19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Zsoltee_a_bator #4875 physics releases -
endy papp #4874 Ja gyorsabban letöltötte................ -
#4873 Valahogy megint nulla (zéró) változtatást, melót látok a listában a physics résznél ... ! Még csak az a szó sem szerepel sehol , hogy "physics" ! :DDDD -
Zsoltee_a_bator #4872 Ugy tunik elkezdtek optimalizalni az engine-t kicsit. A mostani build sokkal gyorsabb, mint a par hettel ezelotti. -
#4871 „összes szim topik -fav” -
precise #4870 "összes szim topik -fav"
Na végre. (mielőtt megjelentél, nem is volt sehol ilyen flame, max félévente egy-egy) -
#4869 Nincs mit beszélni róla... Vannak szép fényképalbumok.... ennyi ... :) -
Bullitt #4868 Mi lenne, ha a CARS-ról beszélnétek?
Hetek óta bármikor benézek ide, azt látom, hogy konzol vs PC vagy konzol sim vs PC sim. Hagyjátok már abba. Mindenkinek megvan a maga preferenciája, ne magyarázzátok már be egymásnak mi miért szar és miért jó. A játékról beszéljetek már végre...
Nagyon kéne egy házigazda, aki gyomlálja az elmúlt ~5 oldalt. -
#4867 Úgyis visszajössz:D -
#4866 Oké, oficcal kijelenhető hogy ez itt a sötétek gyülekezete.
összes szim topik -fav -
#4865 Jajj, hagyjuk már ezt, mindenhol mindent Forzához hasonlítasz, még ha kimondatlanul is .... -
#4864 Elég sokszor elhangzott már, PCs szimek nem fix 60 fpsel futnak maxon, nincs bennük tartalom, nincs legalább 132432423 egyenfizikás autó, szar a grafika stb., a forza sokkal szimebb mert ezeket tudja, legalább ne tagadd le amit mondasz. -
#4863 Ki mondta hogy jobb és hogy vegyél? hol hangzott ez el, hol volt erről szó? komolyan kérdezem, te normális vagy? vagy csak nem olvasol és mondod a standart hülyeséget a PCs pajtik miatt, mert félelmetesen valótlan amit most leírtál... -
#4862 Jacekkal kihívjuk a lámákat egy airsoftmeccsre ! -
#4861 Kéne nektek egy HC painball parti, ahol levezethetnétek a feszültséget. Még az is lehet, hogy összebarátkoznátok :) -
Screenracer #4860 Te nem vagy normális. -
#4859 Van ilyen is, de most ez a 2 fogalom(HC és szim) mintha egymással lett volna szembeállítva. -
#4858 Szupi, akkor lehet is váltani másik regre és folytatni valahol a neked nyilván kényelmetlen okoskodás, trollkodás mentes stílusban :DDDD -
Screenracer #4857 Nem is vártam mást. Te ennyit tudsz. -
#4856 HC szim, talán én találtam ki most e fogalmat? :)))
-
#4855 Azt jól is teszed.....
Kamuregekenek itt SG-n kuss a nevük ! :DDD -
#4854 Az a baj, hogy bár máshol visszafogja magát, én azért érzem, hogy mindent mindenben forzához hasonlít .:)))
Nem megy maxon, nincs normális ablaktörlő, bugok vannak ,stb ....
Igazából át sem gondolja mivel mit állít szembe ( egy egy emberes játékot egy milliárdos forzával ...) -
Screenracer #4853 Gondoltam, hogy pont téged hozlak fel példaként, mert te egy HC árkád vagy(Flatout, F12012, Grid stb.), de nem akartam személyeskedni. -
#4852 Alapból az volt, hogy totti megpróbálta megmagyarázni hogy a forza márpedig szim, na most a szim meg a HC tök más, hogy jutottunk el idáig? -
endy papp #4851 A gépem tudjátok elég sz@r ehhez is
Így nálam is hasonló a helyzet.
Ahogy megyünk előre az időben egyre több minden grafikai elemet lejjebb kell vennem ,de még így is akad rendesen.
Multinál meg meg áll a kép ,sokszor azt sem tudom most akkor nyomjam vagy fékezzek.
Nálam abból álla péntek hogy feltelepít ,megnéz 1 kocsival ,mit produkál ,majd egy multi próba és mikor a diavetítésnek vége ,megint 1 hét pihi
Pár napja belépek egy esős versenyre kb 13 voltak,rajt én állok a rajtrácson és figyelem hogy mennek el mellettem,majd mikor mindenki eltűnt a képről én is el tudtam indulni......,na mondom akkor az esőt talán hanyagoljuk is ....
Úgy hogy nem tudom a készítők milyen irányba haladnak ,d e szerintem ,kicsit félre állították a váltót,és ez nem csak az optimalizálásra értem hanem a vezethetőségre is.
Még szerencse hogy 2 évre előre meg van az előfizum az iRacingre,talán addigra ez is használható állapotba kerül. -
#4850 De mi a játékra mondjuk , hogy HC, szóval kár okoskodnod! :DD
Attól ,hogy fiam órákat tölt lego sw-al, még nem egy hc lövölde a játék :DDD -
#4849 En azt nem ertem, mi a reteknek akarja megmagyarazni ITT azt hogy a konzol autosjatek akkor is jo(bb). Total nem erdekel, nincs es nem is lesz konzolom, max ha nyerek a Lotton. (Mert akarhogy nezzuk, baszott nagyluxus lenne 1 jatek miatt egy JATEKGEPERT – plusz ami kell hozza – egy halom penzt [raadasul a semmibol] kiadni)
Amugy sincs semmi ertelme, ugy sem fog meggyozni senkit.
Es mi a reteknek kell minden topicban megvedeni a konzolt? Reszvenyes? Vagy jatekforgalmazonal dolgozik? Vagy ott fonok? Penz biztos van, mert tele van minden szarral.
Olyan mintha en bemaszkalnek minden konzolos autos-temaju topikba, hogy megmagyarazzam hogy a PC akkor is jo(bb), es az iR/rF2/stb. sokkal profibb.
Mondjuik azt sem tudom, ezt mi a szarnak irtam, ez is teljesen felesleges volt;D -
Screenracer #4848 Minkét tábornak mondanám minden személyeskedés nélkül, hogy nem a játékok a HC, hanem a veluk játszók. Hardcore=keménymag. Vagyis az adott játékkal játszók keménymagja, akik éjjelüket nappalukat erre szánják, legyen az szim vagy FPS vagy bármi. Tehát egy játék csak játék és szerintem minden játéknak lehet keménymagja játékos téren. Tehát az én olvasatomban a HC semmiképpen nem minősítés a játékot illetően. Ha egy játékosra azt mondják, hogy HC, az valószínüleg elismerést és azt jelenti, hogy az illető mindent tud a játékról amiben HC. -
#4847 Nálam is folyamatosan lassul,úgy egy jó fél éve , meg ahogy olvasom mindenkinél.
Régebben is qrva szép volt, de simán toltam 10-15 AI-val, most se lett szebb, ok, hogy belekerültek dinamikus dolgok (amik nem érdekelnek és/vagy nem is használok ), de lassu lett mint az állat ... -
#4846 En most nehany percig birtam;)
Igazabol, mar van annyira (atlag) jo a CARS, hogy szivesen hasznalnam (korozgetni, hotlap, funrace), de a problemam a szokasos: minden auto es egyeb beallitashoz ki kell lepkedni a fomenube.
Es az uj problemam: minden low, 1 auto, 1 palya es „szaggat” (30-40fps):) DX11-ben (bar a kartyam nem tudja), gyorsabb (>60fps), de valami bugos, minden arnyek matt fekete.
Talan most kerult bele valami felkesz dolog es attol lassult be, vagy regen neztem, vagy nem allitottam be valamit, vagy a CARS innentol felejtos a gepemen:) -
#4845 -
#4844 Mar megint konzol (ezer hozzaszolas)?!:) -
endy papp #4843 Majd szóljatok ha magáról a pcars-ról is esik szó ,mivel ez a topic arra lett kitalálva.....
De ettől függetlenül csak nyugodtan osszátok egymásnak az észt .......
Úgy se nyer senki a végén D. -
#4842 Milyen az új build, töltsem le, bírni fogom 2 percnél tovább ? :DD -
#4841 Teljesen elmebeteg... egy kutya érvet nem tud felsorakoztatni csak szajkozza a baromságait...
Próbál vele az ember szót érteni de mivel képtelen a véleménycserére elég értelmetlen...
És smileyeket pakol arra kérdésre mi a HC játékmechanika a Tekkenben:DDDDDDDDD komolyan elme orvosi eset:D -
#4840 Ne gondold, hogy PC-re komolyabb igények vannak .....
Felnőtt egy új nemzedék ,nekik ez kell, hogy ez pont egybeesik a konzolok elterjedésével az egy dolog, rá lehet arra fogni, de inkább az userekben van a hiba, pc-n konzolon, mindegy min . -
#4839 te vagdalkozol mindenféle légből kapott baromsággal:)
HC JÁTÉKMECHANIKA A TEKKENBEN?:d
Konzoljaim nes/megadrive/snes/saturn/n64/ps1/PS2/PS3 természetesen volt nálam box1/2 de természetesen nem vagyok kompetens:D -
#4838 Forzat érdemben nem próbáltam, de lehet , hogy gumiban megeszi rF1-et .:) -
precise #4837 Tekken-t toltam anno (Tag Tourment). Verekedős játék életerő csíkkal, nem testrészre szémolt sérüléssel, stamina számolás nélkül "srégen-hátra, kocka, kör kombóval csaló AI-val tényleg HC.
Toltam még Metal Gear Solid-ot ps2-őn. Az mitől is hc, mert van alatta háttér történet?
Lehet tényleg attól komoly valami mert sokáig tolják. De egy tény a komoly PC-s gamékat amit elkezdtek konzolra is tolni mind mind lebutították.Ez nekem elég érv a konzol játékosok igényeire. Ezt nem rosszból mondom, de ne keverjük már a szezont a fazonnal. -
#4836 Semmi!!!, na megyek valami értelmeset is csinálni, mondjuk rF2.