, szim szinten meg rf2, később ac, meglátjuk mi lesz cars-al.
  • Totti5
    Elvileg?:))) már annyiszor volt szó arról hogy más játékok ellenfelének szánják... csak mondom, hogy azokban a játékokban minimum 100 órás karrier mód / single rész van, minimum.
  • precise
    elvileg lesz karrier mód is vagy mi.
  • lac coo
    Én meg időgépet csinálok ....
  • GPx8
    Ezt honnan veszed? Olvasd már el a fejlesztési naplókat. Mindent fejlesztenek folyamatosan. (AI, UI, hangok, dinamikus időjárás, grafikai motor, gumi-fizika stb...). Az más kérdés, hogy nem tesznek be mindent egyszerre.
  • lac coo
    Nem tudom...nekem valamiért nagyon unalmas, de lehet velem van a baj .
    Jól néz ki aztán ennyi, fizika semmi extra, játékmenet meg az ezerszer látott halott, steril, mindenféle történést mellőző cucc ...
  • Alexease
    Igazabol nincs gondom vele, csak kihagytam 2-3 build-et, elszoktam tole, raadasul az atlagosnal tobbet tudtam autozni a „tobbiekkel”: iR, nKP, kozben teszteltem a RR:RE-t, sot meg az LFS-hez is jott patch, igy azt is;P De sokkal jobb mint korabban volt, raadasul valoban egy alig 2 hete megjelent autoval koroztem;)
    Jo lesz ez, mert lesz benne minden;) Eleg HC lesz ahhoz kepest, amennyire lehetseges.

A palya osszehasonlito videon meg a ket ceg es a lehetosegek kozti kulonbseg latszik. A Codies hivatalos, liszenszelt, van penzuk, valszeg ott tudtak lenni a helyszineken (legalabbis a nagyreszen biztos), es igy kozvetlen infojuk van mindenrol.
    A CARS-nal a szokasos modon keszulnek a dolgok: Google Maps, net-es kepek es videok;) Minosegre utosek, de ezt elsosorban a texturak merete, az objectek reszletessege es a shaderek adjak.
    Ilyesmi kulonbseg az iR is, amiben meg mindig pl. 2 lapbol allo fak vannak, de megis osszessegeben eleg real;)
    Ami nekik alapnak eleg jo, huozs es egyedi, mert mostanaban ahogy rakerulnek az ujabb shaderek, jol neznek ki a palyak, es keszulget a nativ 64bit-es tamogatas a DX11-gyel egyutt;) Es allitolag tervben van a dinamikus napszak is:)
  • lac coo
    Ezzel az lesz a baj, hogy akinek csak az számít hogy néz ki, annak még az F1 2012 is kezelhetetlenül nehéz, ez sem egy hc, de legalább tc nincs benne, szóval ennek az lesz a vége mekkora egy szar játék ez! :)))
  • Fehercsoki
    Viszont eddig grafikán kívül semmit nem fejlesztettek rajta...
  • samsung123
    még majd 1 év van megjelenésig, de ezt tudod úgyis
  • Alexease
    CARS vs. F12012. Lehet hogy a CARS ilyen-olyan latvanyos es extra, de valahogy eleg homemade kinezete van a dolognak (amikor moder csinal extra engine-re valamit);DDDD

• Alexease
    Mentem ismet Event-en, de valahogy szar erzes vezetni:) Bar ismet uj, divatos auto van bent, ami meg eleg alpha/beta lehet (BMW)...
  • GPx8
    Frissítés. Build 311 (28/9/12, Team Member+)
    (Gy.k.: nincs még új gumi-fizika!)
    Fórum link