19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#4955 Piszkálgattam, most nekem is megy valamiért rendesen, lehet el volt valami állítva...
De sok értelme nincs , legtöbb autón, olyan szinten bóvli ffb van, hogy az ember sírva menekül előle :)))jópárat megnéztem, egyedül a kis formula autón jó úgy ahogy, de az meg sínautó.A többinél az idétlen ffb miatt kormányozni se lehet jó érzéssel. Gumi az valóban vicc, csúszik mászik betapad mittudomén mit csinál de semmi autós nincs benne ...
Gamepaddal viszotnt lehet , hogy jó, oda más nem kell, csak autó kinézete legyen, és börögjön ! -
GPx8 #4954 Build 432 (21/3/13, Team Member+)
Render:
* Addition of planer reflection rendering. This is an alternative approach to what we have in game currently. The task is its own renderloop that reuses tasks built for the the main scene It is currently enabled in the FE.
App:
* Change required for how the cameras are setup.
Environment:
* WIP fog settings on all clear and light to heavy cloud conditions - distant haze increase during the day and a touch more haze around twilight times as that wasn't really noticeable before.
Sun in emap setting added to overcasts, foggy and rainy conditions. This reduces the amount of sun light in reflections and ambinet convolves and is needed as a work around because cloud shadows don't draw in emaps.
Audio:
* Evo_X AI pitch randomisation tweak
* adding Mustang AI sounds
* mustang set updated for levels and latest load curves
* Mustang engine updated with latest load curves and exhaust resonation and experimental distance DSP.
* switching on Evo X engine set plus balancing settings
* updated Evo X fdp balancing for inclusion
* Adding Mustang engine fdp (basic)
Vehicle Physics:
* Lotus 49. New tyre carcass. basiclly more twist and softer bow stiffness. Should have the effect of higher peak slip angles. very slight drop in base grip.
* Caterham Classic, and R500. New tread compounds. R500 get a more "trackday" like tire. Setup tweaks to both cars to take advantage of tire changes. Bumpsteer remove from the front suspension geometry and steering quickened.
Vehicles:
* Mitsubishi_Lancer_Evo_X_FQ400_preAlpha0.01_v1.175 - LODX WIP, fixed a few holes in cockpit.
* M3 GT4 and Boss 302R1: adjusted spawn offsets
* Mustang Boss 302R1: fixed LOD issues. No real cockpit yet, so no need for bug reports, thank you
Tracks:
* California_Raceway_Prealpha0.48_v1.175 -fixed missing inner collisions with trackside objects -added night skyrings -added dynamic traffic cones -added pit in and out triggers
* Volusia_circuit_Prealpha1.11_v1.175 -raised outer and inner collision walls and optimized them( they were using the render mesh before), fixed pit-in-out triggers, fixed collision issue with twall/safer wall, repathed textures
* Volusia_Prealpha1.11_v1.175 -raised outer and inner collision walls and optimized them( they were using the render mesh before), fixed pit-in-out triggers, fixed collision issue with twall/safer wall, repathed textures
* tracklights files for Belgian Forest circuit
Characters/Animations:
* crowds - updated skinning (grid girls, mechanics, marshals)
* ART - polished skinning for crowds
-
GPx8 #4953 Engem sem, de azért az bíztató, hogy megnézhető, hogy ki mivel éri el az adott időt. -
#4952 Ez nem érdekel, milyen eszközzel mit mennek, ha a leggyorsabb időt késsel villával futják, és a kormány lesz a leglassabb, akkor is megmaradok annál :) -
GPx8 #4951 Ez azért hülyeség, mert sokan jobban mennek pl. Lfs-ben egérrel mint én kormánnyal.
Aztán majd nézd meg a TAB-os iR időket is... -
#4950 Arra fejlesztettek:D Nezd meg a hotlapokat, milyen jo idoket mennek vele:P -
#4949 Nagyon nem varialtam a beallitasokkal, alapon eleg lassu nekem a dx11, szoval felejtos...
Gamepaddal lehet ,hogy jo ...:))) -
#4948 Én is 11-ben néztem:) gamepadal jó:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4947 DX11- ben rossz csak, 9- ben elmegy.......de elvezhetetlen a vezetes szoval mindegy. :) -
#4946 Alex jóvoltából most nézegettem:) Az hagyjuk hogy sim vagy nem mert ez nem kérdés:) gumi hát az valami retek, nem is értem:)
De autós simcade cuccnak nem lesz ez rossz de ahoz meg töménytelen contetet kell még bele pakolni.
Graf jól néz ki kurvára főleg az autók a pályák annyira nem nagy számok, de szép nagyon. És az előzetes várakozással ellentétben nem fut ez rosszul már a grafhoz képest:)
Nekünk ugyan az a videókártyánk Radeon-6870 suóval nem értem hogy diavetítés nálad? Persze lő tudok állítani 10 fps-t én is Monaco/eső:)) de egy átlagos pályan 20 AI-val 30-alá nem megy full grafon fullHD-ban:) egyáltalán nem vészes..
Ha csontra lebutítom de a texturát hagyom high-on akkor sem csúnya és 50-en alá nem megy 20 AI-val:)
szóval nem értem mért diavetítés nálad?:)
-
Screenracer #4945 Ja, köszi. :) -
#4944 http://muszaj.hu -
#4943 Lehet vele jatszani, csak minek...? -
Screenracer #4942 Miért ne lehetne? Az enyhe túlzás egyesek részéről, hogy játszhatatlan. Nekem az fps-sel sincs sok bajom csak néhány pálya zabálja, de nem muszály azokon menni, meg nem muszály a kezdetleges autókkal se menni. Van már jónéhány járgány amivel érdemes tolni. Multival sincs semmi bajom. Szóval én tudok vele játszani. -
#4941 Hát most is csak képeket nézegethetsz mert játszani nem nagyon lehet vele:) -
Screenracer #4940 Lényegében mindegy mikor lesz a hivatalos megjelenés. Mi úgyis kapjuk addig is, hetente a buildeket. Sokkal jobb, mintha csak képeket meg videókat nézegethetnénk a megjelenésig. A Fordot én is várom, de ahogy olvastam még csak nagyon nem is tesztelték. Egy két hónap mire valami értelmes dolog lesz belőle. -
#4939 Valamiert mar nem izgat hova toljak el, felolem lehet 2015-, ben is nem izgat, Assetto Corsara viszont egy-egy hetet is kinszenvedes varni. :))) -
#4938 Eltoltak a megjelenest?! Nem is olvastam. Pedig multkor nagyon hatarozottan akartak a novemberi koadast;) Talan szereztek meg nehany autot es/vagy valami gond van a befektetesi reszletekkel;) -
Zsoltee_a_bator #4937 Hat igen, a scan felig-meddig reszletkerdes. De ezen kivul talan ez a kedvenc autom :)
Remelhetoleg sikerul osszerakni a fizikat is ala.. Szerencsere attoltak a megjelenest 2014-re, szoval igy nagyobb az esely erre. -
#4936 Eddig is megoldottak scan nelkul eleg jol, nem sok valtozast hoz. Attol nem lesz jobb, max gyorsabban tudjak osszerakni.
Az SRW-ben is minden autot scannelnek. -
Zsoltee_a_bator #4935 Ez erdekes lehet: jon egy Ford Mustang Boss 302R laser scannelt modellel. Egy korai verzio benne lesz a penteki build-ben.
-
Screenracer #4934 MNár vagy két het fennt van. -
#4933 OMG végre még egy képgaléria!!! -
http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-community-gallery-50/ -
#4931 Tapadást , hogy lehet átírni ? -
Screenracer #4930 OFF!!!!! -
#4929 Hat majd megprobalom kitalalni mi van rajta. A kezdetektol nezegetek mindent amivel hasznalhatobb lehet ,fogalmam sincs mi van rajta .:)
FFB- Alex buheralta ,az tuti, tapadasokat en irtam at, van nehany ai- javito cucc...
Nem szim, arra ne szamits, de egy elvezheto autos jatek, ahol figyelni kell fekre, gumira stb......Egyedul a gyoker kiporgesgatlot nem lehet kiszedni,elozoben a fek volt rossz, most a gazadas, talan jovore mindkettot bevalalljak.:) -
Timbu #4928 Megosztanád a fontosabb modok neveit?
(Ha ezek tényleg sokat javítanak az irányításon, akkor lehet, hogy jól csinálta a CM: ha menüből is be lehetne őket kapcsolni, akkor a sok Pistike bekapcsolná [mert ő nem óvodás, hogy segítségekkel, gyengébb AI ellen menjen], aztán csak menne a köpködés, hogy "ez milyen irányíthatatlan, meg miért nem tudok olyan időt menni, mint Schumacher, meg miért pörgök meg kanyarban padlógázon, meg de szar".) -
#4927 szerinted !
Nálam teljesn jó az F1, igaz kb semmi nem gyári már rajta :)))
sokat megyek rajta, mert nincs más használható F1 program, pontosan tudom, hogy minden létező dolgot számol amit csak ember el tud képzelni...Csak a sok majom miatt utána van rakva néhány idegesítő dolog, hogy könnyebb legyen nekik, de egyedül csak a kipörgésgátlót nem tudtam kiiktatni, az gáz,de legalább nem full az sem de többi minden első osztályú ...
Ezt most tök komolyan mondom, nagyon csúnya alázós videót tudnék összedobni F1 2012 Vs CARS Formula A témában !!! -
Zsoltee_a_bator #4926 F1 2012 szinttel azert eleg alacsonyan lenne a lec. Szvsz annal mar a mostani build is jobb. -
#4925 ...DIRT3 azért már nem, az túl árkád mindenhogy :))) -
#4924 Én nem hadakozok ellene, de ez nekem még árkádnak is élvezhetetlen ... Legyen olyan mint ( tudom sokan most dobálják a kereszteket...) F1 2012, vagy DIRT3 mindkettő csökkentett tapadással értendő, viszonylag használható fizikával , jó törés, kopó melegedő gumik, üzemanyag-súly szimuláció ,használható ffb, dögös játékmenet stb...
De jelen pillanatban ez semmivel nem hódít csak és kizárólag a szép grafikával, más itt még nem létezik ....De ez sem 100-as, mert amíg egy átlag gépen csak DX7-ben fut 20 FPS-el, csak bukta lesz belőle . -
#4923 Ezt mondtam mar ket eve is:) Ez csak arra jo, hogy PC-n is legyen egy modern, latvanyos, hangulatos, es emellett normalisabban (sim/simcade/realdrive) vezetheto autos jatek.
Akarki akarmit mond es hadakozik, nagyon sokan elfogadnanak es hasznalnanak (hiaba szimesek) egy GT/Forza programot. A legnagyobb hatranyuk, hogy konzol-only, hardware-hez kotott, korlatokkal, rengeteg koltseggel. Ha lenne beloluk PC-s valtozat, sok gepen fent lennenek (nalam tuti:P)
A CARS konzolokon erosen bukta-szagu, foleg ebben a dobozos valtozatban. Es nem a fix 60fps miatt:DDDDD
Ez az SMS-nek arra jo, hogy osszerakjanak egy technology-demot, ami multiplatform, amivel talan kesobb megcsipnek valami komolyabb es nagyobb megrendelest.
Persze a ket nagy ceget akkor sem fogjak tudni kivaltani, kiutni, lecserelni:) -
#4922 Nem hiszem hogy rosszabb, inkább spórolósak a dolgok.De gumi szerintem határozottan jobb, más, javított, emellett kitartok ! :D -
#4921 Tudom, teljesen alap rF1 aktvalasi rendszer, nincs is vele gond. Igazabol annyira nem erdekelt, hogy ahhoz sem volt kedvem. Hiaba tetszene, ugy sem vennem meg, mert tudom, nem hasznalnam ki. Online mar nem nagyon megyek, foleg nem szervezetten, offlinera meg az 1-1 sorozat ma mar nem erdekel. Kell a valtozatossag, meg ha technikailag rosszabb is, nekem az SRW nagysagrenddel jobban bejon;P -
#4920 Lesznek hozza DLC-k? Arrol meg nem olvastam semmit.
De ha igen, az akkor sem potolhatja az eredeti rendszert:/
Eredetileg 3-4 platformon ingyen adtak volna a programot alap tartalakkal, es 3-5 even keresztul folyamtatosan toltak volna hozza cuccokat tucatszam (plusz idokozbeni fejlesztesek). Azzal hosszutavon szerintem sokkal tobb bevetelt lehetett volna generalni.
Igy hogy egyszer kiadjak, lesz ami lesz. Talan ha valoban adnak hozza DLC, akkor OK, de a vege ugy is az lesz, hogy 2-3 ev mulva megvehetjuk ismet a CARS2-ot:DDD -
#4919 De nem a lyukas FFB-vel, a repkedő autókkal, és az 1bites gumifizikával :))
Bár..hátulról tologatva, valami karokkal, mit számít ... -
precise #4918 Én amondó vagyok, hogy ez a CARS nekünk PC-seknek jó lehet mert kapunk valami GT/Forza szerű valamit.
Azonban egy konzolosnak nem jelenthet alternatívát, a kamu pálya nevekkel kamu autók nevekkel, főleg ha árban is a Forzáékhoz pozicionálják.
Tehát:
PC-seknek jó lehet "Simcade" Forza féle valami. HC szim nem kell mert vannak jobbak.
Konzolosoknak "Simcade" stílusban nem fog kelleni az ku*vaélet, az előbb említett konkurencia miatt. Esetleg ha megcsinálják tényleg valódi HC szimnek, akkor talán egy szűk réteg rácuppanhat konzolon de az meg nem éri meg.
Szóval alapból rosszul van pozicionálva a cumó, mi pc-sek vagyunk az egyetlenek akiknek kicsi újdonságot hoz kategória szinten. -
Zsoltee_a_bator #4917 A teljes jatek installalhato/indithato key nelkul is, de csak 1 oran at fut. Kutyafuttaban lehet csak tesztelni :) -
Zsoltee_a_bator #4916 "Raadasul, a dobozos iadas miatt, mar nem alapozhatnak a folyamatos, hosszutavu, kisebb bevetelekre"
Erre talaltak ki a DLC-ket :(