19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
GPx8 #4915 Ez is jó lesz, de kissé drága...
Formula truck
Jobb lett volna inkább rF2 -re. -
#4914 En sem probaltam a GSC (GameStockCar), de allitolag rF1 alapra az egyik legjobban skerult program. Valszeg jobb, atgondoltabb, komolyabb, reszletesebb mint az SRW kicsit egyen fizika/gumi megoldasai, de tartalomban es szolgaltatasban messze elmarad (bar eleve teljesen mas program). -
#4913 Azert az SMS is elszamolta magat, mert tavaly ev vegere terveztek a megjenelest (bar az meg a mikro tranakcios lett volna, mini,kal tartalmommal). Igy hogy majdnem 1 evet csuszik, az nekik is eleg sok plusz kiadas. Raadasul, a dobozos iadas miatt, mar nem alapozhatnak a folyamatos, hosszutavu, kisebb bevetelekre, most vagy osszejon vagy nem. Jelenleg csak az emberek alltal befizetett osszeg a tuti bevetel. -
#4912 De mindegy is mi az a GSC, ami rF1-re megjelent, azt kb ki is próbáltam, kizártnak tartom, hogy alap rF1 gumifizikával bármi utoléri az SRW-t ! :)
Legalább is gumi terén, ami azért mindennek az alapja ha az rossz, tök mindegy mit csinálnak mellette ... -
#4911 -
Timbu #4910 Így meg végülis mindegy, hogy a kiadó modja azt, hogy "Pistike nem fogja megvenni, ha nem lesz azonnal sikerélménye", vagy pedig az a befektető, aki a WMD-be tolt párezer dollárt.
Úgy látszik, hogy olyan kicsi a kereslet, hogy ha valaki igényes programot akar csinálni, az tényleg annyiba fog kerülni, mint az iRacing. No meg az AC sem kapott még Zöld Utat. -
#4909 Van! ( Bár így hirtelen lövésem sincs mi az a GSC :)) -
Zsoltee_a_bator #4908 Van olyan jo fizika benne, mint a GSC-ben? Nekem eddig az jott be a legjobban az RF1 alapu szimek kozul. -
#4907 Nem úgy értem, hogy tönkre mennek, hanem így hal meg, ezzel a motorral .
Az tény, hogy rF1 alatt máig nincs ilyen gumi, azt a lehetőségeikhez képest szépen összedrótozták .
Talán néha-néha lesz valami komolyabb barkács, ami persze nem zárja ki, hogy egyszer csak olyan szinten összedrótozzák, hogy atomzsír lesz minden benne :)
-
#4906 Azert vannak joparan, akik komolyabb penzt belefektettek. Sot, ha jol tudom, a massziv user-promoert (videok, kepek, reklamozas stb.) az SMS 1-1- szinttel megemeli az „elofizetesuket” is, ami zonnal tiszta nyereseg (mar lesz ebbol valamilyen szintu kifizetes:P). -
#4905 Mivel a föl IQ szintje állandó, csak a népesség nő, nem tartom jó ötletnek ezt a nagy demokráciát ! -
#4904 Azert hosszutavon nem feltem oket, ha nem lenne penzuk, nem tudnanak ilyen lazan es „felelotlenul” ennyi penzt szetosztogatni. Nekik ott vannak a valodi autoversenyzos kapcsolataik, es folyamatosan mukodik a Racecenter Sonomaban, ami valszeg rendszeres bevetelt jelent. Raadasul ok is kevesen vannak, talan minden poziciora 1-1 ember van csak, igy ilyen jellegu kiadas es koltsseg nem sok van.
De most jelentettek be 2-3 tucat fontosabb fejlesztest, amitol valoban jobb lehet a program es a teljes rendszer. Persze uj engine nem lesz, de ahhoz kepest hogy rF1 alap, a legtobb autot elvezetes vezetni. -
Timbu #4903 Csak én azt nem értem, hogy mire számítanak sokan, hogy majd az 50 eurós befeketetésükből fognak meggazdagodni? Ilyen a világon nincs.
Pedig erre tényleg úgy kellett volna tekinteniük, hogy a közösség hozzájárulásával egy olyan játékot tehet le az SMS az asztalra, ahol a) van pénz, így normálisan meg lehet csinálni, b) ellenben a kiadó nem köti meg a kezüket (minél nagyobb profit a cél, ezért legyen minél árkádosabb). -
#4902 Gyanítom SRW már így hal meg ....
De abban azért bízok, hogy rF2-öt sikerül eladni egy-két jobb fejlesztőnek . -
#4901 Igazabol az rF2 alapjaival barmi jo lehet;) Nem tudom az AX mennyire gondolja komolyan, de az rF1-et eroltetni mar idopocsekolas lenne. Egyik celkozonsegnek sem sem alkalmas: van akinek regi es ronda, es van akinek mar regimodi, mint fizika/ffb/gumi.
Az SRW ala lenne brutalis az rF2 engine, foleg hogy van hozza tobb mint 70 jofajta autom;) De sajnos ahhoz a nagykozonseg nem hinnem hogy igenyli a tuti fizikat, es az egeszet atpakolni is kegyetlen nagy munka lenne:/ -
#4900 rF2 + P az már csak jó lehet ! ;) -
#4899 Allitolag ev kozepen bejelentenek valamit. De az is csak addig volt izgalmas, amig nem lehetett tudni, milyen engine-re epul. Amiota nagyon valoszinu hogy rF1 lesz, mar nem annyira erdekes. Nem hinnem hogy az SRW-nel tobbet kihoznanak belole.
Talan ha kozben uzleteltek az ISI-vel, es rF2-re fejlesztenenek valamit. Esetleg azert is akarja mindenkeppen az ISI nyar kozepere befejezni az rF2-ot?!:)
-
#4898 Azokhoz az autokhoz (Ariel, Gumpert) legalabb 6-8 honapja nem nyultak hozza. Talan az Ariel azert „romlott sokat”, mert kozben sokat valtozott a kormanyzas, az ffb es a gumikezeles, es a kulonleges felfuggesztese, kormanymuve es gumijai miatt ez erezhetobb. -
#4897 HC szim ne legyen, arra soha nem is számítottam, de egy jó simcade ( jó ez új szó :)) azért lehetne így másfél év után .
Tényleg mi van a Porsches cuccal, lesz belőle valami ? -
#4896 Valoszinuleg az a tagok legnagyobb reszenek „csak” befektetes vagy uj csicsa autosjatek, amit lehet tesztelni.
Tisztan latszott attol a pontol, amikor kieroltettek a dobozos verziot, es amikor lazadtak az Automaniax balhe miatt.
De ez abbol is latszik, hogy rengetegen hasznaljak arcade/simcade stilusban (segitsegek, kontrollerek, nezetek). A sok segitseges es gamepad-es embereknek messze nem a HC-fizika kifejlesztese az elsodleges elvarasuk:) -
#4895 Ariel atom eleg regi auto ,es volt mikor teljesen jo cucc volt, mi az hogy meg nem jo ?:)
Legnagyobb baj az, hogy amit emlitesz furcsasagokat , az nem a felkesz auto miatt van, hanem globalisan...Rossz gumi, rossz felfuggesztes , rossz ffb, stb....Ennek ellenere az autokat probaljak piszkalgatnk, pedig alapjaiban kellene mas cucc a jatekba... -
Zsoltee_a_bator #4894 Az Arielhez idopocsekolas nyulni meg, teljesen ertekelhetetlen. Csak par auto van meg, ami mar legalabb vezetheto szinten van.
Apollot kiprobaltam egy-ket korre, kezd alakulni es felig-meddig kiszamithato a viselkedese, de meg sok furcsasag tortenik. -
#4893 Az a baj, hogy sokan csak befektetésként tekintenek rá(pedig biztos nem fogja az SMS szétosztogatni a profitot...) és profit pedig nem a fizikából lesz=/ -
#4892 Arielre, viszont hatarozottan allitom, hogy rosszabb lett ,sokkal. A roik forma auto is , aregi f1-ek is. Regebben komplett versenyeket tudtam menni Ariellel, nem volt szim, soha nem is mondtam ilyent, de jo volt. Ertem en , hogy piszkaljak, de masfel ev alatt valamit csak kellene mar latni, nem ? Es a legnagyobb baj, hogy mindenkinek jo ez ahogy van, erre nem ternek ki megint mik manapsag az igenyek.....Minek is foglalkoznanak vele.... -
#4891 En az Apollo-t szoktam nezni, az regen benne van, valszeg mar kiforrottabb mint a tobbi, es semmi olyan „extra” (kulonleges felfuggesztes, speci gumik) nincs az autoban, ami a felkesz/nemkesz allapot miatt szar visszajelzest adna. Gyors utcai auto. -
Zsoltee_a_bator #4890 Nyilvan. De a heti change logra ment az eredeti comment.
-
#4889 Igen, szo szerint „próbálgatják” a dolgokat, mert fejlesztes es teszteles alatt van;) Sajnos ez a beta teszteles hatranya, hogy a legtobbszor bugos es szar a program;D -
#4888 Neked valami extra verziót adnak, vagy nekem valami extraszart, de én még nem találtam normális autót ebben. Spec az Apolló úgy ahogy van nem is érdekel, szóval lehet azt nem néztem.... De amiket néztem azok mind-mind a szőőőrnyűűűűű kategória volt ... :DDD -
#4887 Nem állítom, hogy soha nem lesz semmi a fizikából, mert jós nem vagyok, de az elejétől nézegetem, hát még megkockáztatom azt is, hogy rosszabb lett mint mikor nekiindultak .....ehhez jön mindig a gányolás amit csinálnak (próbálgatják ???) fizika fejlesztés címszó alatt, úgy hogy nekem már nulla bizodalmam van ezekben. főleg, hogy minek is csinálnának bármit, mikor 100 CARS userből 99-nek jó ez ahogy van, csak a csillogás számít, más nem érdekli őket ?! -
#4886 Tegnap csak egy sebesseg/beallitas teszt miatt mentem vele nehany kort, Apolloval, esoben, nekem tetszett. Ha mar nem dolgoznanak a hatterben a gumikon, es ha igy maradna, a szolgaltatasok, a tartalom es a latvany miatt mar boven jo lesz.
A sebesseggel termeszetesen azert gondjaim voltak, mert full low/off-ban 40-60fps kozott ugralt (egyedul):) -
precise #4885 "egy het alatt hirtelen csodanak igy kicsi a valoszinusege."
nem egy hete készül -
#4884 Miért ne írnám le? :) Mivel hetente van új csoda, nem ugyanarról írom le hétről hétre :)
És meddig jöttök ezzel a baromsággal, hogy még nincs kész, de jó irányba halad, bla, bla, bla ... ??? SEMMI NEM HALAD SEMERRE ! AZ ELEJETŐL KEZDVE NEM ÉRDEKLI ŐKET A FIZIKA MERT A CÉLKÖZÖNSÉGNEK JÓ EZ A SZAR AHOGY VAN !!!
De nem lenne bajom ezzel, ilyen is kell, ha el tudják adni, és ha sokan örülnek neki, szórakoznak majd jól vele nekem nem fáj..
De legalább vállalnátok be, hogy vagy jó így ahogy van nem érdekel senkit milyen fizika nincs alatta ( :) ), vagy semmi tapasztalat nincs milyen egy jó árkád fizika, vagy nincs kormány csak bill, azzal meg ez is jó stb... Valami ! De ne oltsátok már bele mindenkibe, hogy jó ez, jó irányba halad meg a többi baromság ...! -
Zsoltee_a_bator #4883 De miert irod ezt le minden heten? Mar mindenki vette a lapot szerintem. A recept meg egyszeru: aki tobb realizmust var egy jatektol, mint amennyi lesz neki, mikor kesz lesz, az nem jatszik vele.
Amugy, ha tenyleg erdekel, nezz bele a jatek forumaba, 5 percnel nem tobb tajekozodni. A fizika felelos terepen volt egesz heten, egy het alatt hirtelen csodanak igy kicsi a valoszinusege. -
#4882 Látvány ott van, megveszik Scawentől az LFS-t.. betolják a fizikát és kész a jó cucc:D -
#4881 -
#4880 -
#4879 Valamiből inside simracingnek is meg kell élni, naná, hogy ezek a multik tejelnek egy-egy ilyen véleményért :)))) -
precise #4878 kapásból van valami /dvd díj pl xbox-on. Gyanítom egy nkp még azt sem termelné ki. -
unrealnoise #4877 látom, hogy azon megy a vita mi a szim és nem szim.
igazából azt kellene tisztázni, hogy EZ NEM FEKETE-FEHÉR dolog.
Szerintem nem kell bántani azt, aki azt mondja, hogy a GT5 vagy forza szim. igen, lehet úgy is használni őket, komolyan, belső nézetből, minden segítséget kikapcsolva. Teljesen jó autós/vezetős élményt adnak. És ezt nem csak én mondom, tessék megnézni ezt a simracingtonightos játékértékelést is.
Persz nem egy iR-hez kell hasonlítani. Mondom, szubjektív az egész, erre itt egyesek ezen vitatkoznak naphosszat. Nincs egy határvonal ami fölött valami szim, alatta meg arcade... komoly szimulátor viszont kevés van, és PC-n van ez nem vita tárgya.
Viszont ki tudja, lehet még konzolra is akár szimet írni, mai napig nem értem miért nem teszik meg, a fix hardver előnyit én inkább élvezem, mint hátránynak tartom, egy kis tőkével rendelkező cégnél, projektnél (NKP meg ilyenek) még előny is lehetne, hogy hosszú évekig csak egy hardverre lehet fejlesztgetni, patchelgetni.
most meg pláne jöhetne valami komolyabb, hogy lényegében egy PC lesz a Playstation 4. Kormánytámogatás lesz/van a playstation cuccaira rendesen, egyszerűen autós szinten bármit meg lehetne már valósítani konzolra is.
És még mielőtt nekem estek, hogy nem éri meg komoly szimet fejleszteni, eladni, megsúgom, hogy PC-re sem. :D
Viszont van egy réteg, akiket konzolon is meg lehetne szólítani, többek között én és gondolom itt vannak még egy páran... -
#4876 Szokásos csúszkahúzogatás .....Finomhangolják a nem létező dolgot.
Be vannak oltva ezek fizika ellen, és /vagy molesztálta őket kisfiú korukban a fizikatanár ! :DDD