19801
  • GPx8
    Most viccelsz? Meg van az rF2 jó a fizikája viszonylag, de, hogy jól néz ki???
    Majd talán az AC.
  • Fehercsoki
    Nincs semmi más ami így nézne ki...Próbáld ki rFactor 2-t.(ha a fizika számít)
  • GPx8
    Kösz, ezt hetente 2-3x elmondod nekünk, de már kicsit uncsi... :)
    Sokkal jobb fizikában már most ez a játék, mint bármelyik, amelyik így néz ki. Szerintem.
  • santibi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha akartok egy jót autózni ajánlom a Lotus79-et iR-be. Fantasztikusan jó lett az új gumival.

• lac coo
    Kösz !

Kipróbáltam, kormányzás még mindig fura, amúgy elmegy. Olyan mint a már nem kétgombos árkád játékok, 10 percre leköt :))))De AI hót hülye, még versenyzés sem izgi, szóval ez nálam megint felejtős. fizika az meg nagyon gyenge még mindig. Mondjuk gumi nélkül semmit nem ér egy autós játék, legalább valami Grid féle cuccot berakhatnának alá, mert ez az atom tapadós, orrtúrós vacak ez már lejárt shift idejében is.

Nekem továbbra sem tetszik, mint játék nálam ez nulla élvezet :(((
  • Alexease
    c:\Users\Alexease\AppData\Local\CARS\Patches\
  • kifli
    Pedig hülyék lennének külön dx9-el megcsinálni. dx11 támogatja a korábbi dx10.1 dx10, dx9-es hw-t is.
  • lac coo
    Miért hová tölti le a patch-eket, dokumentumokban nálam csak egy file van ,a carsinstaller exe ...
  • Alexease
    Ja es addig meregettem az fps-t Suzukan, hogy bementem az elso 50-be (44.):) Ha kidobalom magam elol a kulsonezetes, segitseges, gamepad-es embereket, akkor mar 15. ;)))) Nem mintha szamitana, de szeretek hetente minden Event-be az elso 50-ben lenni;) Ami nem mindig jon ossze:P

Ha ez nem lenne, igazabol nem sokat foglalkoznek a programmal, igy legalabb van valami feladat es kihivas.
  • Alexease
    Szerintem is azt eroltetik igazan, DX9-cel csak azert megy, mert abbol indultak ki:)
  • lac coo
    patch ...
  • Alexease
    :DDD
    Patch vagy egyeb?:) Ha patch, akkor neha nem art a regebbieket kitorolgetni, mert a program nem teszi meg install utan, es csak gyulnek a gigak a vinyon:D
  • kifli
    dx11-ben nagyon sok az optimalizálásra irányuló fejlesztés. Én nem csodálkozom, hogy jobban megy mint dx9-ben.
  • lac coo
    jó csak előbb letöltögetek néhány 100 megát ...:D Mitsubishi-vel mirét álltak le ennyire ? azóta tucat más dolog jelent meg az meg sehol nem tart ...:(
  • Alexease
    En altalaban csak a heti Event-eken, azok valszeg ossze vannak love rendesen. Most Caterham/Suzuka, BMW/Spa es StockCar/Infineon van (azt hiszem). Probald Suzukat;)
  • lac coo
    Megnézem anélkül ;) Pályáék között is vannak eltérések, nem látványban, hanem másképp érezni az autóban egyiket-másikat?
  • Alexease
    Ne kapcsold be az ujat, eppen azt irtam;) Az uj meg annyira felkesz, hogy hasznalhatatlan lesz az egesz:)
  • lac coo
    Jahm, lehet a gumi a baj, de én bekapcsoltam , és 10 méter után menekültem a játékból olyan otromba ... :)
  • Alexease
    Az megszunt;) Az egyik jatek reklam/forgalmazo oldalon havonta frissitik a datumot, de annak semmi ertelme;) Vagy bukta vagy kiadjak ujra ezzel az engine-nel:D
  • Alexease
    Szerintem a mostanaban teljesen jol vezetheto fizikaban, FFB-ben, a Suzuka/Caterham SP300 jol megy, elvezetes, hasznalhato stb. Persze meg gumi nincs, azt erdemes nem elfelejteni, es az ujat nem bekapcsolni, mert azzal total rossz lesz az FFB is;)
  • Alexease
    Nem, utananeztem;) A kartyam 4 eves, a DX10-et tudja. Igy a DX11-et lazan lekezeli, nincs nagy kulonbseg, csak nehany DX11-es funkcio hianyzik (pl. elmosott arnyekszamitas, tobb processzoros/magos/parhuzamos szamitasok stb.).

Akkor valszeg azert gyorsabb a DX11, mert igazabol mar azt hegesztik, arra fokuszalnak, a DX9 mar csak van, hogy mukodjon;)
  • lac coo
    Tényleg az Porsche cucc az behalt, nem lesz belőle semmi ?
  • lac coo
    Ez jelenleg csak fullosan ér valamit, ha már fizika ffb nincs legalább látvány legyen :D
  • Alexease
    En nem felejtettem el, nem is azert irtam, mert rosszul csinaltak valamit;)
    Meg sem szolalok a sokeves gepemmel, mar az is csoda, es orulok, hogy igy megy;)
    Ez a program full/max beallitasokkal lesz jo, ugy lesz igazan ertelmes, es ahhoz minimum egy ezevi, de inkabb majd egy jovoevi konfig kell. Igy elnezve, elmegy majd lazan kisebbeken is , de full/max az igazi.
  • lac coo
    Lehet ez is a régebben megszokott kamu DX11 -el megy :)
  • Alexease
    Megneztem, de meg mindig erthetetlen, DX11-ben jobban megy:D Ami vicc, mert hivatalosan nem is mehetne:P

DX9: Frames: 6794, Time: 180000(ms), Min: 26, Max: 52, Avg: 37,744
    DX11: Frames: 9491, Time: 180000(ms), Min: 37, Max: 63, Avg: 52,728

• lac coo
    Ez az optimalizálás egy nagy legenda, vannak játékok amik nagyon rosszul futnak ( konzol portok pl ...), de ebben az esetben kell fullos gép! nincs mese van poligon meg shader bőséggel, azokat valamivel számolni kell.:)Hogy fizikában mit számol majd az még rejtély . De még mindig van lfs, gpl stb..stb...ami egy p4-esen is tuti fizikát számol ;)

Az meg nem izgat mit akarnak, én is akarok sok mindent :))))
  • Fehercsoki
    Elvileg mindent újra akarnak írni, szóval valószínűleg elég jól el lehet majd végezni az optimizálást.
  • GPx8
    Azért azt ne felejtsük el, hogy ez egy gépigényes játék (lesz). Nem csak a grafika miatt, hanem a számítások (szim) miatt is.
  • Alexease
    Azt nem neztem:) De majd megtekintem.
    Nehany honapja teszteltem a DX9/DX11 kulonbseget, es bar a kartyam nem tudja/tamogatja a DX11-et (4 generacioval ezelotti), ahhoz kepest DX11-ben jobban ment;) Remelem jo lesz, igazabol boven jo a DX11, nagyreszt ugy is csak textura es shaderezo meretekben nagyobb, ami csak ultra/max minosegben es felbontasban latszik;)
  • Timbu
    DX11-es vagy a 'normál' beállítással? Mert ha DX11-gyel futtatom, akkor még úgy is szaggat, ha mindent minimumra veszek. Anélkül pedig viszonylag jól fut.
  • lac coo
    Ai agressziót vedd lejjebb és nem törik egymást halomra .
  • GPx8
    Én szeretem a visszajátszás, abból látom, hogy mozgott az autó mondjuk egy kanyarkombinációban.
  • Alexease
    Valszeg meg optimalizaljak, es talan a reszletesseg allitasnal ki lehet majd kapcsolni a palyaszeli csicsakat (kozonseg, animaciok stb.).
    AI-val nem nagyon megyek, azokkal elhalna a gepem:) Visszajatszast sosem nezek, az nem izgat.
  • samsung123
    tuti lesz optimalizálás, mert nekem most jobban fut mint eddig, de Spa katasztrófa :) Na meg konzolokra szénné kell optimalizálni! (hogy ott is relatíve jól nézzen ki) emiatt a Pc-is kap majd az optimalizálásból remélem
  • GPx8
    Reméljük, majd optimalizálnak is.
    Az AI-k durva roncsderbit tudnak rendezni, ilyenkor a visszajátszás nálam is akadozik. Erdekes, hogy játék közben viszont nem nagyon.
  • kirpill75

• kirpill75
  • kirpill75

• Alexease
    A Suzuka/Caterham SP300 most tetszik, jo lett, bar eleg engedekeny az auto/gumi, eleg durvan lehet eroltetni. Valszeg ennek (is) koszonheto, hogy a listaban 4-5 masodperccel vannak elottem a kulsonezetes es gamepad-es emberek:) De itt-ott gyanusan lehet vagni (bar azt nem nagyon) de foleg szelesiteni a palyat.

De ahogy a vezetesi elmeny javul, ugy osszessegeben nalam az fps erosen csokken;) Kezdenek benepesulni a palyak:P Suzuka mar lazan 30fps alatt van, hasznalhatatlan. Minden Low/Medium, ugy hasznalhato, de a celegyenesben meg ugy is 50fps alatt van.
    Es ez egyedul, szep, iszta, napos idoben:D