19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#3435 3-4 napos a gumi, mar az is jo, hogy igy mukodik;) A DTM-et sose szerettem, az gyarilag is kicsit sinauto;)
Allitolag (nem mertem) bekapcsolva az uj gumit (-seta) fele annyi az fps (?!). -
#3433 A kormany elfordulast kulon meg nem lehet allitani (meg szurke a menuben a lehetoseg) csak kalibralasnal (szokas szerint tobbet kell forgatni a 90-fokos allitasnal).
Kerekelfordulast (attetelt) lehet allitani az auto setup-jaban mar regen;)
Hogy vizualisan ezek hogyan mukodnek (a „kepernyos” kormany mennyit fordul) azt nem tudom, nem szoktam foglalkozni vele. -
GPx8 #3432 Nincs kész. 327 jó volt, 328 szar, most jobb és ez így fog menni vagy ezerig... -
#3431 Mondjuk tényleg javult valamit, nagyon régen mentem vele, DTM se az sínautó már, bár elég fura ahogy féktávon eldobja a seggét ...FFB hol jó hol nem. Gumikkal azért van még baj, mert sodródik ha kell ha nem, olyan rF drift mód féle .... -
#3430 Nem nem biztos :)))
Annyiszor próbáltam már állítgatni, hogy már nem vagyok hajlandó kínlódni vele :))))
De elvileg jól van beállítva, viszont vagy kicsiket kell kormányoznom, vagy lassúra rakom a kormány áttételt setupban, úgy jó, de úgy meg kétszer átfog a kormányon :)))Régebben írtam, hogy a kormányszög állítás is elég gagyi, nem a kerékelfordulást állítja, hanem a kormányét , az meg elég lol .
Most kicsit olyan szaggatós nekem :) -
#3429 Biztos jol allitod be?:))) Mi baja van? Elvileg teljesen jo a kormanyzas. -
GPx8 #3428 Engem nem érdekel, hogy hány fok, annyit fordul a kormány amennyit tekerem, de nem kell 90foknál jobban eltekerni általában az F1-es autóban. -
#3427 Én is próbáltam, F1 még mindig 900 fokon használható :)))) -
GPx8 #3426 Már érezhető az autó, megfogható ellenkormányzással, teljesen használható béta. -
#3425 Azért fizika terén már sikerült elég messze eljutni rF1 engine-től is ! :)))( Nem feltétlen pozitív értelemben ...)
De ne hallgassatok rám, lehet velem baj, sőt tuti, ha mindenkinek tetszik, nekem dögunalom ez a fizika, nevetségesen nulla .Attól ,hogy nem hc még lehetne jó, mindenki tucatnyi példát tudna erre mondani . -
#3424 Az a legmacerasabb (lasd Kunosek 3-4 eve irjak, Kaemmer - iR, aki profi - 2 evig piszkalta a gumikat). Az SMS 10 honapja csinalja masszivan (Shift alapbol, minden reszet), ~6 honapja fizikaznak, ~3 honapja gumiznak.
Es kozben folyamatos build-ek, napi szinten hasznalhato;) Azert ez sem elhanyagolhato. -
#3423 Foleg, hogy okosban toljak, jo otlettel.
Az elejen sokmindent igertek, de igazabol semmi konkretumot, es amin menetkozben itt-ott valtozttak:)
Az elore kikalkulalt fejlesztesi osszeg mar majdnem osszejott a csak PC-s beta-cokbol, bar egy reszet Ok dobtak bele, de hat nekik az is befektetes, lattak, jo lesz ez;)
Raadasul, a munkaeron kivul, szinte nulla koltseguk van a programmal. Auto liszenszek vannak, de valszeg ingyenesek, promo, a palyak, reklamok kamuneven futnak.
Raadasul mind homamade, vagyis a Cseh, Angol, Brazil, Del-Afrikai stb. palyakeszitok otthon, a gep elott, Goggle-bol megoldjak;) Nem iR, hogy minden centimetert liszenszelni kell, aztan masik kontinensre utaztatni az embereket ellatassal, teljes felszerelessel;)
Ha 1 darabot sem adnak el a megjelenes utan a CARS-bol, lehet hogy papiron veszteseges lesz, de az 50%-a akkoris mar befolyt;)
Jo lesz vele a kiadoknal promozni:D
Ha bejon valami, raszannak fel evet, hozzatesznek ezt-azt, kiadjak, es ha csak otod annyit adnak el belole a 3 platformra, mint a SHIFT-bol, mar boven nyereseges volt a WMD/CARS project:DDDDD -
#3422 Nem úgy értettem, fizikával nem igen villantottak eddig, még árkád szinten sem. -
#3421 Villantani egyik cegnek sem volt eddig energiaja/ideje/penze/kapaciatasa/stb.
Az ISI 6 ev alatt hozzadrotozott az rF-hez.
A SimBin 7 eve el az ISI-enginebol, azt tettek hozza, amit hozza lehetett.
Kunos-ek ujrairtak az egeszet 3-4 ev alatt (meg nincs kesz;P), de messze nem lesz benne annyi szolgaltatas mint ebben.
Az iR build-rol build-re el, nem tudnak ugralni.
Az SMS az egyetlen, aki megtehette es megtette, hogy vette a faradtsagot, penzt, idot, es megprobal valamit (ha nem is teljeen nullarol) de felepiteni. Nem (lesz) HC, de azt mindenki tudja, hogy abbol nem is profitalnanak;)
Vagyis ha villantas, akkor (szerintem) az SMS-nek eddig sikerult;) -
#3420 Hát ha mindenre van ember, akkor meg pláne ! :)
Én továbbra is maradók az egyedüli károgó, eddig sokat nem villantottak, Ferrari, Shift totál rossz volt, szóval racionális ember lévén sok bizodalmam nincs ezek után :))) Ha meg nem lesz igazam, legalább jól örülni fogok, ha meg nekem lesz igazam nem ér csalódás :)
Gépigény: nekem is jól megy AI-val, szép időben. Esőben ma próbáltam, egyedül is szaggat ( ráadásul csúúúúnya az egész eső cucc ...)...Online viszont felejtős lehet, bár nem próbáltam... :) -
#3419 Most teszteltem a mai build-et, es ismet beleugyeskedtek valamit (bar erosen felkesz):P Hogy mi pontosan, azt nem tudom, nem lattam leirat, tobben csak bug-kent jeleztek, de tippem szerint, a palyakon a szelvizsonyokat lehet majd beallitani, hol, mikor, mennyire fujon (domb, volgy, nyilt, zart, fak kozott stb.).
Ez csak tipp, mert Road America-n vannak erdekes seged objectek, es azok kornyeken es bizonyos helyeken erdekesen fuj a szel:)
De lehet, hogy csak massziv bug:DDDD
-
#3418 Igen, de nekem 1 generacioval regebbi a procim, 2-vel a videokartyam, es fele annyi RAM-om van mint neked:))
De ahhoz kepest jol megy;) -
GPx8 #3417 Szerintem nem igaz amit írsz. Ez nem garázs-project, mint már említettem, nem úgy van, hogy az 1db. fejlesztő 1 hónapig dolgozik a fizikán, aztán 2 hétig a grafikán aztán megint a fizikán stb...
Itt mindenre van ember, és igen, a grafikai cuccok gyorsabban haladnak. A fizika most nagyon jó irányba halad, de sok idő kell hozhzá és rengeteg teszt. -
GPx8 #3416 Az én jó/közepes gépemen (+ ügye "régi" VGA) simán megy 45-62 fps között 10 AI-val. -
#3415 Ehhez az en gepem mar most keves:))) Persze, ezt meg optimalizaljak, de azert jon meg hozza ez+az:) Most a 3/4 kesz palyakon, egyedul vagy minimal AI-val teljesen jol hasznalhato. Esoben es effektezve, vizonylag kesz vagy nyilt palyan mar egyedul is necces, igazabl hasznalhatatlan <30fps. AI-val ki sem probaltam, semmi ertelme;)
Ha masra nem is, de hotlapozni (ghost-tal), szep kornyezetben jo lesz;D -
#3414 -
#3413 Úgy legyen !!!
Viszont a másik bajom, bár ez egyéni szocproblémám, hogy ehhez már kurva kevés lesz a gépem,no most emiatt tuti nem sokan fognak beruházni újra. Adják ki 5 év múlva akkor már jó lesz :DDDD
"...fizikat/ffb-t/gumit nem.Abbol nem lehet egy teljesen alap vagy felkesz dolgot kiadni."
"Most kint van a teljesen alap gumi, es majd erre, a tesztelessel parhuzamosan, hetrol-hetre kerul ra a tobbi funkcio...."
Dehogynem lehet, itt a példa :) -
#3412 Azert sokat valtozott az FFB (elonyere), a korabbi verziokkal sokszor 1 kort sem mentem, menrt annyira rossz volt, most szinte mar elvezem is:)
A grafika, auto, palya es egyeb fejleszteseket lehet folyamataban latni, de a fizikat/ffb-t/gumit nem. Abbol nem lehet egy teljesen alap vagy felkesz dolgot kiadni. Olyan nincs hogy ezen a heten csak befele rudzik vagy csak jobbra kanyarodik, aztan a jovoheten megy mafele is;)
A gumit 3-4 honapja igertek, akkor irtak, hogy dolgozik rajta valaki, most kerult ki az elso „probalkozas”. De folyamatosan csinalta, meg ha nem is lattuk;)
Most kint van a teljesen alap gumi, es majd erre, a tesztelessel parhuzamosan, hetrol-hetre kerul ra a tobbi funkcio: minnel reszletesebb hotspot, deformalodasok, kopasok, koszolodasok, deffekt, gumi minosegek es tipusok stb. (es nem csak grafikai szinten). -
#3411 Jah, ez lemaradt: ez a játék lazán megél a grafikából, kb más nem is érdekel senkit, csak hogy akármi van, lesz benne az legyen a legszebb ....ezermillió videó meg user galéria van már, kutyát nem érdekli , hogy fizika nulla :)
Simán benne van a pakliban, hogy valami fizikát alá drótoznak, és marad így, a komoly vásárló erő úgy is megveszi szó nélkül :D
Sajnos manapság úgy néz ki, gyakorlatilag bolond az aki fizikai fejlesztésre költ, ezzel gondolom mindenki, ők is tisztában vannak. azt, hogy mit ígérnek, senkit nem érdekel, nem ez lenne az első üres ígéret ebben a szakmában ! :)
Persze nem akarok vészmadár lenni, az tuti lenne ha betartanák amit elején ígértek, de a kezdeti optimizmusom mára simán elmúlt, mert hisz semmi nem történt fizika terén ! -
#3410 Grafika az halad is, azt sose tagadtam, fizika ,ffb , kormányzás szerintem ugyanolyan mint a legelső build-ben volt :)Na jó, azóta piszkálgattak valamit, de a jótól ez még nagyon messze van ....
Az sajnos tagadhatatlan, hogy 1000 munkaóra grafikai fejlesztésre jut fél óra fizika, ffb állítgatás :( amivel nem lenne bajom, ha egy jó erős árkád szinten lenne az is, mint pl F1 2012, de még ott sincs, nagy összevisszaság az egész .F1 2012 sem egy hc szim, de legalább élvezetes , viszonylag még hihető is, de a sok sínautó ami van az elég elszomorító..... Vagy a négy kerékkel csúszás... Kb ennyit tud jelenleg, mást nem igen. az új gumi némileg jobb, de hát az ffb szörnyű vele, és azért az a gumi is elég barkácsnak tűnik még ... -
precise #3409 Ha megnézzük a hasonló gt5 vagy forza történetet, azok 4-5 évig készülnek, és ha a cars olyan lesz amilyennek ígérik akkor elvileg jobb lesz azoknál nem kicsit. Mindezt dollár 10 milliók nélkül...
Jelenleg screenshot generátor nem több, várjuk ki a végét. -
#3408 Na végre, tudtam Alex hogy jól látod a dolgokat, meg jól meg is fogalmaztad lényeget leírtad. -
GPx8 #3407 Ha marad ez az irány, akkor nem is lesz szar. -
#3406 Azert osszehasonlitva az ev eleji verzioval (tartalmak, szolgaltatasok, funkciok, mukodes stb), rengeteg mindent ujrairtak (nullarol, nem barkacs), ami mar mas cegekhez kepest is toppos. Pl. pilota animaciok; dinamikus napszakok, 3D-s felhok es keszul az idojaras; parhuzamosan keszulget az FFB, ami azert sokat fejlodott, most mar hasznalhato; csinaltak a gumit, ami mar publikus; most cserelgetik le a teljes hangrendszert; keszult full ghost; ujrairtak az online-t es mar hasznalhato; folyamatosan piszkaljak a menurendszert; stb.
Ez mar igy is eleg sok, de aki kovette a hivatalos forumot is, az lathatta, mar csak a dinamikus napszakokkal kapcsolatos topic-ok is 100 oldalakat tettek ki;) Mindenbe beleszoltak, otleteltek az emberek: ne csak valtozzon, korrekttul mukodjon, evtol, honaptol, naptol, evszaktol, foldrajzi helytol fuggoen, volt Hold-jaras tema, sot meg csillagkepeket is mutogattak:D
Vagyis nem csak, Itt van nesze, mukodik!, hanem ha mar lud, legyen kover;)
Es ez minden reszere igaz (animaciok, online, ghost stb).
Nem erdemes hasonlitgatni, de mas ceg ezeknek darabja evekig csinalja es/vagy sosem lesz naluk.
A vegere kell hogy kesz legyen, nem most a fejlesztes kozepere;) Ha a vegen szar lesz, akkor majd lehet csepelni oket;) -
#3405 Bar mostanaban nem irja, de (neha) ugyanugy erdemes torolni a teljes \Documents\CARS\ konyvtart, mert anomaliak lehetnek. Nekem mar tobbszor volt setup/betoltes/grafika/iranyitas problema, de volt amikor egyszeruen nem engedett setup-ot kesziteni egy autohoz:) -
#3404 Az a baj, hogy mindenben ott van már egy éve, hogy jó az még nincs kész, majd kész lesz jó lesz ! :)))
Csak soha semmi nem készül el ....Legalább is nem úgy tűnik :) -
GPx8 #3403 A legújabb build elég béna, mert a gumit piszkálták, de nem állították hozzá az FFB-t. Az előző sokkal jobb volt. De hát ez még ilyen lesz egy darabig.
Nálam most nem működik dx11-ben. Egyszerűen nem indul el a program, ott marad a tálcán az ikon. Elivelg fut, mert hang is van, de nem lehet átváltani rá. Már minden sz*rt cserélgettem, de nem jó. :( -
#3402 pCarsLauncher.exe -use3dscene -dx11 -seta
A -use3dscene 3D-s autok a menuben, a -dxX11 egyertelmu, a -seta az uj gumi. -
attila46 #3401 Ezt én is kipróbálnám..hol is van ez a beállitás? -
#3400 Ez egy szokasos beallitas, ezeket hasznalom minden programban:) Igazabol semmi extra.
A CARS-nal presze build-enkent es autonkent (alpha/beta) valtozhat az erzes, de akkor nem foglalkozom vele, majd piszkaljak, nem allitok utana;)
Bar az utobbi idoben stabilizalodott az FFB helyzet, altalaban hasznalhato, es multheten mar a gumit is el kezdtek piszkalni, az is alakulgat.
Ha meg nem lattad, hasznaltad, tesztelted, probald a -seta parameterrel inditani a Launcher-t, az a keszulo gumi. Vamivel masabb, jobb/rosszabb erzes. Bar csak az F1-hez van egyelore teszt gumitipus, de a tobbinel is mukodik. Mivel az egesz program egy nagy teszt, igy nem veszt az ember vele semmit;)
Az uj gumi talan jobban tapad es stabilabb, de jobban erezheto. -
#3399 kipróbáltam a beállítást! nagyon baba!!!:) -
attila46 #3398 Hát a külső nézet engem sem nagyon érdekel.Cocpit ...vagy semmi.Igaz a cocpit camerát álltalában jobban szeretem kicsit magasabban,hogy lássak is valamit! -
#3397 Az zavar hogy ez szerintük jó... ha nem látja ott senki hogy szar, akkor gondok vannak és más ponton is elmehetnek a rossz irányba. -
#3396 De ha nem akarod kulsonezetbol tologatni, akkor miert zavar, nem mindegy milyen, zavarja azt, aki hasznalja;) -
#3395 Én sem akarom onnan:) az zavar, hogy még mindig ugyan olyan szar mint az előző 3 játékokban, vagyis ugyan az...
Én motorháztetőről játszok, ha muszáj, akkor belsőből, de motorháztetőről sokkal pontosabban tudok menni, F1et meg T-cam-ból:). Ez van, ilyen elbaszott vagyok:)