19801
  • unrealnoise
    önmagában tök mindegy a "suggests" és a "may" jelentése, ha az idézett szöveg egyszerűen azt erősíti meg, ami egyébként is valószínűbb. persze lehet az ellenkezőjét várni meg minden, de felesleges... a pCARS-nak szinte tuti, hogy a GT6 és a Forza 5 is közvetlen ellenfele lesz. (Meglepődnék, ha a Microsoft a Forza 5-nek más utat szánna, mint a Sony, pláne, hogy ők mostanság sokkal rövidebb fejlesztési időkkel dolgoznak és hogy a Microsoft még be sem jelentette a gépüket)
  • lac coo
    ...csak ez az idétlen csónakszerű billegés ne lenne a játékban, hát könyörgöm le vagyok szögezve az üléshez! :D Kerékvetőkön olyan látvány mintha valami ladik lenne :))
  • lac coo
    Én nem panaszkodtam a gépemre, ez van, mit lehet tenni :)))
  • Fehercsoki
    Csak mindig panaszkodtál a gépedre, de ez szerintem elég jó gép ,i5nél játékra nem nagyon van jobb proci(i7 játékokban nem is hoz javulást), 6870 meg elég erős.
  • lac coo
    Hat lehetne jobb is , nem olyan jo ez :)))
    De ujabb 10 evig szerintem marad , bar most jobb a helyzet, mert lehet frjleszteni, P4 utan szivas volt mert komplett gepet kellett venni.
  • Fehercsoki
    Hmm azt hittem szarabb géped van:O
  • lac coo
    I5 2500, ati 6870, 8 gb ram.
    Nagyjabol high beallitas lehet, pici elsimitassal, igy eldocok 40 fps-el 20 ai-val szaraz idoben. Esot nem tudom nem neztem, de szerintem ott mar bukta van.
    Valamit helyreraktak, mert nehany hete szinte egyedul alig lehetett hasznalni ,olyan lassu volt.
  • Fehercsoki
    Milyen géped van és milyen grafikai beállításon fut így? Ahhoz képest hogy van AI is meg fel is veszed elég jónak tűnik az fps és szép is.
  • Fehercsoki
    Nem tudom mennyire tudsz angolul, de talán nem vetted észre a "suggests" és a "may" szavakat.
  • lac coo
    béna videó bac monoról, nulla setup, még tőlem is szokatlanul béna, de pont ez a jó, látni, hogy valami néha működik a fizikában :)))

• unrealnoise
    Miért? Mert azt nyilatkozgatják? Mert az logikusabb? Mert a PS2-es ciklus végén is jött még a GT4? Mert eddig minden konzolgenre két normális GT jött?

És akkor még sorolhatnám... (pl. hogy amikor elkezdték fejleszteni, a PS4 még csak tervek szintjén sem állt teljesen össze...)

Az nem érv, hogy a GT6-al a PS4-et el lehet adni. El lehet majd azt adni a GT7-el is. És ennyi erőből akkor ne jöjjenek olyan komoly címek PS3-ra idén, mint a Beyond: Two Souls vagy a The Last of Us. És mégis jönnek. a GT6 tuti PS3-as cím lesz... (szvsz is)
  • Fehercsoki
    GT6 miért jönne PS3ra? Még egy videó sincs róla és elvileg év végén már jönnek az új konzolok.
  • unrealnoise
    Te meg totál ellentmondasz magadnak, veszel ilyen-olyan szimeket, de nem érdekel mennyit adnak el belőle... Jézusom. Legalább logikus lenne...

Bizony az, ha a pCARS szépen fogyna, és még talán jó is lenne, az nektek "PC-seknek" is jó lenne nemde? Akkor meg hol nem érdekel? Ha a kutya sem veszi meg, miközben mondjuk egy egész jó simcade lesz a végére, akkor meg majd sírsz, hogy miért nem jön egy idő után a következő rész?

Az viszont egyértelmű, hogy a konzolos sikerhez ez a grafika szvsz kevés lesz.

Nem vitát akarok kirobbantani, csupán kicsit elgondolkoztam... a pCARS esetleges sikerével kapcs... szóval:

1. a GT6 szinte 100%, hogy PS3-ra jön. és mivel a GT6 alapját (GT5) egy már rég meglévő, fix hardverre korábban kiadták, ezért mondhatjuk, hogy több év előnyben vannak.
    2. a GT6 nem multi cím lesz, mint a pCARS, ki lehet használni a PS3 képességeit maxon, ezt egy multi cím általában nem teszi meg...
    3. Ezek miatt grafikailag és kidolgozottságra sem hinném, hogy olyan nagy durranás lesz konzolokon egy exkluzív címmel összemérve legalábbis. és eladásokban elsődlegesen ott lehetne szakítani ugye... a pCARS-ba kevés járgány van, ez sok mezei játékos szemét szúrni fogja. (Megjegyzem én azok közé tartozok, akiknek a kevesebb több, nekem nem kell 700+ autó...)
    4. Ezek vonatkoznak a Forza 5-re is, mert hát az is exkluzív ugye.
    5. Összességében hozhat szép számokat a pCARS, de mint írtam, ennél rosszabb premier dátumot nem találhattak volna... (A legjobb az lett volna, ha egy kis légures térbe jön ki a játék, mittudomén, 2013 közepén, vagy elején, az E3 után már lehet mindenki csak a két másik nagy címre csorgatja a nyálát...) Amihez hozzátesz az is, hogy bizony a pCARS már kicsit unalmas is, ezerszer volt promózva, a maga módján biztos szép lesz meg minden, engem a fizikával tudnának megfogni, meg a játékmenet szimulátoros komolyságával.
  • unrealnoise
    nem értem. nyilvánvaló volt, hogy a GT6-ra és Forza 5-re gondolok. Ezekkel azért nehéz lesz felvenni a harcot. Sőt, ha nagyjából egy időben jelennek meg (jelenleg ez a pletyka terjeng), E3 után majd már jobban látjuk, de akkor, mint írtam, rosszabb időpontban nem is jöhetne a pCARS.
  • Alexease
    Eleg jo hangjuk van:P
  • lac coo
    Nnna..

A BAC Mono-t egész jó vezetni !
    Kicsit darabos a fizika, de legalább hihető, bár egy F1 nem ficánkol ilyen gyorsan mint ez, de az mindegy, fogalmam sincs milyen autó ez :)
  • lac coo
    Lehet, mit sem változtat, semmire való ahogy most áll .

A legnagyobb bajom, hogy nulla következetességet látok, semmi terv nincs fizikával kapcsolatban, mit szeretnének, milyen sorrendben csinálják meg, én csak a vaksötétben tapogatózást látom, ahogy valamit-valahogyan próbálnak kihozni az ősrégi, de már szarrá piszkált motorból ...
  • GPx8
    Nincs még kész semmi. A Megan új autó, az meg főleg nincs.
  • lac coo
    Ilyeneken nincs értelme gondolkodni.....
    Ha annyira szimulátor lenne akármelyik is, mint amit itt felvázolsz, valszeg a földön alig lenne ember aki versenytempóban körbe érne akár egyszer is ..)))

Egy tuti, nem ilyen volt mint CARS-ban :DDD
  • lac coo
    Nem fél másodperc, persze csak mondtam ...De nyomok üresben egy kövér gázt az tuti, és nagyon nem kell rángatnom .....azért ha már versenyzik az ember, ahol nem számít, hogy egy hetet bír a vas, rángatják mint a barom :))) Amúgy Megane-t próbáltam ki, bár a váltó nem zavarna, elváltom lassabban, de a gumi az elég vicces, most egy hétre elég is belőle .:)
  • Fehercsoki
    Azért biztos van róla dokumentáció, nem volt az olyan régen.
  • GPx8
    Ja és nem beszéltünk még a kenőanyagokról sem! 67'-ben milyen volt az olajok viszkozitása, milyen gyorsan melegedtek/hűltek vissza? Szimulátor? Heheh.
  • Alexease
    Melyik auto, este kiprobalom?:)
    Az a fel masodperc keses soknak tunik, az alatt egy regi asszinkronos duplakuplungolasos autot is el lehet valtani (kicsit kapkodva):)
  • GPx8
    És akkor most jön a személyes favoritom, hogy pl. a Lotus 49'-ben, ki tudja, hogy milyen volt a váltó? Ráadásul versenyautó, úgyhogy futamról-futamra változhatott...
    Ott van pl. rF2-beli Lotus, ahol ugye eredeti pályavonalon is lehet vele menni. De milyen gumi van az autón? Az eredeti 67-es gyártású? Az, hogy működik?
  • lac coo
    ----de a legnagyobb gondom továbbra is az, hogy max fél óra alatt hetekre rá lehet unni erre a játékra, annyira nem nyújt semmit.... :)
  • Alexease
    Millio fajta valto van. En vagyok annyira dege, hogy utana szoktam nezni az autonak, hogy igazabol pontosan melyik fajta valto van benne.

H-pattern-bol is van tobb, de meg az egyszerunek tuno „botvaltok” kozott is van kulonbseg kuplunghasznalatban: „automata, felautomata, manualis”.
    Es ezek alapjan 2 vagy 3 pedalt kell hasznalni? Van automata blip/lift vagy nincs? Felfele el kell venni a gazt vagy nem, lefele lehet tolni azonnal vagy kell a kuplung? Es a tobbi;)

Ha jol be van allitva a program, akkor rendes valto/pedal hasznalattal teljesen mas elmenyt ad mint, minden autot ugyanugy tolni.
    Sokszor ket hasonlo kategoriaju/sorozatu/felepitesu autot teljesen mas erzes vezetni, kulonbozik a fektav es kigyorsitas, mas beallitasok kellenek (felfuggesztes, fekeroelosztas, attetelek, elso/hatso guminyomas stb.)

Az iR-ben nagyreszt le van szimulalva (itt-ott nem lehet elvaltani vagy aggodik a valtaskor), de meg ott is messze vannak a jotol.

Igazi hajtaslanc szimulacio kellene, de meg a szimes taborban sem teljesen nepszeru, foleg ha idore/eredmenyessegre megy a dolog, hogy 100%-ban probaljak hasznalni a dolgokat.
  • lac coo
    jó, csak elég fura így, aláírom, hogy hiába H váltó, vannak igazából különbségek, de mivel én úgy váltok ahogy, elég béna, hogy fél másodperc késében van a játék :)
  • Jacek
    Meg még jön hogy utcai vagy race... tolókerekesnél sem kuplungolnak vagy csak ritkan.
    Mert akkor le kéne szimulálni pl azt hogy van egy tolókerekes autó pl GrN Evo bele rakják a tolókerekest azt bele lehet az N csoportban is de pl nem lehet hídrós a kézi fék így nincs probléma.
    De ha A-s lesz a kocsi mehet bele a hídrós kézi:) ki tudja mi történik akkor ha az aktuális driver nagyon megszokta az N-s autót és először bele ül az újba:)
  • Alexease
    Itt a CARS-ban talan megprobalnak rafuzni valami szimulaciot, es az meg nagyon nincs kesz, esetleg azert mukodik lassan/nemjol/akarhogy. Mert azert valto es valto kozott durva elteresek lehetnek, nem tudom milyen autokat tesztelsz, de egy 1969-es BOSS es egy modern h-pattern valtasi ido kozott durva kulonbsegek vannak/lehetnek.
  • lac coo
    Ki van kapcsolva, hát ha lassan váltok akkor beleférek a gyári fix időbe, no de ingyen van az autó, had gyilkoljam már ! :)))
    AC-ban jó, ha kiszakítom a G27 pedált és váltót mert úgy váltok, akkor azt csinálja az autó :)))
  • Alexease
    Arra nem lattam beallitast (automata kuplung ki van kapcsolva? mindig bekapcsolja update utan), de nekem meg nem volt gondom vele. De te mindig gyorsan valtasz, ez neked sehol sem jo;)
  • lac coo
    Jah, közben megvan...

És azzal lehet valamit kezdeni, hogy ha kuplungot és H váltót használok, akkor annyi idő alatt váltson el mint én, ne egy fix idő alatt, ami sokkal lassabb mint én, és nyomok neki egy teligázt még kinyomott kuplunggal , pedig én már rég felengedtem ?
  • Alexease
    Az Options-ben allitsd be:)
  • Alexease
    En ezzel egyelore nem foglalkozom, majd ha megjelent, talan akkor. Tudom elcsepelt, hogy felig kesz, de ez valoban csak felig van kesz:) Ez nem egy patchelt/update-elt valami, ez valoban most keszul.
    Raadasul, mar masfel eve kifizettem, ha megjkelenik es nem lesz jo, nem fog fani (foleg, hogy a gepem miatt valszeg futni sem fog:D).
  • lac coo
    Azzal nem lehet valamit, csinálni, hogy ne ugráljak az ülésben mintha a világűrben lebegnék , elég idétlen, hogy fél métereket hintázik, ugrál alattam az autó , mintha közöm nem lenne az üléshez:)))
  • lac coo
    ( Bár ugye a legnagyobb baj nekem, hogy épp az hiányzik a játékból amiért imádom ezeket az autókat: a játékos, aprólékosan dolgozó gumi ,a finom súlypont áthelyeződések, jó felfüggesztés, ezek nélkül semmit nem ér egy Magane pl ...Nem azért szeretem ezeket a vasakat mert lassabbak, esetlenebbek, hanem mert hogy ezek miatt mindig történik valami apróság, minden kanyarban minden féktávon...ezt most csak neked mondom, többiek el se olvassák, mert nem fognak egyetérteni vele ! )
  • Alexease
    A listaban meg 60 auto van. Es meg van szerintem ami nincs benne. Lesz szerintem mindenkinek megfelelo auto.
    Lesz meg (elvileg): 6 BMW, 11 Ford, 3 Ginetta, 7 Lotus, 2 Mitsu, 1 Pagani, 3 RUF, Aston Martin, Tyrell, 11 Nissan, 7 Mercedes, 3 Renault.
    De emlegetnek meg egyeb nemet markakat is, szerintem a VW/Audi egyertelmu, azokbol is van nehany sikeres/divatos darab.
    Talan lesz Opel is, bar az a GM-tol fugg, de ha igen, akkor valszeg Chevy is lesz;) Es ha nepszeruek akarnak lenni, akkor betolnak egy Holden-t is:P
  • lac coo
    Engem sem érdekel ezekből ki mennyit ad el, nekem attól nem lesz jobb...
    Csak egy ilyen játékban jóval több autó kellene....Ferrari, Volvo, Fordok, BMW-k, McLarenek stbststb.....Szerintem rohadt kevés, az már egyéni szocprobléma, hogy speciel én alig találok pár autót ami jó az izlésemnek, Zondák nem érdekelnek, ezek a proto vackok sem....
    SRW-ben első nap találtam vagy 15 autót ami tuti hogy kell .....
  • Alexease
    Nem jon semmilyen masok ket cim, az biztos;) Legalabbis PC biztos nem, vagyis itt teljesen erdektelen a dolog.
    A jo dolgokbol altalaban keveset adnak el. Vagyis felolem, legyen jo, es adjanak el belole minimalisat;)
  • unrealnoise
    hát igen, az a baj, hogy 2014-re csúszott, és akkor jön a másik két nagy cím is biztos. (ebben a kategóriában)

a PC-s eladások nem hinném, hogy olyan jelentősek lennének, konzolra meg rosszabbkor nem is jöhetne...