19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#4995 :D:D -
Screenracer #4994 Mellesleg aki már játszott autósjátékkal és röhög ezen a vackon, a szavaidat használva, azok nagy valószínüsggel többségükben nem ültek még soha semmiféle versenyautóban. De mivel a szimulátorozás nem arról szól, hogy más autósjátékban így működik valami, akkor ebben is így kell működnie, hanem arról, hogy a valósághoz mennyire közelít a dolog. Erről pedig itt még senki nem adott tanúbizonyságot, hogy a valóéletből van tapasztalata az autóversenyzésről és a versenyautókról. Viszont a CARS topikban elég sokan vannak, akik valós tapasztalatokkal rendelkeznek, szóval inkább hallgatok vagy inkább figyelek az ő véleményükre. És jöhet a duma, hogy ez így reklám meg úgy, de az nem állja meg a helyét mert általában a fejlesztők felé mondják, hogy szerintük hol jó vagy rossz az adott autó és sokkal részletesebb a leírásuk, mint amik itt szoktak elhangozni. -
#4993 Tehát mondjuk elémraknak egy étteremben egy ételt és én azt mondom, hogy nem ízlik akkor mivel én nem tudok még olyat sem készíteni el kell fogadnom és örülni neki? -
Screenracer #4992 Nem győzködök én senkit. Leírtam, hogy márpedig szerintem ez nem olyan rossz, még a jelenlegi állapotában sem. Szerintem neked van inkább valamiféle fóbiád ezzel kapcsolatban, ha egy hetet kihagynál, hogy nem szarozod, akkor a végén még valakinek tetszene vagy mi. :)
A gyorsaságodat illetően meg csak annyi, hogy magyarázhatod itt a hülyeségeidet, hogy sínautó meg egyebek, de pont a köridőid a bizonyíték, hogy azért bőven van benne kihívás. Erről ennyit.
Szerintem gőzöd nincs arról, hogy mi a fizika csak hajtogatod, mint egy papagáj, de még semmi olyat nem hallottam, hogy valami konkrét hibaforrást leírtatok volna egy adott autórol, hogy hogyan kellene helyesen viselkednie a jelenlegi helyett. Csak annyi, hogy szar a fizika, az FFB és mittudom én, hogy mi. Nahát pont ezt tartom én a hozzáértés hiányának és csak trollkodásnak tekintem. -
Screenracer #4991 Egy rakás gányolás. Oké. Hány szimulátort írtál már meg, vagy hány autósjátékot csináltál? Gondolom tapasztalatból mondod, hogy ebben a fázisban ennek másként kellene már kinéznie. Vagy ez is nyuszi a kalapból és előrántottál valami végső érvet, ami szerint neked teljes mértékben igazad van? Vagy esetleg, ha nem vagy biztos abban, amiket állítasz, akkor talán nem kellene itt okoskodnod állandóan. Hetente ugyanezeket leírod még akkor is ha az egész héten nem is dolgoztak ezeken a dolgokon, ami meg is magyarázná, hogy a múlt hét óta adott probléma miért nem oldódott meg. Talán rá kellene azokra hagyni akik értenek hozzá és kész. Vagy menj körözgess azokkal, amik már elnyerték a tetszésedet. Én se irogatok az F1 topikba, hogy csinálhatnak bármit azzal a szarral az így is úgy is szar marad. Még árkád szinten is egy szar nem hogy szimes szemmel nézve. Na, láttál ilyet tőlem, hogy óhatatlanul meg akartam osztani az ottaniakkal? Nem mert nem zavar, hogy nekik, neked tetszik. Játszatok vele sokat. -
#4990 Hat ez kesz.....:))))))
Nem kell ide Alonso, aki mar jatszott autos jatekkel, az csak rohog ezen a vackon.
De itt van Precise, vagy Jacek, rohadt gyorsak, ha neked az kell akkor kerdezd oket ,jo e fizika.....
De nem is azzal avn abj, hogy rossz az egesz, de ket honapja gyozkodsz mindenkit a hulye dolgaiddal, jogy marpedig jo ez, senki nem ert hozza, vagy lassu, vagy gyors...mittudom en, epeszu ember azt sem erti mit is szaratnel kihozni az egeszbol.... -
Screenracer #4989 Nem, a fizika egy fogalom és ebben az esetben egy szó is.
De mindezáltal egy bonyolult összetett dolog is. Az autók fizikája is bonyolult, pont ezért a hozzáértő véleményt elég nehéz lenne úgy leírni, hogy szar a fizika. Érdekes lenne, ha megkérdezné Alonso-t a mérnöke az autó viselkedéséről és egyszerűen azt válaszolná, hogy szar. Másrészről ott a telemetria a mérnöknek és azon az is látszik, ha esetleg nem úgy próbált Alonso, hogy maradjunk a példánál, kihozni mindent az autóból ahogy az elvárható lenne. Tehát attól is nagyon függ aki az autót vezeti vagy esetünkben a szimulátort kezeli, hogy mit tud a pályán. Márpedig, ha már szimekről van szó és valaki nagy szakértőnek vallja magát, legalábbis a megynyilvánulásai ezt sugallják, akkor igenis elvárható, hogy konkrét hozzáértő véleményt mondjon és bizonyítsa a virtuális versenypályán is, hogy ott van a top-on. Egyébként csak üres locsogás és trollkodás a véleménye. Ez az én véleményem. És ha ez neked nem tetszik, akkor így jártál. -
#4988 Szar vezetni, nagyon szar, fizika valami random probalgatas, ffb mint olyan nem letezik, gumifizika mint olyan megint csak nem letezik,stb.... mirol kell itt vitatkozni ? :)))
Tudom meg nem aktualis.....de atto meg rakas ganyolas az egesz, ne ertetlenkedjen mar a bolondgyerek, hogy ugyan mibol jutottam erre a kovetkeztetesre..... -
#4987 Találgatás, de a CARS még meg sem közelíti... -
GPx8 #4986 Pedig de. Melyik szimulátor fejlesztő ült már Lotus 49-ben, vagy ki tudja, hogy hogyan működik egy F1-es gumiszett???
Az rendben van, hogy lehet készíteni egy jó alap fizikát, de a többi csak többnyire találgatás. -
GPx8 #4985 Ebbe a topic ba csak azok írhatnak, akik minden héten leírják, hogy ez szar és soha nem is lesz belöle semmi. Ebből látszik, hogy valaki ért a szimulátorokhoz, vagy nem. -
#4984 A fizika nem vélemény kérdése... -
Screenracer #4983 Most az problémád, hogy más véleményem van mint itt néhanyatoknak? Bocsi. De nem volt kiírva, hogy ebben a topikban csak megegyező véleményűek írhatnak. -
#4982 Persze, hogy semmit, de talán egy idő után észreveszed hogy mit művelsz itt. -
Screenracer #4981 Pont azt írtam, hogy leszarom, hogy mit irogattok, mert gőzöm sincs, hogy ki vagy, vagy kik vagytok, csak gondoltam, hogy a topikot pont ez okból fölösleges összerondítani. De látom, hogy a te értelmiszinteden ez a megszokott környezet. Na mindegy, egy próbát megért.
Kérdés. Szerinted, ezzel most mit értél el? Nem muszáj megválaszolni, mert gyorsan leírom a megfejtést. Semmit. -
#4980 Hülyeségeket írsz, azaz hülye vagy, akkor is ha zavar, és amíg írogatod a hülyeségeidet addig ezt is rendszeresen meg fogod kapni. -
Screenracer #4979 Ja, bocsi most nézem, hogy már tölhető az új build. -
Screenracer #4978 Este már nem akartam itt hosszadalmasan irogatni, de szeretném, ha hagynánk már ezt a személyeskedő sértő stílust, mert semmi értelme, mert úgyse változik meg ettől a véleményem, meg egyébként se ismerjük egymást személyesen és így fölösleges ezeket a köröket itt megfutni, mert nem lesz úgyse hatással a hétköznapi életemre, hogy egy vadidegen miket hord itt össze rólam és ettől meghátrálni se fogok meg semmi.
Szóval ez egy CARS topik és arról szívesen elvitatkozgatok, de ezt méltatlannak tartom. És ez Laccoo-ra is és Fehér-Csoki-ra is vonatkozik.
Mellesleg arra meg nem válaszoltál, amit kérdeztem, hogy melyik autóval, melyik pályán tapasztaltad, amit leírtál. -
Screenracer #4977 Na pont ez a bajom sokszor a véleményeddel, hogy eléggé megalapozatlannak tűnik, mintha csak befirkálnál ide valamit. Mint pl. most is. Csak kérdem, hogy milyen EVO-t nézegettél az még csak ma lesz elérhető a délutáni buildben. ?????
A setup menü kilépkedéses hülyeségével egyetértek, hogy sokszor lustaságból én is inkább alapsetuppal megyek, mert macerás. A gumi meg az FFB dolog meg még nem aktuális, mert nincs még berakva a SETA általánosan és így az FFB se lehet a végleges. -
Screenracer #4976 "teljesen jogos, nem attól lesz mérvadó valaki véleménye, hogy hanyadik a "hotlap versenyeken"... ha pl szar valami, totál kiszámíthatatlan az autó viselkedése etc, akkor én nem is fektetnék bele sok időt (= nem lennék elsők között, sőt), mert hát élvezhetetlen az egész."
Nem azt mondtam, hogy attól mérvadó a véleménye, hogy mit ment a hotlapon. De amiről te írsz az már eleve nem sínautó.
A másik meg, hogy hogyan képzelsz el egyenfizikát ennyiféle autóhoz? Ugyanolyan menettulajdonságai legyenek a gokártnak meg mondjuk az M3-as BMW-nek? Akkor az lenne a fura, nem.? Inkább dolgozzanak a rajta. Részemről ráérek kivárni, hogy milyen lesz a végére. -
#4975 Az alap, egyenfizikák még "jók", szerintem, mikor új autó jön ki, hátsókerekes....EVO-t néztem az ugye összhajtás, az már alapon is elég fura.
De elég idegesítő még csak megnézni is melyik autó milyen, a random paramétererezett gumik miatt minden autónál hosszas FFB állítás kell ( ki-be lépkedés...) hogy egyáltalán használható legyen (bár legtöbb akárhogy állítom használhatatlan, idegesítő érzés...).Annyit meg nem ér az egész, hogy a nagy semmit naphosszt állítgassam .... -
unrealnoise #4974 teljesen jogos, nem attól lesz mérvadó valaki véleménye, hogy hanyadik a "hotlap versenyeken"... ha pl szar valami, totál kiszámíthatatlan az autó viselkedése etc, akkor én nem is fektetnék bele sok időt (= nem lennék elsők között, sőt), mert hát élvezhetetlen az egész.
mondjuk azt továbbra sem értem, hogy legalább egy jó egyenfizikát miért nem tudtak ennyi idő alatt a kocsik alá tolni. lenne egy jó fizika, egy kiszámítható, amiket aztán paramétereznek. mert ugye, úgy is ez fog történni. ehhez képest nem értem mi zajlik még mindig a pCARS fejlesztőinek keze alatt... -
Screenracer #4973 Mint te?
Neeeem. Annyira nem tudok lesüllyedni. -
Screenracer #4972 Azért tisztázzunk valamit. Te vagy itt a nagy szakértő szimes, aki hetente ismételgeti magát. Akkor minimum elvárható, hogy villants valamit. De csak a szájkarate megy egyfolytában. Szerintem meg te vagy nevetséges. Olyan vagy lassan mint egy papagáj. A 30. hely meg tényleg jó lenne, ha legalább egy 300-as listán érted volna el és nem hajtogatnád ezt a sínautó dolgot állandóan. -
Screenracer #4971 -
#4970 Hagyd már a segghülyét:)) -
#4969 30. vagyok :)))
Az teljesen jó !!!!
Uncsi vagy nem...vacak, te meg továbbra is nevetség tárgya vagy ! :DD -
Screenracer #4968 Igazad van, csak mint írtam már uncsi ez a heti sínautózás. -
Screenracer #4967 Hol olvastad, hogy azt írtam, hogy attól jó vagy rossz? Csak tök uncsi ez a sínautó dolog, hogy itt előadod magad, mint a nagy szimes, de csak egy 30. helyre futja egy "sínautóval", amiben semmi kihívás nincs, mint tudjuk, csak a gázt kellene nyomni. -
#4966 Utoljára talán FVA-ban érdekelt a hotlap, néhány napig :))) -
#4965 De továbbra se érdekel, hol milyen időt megyek , ez a hotlap versengés nekem nagyon unalmas. :)
Ezzel az autóval ,sokat lehetne javulni, célegyenes utolsó két harmadát tiltáson mentem mert elfogyott a fokozat, lassú kanyarban meg ha normális játék lenne le is fulladna, olyan rosszul jön ki az egyes... :)))Bár ez a négyfokozatú váltó elég szívatós, ugye, sokat kell próbálgatni mit hová állítson az ember ...De mivel vezetési élmény nulla, nem érdekel :)))
De nem is ez a lényeg, az hogy ha sinautó valami akkor nekem elsőnek kell lenni, vagy fordítva, ha én első leszek akkor bizonyítottan sínautó, az elég ökörség....
Eleve miért pont ÉN ? Ugye mindenki nem lehet első :))) -
#4964 A CARS rendszer (listazza a segitsegeket es hasznalatot) ezert is tetszik. Az AC-ba is tervezik/csinaljak.
Szeretek hotlapozni, es igy egyertelmuen ki tudom dobalni azokat akivel elvileg nem vagyok versneyben. Persze, az elozoek alapjan, meg ugy is necces a dolog, de mivel tudom magamrol, hogy nem vagyok toppos, igy nekem mar jo, ha a mezony elso negyedeben-otodeben benne vagyok. Azt is szoktam megcelozni. -
#4963 A nagyon szar setup-ot nem szamolva (pl. rossz attetel), a setup csak tizedeket vagy 1-1- masodpercet szamit, de nem 5-15 masodpercet:D
Probald ki az SRW-t, ott fix setup-ok vannak.
Pl. most mentem (SRW) a BMW M1 Procar-ral. Altalaban a 2-3. koromre elerem a szintemet, utana az idok mar csak tizedek szoktak ugralni ide-oda. De az meg 7 masodperccel szarabb:)
Raszanva az idot, talan le tudnek meg faragni 1 masodpercet, talan valami szerencsevel 2-ot. De az meg mindig 5 masodperc:P
Gagyi vezetessel altalaban ebbol meg lejohet 1-2 masodperc.
A tovabbi 2-3 sec a lehetetlen kategoria, amit csak ok tudnak:) Ezekkel semmi ertelme foglalkozni. -
#4962 Szerintem a setupot alapból piszkálnom kellene, a fokozatok nem jók.
De legtöbbet azzal bukom, hogy valami futurisztikus féktávokat lehet venni, kb 10 métert, ami nekem sehogy nem áll lábra :))) -
#4961 Termeszetesen alap, hogy egy osszehasonlitasnal (pl. hotlap) egyelo feltetelek legyenek (alap a kormany es az osszes segitseg OFF).
A gamepad-es es egyeb megoldasok lenyegtelenek, barmilyen idot is mennek.
De a kameranezet is szamithat (cockpit vagy motorhazteto). A hatulrol tologatos dolog ismet felejtos;)
De kormannyal is tudnak irrealis idoket tolni:)
Egyreszt autoidegen pedal es valtohasznalat, masreszt „idetlen” autokezeles, amit a hianyos/bugos/felkesz/stb. program biztosit nekik, es vannak annyira ugyesek, hogy ezt ki tudjak hasznalni. -
#4960 Te kajak bolond vagy, már nem azért ... :DDD LOL
Segghülye vagy az egészhez, komolyan attól jó vagy rossz, vagy akármi, hogy én milyen időt megyek vele, nulla setuppal, de tök mindegy hogyan ....
F1 stars-al se vagyok világelsőbajnokszuperhiró...akkor az is jó cucc ? :DDDD -
#4959 Te komolyan ilyen szinten vagy? -
Screenracer #4958 Melyik autóval, melyik pályán? -
Screenracer #4957 Ahhoz képest, hogy sínautó, kaptál több mint 6 másodpercet és harmincból csak három gamepados van előtted a többi kormánnyal nyomta. Köszi a szakértést. Tanulságos volt. -
#4956 Gumi az komoly megyek a kanyar felé féktáv venném a kanyart elindul aztán egyszer csak mint a nyíl le a pályáról:D