Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Managerek nem nagyon szoktak, szerintem õket nem érdekli annyira, õk inkább csak a pénzre hajtanak.

Pár óra és kiderül. De nem hiszem.
Nem tudsz semmit az új FFB-rõl? A nagyobb csomagos felhasználók nem írtak még véleményt?

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

Fehercsoki
Gondolom nem sok esély van rá, hogy a mai buildben lesz Pagani is=/

Állítólag már a nagyjával kész voltak, de míg nem került aláírás a papírra, nem mutathattak semmit.

Fehercsoki
Paganikról honnan vannak már most ilyen jó képeik? Talán már készen is lennének?😮 Evo-ról meg semmi hír/kép. Ma jön egyébként a team member+ build az új FFB-vel.

Egyébként a facebookon azt is közé tették, hogy neki álltak az esõnek.

Nürburgring és mellé a Zöld Pokol.
Na az döfi lesz.

cifcuk
attól, hogy csinálnak hozzá egy ilyen csapatépítõ tréninges reklám videjót 100ezer dollárból attól még nem lesz jobb mint a forza.

Amúgy is mind a kettõ fos, ha már szimekrõl beszélünk.

Alexease
A korabbi programjaik utan, valszeg eleg sok kapcsulatuk megmaradt, a targyalasi alapok megvannak, csak szep sorban mindegyiket le kell zsirozni😉 Az "ilyen" tipusu "epitett" autok liszenszei, talan meg ingyen is hozzaferhetok, szerzodestol fuggoen. Igy ezekbol folyamatosan johetnek az ujabb cuccok😉

Ami problemas, az a nagy autogyartok es -markak "globalis" liszenszei (Merci, BMW, Audi, VW, Ford, Opel stb. - vagy ezeknek a anya cegei, pl. GM).
Bogdogege
Bajod neked lehet ,ha nem látod amit látnod kéne ,pedig logikus Géza bácsi elmagyarázza neked Magyarul.<#hehe>

(és ne azt nézd , hogy Playstation és Gran Turismo fan vagyok.)

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Fehercsoki
Egyébként jön a Nürburgring is(facebookon írták), bár az még odébb van, de nagyon várom már.

Fehercsoki
Kezdik csalogatni a játékosokat, elõször az új FFB(amirõl holnap derül ki, hogy milyen lett), most meg a pagani!

Alexease
Mivel nincs hasznalhato gepem, igy mostanaban hanyagolom a hireket is (ne piszkalja a csoromet a dolog😛), igy nem tudom, volt mar hirben a 3 Pagani liszensz?😊

http://www.virtualr.net/three-zondas-coming-to-project-cars

Totti5
Magyarul beszélj... mi a bajod?

Videókat én is tudok beszúrni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bogdogege
off
"Forzának sosem lesz ellenfele... következõ generációban a Forza 5be ugyan úgy benn lesz ez az 600 autó csak még részletesebben"
részletesebben
részletesebben
részletesebben

<#nezze><#lama>

on
<#wave>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Totti5
Viszont a Forza 4tõl függetlenül én szívesen játszanám és számomra a legfõbb vonzereje a sok és változatos pályákban lehet.

Totti5
GT5ben 200 autó van, a többi GT4bõl áthozott prevgen hulladék, amiknek nincs belsõ nézetük, lópolyk és sok esetben be sincsenek fejezve. 200 autó is sok és ebben nem hiszem hogy annyi lenne.

Forza 4ben 600 autó van, mind gyönyörûen kidolgozva, belsõ nézettel. Jelenleg úgy fest hogy a Forzának sosem lesz ellenfele... következõ generációban a Forza 5be ugyan úgy benn lesz ez az 600 autó csak még részletesebben + biztos lesz rengeteg új autó is ( ha csak azt nézem hogy Forza 4 DLCkben havonta 10 autó jön ki, és eddig megjelent 5 DLC, akkor év végéig +100 autó bõven meglesz... )

Szóval autó fronton teljesen esélytelen versenyeznie.

Alexease
Ha tobbmillios eladast szeretnenek, az nagyreszt konzolon johetne ossze, ahhoz pedig liszenszek kellenek. Ilyen peldanyszamok mellett, meg ha PC/XBox/PS3 kompo is lesz, igazabol a Forza/GT parossal szeretnenek versenyezni. Meg ha lesznek is latvanyos grafikak es efektek, korrekt fizika, idojaras es napszak, az igazi huzoerot a komoly mennyisegu liszenszelt dolgok adjak, foleg az autok.

Persze a szimeseknek jo ez igy is, de igy "csak" 50E-200E (?!) eladast jelenthet.
cifcuk
Hát ha a fejlesztõk össze tudtak dobni másfél millát euróban akkor nem hinném ,hogy megélhetési gondjaik vannak. Arra következtetek, hogy ha mondjuk két évig nem keresnek semmit csak dolgoznak akkor sem halnak éhen (sõt). Szóval akkor már csak az kell, hogy jót akarjanak csinálni, a pénzt meg leszarják.

Ezért vagyok én Kunos fan, õ sosem beszél a pénzrõl, hanem megcsinálja amit tud, mert imádja a szim fejlesztést. Valószínûleg ez a különbség meg is fog látszani a két végtermék között.

De végülis a licenc probléma a legkisebb.
Egy nagy mod packba bele lehetne tenni a pályák igazi neveit, esetleg hirdetõtáblákat, kocsi, illetve széria neveket, festéseket. Jah meg persze pilóták neveit.

Ettõl nem félek.

Fehercsoki
Összesen 2,5 millió euró van most(1,5 millió a fejlesztõktõl+1 millió a játékosoktól), majd meglátjuk, hogy elég lesz-e, de remélem hogy igen, és azért jó lenne licenszelt autókat is látni.(pl. mint az Evo amit most licenszeltek)

cifcuk
Nem vagyok szakértõ, de ha nem licenszelnek semmit, akkor nem hiszem, hogy kevés az 1 millió eur.

Fehercsoki
Épp ezért nem akarják aláírni a szerzõdést a befektetõvel, mert bele akar szólni a fejlesztésbe...Most kb. 1 millió eurónál jár a játékosok által befektetett összeg(toolpackokból), de szerintem ennél több kell, és ha nem vesznek elegen toolpackot akkor muszáj lesz valahonnan pénzt szerezniük.

ÉN azért tartok ettõl a "befektetõtöl". Mert kitudja milyen hülyeséget tuszkol rá a fejlesztõ cégre.
Jobb játék készülhet úgy, ha elsõ sorban a felhasználók véleményére mennek.
Hisz MI is befektetõk vagyunk valamilyen szinten.😊

Ha lesz befektetõ, akkor kuka az egész...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Kivancsi leszek, mit mond a nagykozonseg majd az „uj” FFB-re (mivel uj fizikarol meg nem volt szo;P).

Nehez dolguk van, mert egyreszt meg alpha (fejlesztes alatt), masreszt a Shift-tel kicsit leirtak magukat, igy ha meg jo is lenne, kritikusabbak az emberek😊
Alexease
Lehet csak beijesztettek, hogy aki meg nem tag, lepjen be, es aki mar igen, lepjen feljebb😊
De valoban valami targyalasok folynak.
Fehercsoki
De, elvileg mennek a tárgyalások az új befektetõvel(akinek a pénze kiváltaná az új tagok pénzét, és ezért nem lenne szükség több új tagra), csak hát ez a befektetõ nem csak befektetni akar, hanem a fejlesztésbe is bele szeretne szólni.(és ha tényleg szimulátort akarnak akkor ez rossz, mivel szimulátort nem éri meg manapság fejleszteni)

upgradelni biztos lehet.

Nagyon kíváncsi leszek az emberkék véleményére, tapasztalatára.
Amúgy nem úgy volt még pár hete, hogy lezárják a tagok gyûjtését?

Fehercsoki
Azt írta az FFB készítõje, hogy szerinte nagyon jó lett, és remélik hogy az FFB hatására többen fognak toolpackot vásárolni/upgradelni.

Akkor pénteken eldõl, mennyire gondolják magukat komolyan.
Mert ha az új FFB, amit ígértek, mûködni fog, akkor a fizika terén ígérteknek is lesz alapja. 😊

Fehercsoki
Alacsony sebességnél nem túl jó az FFB, a statikus gumi modell miatt, de ezzel még nem foglalkoznak, csak majd ha használható állapotban lesz a dinamikus modell.

Fehercsoki
"A heads up that the first version of the new FFB system will be in tomorrow's build. AJ is going to post up the techy details soon.
There are several significant issues with it currently (see list below), but we need the testing feedback from as many wheels/configs/brains as possible. In addition several of the internal parameters really need to be varied per car, which isn't done yet. What we have currently is a compromise "good for most cars" setup. We'd like feedback from all cars, but it's true to say we've focused mostly on the FA, Caterham, BAC Mono and LM11.

1. Lack of progressive understeer
2. Oscillation (was already a problem in recent builds)
3. Self alignment is inverted at very low speeds so the steering pushes away from centre"

"A couple more notes on what to expect in tomorrow's build:

1. The tyre force GUI option no longer has any effect.
2. More GUI options to customise the feel to your tastes will come, but not while we're still in the early stages of the new implementation.
3. It's awesome, but I'm not going to say that as it might unfairly skew your perception one way or the other." AG.

Forrás: pCARS facebook oldala

Fehercsoki
Mi ezt ugye pénteken tesztelhetjük.(kivéve ha van itt valaki aki senior manager toolpackot vett, de nem nagyon hiszem)

Fehercsoki
"the new FFB system will be in tomorrow's build". Andy Garton.

Azt hiszem, most kiderül mennyire gondolják komolyan=)

lac coo
LFS-félével én is elégedett lennék, meg szerintem a készítõk is ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nekem az már bõven elég lenne, ha a mostani Lfs -féle "fizikát" tudná a játék.

Fehercsoki
Nem tudom mi az igazság, csak azt látom amit mindenki más a hivatalos fórumon, de ha belegondolsz, akkor a mostani fizika is az új fizika butább változata.

cifcuk
tehát szar lesz az ai, kb mint fosmaster f1-ben.

lac coo
Ahhoz minek kéne két féle fizika, eddig is sok játékban úgy volt egyszerûen ugyanazt a fizikát használta csak sokkal lassabb frissítéssel, butábban, vagy nem is használt csak ment elõre egy madzagon ... Ez szerintem kamu !

Fehercsoki
Alap dolog, hogy mindent ami fileokat módosít rendszergazdaként futtatsz.

Egyébként visszatérve a fizikára: azt írták, hogy azért csinálgatják a mostani fizikát, mert az AI ezt fogja használni, és csak a játékosok autói az új fizikát, így kevesebb lesz a proci igénye a játéknak. (ezt nem most írták, már régebben is, csak volt aki kifogásolta, hogy miért a mostani fizikán próbálnak javítani, hát ezért)

Semmi hibaüzenet,,,de megoldottam...........rendszergazdaként kellet futatnom!!

köszi
Fehercsoki
Hibaüzenet?

Nem megy fel........miért??
Még mindig semmi ennyi idõ alatt teljesen újrarakom!!!!!!!!!!!!!!
Menyi ideig tart mig felmegy az update................,,nem értem miért nem indul el a folyamat kijelzõ??Mind a 4 magot használja vagy 3 perce ,de semmi mozgás!!
cifcuk
Szimulátort készíteni, kizárólag szenvedélybõl lehet. Aki nyereségért, a pénz miatt csinálja, kompromiszumokra kényszerül.

Sok a kétkedõ, amit én maximálisan megértek.
De abban is egyetértek veled, hogy muszáj nekik mutatni valamit, mivel sok pénzt nyomtak a játékosok a projektbe.
Ha nem úgy csinálják, ahogy azt beharangozták, vagy nem figyelnek oda visszajelzésekre, akkor a fejüket fogják venni.
Talán a játékipar legnagyobb szemétsége lenne, hogy így átbasznák a jó népet, nem?

lac coo
Az egész felfüggesztés, kormánymû alapból nem jó, a jól ismert Shift effektus mindenhol érzõdik .Nagyon nagyra véve a kormányszöget még elmegy, de milyen már, hogy F1 verdánál kétszer átfog a kormányon ? 😊

Fizika az meg messze van a "bõven jótól", de még a sima jótól is 😊Talán, lassan elérik rF1 szintjét, ami szerintem még mindig elég rossz ....