Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ezt az eddigi DevMod-ban is lehetett latni, mert bar nem mukodott (mert nem volt sisak nezet😛), de lehetett allitani a sikak tukrozodeset, fenytoreset, atlatszosagat es meg mit tudom en mit😉 Vagyis ez is valszeg eleg komoly lesz.
Van valami uj palya, nem lattam a listaban (Hueden vag mi), nem tudom mi lehet igazabol😉
Es ha jol olvastam, most bekerult a sisaknezet is.
Eladó egy mûködésképtelen DFGT kormány, megkímélt állapotban, dobozával.
Konkrétan az optikai érzékelõ kis mûanyag tárcsája ment benne tönkre, ha tudsz szerezni hozzá, 10 perc alatt javítható. ezt leszámítva szép állapotban van, nem törött, nincs agyon hajtva , vigyáztam rá .Minden egyéb jó rajta, motorok , pedálok stb, csak ez kis mûanyag vacak öregedett el benne.
alkatrésznek, vagy javításra. 15 000 HUF. Érdeklõdni PM. fót, pest környékén átvehetõ .
Ha a SimBin nem erolteti meg magat, mar az erkezo vWTCC-vel sem, egyszeruen csak atdolgozzak a shadereket, mar teljesen jo, nem kell hozzanyulni a render engine-hez, es meg gyors is marad😉
Talan a DevMenu-ben lehetne valamit piszkalni, de akkor autonkent kellene, de annyit mar nem er az egesz.
Szóval ez a játék egyenlõre csak a sokat tekerõs autókkal jó 😊))DTm-él, Ariel-nél semmi bajom vele, ezeknél a gyors ,kicsit kormányzós autóknál viszont elég rossz ...
Ha tul sokat kell tekerni hogy beforduljon az auto, azzal nincs gond, mert a kormanyzasi szoget minnel kissebre kell ilyenkor allitani, azt meg lehet talan 1:1-ig (ennel helyben visszafordulna😛)😊))
Vagyis nem (😛), mert a kerekelfordulas fix, annal tovabb ugy sem forditana. De a lenyeg, ha az auto ~25 fokot tud forgatni a kereken, ha 1:1-re allitod, akkor eleg ~1/8-ot forgatnod valamelyik iranyba, es mar koppanasig van a kerek😉
Vagyis a mikor 90fokot kér, akkor tekerjem 180-ra és úgy "lassabb" lesz a kormányzás, nem kell atomnagy kormányszöget állítanom a setupban ?
Mert pl F1 -es verdánál elég fura, hogy olyan nagy kormányszöggel megyek, hogy a szûk kanyarban átfog a kormányon annyit kell tekernem 😊))
A program akkor szamol 1:1-es elfordulast (igazi:jatek), ha a kalibralasnal valoban 90 fokra allitod amikor keri. Attol tobbet forditva, aranyosan kevesebbet fog forgatni a jatekban. Pl. 180 fokot forditva, 450 fokos lesz, eppen fele annyit fog forgatni😊
A kormanyzas szoge (kerekelfordulas) fix. Igy az attetel autonknet valtozhat.
Pl. Racer(Radical)V8:
- driver 900 fok, 90 fok kalibr., jatekban 900 fok tenyleges: ~1:17 kormanyzasi szog aranynal van koppanason a kerek ket oldalt.
- driver 900 fok, 180 fok kalibr., jatekban 450 fok tenyleges: ~1:8 kormanyzasi szog aranynal van koppanason a kerek ket oldalt.
Ha 1:1-es kormaybeallitasnal nagyon rangat kozepen es/vagy tulkormanyzott, akkor a kormanyzasi attetelt erdemes allitani. De ez korlatozott, pl. a Racer-nel csak ~1:22.
Ez nekem spec. keves, en szeretek tobbet tekerni, igy inkabb 450-en hasznalom es leszarom a vizualis szinkron tekergetest, ugy sem azt figyelem😄DD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Options
/Controls
/katt a kormánykerékre/steering calibration
/start
/range, itt tekerd el a kormány valamelyik irányba ütközésig
/next
/90°, tekerd a kormány addig amíg a steeringlock pl. 360°(nekem ez vált be) nem mutat, tartsd ezen az értéken
/next
/accept
kész!
Ugyan az a helyzet, mint pl a Crysis grafikájával volt. Mindenki sírt, hogy milyen ócska program, hogy nem fut a gépén mindent maxra állítva, pedig közepes grafikán is szebb lett volna, mint más játék maximumon.
Mikor kijött az F1 2011 elég jó volt, aztán olyan sírás volt, hogy nehéz, hogy heteken belül jött az elsõ patch és sokkal gagyibb lett!Pedig alapon sem volt azért nagyon odafigyelõs .....
Ezek után a Gamestar vagy melyik tesztben azt olvasom, hogy nagyon jó ultra élethû csak NEHÉÉÉÉZ, és így sokakat elfog riasztani. Azaz az F12012-tõl sokat ne várj, mert a "codie"-nak is van fóruma ahol nem kicsi sírás mehet már a nehézség miatt.
Mindezek ellenére én is megvettem az F12011-et és élvezem is, ha nem is annyira mint te. Jó a hangulata, jó szórakozást nyújt stb.
A maradék 5%, azért akar szimulátort, mert imádja az autósportok egy vagy több vagy minden formáját, esetleg gyerekkori álma az, hogy versenyzõ legyen, mert élete a versenyzés. Ráadásul precízebb alaposabb ember a másik 95%-nál ezért utána jár annak amit imád...alaposan. Nem elégszik meg Palik László és kollégái szakmai szintjével, illetve ha õk azt mondják, hogy az autó alul kormányozott vagy fékerõ elosztás, akkor tudni akarják, hogy az pontosan mit jelent és ki is akarják próbálni...
Csakhogy, az õ apukájukat nem Baumgartnernek hívják, így a vásári Gokartnál komolyabb szintû valós pályaversenyzési élmény elérhetetlen a számukra, ezért sírnak az egyre jobb összetettebb, a mindenkori számítógépek számítási erejét feszegetõ fizikai szimulációért, hogy aztán azzal tesztelhessék a valósághoz egyre közelebb lévõ viszonyokat. Õk azok akik 1 tizedért képesek 100 kört tesztelni a beállításaikat, ahogy ezt egy valódi versenyzõ is teszi, ha nyerni akar.
Õrültek õk, ezért kevesen is vannak... ...vagyunk.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Csak akkor döbbenek meg mindig, amikor meglátom az ilyen brutál jó képeket CARS-ból, és azonnal azt mondom, hogy lesz@rom mekkora egy f@s a fizika meg ffb, ezzel játszanom kell.
...........Belépek kijövök a boxból és nem olyan......
+még fel is b@szom az agyam, -újra- hogy mekkora egy sz@r a fizika meg az ffb... 😄
(ez volt ma is mielõtt elkezdtem itt vinnyogni, idegességemben csináltam is összehasonlító képeket)
A CARS is bazinagy texturakkal dolgozik, de teny, hogy a (keszulo) rengeteg palya miatt egyentexturakat is hasznalnak.
Kunosék mindig jól nyomták a texturázást, egészen egyedi stílus, egybõl rá lehet ismerni. mindig is tetszett amit csinál .