19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
precise #5155 face-n senki nem jelezte hogy jönne, szóval én megyek publicra ahol a bmw-vel tolják... szoktak jó futamok lenni, tegnap is toltam pár jót és nem is nagyon löktek ki. -
#5154 Lebutította és megvan a stabil 80 fps:-) szóval NASA szimuláció -
#5153 Nagyon most sem vagyok oda érte, de bulinak jó :) -
#5152 Tegnap még utáltad ma meg már funracezel? Vagy meglett a fix 60 fps és már szimulátor?:D -
#5151 No, lesz ma funrace ? :) -
#5150 Nálam is low és a high graf között nincs nagy különbség, ami igazán zabálja az az élsimítás. -
paj01 #5149 Hát nem tudom. Crysis 3at elfuttatom egész faszán, ezt meg már levettem lowra, szarabbul néz már ki mint egy gtr2 és még is kevés fps van. Valszeg ez erősen proci igényes cucc, nálam az a szűk keresztmetszet. Hiába állítok a grafikai részén mintha nem is csinálnék semmit. Csak érdekes, hogy a ma megjelnő csucsjátékokkal elbír még vhogy a gépem ezzel meg nem. AC-t fix 40fps el viszi. -
precise #5148 ac-t vegyél -
#5147 :)
Mire van igényed, aszerint válassz ... Mivel játszottál eddig ? -
#5146 Nem. Amit irtam, csak a hasonlitas miatt irtam, de kulon mar maskent kezelendok.
A TD Ferrari teljesen felejtos (kiveve sok segitseggel, arkadosoknak, gamepad-del, hatulrol tologatni).
Az ACR teljesen jo, alapbol ingyenes, de sok dolgot ossze lehet hozza autozni. Arkad, de ahhoz kepest vezetesre teljesen jo, de azert ezekhez nem merheto jatek.
A RaceRoom is ingyenes, szerintem elfer a gepen, bar egyelore nem sok ertelme van. De ha lesz hozza quickrace es AI, es faragnak a fizkkan/gumin, akkor meg jo is lehet.
Igazabol kell minden, az a biztos, es az rF2-ot se felejtsuk el, mert az most eleg jo lett! -
nor19 #5145 Tehát akkor ha beszerzem valamelyiket, mindenképp a Cars legyen? -
#5144 A TD Ferrari (a CARS keszitoi csinaltak) egyszeruen szar lett. Az ACR jobbfajta arkad. A RaceRoom sajnos erosen fapad lett es raadasul nem jo (plusz tartalom fizetes). Vagyis ezekhez nem lehet hasonlitani.
Az AC-hez sem, mert az egy nagyon alap, inkabb erosen felujitott nKP, tobb/sok tartalommal. Abban a fizika lesz jo, es talan kesobb a modolas.
A CARS-ba elvileg mindent bele szeretnenek preselni, amire korabban az emberek vagytak: normalisabb/komolyabb fizika es gumi legalabb simcade szinten, dinamikus napszak es idojaras realroad-dal, es persze latvanyos grafika rengeteg tartalommal.
Semmit nem tudni az ismetelt beta nyitasrol, egyelore honapok ota csend van. -
nor19 #5143 Sziasztok!
Nemrég találtam meg ezt a játékot, és érdekelne, hogy a konkurenciához képest milyen,(gondolok itt Assetto corsa-ra, raceroom racing ecpereince-re, autoclub revolution-re, test drive ferrari legened-re.)?
És ugye elvileg a befizetési lehetőség, ezzel a kipróbálás is elmúlt. Nem tudjátok, mikortól lehet ismét befizetni, vagy mikortól lesz nyílt? -
#5142 Fraps. -
precise #5141 ez ilyen beépített felvevő okosság vagy fraps? -
#5140 Hát jó ez, rondának nem ronda .... -
#5139 Ha mar teszteltem, kiprobaltam a videofelvetelt is. Igy mar kicsit necces, de meg igy is 40fps kornyeken volt.
-
#5138 Jobb lett, de igazából semmire való így is :) -
#5137 Jah, értem :)) -
#5136 Nalam sem volt, csinalj egyet:) -
Nálam nincs ffb könyvtár .... -
#5134 FFB beallitas a BMW-hez. Nalam jobb lett, nem fityeg a kormany kozepen: FFBTweakers_BMW_M3_GT2_2012_v1.zip
Ide: c:\Users\TE_NEVED\Documents\CARS\ffb\ -
#5133 Nekem is jó, ma nyugi van nálunk :)))
Hát csak kellene szerver, én nem tudok csinálni az 50 kb feltöltésemmel :)) -
precise #5132 tolem mehetunk ma is, par fun kört. -
#5131 Jah, már látom, rossz a dátum a plakáton ... :)
Hát a holnap nekem nem biztos, ma jobb lett volna .... -
#5130 Azt irta holnap, vagyis lenyegtelen, hogy ma hanyadika van:) -
#5129 De ez most ma lesz, vagy hányadika van ma ? :))) -
precise #5128 fogalmamnincs -
#5127 Benzint valahogy meg lehet nézni, mennyit eszik kb körönként ? -
#5126 Előbb megpróbáltam egyik AI kinyílt ajtaját letörni hátulról, hát cudar módon oda van az hegesztve ! :))) -
#5125 Hát én még a váltót se nagyon akarnám piszkálni ,ahogy mondod ez nem az a játék :))) -
precise #5124 én alappal megyek... ez nem az a jaték ahol érdemes setupolni. max váltót ilyesmit de gondolom ahhoz nem kell segítség. -
#5123 Ha adtok valami alap setupot lehet én is kipróbálom, legalább lesz valaki a végére is :DD -
#5122 Jah, zárt kasztni sokat kitakar, nincs annyi számolni való a pályából....
Csak olyan sötét van nálam az autóban a hdr miatt, hogy félek :))) -
#5121 Gondoltam kiprobalom DX11-ben, korabban abban gyorsabb volt. De most mar valoban DX11 lehet, mert el sem indul a gepemen csak DX9-ben:D -
#5120 Ha hazaerek, akkor itt leszek, kiprobalom. Szerver mar nem tudok lenni, mert a kikapcsolas utan uj olcso net-et kaptam, es random megszakad:) -
#5119 Azert a palyan is latszik a MAX textura:) A World Detail nem annyira, de mivel semmit nem valtozik az fps, boven jo.
Persze, ez meg messze van a hasznalhatotol, bar elindulas utan, mar 40 fps felett van. De 60 alatt nem szeretem:P
De igy, ilyen sok AI-val es openwheel-lel nem is szoktam menni, csak a Te minta keped alapjan teszteltem, osszehasonlitasnak.
Pl. Anhalt, BMW, 10 AI fix 60fps felett van, az tokeletes.
Persze esoben meghalna, de az egyelore nem erdekel, mar az is jo, hogy +4 eves processzoron/videokartyan igy elfut;P -
precise #5118 A dátum rossz. Holnapra tervezem azaz 2013.03.25.
FB event
Valaki legyen majd szeró mert legutóbb hozzám nem lehetett csatlakozni.
-
#5117 Egyedul a texturakon latszik, azt rakd magasabbra, aztan jo ez. Kellene bele egy kulon sajat auto taxtura allitas.... -
#5116 Low vs. High szinte azonos fps-sel.
Termeszetesen a Car Detail es a Reflect LOW, az autobol ugy sem latszik, Antialiasing semmi, shadow low. Es 256 szinu GIF:P