Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Bár kizártnak tartom hogy itt valami értelmes dolog sülne ki a végén, gõzerõvel fejlesztenek, új autók új pályák új grafikai elemek, nekem kicsit fura, hogy utána újból nekiállnak az összes autót áthangolni új fizikára... Mese !!!
Mondjuk árkádnak elég erõs ez így , annak nagyon jó ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A pályamunkások pedig nagyon részletesen lesznek kidolgozva.
Engem ami még érdekelne, az egy esetleges SC.
A Codie f1 játékába nem volt a legjobb.
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Szépen elvannak gyakorlatilag egy mezei modolásból !!!!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Neked személy szerint mi a véleményed, tényleg megfogják oldani ezt a kényes kérdést, vagy csak mondanak majd valamit, hogy miért nem sikerül.
Na meg az is jó kérdés, hogy mikor kerül majd kipróbálásra a nagyérdemû köreiben.😊
Tehát új alapokra helyezik, vagy csak átesik egy nagyobb tatarozáson?
A sisak nézet sokat javult véleményem szerint. Bár még mindig gyengén "rángat".
Ebbõl hogy lesz új fizika azt én nem tudom 😊))
Az esetleg visszafoghatja.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ráadásul a konfigomon nem tudom úgy beállítani a garfikát, hogy 40 fps-nél több legyen. Ötlet?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az eso is teljesen jo, legalabbis a 10 eves engine-hez merten, nincs NASA technika, de tukrozodik, feluszik, van tocsa meg ami kell😉 Es semmit nem kellett modositani a palyakon, mindenhol azonnal mukodott😊
A sokmonitoros konfigokhoz meg eleve szar, mert azoknal igazabol tud nezelodni az ember, hulyen nez ki, ha forog a fejem a sisakban, es belenezek az oldalaba😉 Ilyenkor vegyen fel valaki egy igazi sisakot😊
Az egymonitoros megoldasnal talan meg mukodhetne. Ha nem egy ilyen atlatszo, sik lap lenne a kep elott overlayben, es nem latnam a sisak belet. Csak a plexi, kicsit ives, fenytoro, tukrozodo, koszolodo valami. De ennek is igazabol csak nyitott kasztniban van ertelme, a koszolodas es az eso miatt.
A siskanezet a videok alapjan ugyanolyan szar, mint a korabbiak😉 Azt hittem, valami komolyabb lesz. Mintha kulon mozogna a sisak es az ember feje😉 Csuszkal a fejen a sisak?😊)) Es a matrica a plexin... Ezt sose ertettem. Eleve erthetetlen, de kiprobaltam. Feltettem egy papirt a bukosisakom plexijere, es nem sokat lattam belole, csak valami homalyt😉 Meg ha arra fokuszaltamm, akkor sem sokat😉
Persze, ez is meg beta. Ha jjol emlekszem, a devmenu beallitasaiban sok allitas volt mar korabban is a sisakra, pl. elesseg, fokuszalas, fenytores, sotetites stb. Ha ezek valoban lesznek, es meg hozzajon a dinamikus tukrozodes, fenyesseg, csillanas, koszolodas, es majd az esonel a viz, akkor jo is lehet. Ezek nelkul inkabb csak idegesito.
Teljesen mas, ha a kepernyon latsz razkodast, mint ha a valosagban. Az agy/szem eleg jol kompenzalja a razkodasokat a belso ful segitsegevel (egyensulyerzekeles). Statikus helyzetben ez nem all rendelkezesre es zavaro/faraszto, ha remeg a kep. Ezert nem raz a kamera a legtobb jatekban.