Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az uj Jaguart is megneztem, az is jo. De igazabol, a Gain-t allitottak default-ban 1.0-re, ami eddig 0.75 volt, attol (is) tunik (tunhet) jobbnak, mert nekem mindig az volt az elso, hogy azt fel tettem max-ra😊 Ugy nez ki, masnak is, mert most mar igy, azt sem kell minden belepesnel piszkalni😊
Csak rohadt lassan jön ...
Valamit valoban piszkaltak a kormanyzason, mert most mar szinte allitgtas nelkul, azonnal „hasznalhato” (egyelore csak a Mugent probaltam).
chromehoz van google plusz keg. Ott lehet bárkit ignorálni meg még egy csomó minden van benne.
Ne foglalkozz vele, jellemtelen kiscsírák mindig vannak nyugodtan nyomkodják !😊))
régebben látni lehettett ki szórakozik, hogy járkál mindenhová és agyatlanul adja a mínuszokat akárhol is írok, de mostanság vagy nem találom hol látszik, vagy már nincs ilyen ...
bár nagy valószínûség szerint leszarják, de ennél a szarnál megemlítettem egy sokkal egyszerûbb és jobb megoldást is. Azt sem bánnám, ha páran csatlakoznának hozzám. 😊
Szóval: "Most komolyan, Ti, az sg.hu-nál komolyan gondoltátok ezt a
nyilacskás/elrejtõs megoldást azon embereknél akik viszonylag sok
negatív komment értékelést kapnak? Én is kaptam csomó minuszos komment
értékelést, viszont egy csomóan akik megköszöntek valamit, nem böktek
a pozitívra, csak leírták, hogy köszönik szépen, aztán csók. Kritikán
aluli módszer ez az egész, ilyen amatõr, bóvli rendszert én még nem
láttam fórumon bevezetve... Pláne, hogy aki kicsit is kiáll a
véleményéért, és mindent jogosan, érvekkel alátámasztva teszi, viszont
a másik fél nem képes normális kommunikációra, akkor naná, hogy
megnyomkodják páran a lehúzós gombot.
Hagy döntsem már el ÉN személyesen, ne a rendszer azt, hogy kinek a
kommentjeit nem kívánom látni. Ez sokkal egyszerûbb, korrektebb
megoldás volna.
Itt nem arról van szó, hogy jó a Ti megoldásotok vagy nem, egyszerûen
az, hogy az adott felhasználó eldöntheti, hogy kit rejtsen a rendszer,
a fórum sokkal jobb megoldás, hátránya meg aztán végképp nincs. Mert
lehet valaki felcseszte pár ember agyát, de attól az az illetõ lehet
nekem tök hasznos dolgokat posztolgat... Azaz teljesen szubjektív az
egész.
Jó lenne látni, ha értelmes újdonságokat vezetnének be az oldalon, és
valóban fejlõdne is a site, mert ennek bizony nem sok nyomát látom már
jó ideje..."
Amúgy tényleg amatõr az egész, van ilyen máshol is, de ez elég bóvli 😊
mi ez a nyilacska? Én azt hittem ezt laccoo direkt csinálja valami html kóddal. Már akartam is kérdezni, hogy minek.
OFF: az sg.hu komolyan gondolta ezt a nyilacskás megoldást? Én is kaptam csomó minuszos komment értékelést, viszont egy csomóan akik megköszöntek valamit, nem böktek a pozitívra, csak leírták, hogy kösz. Kritikán aluli módszer ez az egész, ilyen amatõr, bóvli rendszert én még nem láttam fórumon bevezetve...
rF2 egy végtelenül amatõr összebarkácsolt vacak, GTR sem lesz nagy valami , meg aztán NKP után fizikában minden amatõr 😄DD
Amugy a Leonus'77 (vagy mi a retek😛) teljesen jo – legalabbis nalam😉
De a build-ekbe ismet van valami FFB tunning, talan meg lesz is belole valami.
Nalam ami inkabb gond, hogy szaggat. Elvileg 40–60 fps koze jelzi, de ha nincs meg a stabil 60, akkor valamiert szar erzes az egesz. Gondolom, ossze van drotozva a megjelenites a kormanyzassal, vagy valami hasonlo. Lebutitva, amikor tuti 60fps-t ment, az 1:28-as koromet azonnal 1:23-ra javitottam😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Isten áldja a pogányokat!
ennyi idõ alatt fõleg hogy panaszkodik mindenki nem tudták megcsinálni, szerintem ilyen marad...
Majd valami amatõr modder ír valamit hozzá és jó lesz 😄
Enélkül semmit nem ér az egész .
Nem azt mondtam, hogy hirtelen szimulator lett belole, csak most mar be tudom ugy allitani, hogy szinte meg elvezzem is😉
Sajnos kozepen meg valoban gazos, ezt most ugy probaltak megoldani, hogy van valami kozeprehuzo-ero allitas az F1 Dev-menuben.
De extra alacsony sebessegen meg erosen bugos valami, mert egy-egy auto ossze-vissza huzgalja a kormanyt😊
En az FFB-t 100%-ra teszem a konfigban, es 1.0-ra a Gain-t (max-ra) az F1 DevMenu reszben. Plusz a masking resznel ki kapcsolok minden efektet, csak a kormanyzast hagyom bent, ami a felfuggesztesrol jon, ugy elviselheto.
Most jó, de továbbra is ótvar az egész középen alig fordul utána meg rángatni kell, shift effekt... 😞
Amúgy jó lenne mint játék, nem szimulátor és soha nem lesz az ez tuti, de hogy ezt miért nem javítják végre azt nem értem ...
Grafika sokat változott, szerintem lassan átmegy a bóvli, csicsa kategóriába , szörnyû a sok hülye effekt ...Mondjuk ki lehet kapcsolni 😊
Ha igy csinaltad (gondolom) es nem jo, akkor nem tudom mi lehet.
Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklõdõt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
Lehetõséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklõdik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklõdõnek.
Lehetõségek ezen a napon:
-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklõdõt Teamspeakre egészen a késõ esti órákig.
TS adatok:
adress: pointer4.dyndns.org
password: kobasz
IRacers szoba
-Díjmentes 3 hónapos iRacing elõfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
-Segítséget nyújtunk a program elõfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelõ bekalibrálásában.
-Déltõl folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes 3 hónapos regisztrációval.
-Egy napos tesztelési lehetõséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévõ autóval az összes pályán.
-Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülõ kérdésben.
-Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.
Tisztelettel: Sándor Tibor
IRacers liga vezetõje
Elérhetõségek:
e-mail: [email protected]
website: www.iracers.hu
tel: +36205666898
msn: [email protected]
udv
- Anhalt - Oschersleben (GP/National)
- Besos - Catalunya (GP/National)
- Florence - Mugello (GP/Short)
Kepek: http://www.hsw.hu/?p=7421
A motorhang miért ennyire halk?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ne aggódj menni fog jól, hasonló gépem van.
Gépigényrõl mit lehet tudni?Most egy x4 965,gtx460 meg 8GB van.Ez elég lehet neki?
Köszi!
Isten áldja a pogányokat!