19801
  • Alexease
    Most a WTCC utan jobb kedvem lett, teszteltem meg egy kicsit a beallitasokat.
    Az elozo full fapados beallitas 31 fps-t ment (alapbol lehuztam, gondoltam ugy sem megy).

Lens flare + texture high + world detail medium: 30 fps (mar sokkal jobban nez ki, teljesen jo)
    Lens flare + texture high + world detail high: 28 fps
    Lens flare + texture high + world detail high + shadow medium: 27fps
    Lens flare + texture high + world detail high + shadow high: 24fps

Alig 20%-ot esik a full low es a full high kozott.
  • lac coo
    Jah , valahogy itt nem tudjak ertelmezni milyen autoban vannak, meg vannak kergulve ,hogy mi az isten van alattuk .:))
  • Alexease
    Mentem fel kort, de itt valoban nagyon gazos az AI:) De valszeg ez is tobb mindentol fugg (auto es/vagy palya), mert ma mentem masik versenyt BMW-vel Oschersleben-ben (Anhalt), es teljesen jol viselkedtek, nem volt baleset es csak kettot tudtam hatulrol megelozni.
  • lac coo
    Az elso jobb.
    Amugy sok ertelme valoban nincs , az ember neha megnezi, de igazabol ez meg jatekra alkalmatlan....
  • Alexease
    Ilyen a masik HDR-rel:
  • lac coo
    Nalam picit sotet, nem eleg kontrasztos a kep szelvldon keresztul, az masnal is ilyen ?
  • Alexease
    Mozgasban valoban jo, nem zavar, ugy sincs mas lehetosegem:) De amugy sem nagyon megyek openwheel-lel, es a zart kasztnibol, plusz bukosisak nezet meg eleg sokat kitakar, vagyis tokeletes a dolog:D

HDR stilusok. A Hable Filmic-ben maradt, ez kontrasztosabb mint a Photographic, vagyis Photoval nincs ennyire szetszakadva.
  • lac coo
    Mozgásban jó ez.
    A HDR-nél mik azok a lehetőségek ?
  • Alexease
    Teszteltem en is sebesseget. Betoltes 20 AI-val sem sokkal tobb, az alap 5 sec felmegy 7 sec-re:)
    FPS-ben sem zabal sokat az AI (legalabbis az en beallitasaimmal), 20 AI-val 31fps, 5 AI-val 40fps.
    A PostProcess es a HDR semmit nem eszik, de nelkuluk mar eleg szarul nez ki:D

• lac coo
    Jah, most fut rendesen, vagy ők piszkáltak valamit , vagy én :)))

Csak az AI.....Jézusom...! ezzel a Formula A-val érdemes végignézni mit össze-vissza kavarnak a pályán szabályosan teljesen vakok :))))Van hogy egymás után megy neki a falnak egyszer itt egyszer ott :))
  • Fehercsoki
    Jó ez.
  • lac coo
    Ilyen beállításokkal használom, lehetne még tesztelgetni de nem sok értelme :

Ez 20 AI-val rajtnál majdnem 50 fps, később picit több ....
    A látvány meg valami ilyesmi :

• Screenracer #5103
    De legalább a kormány beállítást is betehetnék oda. Mellesleg ezért is mondogatom folyamatosan, hogy nincs még kész. Nem csak a fizika, az FFB meg autók és pályák hiányoznak, hanem még egy csomó egyéb is. :)
  • Alexease
    Egyelore vagy a felkesz fizika/technika vagy az igeny miatt nem foglalkoznak meg vele. A lenyeg, hogy ott az ikon. Egyelore ugy sem jo annyira, hogy setup-pal maszatoljak.
    Az options ikon hianya kicsit jobban elremit.
  • Alexease
    A MB eleg maceras, azt szerintem csak a vegen tudjak majd rendesen optimalizalni, valszeg memory-stackflow vagy hasonlo muvelet, amit nagyon hozza kell drotozni az engine-hez.
  • Screenracer #5100
    Ha "Race" módot használsz időméréssel ott már be tudsz vele lépni az almenübe, de ott se működik még a "Carsetup". Talán majd jut rá idő. :(
  • lac coo
    Amúgy a motion blur nálam itt is valamiféle mikrolagot okoz, mint AC-nál, fps fraps szerint jó, de érezhetően döcögős lesz tőle. ..
    Most nem értem ez mitől van, régebben azért nem volt gáz ezzel az effektel, lehet DX11-ben van valami bibi ?
  • lac coo
    Dehogy szar, pont elrántok egy cigit kávéval amíg elindul :)))
  • Alexease
    Az rF2 botranyos:) Meg szerencse, hogy ott nem kell semmihez kilepkedni.
    Ott valszeg a realroad-dal maszatolnak annyit (adatbazis + realtime textura generalasok), de attol fuggetlenul is szar.
  • lac coo
  • Alexease
    Tudom, az az ikon mar nagyon regen ott van, de nem tortenik vele semmi. Pedig alap dolog lenne.
    Sot, nehany honapja csinaltam nekik egy kepet, ahol ezt az ikont kerdojeleztem, es betettem egy masikat, ami Options-t abrazolt;D
    De nem erdekelte oket, mert eppen el voltak foglalva azzal, hogy mikent csillan meg a feny, a szelvedon lefolyo vizcseppeken:D
  • GPx8
    Mondjuk ez egy rF2 töltési sebességgel párosulva, valóban gáz lenne, de így elviselhető.
  • Screenracer #5093
    Igen, az viccesen néz ki. Biztos gondoltak azokra akik szeretik hátulról tologatni, de szeretnék kipróbálni a cockpitet is.

http://www.kephost.com/images4/2013/3/24/a1_2013_3_24_bgn7bj2r19.jpg

Lesz olyan lehetőség, hogy kilépés nélkül lehessen a pitben szöszölni.
  • Alexease
    Most mukodik mindket kamera, sisak is van, kulon ki-bekapcsolhato. A mozgasok is jol allithatok.
    De van 1 plusz nezet (szamomra, en regen neztem build-et), nalam nagyon hatul van, a pilota mogott, feje nincs, a nyaka felett lehet latni a dolgokat:) Abbol nem tudom mi lesz kesobb:)
  • Alexease
    Ez a ki-belepegetes a fomenube k*rv* idegesito, egyetlen szerencsejuk, hogy toltesi idoben bajnokok (5sec):)
  • Screenracer #5090
    Valószínü, hogy kiszedték jelenleg a sisaknézetből a sisak látványát, de a fej mozgása benne maradt. A gomboknál van olyan, hogy "change view" és olyan, hogy "cycle camera". Azokat beprogramozod valamilyen gombokra vagy megnézed melyik gombhoz vannak rendelve és a kettő kombinációjából egy csomóféle nézetet lehet variálni. Egy kicsit össze vannak kuszálva a nézetek, mert azt is faragják mostanság.
  • lac coo
    Oksa, köszi, megnézem !
  • Alexease
    Megneztem, valoban szar alapbol.
    A World Movement-et huzd fel 100%-ra. Ugy nez ki nem a mennyiseget allitja, hanem a kemenyseget vagy erosseget. 100%-on szinte nullat mozog „feleslegesen”.
  • lac coo
    Az, persze, a fejmozgás a nem jó, de én nem jöttem rá, hogy lehetne megszűntetni ...
  • Alexease
    A lenti videod alapjan az auto felfuggesztesenel nem latok anomaliakat, inkabb a pilota fejbillenese ami zavaro, vagyis valami beallitas csak lesz ott. Vagy nem, es ilyen.
  • lac coo
    Nekik ez nem hiányzik, elég lenne egy hatalmas ULTRA SETTINGS és egy hatalmas SCREENSHOT gomb ! :DDD
  • Alexease

Az hogy JELENLEG milyen a giumi es a fizika, foleg hogy mas platformon melyek a lehetosegek es ott mi tortenik, abszolut nem izgat.

Ami zavar es idegesito, hogy a palyan meg mindig nem lehet sem options sem autobeallitasokat eszkozolni. Nagyon idegesito, a tesztelestol is elmegy a kedvem.

Ami rosszabb, hogy emiatt nem lazad senki a hivataos topicban. Es ez erosen jelzi a felhasznalok nagyreszet, mert ez a ket funkcio hatalams hianyossag es idegesito egy ilyen programban.
  • lac coo
    Nem , ez sima cockpit ....
    De akkor ez ilyen, nincs mit tenni. Csak a szokásos hisztim, de engem zavar hogy ennyire értelmetlenül ,sőt viccesen valószínűtlenül billeg a kasztni ...
  • Alexease
    Igen, azokat a hozzaszolasokat is lehet nyugostan hetente csak linkelni

Alapbol csak a gForce es a World Movement allitas van. De cockpit-nezetbol ketto van, a masodik a sisak (Helmet). Alapbol lehet hogy ki van kapcsolva a plexi nezet, de attol meg annak a dinamikai beallitasait szamolja: kanyarnezelodes es a ket doles (sisak, kamera).
  • Jacek
    Nem értem mi a bajod:) én pozitívan csalodtam mert kiderült hogy jobb a fizika mint a Forzában:DDDD mert ha minimum grafra raktam 80-100 FPS volt stabilan:DDDD
  • lac coo
    Vagy konzolos beszólás, vagy az én fikázásom ! :DDD

Ezt a billegést hol lehet piszkálgatni, gforce effektet már levettem .... ?
  • Alexease
    Bar a CARS multiplatform lesz, igy esetleg erdekesek lehetnek a konzolos lehetosegek (csak eladas szempontbol), de mindenki tudja, igazabol lenyegtelen mit csinalnak, a ket kivaltsagos nevvel szemben ugy is tehetetlenek.

Mivel a beta befizetes eredetileg befektetes alapu volt (ami lehet mar hogy bedolt:P), igy esetleg fontos user szinten is az eladas, de szerintem itt senki nincs, aki komolyabb osszegre szamitana az eladasok utan (+1000EUR-os befizetesek).

Vagyis itt (PC-s CARS topic), szerintem nagyon sokadlagos, hogy konzolon mikor, mi, hogyan jelenik meg.

A CARS nagyon valoszinu hogy kinezetre, szolgaltatasra es mukodesre nagyon hasonlo lesz mindharom platformon. Mivel a fo konzolos szoszolok PC-n is toljak – bar a PC szar, <60fps, foss es mar eleve 10+ eve lealdozott neki –, nyugostan nyithatnanak a konzolos reszben egy CARS topic-ot.

Eleve teljesen masok az elvarasok a programmal szemben, es valszeg a „vegfelhasznalas stilusa” is erosen kulonbozni fog;)

Raadasul hiaba megy itt a gyozkodes, olyan embereknek kell ezt olvasniuk, akiknek NINCS es valoszinuleg nem is lesz konzoluk, igy teljhesen erdektelen hogy ott mikor, mi jelenik meg es hogyan mukodik.

Nem izgat nagyon a dolog, csak neha azert bosszanto, hogy ha lenni is ra alkalom vagy indittatas, hogy erdemben foglalkozzunk a CARS-szal (kepek, videok, beallitasok, hivatalos infok, fizikai es gumi hirek, tartalom bovites, technikai segitseg stb.), teljesen felesleges eroltetni, csak attekeri az embver a topic-ot, mert egy-egy erdemi hozzaszolas ugy is tobb tucat felesleges konzolos hozzaszolas koze ekelodik be:/
  • Jacek
    Ma majd VGA-t kell venned később, most nem mert még jó az majd 8000 sorozatból egyet:)
  • lac coo
    Ja elég zsivány így normális felvételen. mondjuk mindegyik versenyen jók a hangok, csak ritkán hallani ilyen jó felvételt .
  • Fehercsoki
    Nekem aztán mind1 hogy kijön-e a GT6 PS3ra, csak mivel semmi hivatalos info nincs, se kép se videó se bejelentés, ezért én nem kezelném tényként...