Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Ezért kell kalibrálni, nekem a Formula Force EX-emmel(ami 180 fokot fordul), ha controllersnél pl. DFGT-re van beállítva(ami 900 fokot), akkor a játék a 900 fokot az én 180 fokomnak veszi, és ezért nem úgy fordul nálam ahogy a játékban, de ezen is segít a kalibrálás.

SirAlo
amikor utoljara probaltam meg a kormany beallitasokkal is sokat szenvedtem 189 build , lehet nem is a fizikaval van a legnagyobb gond a jatekba hanem az iranyitassal, kormany beallitassal vagy nem is tudom😞 ahogy lacco is mondta nem ugy forog a kormany ahogy en tekerem😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Fehercsoki
202es buildben szerintem már bõven jó a fizika, legalábbis amíg nem jön az új simán el lehet viselni, és mostmár patcheket elég letölteni,a mostani például 200 mega.

SirAlo
+1 nekem mar kedvem sincs letolteni az uj buildeket hiaba raknak bele uj autokat-palyakat ha nem vezetheto rendesen kuka😞

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Fehercsoki
Az autók a mostani fizikára sincsenek belõve, szinte minden autón csak placeholder fizika van.

lac coo
Kezdetnek elég lenne ha a kormány úgy mûködne mint egy 15 éves játékban, vagyis úgy mozog ahogy én mozgatom 😄DDD Csicsából már láttam eleget, ezek már nem hatnak meg ....

Bár kizártnak tartom hogy itt valami értelmes dolog sülne ki a végén, gõzerõvel fejlesztenek, új autók új pályák új grafikai elemek, nekem kicsit fura, hogy utána újból nekiállnak az összes autót áthangolni új fizikára... Mese !!!

Mondjuk árkádnak elég erõs ez így , annak nagyon jó ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A boxutcai személyzetrõl, a pályamunkásokról már láttam a facebook oldalukon vázlatokat. Nagyon jók lesznek. Nem csak sima box személyzet lesz, a fõnökség kint fog ülni az irányítóba, - mint az F1 pl. - lesz olyan, aki abroncs tartó kocsit fog tolni, és még sok egyéb.

A pályamunkások pedig nagyon részletesen lesznek kidolgozva.
Engem ami még érdekelne, az egy esetleges SC.
A Codie f1 játékába nem volt a legjobb.

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

Fehercsoki
Fehercsoki
Fizika készül, multiplayerrõl most volt kint, hogy eddig mi mûködik, idõjáráshoz kéne elõször a fizika, boxutca meg jelenleg felesleges, az majd talán a multi után valamikor lesz esedékes.

cifcuk
plusszoljuk már fel fehér csokit, mert állandóan le kell nyitogatni amit ír.

lac coo
Lassan olyan árnyékolás szagú a dolog: semmi húzós ,valóban sok munkát igénylõ dologba nem fognak bele, se fizika, se online modok,se új fizika, se boxutca, se idõjárás ...
Szépen elvannak gyakorlatilag egy mezei modolásból !!!!

Fehercsoki
De, most is szimulátor, és a mostani difi változtatással szerintem már egész jó, de alacsony sebességnél tényleg nem annyira jó a fizika, szóval kell az a dinamikus modell, ha csak versenyezni akarsz, akkor nem nagyon veszed ezt észre, de pl. ha driftelni szeretnél(ami a játék karriermódjának egyik fontos eleme lesz), akkor elég zavaró is lehet.

Alexease
Mindenki iegenyit nem tudjak kielegiteni, az biztos😉 De azon vannak, hogy minnel tobb osszejojjon belole. A CARS igazabol egy alap, "csak" egy keretrendszer az uj engine fejleszteshez: jo hosszutavra, megbizhato, extra multi platform cuccot akarnak osszerakni, legyen mivel promozni, hazalni, talan megcsipnek ok is egy hasonlo fejlesztest mint a GT/Forza sorozat. Plusz levalthatjak a SimBint a liszenszekkel (ha meg tudjak gyozni a jogtulajdonosokat) es/vagy uj eladhato engine-t tudnak kinalni a reg elavult rF1 helyett.
Totti5
Most látom hogy bármi is lesz a végeredmény, úgy sem lesz olyan mint amit egyesek elképzelnek, vagy amit más játékokból összeollózva szeretnének hogy olyan legyen. Amúgy most nem szimulátor? nem is értem az egészet. Láthatóan egy igényes autós játékot akarnak összehozni, ami kb egyenes következménye hogy nem lesz olyan mint egy garázsfejlesztés, vagy olyan amit putri költségvetésbõl hozott össze valaki szinte kizárólag online mókára, vagy olyan mint az igénytelen moddermekka bétaalfa rfactor 2.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fehercsoki
Meg hát az egész community elhitte már, hogy szimulátor lesz belõle, szóval ha most bejelentenék, hogy a fizika marad ahogy eddig volt, akkor nagyon nagy felháborodás lenne, és mivel elég sok pénzük benne van a játékosoknak, ezért nem dönthetnek egy ilyen dolgot el csak úgy.

Fehercsoki
Valamit biztosan csinálnak vele, nagyon sokat írtak a fórumon arról, hogy mi a baj a mostani fizikával, és hogy lehetne megoldani, és írták hogy már dolgoznak rajta, készül az új gumi modell, az már más kérdés, hogy mennyire sikerül jól, de elég ügyesek szóval ha tényleg szimulátort akarnak csinálni, akkor biztosan jó/jobb lesz az új fizika.

Köszönöm válaszod.
Neked személy szerint mi a véleményed, tényleg megfogják oldani ezt a kényes kérdést, vagy csak mondanak majd valamit, hogy miért nem sikerül.

Na meg az is jó kérdés, hogy mikor kerül majd kipróbálásra a nagyérdemû köreiben.😊

Fehercsoki
A statikus gumi modell különbözõ sebességekhez társítja a "fizikát", azaz a gumi viselkedését, és ez nem olyan jó, mintha dinamikusan számolná az engine. Én sem tudom pontosan hogy mûködik, de valahogy így kell elképzelni, és a lényeg hogy alacsony sebességnél a statikus nem mûködik, próbálgatták, hogy a statikus modell sebességhatárait változtatják, az sok problémát megoldott, de nem az igazi, szóval készül a dinamikus modell.(LFS,RF2 is dinamikus modellt használ)

Fehercsoki
Új alapokra, az eddigi statikus gumi modell helyett dinamikusra térnek át, ezzel nagyban javul a fizika alacsony sebességnél, de lesz még sok más változás is, FFB is nagyon sokat fog változni.

Arról lehet tudni valamit, hogy mégis mekkora lesz a változtatás fizika terén?
Tehát új alapokra helyezik, vagy csak átesik egy nagyobb tatarozáson?

A sisak nézet sokat javult véleményem szerint. Bár még mindig gyengén "rángat".

Fehercsoki
Nem teljesen cserélik le, inkább csak nagy mértékben módosítják a mostanit, ez a mostani változtatás fizikától függetlenül kellett.

SirAlo
ha tenyleg uj fizikat akarnanak tenni ala akkor azzal foglalkoznanak es hagynak ezt a fenebe, minek piszkaljak a mostanit ha ugyis lecserelik?😄

lac coo
Valamit megint piszkáltak ,szokásos nesze semmi .....
Ebbõl hogy lesz új fizika azt én nem tudom 😊))

XP és Dx9.0c
Az esetleg visszafoghatja.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Fehercsoki
Nekem ilyen gondom még nem volt, bár én minden pénteken leszedem a legfrissebb buildet, a gépeden meg jól kéne futnia, szóval vga driver frissítés, de lehet hogy teli van pakolva a géped minden szarral és lassú a windows.

Toleráns Tóbiás
Hmmmmm, ariel atomot próbáltam (patch meg nincs fent) és elsõre éreztem hogy sokkal jobb lett... alakul.

Nekem a 189-es van, de ahányszor állítom a grafikát és újra kell indítani, annyiszor száll el a kormány beállítás...
Ráadásul a konfigomon nem tudom úgy beállítani a garfikát, hogy 40 fps-nél több legyen. Ötlet?

Fehercsoki
Nem tudom pontosan mit csináltak a difivel, de most sokkal de sokkal kiszámíthatóbb az autó, és ez még mindig csak a régi fizika tweakelése!

Fehercsoki
Ettõl a héttõl kezdve már nem kell a teljes, több mint 3 gigás buildeket letölteni, hanem elég lesz csak a patcheket, késõbb majd jön egy launcher ami automatikusan letölti és telepíti a legújabb patcheket, habár kb. havonta jön majd egy teljes build, mivel olyan nagy lenne a sok patch mérete hogy jobban megéri egy teljes buildet letölteni.

Fehercsoki
Karbantartás van, nem írták hogy meddig.

Fehercsoki
Egy ideje már kint van a 202es build, de valamiért a letöltéseknél még mindig a 197es van nekem.(team memberként)

Fehercsoki
Nincs, gondolom csinálják, de ma rákérdeztem, ha válaszoltak valamit akkor majd úgyis beírom ide.

cifcuk
Van arról infó, hogy az uj fizika mikor lesz elérhetõ?

Ricsi234
DTM meg a Nascaros viszi a prímet^^😄

Fehercsoki
Utóbbi buildekben javítottak a helmet camon is, elvileg mostmár sokkal valósághûbb, és az eddig látható alsó és felsõ rész már sokkal homályosabb(mint a valóságban), illetve csináltak valamit a fizikával is, elvileg most nem lesz random túlkormányzott az autó.(de ez még mindig a régi fizika,csak kis tweak)

Black Ghost
zene nagyon passzol <#eljen>
samsung123
ez is jó:

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Black Ghost
Black Ghost
új!
cifcuk
attól még kunosazisten... 😄

Alexease
<#idiota>
Igaz az is, de én a Kart Racing Pro-ról írtam. 😊

Alexease
Kunos mindent egyszeruen, fapadosan, de jol old meg😉
Az eso is teljesen jo, legalabbis a 10 eves engine-hez merten, nincs NASA technika, de tukrozodik, feluszik, van tocsa meg ami kell😉 Es semmit nem kellett modositani a palyakon, mindenhol azonnal mukodott😊
Krp-ban pl. ez is jól mûködik, ott nincs "direktben" sisak (sisabéléssel meg matricával) viszont jól érzékelhetõen koszolódik, vizesedik.

Alexease
Talan meg jo is lehetne, de egyelore az eddigi megoldasok nem jok😉

A sokmonitoros konfigokhoz meg eleve szar, mert azoknal igazabol tud nezelodni az ember, hulyen nez ki, ha forog a fejem a sisakban, es belenezek az oldalaba😉 Ilyenkor vegyen fel valaki egy igazi sisakot😊

Az egymonitoros megoldasnal talan meg mukodhetne. Ha nem egy ilyen atlatszo, sik lap lenne a kep elott overlayben, es nem latnam a sisak belet. Csak a plexi, kicsit ives, fenytoro, tukrozodo, koszolodo valami. De ennek is igazabol csak nyitott kasztniban van ertelme, a koszolodas es az eso miatt.
Szvsz. a sisaknézet mindegyik játékban egy kreténség. Nem elég, hogy - egy monitor elõtt ülve - az ember úgy is korlátozott képet lát, minek még azt is drasztikusan leszûkíteni?

Alexease
En most jonehany build-et kenyszerbol kihagyok, talan jot tesz majd a jatek megitelesenek, ha ujra hozzajutok😉 De azert a hireket figyelem😉

A siskanezet a videok alapjan ugyanolyan szar, mint a korabbiak😉 Azt hittem, valami komolyabb lesz. Mintha kulon mozogna a sisak es az ember feje😉 Csuszkal a fejen a sisak?😊)) Es a matrica a plexin... Ezt sose ertettem. Eleve erthetetlen, de kiprobaltam. Feltettem egy papirt a bukosisakom plexijere, es nem sokat lattam belole, csak valami homalyt😉 Meg ha arra fokuszaltamm, akkor sem sokat😉

Persze, ez is meg beta. Ha jjol emlekszem, a devmenu beallitasaiban sok allitas volt mar korabban is a sisakra, pl. elesseg, fokuszalas, fenytores, sotetites stb. Ha ezek valoban lesznek, es meg hozzajon a dinamikus tukrozodes, fenyesseg, csillanas, koszolodas, es majd az esonel a viz, akkor jo is lehet. Ezek nelkul inkabb csak idegesito.
Fehercsoki
Igen én próbáltam(lentebb le is írtam róla a véleményem, de leírom újra), és szerintem nagyon jól sikerült, bár nem tudom mennyire kéne egy ilyen guminak kopni, de teljes mértékben érezhetõ a gumikopás, és a végletekig el lehet koptatni, szerintem már most mehetne a többi autóba is.

A razkodast szandekosan vettek vissza. Az elozo buildben volt es az emberek nagy resze rosszul lett tole.

Teljesen mas, ha a kepernyon latsz razkodast, mint ha a valosagban. Az agy/szem eleg jol kompenzalja a razkodasokat a belso ful segitsegevel (egyensulyerzekeles). Statikus helyzetben ez nem all rendelkezesre es zavaro/faraszto, ha remeg a kep. Ezert nem raz a kamera a legtobb jatekban.
Állítólag a dtm-es verdában van egy új fícsõr, a dinamikus gumikopás. Próbálta már valaki? Vizuálisan nem látszik, de tudja a progi annál az autónál.