Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Nem kell a full, elég a 25 eurós team member is ahhoz hogy mindent megkapj, csak a juniort korlátozzák.

lac coo
De miért kell hirtelen megvennem a fullt, bekavarnak és nem kapok meg minden tartalmat ezután ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
szépek nagyon a hosszú utcai pályák, bár nekem kicsit uncsi .

Fehercsoki
Mondtam, csak a valóságban annyi, egyébként tényleg egy 100 kmes szakasz már jó lenne.

samsung123
szerintem is 20km szakasz, már az is sok munka!
én egy 50-100km hosszúságú pályának örülnék, mint amikor a TDU-ban szigetkört mentem, az mi jó volt.(az olyan 200km volt ahogy emlékszem)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

cifcuk
akkor álmodtam...

Kipróbáltam 179-et. Van benne két highway is 😄 Egyiksem 2000+km

A V8-as Atom elég jó. (csak azt próbáltam)

Fehercsoki
Valóságban 2700 km-es a Pacific Highway, a játékban egy 20 kmes szakaszt raktak be.

Alexease
2000 km?! En 20-at olvastam az egyik cikben😊 Bar lehet hogy az a masik palya😊 De a 2000 km, ilyen minosegben, kicsit soknak tunik😊 <#zavart1>
cifcuk
Az a Pacifik Highway lesz azt hiszem. Végig a nyugati parton valós útvonal. De hogy hol olvastam már nem tudom. Az is lehet álmodtam 😄

samsung123
hirtelen én is legondolkodtam rajta, hogy fullM-legyek<#fejvakaras> lehet beiesztés, de a 2milla egy negyede csak a tényleges tagok pénze a maradék az sms dobdta össze, tehát lehet nyugodtan zárt ezután, mivel úgyse a tagok pénze a fõ bevételi forrás.

amúgy lesz 2000+km pálya is? valami infó linekt dobnátok? thx

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

cifcuk
Én is dobtam rá zseetont, de azt sem tudom most mi vagyok. 😄
megnézem...
csak seniort tudok venni, gondolom akkor full.

Most töltöm 179-et meló elõtt tudom kicsit tesztelni. (ha nem lesz crc-s 😄)

Alexease
Amugy ez a zart beta bejelentes, beijesztes, felvetes valszeg jo reklam es
osztonzo fogas volt (lehet hogy atveres), mert hirtelen 2millio fole kuszott a beta bevetel😉

En is bealltam a sorba, gyorsan hozzadobtam egy huszast a full member-ert😊 <#zavart1><#idiota>
Alexease
Online a veglegesig nem lesz😊 Nem hulyek😉 Kiveve persze, ha emiatt (is) akarjak hogy zart beta legyen...
Alexease
Az FFB-erzes egyelore build verzionkent es autonkent valtozik😊 A 169-ben mar eleg jo volt, a 174/175-ot nem probaltam.

Eredetileg a regi ISI/rF1 ffb-rendszer volt/van alatta, SMS-es piszkalassal (SHIFT-es, kontrolleres beutes). Ami eleg szar volt/van.
Elvileg atirjak, modositjak, allitgatjak, de meg mindig erezni rajta az eredetet...

Este megnezem a 179-et, akkor meg tudom mondani, hogy az eddigi atlaghoz kepest milyen😊
cifcuk
Viszont azon a 2000+km-es pûlyán lehetne tolni ágyugolyó futamot, feltéve ha lesz netkód.

cifcuk
G25, és 175. Most töltöm a 179-et.

Nálam az FFB nagyon messze van a netkar, ir, rf2 színvonaltól.

Hogy kell beállítani jóra?

Totti5
Normális visszajátszás készítése még mindig nem a fejlesztõk erõssége... nagyon gyenge.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Eleg koran kiadtak a 179-es Build-et, benne Suzuka es a ket hosszu (~20km) „utcai, varosi, tengerparti, videki” palya.

http://www.wmdportal.com/projectnews/take-a-country-drive-with-build-179/

Fehercsoki
Milyen kormányod van?Nálam teljesen jó és valósághû a force feedback,egyáltalán nem szkriptelt.(164es build és azóta elvileg már javítottak rajta)

cifcuk
Gondolom akkor ezek sem a felfüggesztés pillanatnyi állásából/mozgásából akarják számolni a Force-ot hanem valami scriptelt szemetet raknak bele. Legalábbis eddig elég vicces.

Minden esetre egy játéknak azért jó lesz, legalább szép.

cifcuk
Nálatok milyen a force feedback? Nálam szinte semmilyen. Mit állítsak?

samsung123
tuti úgy lesz, ott lesz kocsink, vagy a pálya a háttérben, nem pedig ez a fix "statikus" videó.

Alexease
Az konnyen elofordulhat (5:4), sot nagyon valoszinu.
Valoban sokat javult a menu, de meg mindig latszik rajta a barkacs jelleg.

Eleve a hatterben a folyamataos bazinagy video, teljesen felesleges. Latvanyos, parasztvakitos, de hasznosabb lenne egy dinamikus auto/palya info megjelenites.

Meg egy normalis garazs, a palya betoltes utani setup lehetoseggel. Most mar kezd komolyodni a dolog, igy van ertelme allitgatni az autokat. De igy, ki-belepegetessel, toltogetessel, mentegetessel teljes idiotizmus.
Akkor lehet, hogy én nem tudom jól kezelni az egeret! Pl. a visszalépés gombot csak 3x-i próbálkozással tudom eltalálni, de egyébként sem világos, hogy mikor melyik csúszkát tudom állítani a beállításokkor.
Modnjuk nekem egy 5:4-es (1280*1024) monitorom van, lehet, hogy azt nem szereti...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

samsung123
jaja, pont hogy a menü egy jól átlátható, gyorsan reagáló rendszer. Lehet nem szép de, hogy praktikus és gyors az tuti.<#vigyor>

lac coo
Mi a baj a menüvel, kattintok hármat és elintéztem amit akarok ....

neü=menü

A 164-eshez képest fejlõdött a neü kezelhetõsége? Mert az pl. még szar...

Fehercsoki
Nem,CRC hibás. Egyébként érdekes ez is, hogy be kell lépni a fórumos acc-al,de ha kihúzom a netet belépés után akkor ugyanúgy lehet játszani😊 Kb. fél perc lenne feltörni valakinek aki ért hozzá és nem kéne mindig a havi buildre várnom.

Alexease
Es elindult? 😊
Fehercsoki
Szóval kibannolhatnak hogyha ezt használom a 164es helyett ami a junioroknak a havi build?

Fehercsoki
Találtam egy érdekes dolgot😊 Junior vagyok de le tudom tölteni a 174es buildet.

Alexease
De nem is full HC-nek tervezik😉
A PDF doksiban felsoroltak a kategoriakat, es a CARS-t eleve a ket utolso resz lefedesenek szantak (GT5/Forza & GTR2/iRacing ).

Ez inkabb valami komolyabb driving game lesz, szimes lehetosegekkel😉 Ami nem lenne gond, ha egyertelmuen HC-ra fejlesztenek, elsosorban kormanyra, es onnan „butitanak” vissza kontrollerre. De egyelore ahogy latom, a mindenkori kodnak meg kell felelnie ennek is, annak is...
Alexease
Nekem meg sosem volt CRC-s, bar ez nem jelent semmit😉
A torrentnek elvileg jo kell hogy legyen, ott nem lehetne ilyen gond.
cifcuk
Most letöltöm harmadszor is...

cifcuk
Nem bízok a multiplatform játékokban, sajnos valódi HC cuccot még nem láttam ezek között.

Online fogunk tudni konzolosok ellen csapatni? (gondolom nem)

Alexease
Jelenleg 45EUR lesz a full jatek, de az egyik PDF doksiban mar 50EUR-t lattam😉 Regi arfolyamon nem lenne veszes, „szokasos” multiplatform ar, de a mostani valtassal mar kicsit azert huzos;D
cifcuk
! D:\Games\!Sim Racing\CARS\174-5\pCARS_0174_pre-alpha_PC-EXT_SFX.exe: CRC hiba a pCARS_0174_pre-alpha_PC-EXT-1b.bin-ban. A fájl sérült
! D:\Games\!Sim Racing\CARS\174-5\pCARS_0174_pre-alpha_PC-EXT_SFX.exe: Az archívumnak nincsen vége

cifcuk
Letöltöttem a 174-et elõbb torrent utána rendesen, mind a 2x crc hibás. Mit csináljak?

cifcuk
Gyors elõfizettem Full-ra, plusz 35EUR volt. Nem sok egy kicsit ez?

Alexease
Igen, igy valahogy😉

Meg teljesen hivatalos bejelentest nem lattam, de aki mar elofizetett, annak igazabol (valoszinuleg) mindegy. Max a jogosultsagokat akarjak/fogjak tologatni (plusz auto es/vagy palya).
Fehercsoki
Minden marad úgy, csak nincs szükség több új tagra, a mostaniak maradnak mindennel együtt amit ígértek nekik amikor befizették a tagságukat. Szóval ha most veszel egy juniort akkor minden hónapban kapni fogsz egy buildet, de 3 hét múlva már nem fogsz tudni semmit venni és esélyed nem lesz játszani egészen a megjelenésig.

lac coo
De hogy zár be, nem kapunk többé új buildet és vagy nem is lehet játszani vele, vagy csak nem csatlakozhatnak új tagok ?

Black Ghost
Tehát hogy továbbra is elérhetõek maradjanak a letölteni kívánt anyagok, ahhoz teljes jogú taggá (Full Member) kell válnom?

Vagyis vegyük meg teljes áron a félkész játékot, fasza...
Alexease
Bezar a bazar😉 Valamit kavarnak ismet, hamarosan ugy nez ki megszunik az open alfas/betas lehetoseg.

Project CARS sign ups likely to be closed soon
lac coo
Monzán mentem, elsõ kanyarban legalább 20 halott volt ! 😊))

Alexease
Ha a palya meg nincs kesz (AIW), akkor teljesen mindegy mit allitasz😉 De ha a szamukat nullara allitod, akkor nem lesz aki osszetorje magat😉
lac coo
AI-n mit állítsak, hogy ne törjék egymást halomra rögtön az elsõ kanyarban ? 😊))

Alexease
Nem rangok, hulyen irtam, az elofizetesre, alpha/beta dijra, toll pack-ra gondoltam😉
Black Ghost
És hogyan kapunk rangokat, vagy ez csak a kész játékra vonatkozik?