19801
  • GPx8
    Neked nem érdekes... :)
  • lac coo
    az miaza b323 ? :)
  • GPx8
    b323
  • lac coo
    Áh, annyit nem ér, hogy tesztelgessem -állítgassam ... Ez egyelőre csak arra jó, hogy az ember letölti, megy vele 3 percet aztán annyi ...
  • GPx8
    FFB-t lehet állítgatni az FFBTweakerTools.exe programmal.
  • lac coo
    Gumi még elmegy, legalább halad valamerre, nem csak dumálnak, de ffb most nagyon rossz, szétrázza az ember agyát :)))
  • GerY5
    Kipróbáltam ma ezt az inkább alfa jellegű gumifizikát. Egész élvezetes lesz ez, ha belövik, bár egyelőre tényleg csak Formula A-val érdemes próbálkozni, Caterham R500 pl. totál valószerűtlenül elúszik, elnyúlik, ráadásul folyton két keréken veszi a kanyarokat. :D

A kerékvetőkön tapasztalható térugrás effekt meglehetősen érdekes...
  • Totti5
    1 év múlva talán lehet majd valami dátumról beszélni, hogy majd mikor lesz esedékes.
  • lac coo
    Hát de lassan ki kéne adniuk, nem ?
  • GPx8
    Szvsz. nincs. De nem is baj. Fejlődjön csak mindenben.
  • lac coo
    Amúgy van ebben a játékban valami ,amire azt mondják, hogy már kész van ?
  • GerY5
    Igen, ez elég fura. Mindenesetre köszi a megnyugtató választ, én szinte csak a pokoli ringen tesztelgetek.

Remélem az a nyomvonal is meglesz, mikor F1 ringen kell menni egy felvezetőkört, majd a bójasor a másik oldalán haladva kikanyarodunk a nagy körre... :)
  • Alexease
    Engem sem zavar, csak erdekes volt hogy a heti event-hez kotnek egy zart palyat;)
  • GPx8
    Ja, az nekem sem elérhető. Mondjuk én a tesztelés miatt csak 2-3 pályát használok, ezért nem zavar a dolog.
  • Alexease
    En is az elso napon vettem meg, akkor rosszul emlekszem.
  • Alexease
    Igen, Eifelwald (Nordschleife) elerheto.
    Az ezen a heten megjelent Eifelwald GP (Nurburgring GP, az F1-es nyomvonal) nem elerheto.
  • nayrobi
    Én egy éve regeltem be, és már akkor is 3.75 volt a célösszeg.
  • GerY5
    Na akkor öntsünk tiszta vizet végre a pohárba:

Sima single-be (Race, Practice, Time trial) elérhető a Zöld Pokol alias "Eifelwald", vagy nem?

Mert ha ez valami új hepp, hogy letiltották még single részben is, akkor részemről a múltheti volt a legutolsó frissítés...
  • Alexease
    Nurburgring GP-n? Nem Nordschleife.
  • GPx8
    Én tudok rajta menni. (Csak Race -ben, online-hoz nem férek hozzá, mert proli-előfizetésem van...) :)
  • Alexease
    En sehogy sem erem el (full member);)
  • Fehercsoki
    Nem tudom én már rég túladtam a játékon... Szerintem ha valaki kifizeti a játék árát előre, akkor a minimum az lenne, hogy mindenhez hozzáfér, főleg a tesztelés időtartama alatt.
  • GPx8
    Csak online-ban, nem? Mert egyébként elérhető.
  • Alexease
    Valszeg csak a beta-idoszak alatt nem lesz hozzaferheto, foleg amiatt, hogy meg tobb magasabb membert csalogassanak be. A veglegesben tuti benne lesz.

Persze vicces, hogy a full memberrel sem lehet elerni (aki mar kifizette a teljes program arat), igazabol az alatt lenne szerencses korlatozni a palya/auto hozzaferest. De legyen, OK.
    Ami inkabb elgondolkodtatobb, hogy a heti Event-et kotik a magasabb elofizeteshez, ami duplaja a teljes jatek aranak.
  • Fehercsoki
    Miért? Efeilwald az Nürburgring nem? Full member pedig az aki kifizeti a játék teljes árát, azaz 50 eurót, és mégsem férhet hozzá ehhez a különösen fontos pályához csak ha további 50 eurót kifizet? Mert az úgy elég érdekes lenne.
  • Alexease
    Ebbol egy szot sem ertek:)
  • Fehercsoki
    Nürburgring tehát nem elérhető ha kifizeted nekik előre a játék teljes árát aminek a 100%-át ők kapják/semmilyen kiadó nem nyúl le belőle?
  • Alexease
    Ha mast nem is, de hetente az Event0eket ki szoktam probalni, megyek nehany kort tesztelesznek. Az legalabb fix pont, ad valami celt.

A mostani Florence/F2 teljesen jo, elol meglepoen keves a kulsonezetes es a segitseges.

Gondoltam megyek a masikon is (Eifelwald GP/BMW M1) de nem engedte. A listaban is meglepoen kevesen vannak (~30 ember). Eloszor nem ertettem, azt hittem valami bug, de aztan rajottem, hogy az a palya mar csak a Senior-oknak elerheto :DDD

Azert kicsit LOL, hogy a heti Event-tel probalnak becsalogatni meg egy kis penzt:)))) Ha meg a Full member lenne, az meg OK, de a Senior (100EUR) nem fog osszejonni;D

Amugy rakaptak a bevetel izere, mert ha jol emlekszem, eloszor meg 3M volt a koltsegvetes, es aflott a nyereseg, most ahogy elerte, hirtelen megugrott 3,5M-ra az alaposszeg;)
    Nem mintha erdekelne a nyereseg (foleg nem Full Memberrel), nem is hittem benne soha, de azert igy eleg vicces.
  • lac coo
    Hát ha semmit nem tudnék a játékról, és ezt megmutatják, tuti nem kellene :)))
  • Totti5
    Bevilágítástól, színektől lesz valami élethű / fotoreal. IRacing pályái ebből a szempontból tényleg nagyon jók.
  • Alexease
    Pedig Ok adjak (majd) az eladasok nagy reszet;) Mar most is a felghasznalok fele kulsonezetes es segitseges, tizen szazalekuk pedig gamepad-os. Es ez meg csak a PC felhasznalok tabora;)
    De a videon is latszik, a 3 kor teljesen komolytalan;D
  • Alexease
    Ebbol is latszik, hogy nem a bazinagy texturaktol es a felmillio polygonos objectektol lesz valami „szep-real”. Ott van pl. az iR, viszonylag kis texturak es a fak meg mindig 2 lapbol allnak, de teljesen real:) Egyreszt valosz alapja van, masreszt a Papy-nal mindig is egyszeruen tudtak szepet csinalni.
  • lac coo
    Ez nagyon szőőőőrnyűűűű!
  • lac coo
    Nem azt mondom hogy nem szépek, sőt a legjobbak, de valahogy nem az igazi.... túl színes, csicsa az egész. Valós élet ennél szürkébb, pláne ha nem tellik fűre :)
  • Alexease
    Sokat szamit, hogy a Codies hivatalos (megkapnak minden infot, valszeg bejarhatjak a helyszint), mig a CARS-nal minden google maps-bol, videokrol, fenykepekrol keszul, raadasul ahany palya annyi keszito („modderek”).

Plusz a Codies egyszerubb minosegbol probal valtozatosabbat es gyorsabbat kesziteni, mig a CARS-nal egyelore a maximalizmus a cel:)

Es vegul, a CARS palyak, meg a legelkeszultebbek is, talan 30%-osak lehetnek. Persze, ha megpakoljak oket minden joval, attol meg nem lesznek valosagosabbak, csak latvanyosabbak:)
  • Alexease
    Hatulrol tologatos?!:)
  • kirpill75
  • lac coo
    Jah autók jók, de a pályák nem a leghitelesebbek .... De ez ízlés dolga, nincs miről beszélni .:)

Annyit azért hozzá tennék, hogy bár nem próbáltam, de multiban ez nem lehet egy sebességbajnok :) Szóval komoly ára lesz ennek az eszement modellezésnek ....
  • GPx8
    Ja, ez pl. tiszta Kockásfülű nyúl...
  • GPx8