Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mondjuk nekem az rF2 új Nissan-ja is kicsit fura, abban is megvan a hajlam erre a rángatásra !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
No de az FFB , attól még nem lesz jó a kormányzás 😊

Alexease
Nekem is bo 2 ora volt, amig lejott😉
Az uj Jaguart is megneztem, az is jo. De igazabol, a Gain-t allitottak default-ban 1.0-re, ami eddig 0.75 volt, attol (is) tunik (tunhet) jobbnak, mert nekem mindig az volt az elso, hogy azt fel tettem max-ra😊 Ugy nez ki, masnak is, mert most mar igy, azt sem kell minden belepesnel piszkalni😊
lac coo
Kíváncsi vagyok ! 😊))
Csak rohadt lassan jön ...

Alexease
Mind az 5 palyat beletettek a 10 nyomvonallal egyutt😉
Valamit valoban piszkaltak a kormanyzason, mert most mar szinte allitgtas nelkul, azonnal „hasznalhato” (egyelore csak a Mugent probaltam).
Alexease
Build 174.
<#conf>
nem megy
hogy lehet képeket feltölteni?
http://www.youtube.com/watch?v=XDBPOLJKvFg
Nagyon jó kép lett!ez nem a pc guru?
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Alexease
cifcuk
off:
chromehoz van google plusz keg. Ott lehet bárkit ignorálni meg még egy csomó minden van benne.

jah, azt a beállítást nem is néztem, tudtam, vettem észre (köszke a tippet), gyors fel is vettem maxra, nekem ne nyilazgasson itt senki. 😊
lac coo
Elvileg állíthatod a beállításoknál mennyi pontszám alatt rejtse el az usert, mondjuk nálam valami nem ok, mert senkit nem rejt el ( hála istennek...) pl te is elég mínuszban vagy mégis látom a hsz-eket...
Ne foglalkozz vele, jellemtelen kiscsírák mindig vannak nyugodtan nyomkodják !😊))
régebben látni lehettett ki szórakozik, hogy járkál mindenhová és agyatlanul adja a mínuszokat akárhol is írok, de mostanság vagy nem találom hol látszik, vagy már nincs ilyen ...

OFF én az alábbi üzenetet küldtem el az sg.hu szerkesztõségének email címére...
bár nagy valószínûség szerint leszarják, de ennél a szarnál megemlítettem egy sokkal egyszerûbb és jobb megoldást is. Azt sem bánnám, ha páran csatlakoznának hozzám. 😊

Szóval: "Most komolyan, Ti, az sg.hu-nál komolyan gondoltátok ezt a
nyilacskás/elrejtõs megoldást azon embereknél akik viszonylag sok
negatív komment értékelést kapnak? Én is kaptam csomó minuszos komment
értékelést, viszont egy csomóan akik megköszöntek valamit, nem böktek
a pozitívra, csak leírták, hogy köszönik szépen, aztán csók. Kritikán
aluli módszer ez az egész, ilyen amatõr, bóvli rendszert én még nem
láttam fórumon bevezetve... Pláne, hogy aki kicsit is kiáll a
véleményéért, és mindent jogosan, érvekkel alátámasztva teszi, viszont
a másik fél nem képes normális kommunikációra, akkor naná, hogy
megnyomkodják páran a lehúzós gombot.

Hagy döntsem már el ÉN személyesen, ne a rendszer azt, hogy kinek a
kommentjeit nem kívánom látni. Ez sokkal egyszerûbb, korrektebb
megoldás volna.

Itt nem arról van szó, hogy jó a Ti megoldásotok vagy nem, egyszerûen
az, hogy az adott felhasználó eldöntheti, hogy kit rejtsen a rendszer,
a fórum sokkal jobb megoldás, hátránya meg aztán végképp nincs. Mert
lehet valaki felcseszte pár ember agyát, de attól az az illetõ lehet
nekem tök hasznos dolgokat posztolgat... Azaz teljesen szubjektív az
egész.

Jó lenne látni, ha értelmes újdonságokat vezetnének be az oldalon, és
valóban fejlõdne is a site, mert ennek bizony nem sok nyomát látom már
jó ideje..."
lac coo
Hát én kb le se sza..m, akit érdekel elolvas akit nem nem 😄DD

Amúgy tényleg amatõr az egész, van ilyen máshol is, de ez elég bóvli 😊

cifcuk
off:
mi ez a nyilacska? Én azt hittem ezt laccoo direkt csinálja valami html kóddal. Már akartam is kérdezni, hogy minek.

hát egyre inkább én is így látom, pláne, hogy a GTR3-as infók nagyon lassan csordogálnak csak... Aztán meg az AC szvsz tuti kijön még idén, remélem már õsszel. 😊

OFF: az sg.hu komolyan gondolta ezt a nyilacskás megoldást? Én is kaptam csomó minuszos komment értékelést, viszont egy csomóan akik megköszöntek valamit, nem böktek a pozitívra, csak leírták, hogy kösz. Kritikán aluli módszer ez az egész, ilyen amatõr, bóvli rendszert én még nem láttam fórumon bevezetve...
lac coo
Nem tudom, én már csak AC-ban bízom ! 😊
rF2 egy végtelenül amatõr összebarkácsolt vacak, GTR sem lesz nagy valami , meg aztán NKP után fizikában minden amatõr 😄DD

Alexease
Eleg nagy kulonbsegek vannak az autok kozott. Mondhatnam, hogy probaj masikat (😛), de ez nem igy mukodik, inkabb csinaljak meg rendesen😊
lac coo
Én csak két autót próbáltam, múltkor de el is ment a kedvem tõle .

Alexease
Igen, mert most meg nem lin. es nem is exp., hanem ossze-vissza fogazasu van alatta😊 <#idiota>

Amugy a Leonus'77 (vagy mi a retek😛) teljesen jo – legalabbis nalam😉

De a build-ekbe ismet van valami FFB tunning, talan meg lesz is belole valami.

Nalam ami inkabb gond, hogy szaggat. Elvileg 40–60 fps koze jelzi, de ha nincs meg a stabil 60, akkor valamiert szar erzes az egesz. Gondolom, ossze van drotozva a megjelenites a kormanyzassal, vagy valami hasonlo. Lebutitva, amikor tuti 60fps-t ment, az 1:28-as koromet azonnal 1:23-ra javitottam😊
lac coo
Inkább egy normális fogaslécet toljanak a kormánymûbe ! 😄D

Alexease
A mai build-be beletoltak Monzat is, ket nyomvonallal😉 Igy (egyelore) penteken mar 4 uj palya lesz (8 nyomvonal), es 1 uj auto😉
samsung123
2012 vége, 2013 elejére várható, de addig úgyis a alfa/béta csillapítja éhségünket<#pias>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

TG Gida
Van már a megjelenésnek tervezett ideje, vagy még nem lehet tudni semmit?

Isten áldja a pogányokat!

Alexease
cifcuk
Oschersleben, örök kedvenc pályám (nem tudom miért imádom), szóval havi vérzés buildot várom.

lac coo
hát nem tudom ...
ennyi idõ alatt fõleg hogy panaszkodik mindenki nem tudták megcsinálni, szerintem ilyen marad...
Majd valami amatõr modder ír valamit hozzá és jó lesz 😄

Alexease
En sem ertem, mit benaznak, de remenykedem benne hogy jo(bb) lesz😊

lac coo
Nincs bajom azzal, hogy nem szimulátor, csak hát ha már autós játék illene egy normálisan mûködõ kormány. Nem is értem mi nehézség van abban, miért nem képesek jól megcsinálni. semmi furfang, ahogy tekerem úgy forduljon ... <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>.

Enélkül semmit nem ér az egész .

Alexease
20000 fok?!😊))))

Nem azt mondtam, hogy hirtelen szimulator lett belole, csak most mar be tudom ugy allitani, hogy szinte meg elvezzem is😉

Sajnos kozepen meg valoban gazos, ezt most ugy probaltak megoldani, hogy van valami kozeprehuzo-ero allitas az F1 Dev-menuben.

De extra alacsony sebessegen meg erosen bugos valami, mert egy-egy auto ossze-vissza huzgalja a kormanyt😊

En az FFB-t 100%-ra teszem a konfigban, es 1.0-ra a Gain-t (max-ra) az F1 DevMenu reszben. Plusz a masking resznel ki kapcsolok minden efektet, csak a kormanyzast hagyom bent, ami a felfuggesztesrol jon, ugy elviselheto.
lac coo
Valami bug volt, mert valami 20 000 fokra állította magát 😊))

Most jó, de továbbra is ótvar az egész középen alig fordul utána meg rángatni kell, shift effekt... 😞

Amúgy jó lenne mint játék, nem szimulátor és soha nem lesz az ez tuti, de hogy ezt miért nem javítják végre azt nem értem ...

Grafika sokat változott, szerintem lassan átmegy a bóvli, csicsa kategóriába , szörnyû a sok hülye effekt ...Mondjuk ki lehet kapcsolni 😊

Alexease
A kalibralasnal, amikor tekered a kormanyt az egyik iranyba, vegig megy a csik 100%-ig, de nem kell vele foglalkozni, mind ket iranyba koppanasig kell eltekerni. A 90-fokos allitasnal meg addig ameddig ki nem irja hogy 900 fok.

Ha igy csinaltad (gondolom) es nem jo, akkor nem tudom mi lehet.
lac coo
Megcsináltam a kormány kalibrálást, 900 fokon, de játékban kb 5 fokon körbetekeredik a kormány, már megint nem tudom hogy az istenbe kell ezt a vackot beállítani !

Tisztelt szimulátor rajongók !

Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklõdõt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
Lehetõséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklõdik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklõdõnek.

Lehetõségek ezen a napon:

-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklõdõt Teamspeakre egészen a késõ esti órákig.
TS adatok:
adress: pointer4.dyndns.org
password: kobasz
IRacers szoba
-Díjmentes 3 hónapos iRacing elõfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
-Segítséget nyújtunk a program elõfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelõ bekalibrálásában.
-Déltõl folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes 3 hónapos regisztrációval.
-Egy napos tesztelési lehetõséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévõ autóval az összes pályán.
-Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülõ kérdésben.
-Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.

Tisztelettel: Sándor Tibor

IRacers liga vezetõje

Elérhetõségek:
e-mail: [email protected]
website: www.iracers.hu
tel: +36205666898
msn: [email protected]

udv

Mondjuk jah, ez a videó elsõ blikkre nem annyira rossz, de hát ebbõl mondjuk sok mindent nem lehet megállapítani. 😄 alex miatt lehet teszek egy próbát. 😊 nem várok el sokat, egy rF szintnek már örülnék (jelenleg 😄)
Alexease
Ma ismet hozzacsaptak 3 palyat, osszesen 6 nyomvonallal😉<#eljen><#worship>

- Anhalt - Oschersleben (GP/National)
- Besos - Catalunya (GP/National)
- Florence - Mugello (GP/Short)

Kepek: http://www.hsw.hu/?p=7421
Alexease
Valami kavaras van a hangokkal, fejhallgatot hasznalok, ott teljesen jo, bar minimumra kell huzzam a motorhangot, mert nagyon hangos. De felvetelnel, hiaba az van beallitva, hogy azt vegye fel amit hallok, megis teljesen mashogy szol (halkabb, erotlenebb, sok a kozep es a magas). Majd piszkalom, deegyelore nem izgatott, mostanaban keves videot csinalok, ehhez meg mindegy😊
Totti5
Jóféle!

A motorhang miért ennyire halk?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
A monitorodon tuti van valami allitasi lehetoseg😊
samsung123
nice, de a fényerõ hol maradt?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
aha, elég lesz bõve. De FullHD-n lehet nem megy majd ultrán, csak majd High-on 😊
Ne aggódj menni fog jól, hasonló gépem van.

TG Gida
Szevasztok!
Gépigényrõl mit lehet tudni?Most egy x4 965,gtx460 meg 8GB van.Ez elég lehet neki?
Köszi!

Isten áldja a pogányokat!

cifcuk
<#eljen>

Alexease
Ez meg video, csak ugy (Gumpert@Road America).