19801
  • GPx8
    Derby jó huplis lett. Nekem egy kicsit úgy tűnik, mintha a pálya melleti objektumokat csak odaszórták volna.
  • samsung123
    na lehet akkor béna vagyok:) próbálkozok
  • Alexease
    A mai build-ben aprosagok, es liszenszeltek nehany Porsche-t (vagyis RUF-ot:D): „License signed for 1987 CTR “Yellowbird”, 2012 CTR3, 2012 Rt 12R and the 2012 RGT-8.”.
  • nayrobi
    Nekem tükröződik, minden high, fullhd, dx9.
  • samsung123
    azt értem, de miylen beállításokkal, másnak is? tükröződik a fitt a fórumon?
  • GPx8
    Tükröződik.
    project-cars-community-gallery-38
  • samsung123
    HAli, a vizes aszfalt mikor kezd el tükröződni? Nálam hiába tunder van beállítva semmi tükröződés, pedig a graf sisncs lehúzva nullára, ötlet? köszi
  • GPx8
  • GPx8
    b338
    Gyors javítások.
  • GPx8
    b337
    Seta csak az F1-nél működik, a többi autó nagyon csúszik.
    A gumi melegítésnél is vannak bőven anomáliák, ez egy nagyon átmeneti verzió, aki autózgatni akar, az inkább a régi gumival tegye.
  • lac coo
    Hát pont amiatt hagytam abba, mert barberrel folyamatosan rommá törtek, rossz nfs versenyre hasonlított az egész, persze aztán elvárta a program, hogy egyedül kőrözgessek, gyűjtve az SR pontokat amit vétlenül elvesztettem .. :))) Az anyját... ! :)
  • bardocz
    Senki nem játszana ilyennel.
    Ott az iR safety ratingja, plusz az, hogy valós néven játszol, nem pedig motherfuckerbastard2000 nicknéven, bőven elég ahhoz, hogy többnyire színvonalas versenyek legyenek. Persze ott is akadnak marhák, de azok ligákban is vannak. Csak míg az egyik helyen mindenkit egyenlően kezelnek, addig a másiknál nem feltétlenül.
  • Alexease
    Otletnek jo, regebben is voltak hasonlo felvetesek, otletek, itt-ott online ligakban progaltak realizalni a dolgokat, vagy ott az nKP, amibe Kunos beletolta a realtime szerelest/autoallitast stb.

Sajnos a szimes reteg alapbol minimalis, es ilyen szintu megoldasokat meg azoknak is csak a toredeke ertekelne;)

Ott az iR, ami valoban szim, sok-sok korlatozassal, draga, csak online. Meg abba is segitsegeket toltak, volt ra igeny, es az emberek jo nagy resze lazad mindenfele valtozas ellen, ami veszelyezteti az ezredekre kielezett hotlapozasukat.

Az ilyen dolgok sajnos eladhatatlanok, legalabbis ertelmes peldanyban. Az emberek nagyresze jatszani, szorakozni, gyozni szeretne, es az real koritessel mar nem olyan egyszeru;
    Egy online versenyen, ha csak 2-3 garnitura gumit hasznalhatna el a gyakorlastol a versenyig (vagy annyit se, ha nincs penz ujra – ami elofordul itt-ott;P); doglodo alkatreszeket kellene venni es javitani, es esetleg amiatt kihagyni a gyakorlast; a valtozo idojaras cumiztatna; es egy esetleges komolyabb tores miatt ki kell hagyni a versenyt is, az nem lenne nepszeru es szorakoztato;)
  • lac coo
    Az esc gombot csak mi fejünkben lehet, kell letiltani, és minden ok ;)
  • b-type
    Tudod min filózok Alex'?

érdemes lehet megfontolásra egy olyasmi megközelítés mint egy papiros szerepjátékban a mesélő?
    offline is működhetne, online pedig hasonló lenne mint jelenleg a versenyigazgatóság.
    Ezer éve csesztet, hogy az emberek túlságosan 'súlytalan' vezetnek szimet...még az ufók is.
    Részemről szerethető lenne egy olyan kezdeményezés, hogy -mindennek ára van-.
    edzésen-időmérőn tört alkatrész pénzbe kerül, vannak kopó alkatrészek is...de a hangsúly inkább a hirtelen történéseken lenne.
    offline is eldönthet dolgokat a program, egy adott költségvetésből gazdálkodik a játékos, hogy gondolkozzon. Online detto, de ott élő játékos/játékosok bírálnák el, és sújtanák pénzbüntetéssel a balesetet előidéző versenyzőt...ha nem tudja kicsengetni, akkor nyögi pár futamon keresztül amíg ki nincs csengetve..term. a vétlen elszenvedő rögtön megkapná a teljes javítás összegét.
    zavaros? :))
    Emlékszel egy bizonyos NR2003/GTP Monza-i futamra, ahol az egyébként az általam próbált leghangulatosabb autók vicc futamot futottak a tökig lehúzott aeroval...aminek aztán az lett az eredménye hogy gyakorlatilag mindenki kiesett futamon..
    évekre visszavetette a kedvemet az a délután..
    ..valahogy el kellene tüntetni az 'esc' fogalmát a szimekből, mert addig komolytalan alacsonyabb és magasabb szinten is.
  • Rogerke
    Nemrossz a multi igaz nagyon sok a casual needforspeed beállítottságú ember. De most mentem egy Belgian forest 6körös, Formula B, nagyon élveztem nem volt semmi karambol, nagyon simán futott, ha ilyen lesz akkor már megérte.
  • nayrobi
    Mától elérhető a multi a team membereknek is. Ami fura, mert pont két napja olvastam, talán AG írta, hogy marad FM+, mert így is van elég ember aki tesztel...ehhez képest felmentem és max 40 ember volt fent.
  • Alexease
    En monstam (talan:P) hogy Forza-t kell venni, osszeszedetteb mint a GT5;) Persze az sem tokeletes, de ami benne van, az biztos hogy jo.

En is vennek (vagy vettem volna), de eros luxus lenne 1 jatek miatt a konzol+jatek+kiegeszitok+normalis kormany;)

A CARS tuti nem lesz olyan osszeszedett mint a Forza (tartalomban sem, mert abban egyertelmuen nem erheti el): menuk, design, kezelhetoseg, korites stb. Eleve a CARS PC-s is, sokkal tobb szimesebb, reszletesebb beallitasi lehetoseggel.

Olyan pont gyujtogetos, epitgetos, tunningolos karrier sem lesz. Aminek a nagyresze szimes szempontbol amugy is felesleges (agyon catchup-olt AI, mindenfele idetlen feladattal).
    De azert egy hosszabb karrier es kategoriankent 1-1 sorozat jo lenne;)

A lenyeg, hogy konzolon, autos jatek szempontbol a CARS nem lesz alternativa a Forza mellett, max szimesebb embereknek. PC-n meg lenyegtelen a kerdes, mert nincs mas, Xbox-ra beruhazni meg total luxus.

Vagyis PC-n marad online szimnek az iR, modding cuccnak az rF, a valszeg naturalis programnak az AC, es jatekos szimnek a CARS;)
  • unrealnoise
    Én is, rég néztem fel ide, meg mivel csak PS3-ommal játszom, így nem is nagyon tudnék mit kezdeni, ha valami nagy javulás történne itt a bétában.

a GT5-öt viszont nem tolom, egyszerűen borzasztó némely területen az a játék. Már filóztam rajta, hogy csak a Forza 4 miatt veszek egy boxot (PSN Plusos vagyok, xbox az nem alternatíva egyébként), de annyit nem ér, pláne, hogy gondolom legalább a Forza szintjét megüti majd a pCARS is.

persze nem csak fasza fizika kell ide, hanem normális menü meg minden, szóval faszán egyben kellene lennie ennek. Remélem kijön még jövő nyáron, de igazából ezzel még legalább egy év meló van szvsz.
  • lac coo
    Igazából nem az a kérdés, hogy meg tudják-e csinálni vagy nem, nyilván ha nincs ember rá ,akkor felvesznek egyet aki ért hozzá, pénz van ez nem lehet akadály. ami manapság aggaszt, hogy nem kell jó fizika ahhoz, hogy sikeres legyen a játék, teljesen elég a szép grafika és a tetemes tartalom. Szóval lutri az egész, mit akarnak a végén. az tuti, hogy ami komoly szimulátor, arra a nagyközönség úgy reagál, hogy mi ez a szar vezetni nem lehet normálisan :))) F1 2012 nem egy hc, de ott mindenki sírt mert normális féktávot kell venni, különben túlsodródik a kanyaron ...:)
  • lac coo
    Hát szerintem ezt senki nem tudja. Valamit halad, az irány jó, az a kérdés meddig mennek el, mikor mondják azt hogy most van vége a fejlesztésnek .

De én inkább ilyen light simre tippelek, ami nem olyan kőkemény, nem számol millió adatot, de realis az autó viselkedése.És ezzel teljesen elégedett is lennék a végén !
  • lac coo
    OFF.: Valaki nem tud adni egy meghívót, valami normális torrent oldalra ? :D
  • Fehercsoki
    Az érdekelne hogy milyen irányba halad, tényleg lehet hogy szimulátor lesz?
  • lac coo
    Hát azt senki nem tudja mi lesz a végeredmény . :)Ha azt a szintet eléri a akkor vidáman fogom megvenni !
    Driftre szerintem még alkalmatlan. Ami új lett benne, hogy megcsúszáskor apró gyors mozdulatokkal lehet korrigálni , visszahozni az autót.Persze sokat nem mentem vele, és ez csak az én magán véleményem.
  • Fehercsoki
    Valaki válaszolna erre?(#3525)
  • lac coo
    Ezzel egyetértek ....atom jó fizika és nulla hangulat = egy idő után unalmas .NKP számomra extra jó fizika volt, azt sokáig toltam, de most pl jobban élvezem az F1 2012-őt, hiába árkád, bár annyira azért nem rossz, sőt sok mindenben kifejezetten tetszik, de legalább van valami játékélmény is benne :)))
  • Alexease
    Ez az uj, a regi az alap: pCarsLauncher.exe -seta
  • Alexease
    Persze, igazabol nem szamit, de azert jo tudni, ha valami mindent normalisan szamol, es nem csak 1 pont korul valami dobozt porget/mozgat;)
  • samsung123
    És hol tudom állítani hogy új vagy régi gumifizikával guruljak?
  • samsung123
    Ez úgyis ritkán van, nem lényeg úgyse, de azért ennyire durván nem kellene
  • Alexease
    Mentem nehany kort az Eventeken (Coper es Caterham), de most valami nem az igazi.
    Az ujgumi hasznalhatatlan, persze nem is ajanljak a hasznalatat, foleg nem az F1-en kivul, de a Caterham valoban szar vele;) Csuszkalni jol csuszkal, de az FFB szar;)
    Erdeti gumival meg kicsit arkad jellegu mindenhol tapados sinautozas lett.
    A Coper (StockCar) meg masszivan billeg, tekeredik, de amugy nem olyan rossz;D
  • Alexease
    Az „egyeb” fizikai megvalositasa meg mindig rF1 es tarsai szintjen van, valszeg ott is marad;) Ha elemelkedik valami a foldrol, akkor vege;)
  • samsung123
    HEhe, na mit sikerült előcsalni a játékból? Nem is tudtam hogy repszim is
  • b-type
    remélhetőleg hangulatban...mert a GTR meg a Race sorozat elég semmi.
    rFactor az iR...stb. mind. ahogy egyedül körözgetsz a pályán, egy idő után szembesülsz azzal hogy 'virtuálkodsz'.
    Némelyik autó élvezhetőségi foka ideértve fizikát, visszahatásokat..ffb-hanghatások, ki tudják tolni ezt az időt.
    ..és ha ezt egy piszok jó pályán csinálod, akkor szinte meg is szűnik.
    De persze ez elég messze van attól amikor nyílt napon az ember körözgethet a saját rissz-rossz verdájával.
    Itt amiket olvasok az egész jó...szél meg gumizás, meg a kerékcserés emberkék, és a szélvédőtörlés...stb.
    sok dolog hiányzik a vérszimekből sajnos. Nem ki vagy bekapcsolható, hanem nincs, mert minek..
    Szal remélem ebben több lesz mint az említett játékok.
  • Alexease
    Azok mellett amelyeket leirtam („offline eleres”) szerintem is elferne a nepszerusites miatt a ghost es AI. De Ok erthetetlenul fafejubbek mint en;)

Ezzel a 3 lehetoseggel, bar az „ertelmes” felhasznalok taborat nem novelnek, de nepszerubb, ismertebb, eladhatobb lenne, amit a celfelhasznalasra lehetne kolteni.
  • Alexease
    Mint mar tobbszor irtam, a GT/Forza felejtos, mert nem ez a kategora, jatekstilus es celkozonseg. Raadasul konzolos.

Eppen abban lesz mas a CARS, mint a korabbiak, hogy a szimesebb vonalat koveti, modern lesz, es multiplatform. Ennyi, ez a celkituzes.
  • lac coo
    Értem én, de emiatt kevésnek tartom. AI igazán beleférne szerintem ...Vagy akár offline ghostcar, persze mondjuk lövésem sincs hol tart most :)
  • Totti5
    CARS mivel lesz több mint ami anno volt a GTL, GTR 1-2, Race WTCC? semmivel, csak ha egyszer elkészül akkor egy olyan játékot fogunk kapni ami egyszerűen kihasználja a mostani technológiát elsősorban grafban, teknóban hiszen látótávolságban nincs ehhez képest a Race On... mást meg nem tudok említeni, mert egyszerűen nincs ( Forza GT meg nincs PCre ).
  • Alexease
    De ok arra is szantak, szuk retegnek;)
    Ez nem Codies F1, amibol evente „ugyanazt” eladjak 50$-ert, minnel nagyobb retegeknek, a telefontol felfele mindenre:)
    De nem is konzolos, kizarolagos GT/FM, amit teletolnak minden joval, tonnanyi tartalommal es extraval, es eladjak tobb millio embernek.
    Ha uj autoszim kell, akkor lesz rF2, AC, CARS, talan RR:RE es egyszer talan GTR3:)

Eleve az autoszim szuk reteg, talan a CARS az elso, ami megprobalja egyprogramon belul megoldani, nagyobb retegnek.
  • lac coo
    De nem az érdekel engem :)

Én szeretem a jó fizikát, korrekt pályákat, de kb még ha ingyen adnák se tudnék mit kezdeni vele. Egyszerűen nem érdekel semmiféle bajnokság, pontverseny, semmi ilyesmi .Szóval pontozni kéne akkor fizika 10 pont, garfika az is 10 , használhatóság meg 2 :)

Elvileg van most valami promó hozzáférésem, de megnéztem, aztán ennyi, be se kapcsoltam azóta se. Olyan szűk rétegnek szánják, hogy én abba nem férek bele :)