19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#3394 Gondolhatod, hogy negem mennyire erdekel a kulsokamera (meg az onboard is, nemhogy a hatulrol tologatos), felolem ki is szedhetnek belole, a visszajatszassal egyutt;) -
#3393 Engem csak az zavar hogy külső nézetből ez játszhatatlan. Ugrál a kamera meg minden... GT5 is szar külsőből, mert ott meg olyan fix a kamera hogy az autó seggébe van mint a seprünyél. Forzába viszont nagyon jó, azt jól lehet úgy játszani... semmi effekt, de az autó rendesen mozog és a kamera is normálisan van belőve.
Shift 1-2, Ferrari, Cars, F1, Dirt, Grid külső kamerája alapjaiban elbaszott, dölöngél, ugrál, össze vissza mozog, ami mindenre jó, csak arra nem hogy az íveken lehessen autózni. -
#3392 az igen!:)
köszi! -
#3391 A driverben 900fok, 105% FFB, 0%/0% Spring/Damper, Centering 0% es kikapcs. A jatekban 450 fokra kalibralom, 100% FFB es Tyre force, minden Deadzone es a Speed Sensitivity termeszetesen 0%, a Damper Saturation 0%, a GamePad filterezes OFF.
A fek/gaz/kuplung erzekenyseget szoktam nullara allitani (kevesbe erzekeny), a kormany egyertelmuen 50% (vagyis linearis). -
#3390 Nem valamivel, hanem fényévekkel és ez nem azt jelenti, hogy jobb mint a kormány, vagy mindenkinek azzal kell... ennyi csupán, semmi több. Nem kell egyből ugrani mint ha valami sértés lenne:D -
#3389 Gratulálok... Ember nem kormányról volt szó hanem billről, amúgy éppen most készülök venni 110-120 ezerért kormányt venni ( eddig is azzal játszottam mindent, csak nem volt H váltó ).
Mellesleg karokkal ugyan úgy tudsz adagolni gázt és féket mint ha pedálok lennének, szóval ezt benézted.
-
#3388 logitech g27 hez tudtok ajánlani valami rendes beállítást?:)
köszöntem!:) -
#3387 Valamivel biztos hogy jobb a gamepad mint a bill, de azzal akkor is csak autotologatas marad, foleg hogy altalaban kulsonezettel es segitsegekkel parosul. -
#3386 Most csak azert irtam, mert ezek 100 eurot fizettek a betaert, es igy toljak;) Engem nem izgat (bar az Event-be jo lenne kikapcsolni, masik lista, szurni stb.), de kulsobol, segitsegekkel, gamepad-del tolhatna barmilyen mas konzolos cuccot, az legalabb kesz van, van tartalom, jobb stb. -
#3385 Teljesen igaza van, a gáz és a fék sem sokkal jobb, főleg egy rendes pedálhoz képest... De persze játszd csak a konzolos "szimulátoraidat" gamepaddal:D -
#3384 Ez hülyeség, már bocsánat... de te ezt hiszed, ami szíved joga, viszont a gázzal és a fékkel már nehéz vitába szállni nemde? -
precise #3383 Túl sok különbség nincsa bill és a gamepad között. Az az analóg kar túl sokat nem oszt nem szoroz a gombhoz képest. -
#3382 Minden héten le lehet írni, de 10 éve is ez volt, meg 15 éve is. A tömeghez képest nagyon kicsi szelet az akik szimezéshez szánt kormánnyal játszanak ilyeneket. Ezzel nincs is gond, meg kell adni mindenkinek az esélyt, akár kormány akár gameplad ( billentyűzet alkalmatlan erre így az nálam nem létezik ).
Nem azokkal kell foglalkozni, akik segítségekkel mennek, hanem azokkal akik nem! -
#3381 Azert kicsit vicces es elgondolkodtato, hogy a multheti egyik Event-et (Nurburging GP) csak a Senior (100EUR) es afolottiek ertek el, de meg koztuk is (86 ember, valszeg a legtobben mentek ezen a palyan) 30% kulsonezetes es segitseges, ~10% gamepad-es;) -
#3380 Mondjuk az pont nem érdekel, nekem jó a hagyományos betonba süppedő gumi is .) -
GPx8 #3379 A mai build-ben már egészen jó a gumi. Majd lesz hozzá animáció is (gumi deformálódás), hogy örülj... :P -
#3378 Attól nem lesz jó, hogy van bevétel... Sőt, ugye ami szempontunk szerint inkább az a szar játék ami sok bevételt hoz :))) -
#3377 Valaki mutasson már egy videót, ahol a CARS gumival, fizikával dicsekszik.... Jah, hogy ilyen nem létezik ... :)
No de mégis mi fejlődik grafikán kívül ???? Szinte a kezdetek óta nézegetem, és fizika, ffb, egy helyben topog. Ez tény .10+ éve játszok autós játékokkal, fel tudom mérni, hogy ez nem fejlesztés, hanem változtatás .... No, jó, ok most egy év után van egy nagyon-nagyon prealfa gumi, szörnyű ffb-vel, élvezhetetlen kormánykezeléssel.
AC-ről nem tudok mit mondani, ha az "csak" egy feljavított Netkar lesz új enginnel, az már maga a főnyeremény, 5 éve várunk egy ilyenre !
Ha majd látok egy olyan videót CARS-ról ahol a gumival, fozokával gizdáznak, nem a grafikával ( mint a gyönyörű AC BMW driftelős videó ...) akkor máasképp gondolom majd... Addig nekem az jött át, hogy egy év alatt csak grafikára gyúrnak, mondjuk bevételhez leginkább az kell..... Ferraris játékuk is egy rakás szar lett, Shift sem igazán sikerült, szóval ígéret az most már kevés ... :) -
GPx8 #3376 Én is így gondolom.
Én nagyon szkeptikus voltam a CARS-al kapcsolatban, de már másként látom a dolgokat. Nagyon tetszik a csapat kommunikációja és a folyamatos fejlődés. -
#3375 Az SMS-nel tuti van pez, akarat es van hatteruk, hogy idejuk is legyen;) Valszeg a CARS mostani csak PC-s, beta-s bevetele mar 10x annyi, mint amennyit Kunos osszesen osszeszedett;)
Az SMS a jovojet epiti ezzel az engine-nel (most nem csak a CARS-ra kell gondolni!), ezzel alapozzak meg a ceget legalabb 10 evre.
Mar keszul a masik sajat cucc (az a motortos, azota sem neztem, nem erdekel, motorozni csak igazabol lehet:P), es ha sikeres lesz a CARS (vagy legalabbis az engine) barhonnan kaphatnak megrendeleseket: csak PC-re vagy multiplatformra, kizarolagos PS/XBOX-ra, kisseb-nagyobb cuccok vegyesen. -
#3374 Az nK eredetileg nagyobb hobby project volt, tervek nelkul. Kunosnak nem volt jatekkeszito/kiado multja es ismerete, sem celja hogy fizetos program legyen belole (nemugy mint Scawen-nek – LFS;P).
Negy-ot ev utan nKP egy „adjuk mar ki” project lett...
De mivel nepszeru lett (de messze nem annyira mint az LFS, es bevetelben is nagyon-nagyon a toredeket hozta), van az engine kore megrendelese es meg is elhetne belole, igy az AC-t sokkal popularisra kell gyartani (jo grafika, sok liszensz, modolas, mindenfele stilusu kezeles stb.).
Lehet hogy tuti lesz a fizika, de abbol a nehany emberbol nem elnek meg, akik a 3 fantasy autot is evekig elveznek;) Igy kenytelen liszenszelt, minosegi, scannelt autokkal es palyakkal „megtomni”.
Ha akarna sem tudna olyan tartalmakat, szolgaltatasokat, latvanyt (napszakok, idojaras, dinamizmus, multiplatform stb., ugy mint a CARS) beletomni, meg az egyszeru tartalmak legyartasa is kerdeses.
Necces az AC, de biztos jo lesz, de nem szabad tul sok extrara szamitani. Valszeg alapbol egy liszenszekkel megerositett nKP lesz (persze uj enginnel!), sok ujdonsaggal, modern konyezetben, kicsit mindenkinek stilusban. -
GPx8 #3373 (Monjuk nálam a nKP-t pl. az Lfs minden tekintetben agyonveri...)
Nem tudom, miről beszélsz, a CARS napról napra fejlődik és nem tudjuk milyen lesz a vége. Ha most pl. olyan lenne az F1 2012-nek a fizikája mint a CARS-ban per pillanat az FA-nak, akkor meg is venném. -
#3372 Netkarpro féle autóból elég 5 db is, az van olyan tuti, hogy évekig élvezi az ember. Ott a kontroll ami élvezet, nem az, hogy minden napra jut egy mese :)főként ilyen cars féle, csináljunk egy új kasztnit, valamit állítgassunk a fizikán, azt elég az nekik .... -
#3371 Azt írták, hogy jelenleg több licenszük van, mint amit le tudnak gyártani, szóval bízok benne, hogy ilyen probléma nem lesz. -
GPx8 #3370 Megint jó a váltás animáció!
Tudom, hogy marhára nem fontos dolog, de engem zavart, amikor rossz volt... -
unrealnoise #3369 ugyan már. kunoséknál van pénz azért. AC-szerű cuccra biztosan... Azért az nem egy pCARS féle magaprojekt/engine-létrehozás. -
GPx8 #3368 AC-ra nagyon kíváncsi vagyok, de már abban sem merek bízni. Ott inkább előfordulhat, hogy elfogy a pénz, mint pl. a CARS-nál. -
GPx8 #3367 b325-ben már tényleg kezd jó lenni a gumi szimuláció. Persze szigorúan csak az ajánlott FA-val tesztelek, amit egyébként nem nagyon szeretek... -
#3366 A vezetés élményén kicsit javítanak, akkor nekem is tetszik majd .Új gumi kezd alakulni, talán lesz belőle valami .( Persze szerintem még irgalmatlan sok meló van vele, ez egy igen kezdetleges lépés volt még csak, fene tudja lesz-e pénz ,akarat, idő ,....) -
#3365 Szerintem, jo lesz ez, mar mostanaban is vannak jo pillanatai vezetesi elmenyre:) Es meg messze van a vege, es latszik hogy valoban dolgoznak es ujrairjak az egeszet.
Persze nem lesz olyan online cucc mint az iR, vagy olyan hangulat alapu mint az F1 201X sorozat, es nem is lesz pure/HC szim (pl. LFS/nKP). Mindentbele szimszeru cucc;)
A kepek, hirek, interjuk alapjan az AC is eleg pure kategoria lesz, igazabol egy erosen felujitott nKP, latvanyosabb kontosben, liszenszelt cuccokkal, AI-val, hasznalatra mindenkinek kategoriaban.
Amire kesz lesz, ugy sem fogja birni a gepem, max egyedul autozni vagy minimal AI-val hadakozni;) Arra jo lesz.
Az online bajnoksaghoz mostanaban se kedvem se idom, a karrier resz meg nem erdekel.
-
GPx8 #3364 Tudom, azért írtam, hogy jó lenne már. Én nem vagyok türelmetlen, még az is lehet, hogy jó lesz. -
#3363 A tegnapi build-ben a szarado vagy szaraz ivrol is volt valami (nem neztem, nem teszteltem). -
#3362 Amig nincs (vegleges, kesz) gumifizika, csak ilyen alpha/beta elso probalkozas, addig n incs ertelme eroltetni;) -
GPx8 #3361 Szép, de már eső gumi lenne inkább. -
#3360 Így azért rögtön jobb :) -
#3359 Most mar van tukrozodes is;)
-
#3358 Ha már Huayra is van:
-
#3357 Jah build :)))) Valami BMW-re gondoltam hirtelen :)))) -
GPx8 #3356 Ja.
Build 323 Discussion (15/10/12, Team Member+)
Build 323 (15/10/12, Team Member+)
Online:
* Weather is initialized based on the host data.
* Online UI will set weather on admin.
* Added logging of green-light related events.
* Increased protocol version due to the data format changes.
* Weather is synchronized.
* Added API to set weather from the admin.
* Added code to support syncing of participant app-side data, in addition to physics packets.
* Added headlight synchronization.
* Added a bit of logging to a few places.
* Added extra logging when leaving/disconnecting from DS or session.
* Added new category for GameManager's networking logs and moved several log messages to this new category.
* Added synchronizing of race date and time.
* Added API to set race date and time for the host.
* Changed regular ping log level to Debug, reverted ping frequency from 5s back to 2s.
* Implemented wrong way penalties - currently DQ after 5 seconds of wrong wayness in MP.
Renderer/GFX:
* Removed aserts from DX9 parameter setting code, and replaced with returning error codes to allow useful error reporting
* fix for set max range on emap not actually doing anything.
* Added Array Init for temporary impact pieces array which was causing crash for Doug
* Fixed memory leaks caused by loss of deferred removal updates on track exit.
* Code and shader changes to allow drying lines and puddles.
* Code to setup underpass flags.
* Camera bounding box test to tell game what reflection elements to render.
* Reflections now render , crowds , pitt crews , pit girls etc..
* wet track textures optimised with dxt and lower res
* edits to the track wetness mask adding puddles in green channel and main mask in red.
* moving drying line and reflection noise textures from weather to track textures for easier path setup in max and becuase they won't build from the weather dir.
TextDB : Updated call to BStricmpUnsafe
Base:
* Removed case insensitive functions from BUniString
* Renamed wide versions of BStricmp/BStristr to signify Unsafe
* Fixed a project config error in 360 Gold where Unicode was set incorrectly
* Removed wide versions of BStrupr BStrlwr
* First draft of cmd line support class
* Added CompareNoCase to BUniString (already in BString)
* Added BuniString overload to BUniString::Compare
* Added extra getters to player profile to access time progression enumeration.
* Added extra getter to track details to return race day.
* Switch to player control instantly in TT. Rolling starts can now switch to player control instantly.
* Added GameManagerNetworking logging category.
Physics:
* Corrected SP300R width (should be full tyre width and not just tread).
* New Caterham SP300 specific tyre with correct tread widths (.225, .232 CM).
* Add correct tyre width for front and rear tyres to all cars.
GUI - New Controls screen, menus aligned to center screen when using a multi-monitor setup, Hide button on main menu properly hides objects now, correct kerning on large fonts
Audio:
* balance updates
* updated LM11 TDX set with vibration, rattles and eq/filter cuves
* updating Formula A sound set with latest tech: eq curves, vibration etc.
* balancing changes for updated Formula A sounds
* balancing changes; adding vibration and rattle layer
* poss fix for reported lack of teanny whine for Racer V8
* balance adjustments and slight tune of tranny pitch
* BMW M1 updated for latest vibration and rattles
* adding vibration and rattle samples to various cars
Eifelwald_GP. New texture maps, Tweaked textures. -
#3355 Valami csillivilli kaszni, random fizikával ?