19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
-
#5034 http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-community-gallery-51/
-
#5033 -
#5032 Jaja olyan gyorsulás volt hogy blackout volt:D -
GPx8 #5031 Nem neked való ez. Ennél a sebességnél már elveszíted a kontrollt az autó felett! -
#5030 Ez ahhoz még nagyon kevés, 10-20 -szor ennyi autó kéne bele, és ha lehet normálisak, ismertek, nem a soha nem hallott márkák, akik persze örülnek ha valaki bekopogtat, hogy beraknák a játékba .... -
#5029 jött valami javítás. gondolom a fekete képernyőket javították ... -
#5028 -
precise #5027 már hülyeségeket beszélek....
Tehát ha totál hc szim lesz akkor engem nem nagyon érdekel pc-n mert kategóriában vannak jobbak, szóval legyen olyan simcade mint a konzolon a "realdriving" gamék, hogy nekünk pc-seknek is legyen ilyen mókára való játék.
Szóval, javítsanak ffb-n, fizikán de ne hc-ra és örülünk vincent. -
precise #5026 Most nem azért de az AMG driftelős mercin azért látszik, hogy tudja a fizikai motor amit tudnia kell, csak még nincs belőve a game.
Ha nem lesz hc szim engem úgysem nagyon fog érdekelni, tény hogy jelenleg egy foshazlmaz de talán rájön SMS, hogy csak a HC szim az esélyük a jó eladásokra. -
#5025 Nekem meg minden autó más és más:) mármint a feketeség... de közben sebességi világcsúcsot állítottam fel az EVO-val:D Mindjárt felrakom a videot:D -
GPx8 #5024 Nekem csak külső kameránál lesz fekete a képernyő (replay). -
Screenracer #5023 -
#5022 DX11, de csak 5 km/o alatt van fekete kép.... lol -
Screenracer #5021 Dx9-et vagy dx11-et használsz? Én is most töltöttem le semmi baj nem volt vele. -
#5020 Volt megint valami frissítés, nálam profin sikerült:DDD azóta amikor elindulna a verseny fekete kép és csoki:) minden müködik lehet menni HUS is van de egyébként egy nagy fekete kép de jó az FPS azóta:D -
#5019 Nálam is csak az a doboz után van:D -
Screenracer #5018 Nekem nem is doboz, hanem négy kerék között ül egy fickó. -
GPx8 #5017 Akkor azért. :) -
#5016 Ja Mitsu volt:) -
GPx8 #5015 Nálam csak a pre-alpha autóknál van így. -
#5014 Ezmiez?:D felraktam a patchet és olyan LOD van hogy 20 méterre előttem már egy 10 polygons doboz megy:D ezt nem nevezném optimalizálásnak:P -
#5013 Egyébként nagy erőt ne feccöltem bele:D Mivel nincs itt a kormányom:D gamepados pedozás volt főleg laguna/nord mindenféle autóval... -
Screenracer #5012 Bocs. Igen, vezettem már. -
#5011 Honnan tudod talán vezetted? -
Screenracer #5010 Igen, de ennek az utcai verziója jóval feszesebb, egy kicsit már kényelmetlenül kemény és fürgébb is. -
#5009 Lotus utcai autó, nem versenyautó. -
Screenracer #5008 Én azért nem estem hasra az AC-tól vagyis inkább a Lotus-tól. Nehezen megmagyarázható, hogy miért viselkedik úgy mint a hetvenes évekbeli amerikai cirkálók és legalább olyan lomha is, mintha két tonnás lenne. Nem tudom mennyit tudsz erről a Lotusról, de egyelőre ez nem tűnik túl valóságosnak. De ennek ellenére tényleg jó az FFB meg a gumi is jó érzést kelt, ami el is várható a netKar előd után, vagyis meg van a "fun feeling", de messze van még a tökéletestől. -
#5007 AC fizikáját azért ne említsd egy lapon a pCarsal, az már alapból jó, javítanak a gépigényen, kijavítanak bugokat és jó is lesz, csak a realroad hiányzik belőle, de azt ugye nem is ígérték. -
Screenracer #5006 Mondjuk ebben igazad van, ha szarul csinálják meg, akkor szar lesz. Azt nem tudom, hogy azokat a fizikai dolgokat hogyan sikerül majd átültetni a virtuális környezetbe ez teljes mértékben a jövő zenéje. Csak azt próbálom elkerülni, hogy megint le kelljen írnom, hogy még nincs kész. Igen az is benne van szerintem egy fejlesztésben, hogy rosszabbá válhat valami, mint kezdéskor, de azt is ki lehet még javítani még, később. Szerintem pont úgy mint az életben vannak rossz napok és jók. Például a Knos se adott ki egy nKpro szintü dolgot az Assetto Corsával. Hiába ugyanaz a fejlesztő, most valami újat kell létrehozni, de ezért még senki nem írta le az AC-t. Várjuk, hogy jön a jobb verzió majd. Az sincs kész. Sőt ha kész lesz azt is lehet még patch-ekkel javítani, ha kell. -
#5005 Persze, a többit nem olvastam el, túl sokat írsz. Akkor megpróbálom megmagyarázni, miért írtam a könyves dolgot. Szóval van ez a könyv, amit valós versenyzők írtak(nem tudom hányan), leírják, hogy milyen helyzetben hogy viselkedik egy versenyautó, na már most, ha egy szimulátornak nevezett játékban nem úgy viselkedik, sőt nagyon nagyon eltér tőle, akkor az a "szimulátor" szar. (persze ezt nem csak a könyv alapján állítom) És persze igen lehet, hogy a végén egy tök jó szim lesz, de jelenleg egyáltalán nem abba az irányba tart, és már elég hosszú fejlesztésen vannak túl és grafikán és autókon/pályákon kívül SEMMIT nem értek el, szinte rosszabb mint az elején volt. -
Screenracer #5004 Úgy veszem észre, hogy leragadtál az első mondatnál. Folytatódik a gondolatmenet. Mivelhogy nem értek a programozáshoz valószínű, hogy abból könyvből se sokat tudnék kihámozni. Én játékos vagyok. Azt el tudom dönteni, hogy valami tetszik vagy hogy nem. Meg esteleg egy szimnél találkozom olyannal, amit már megtapasztam a valóságban is és azt össze tudom hasonlítani, de abba nem igazán mennék bele, hogy egy F1-es autónak hogyan kell viselkednie. Szóval pont ezért nem is próbáltam szakértőnek feltünteni magam. Tehát ez mind a személyes véleményem és esetenként a tapasztalatom.
Egyébként meg nem tudom miről akarsz meggyőzni. Mert azt nem mondtam sose, hogy ez egy kész szimulátor és tökéletes az FFB meg a fizika. Többnyire azt mondtam, hogy várjuk meg mi lesz belőle a végére. Még az is lehet, hogy egy igazán ütős szim lesz belőle a végén. -
#5003 Nem azt mondtam, hogy könyv alapján kéne csinálni, komolyan mintha csak kiragadnál 1-2 szót, odaképzelnél mellé valamit és arra reagálnál:S -
Screenracer #5002 Oké. Vitázni én is szeretek és az amúgy is úgy élvezetes, ha nem magamat, hanem az érveimet kell inkább megvédeni. -
Screenracer #5001 Ha egy könyvalapján hipp-hopp meglehetne csinálni egy szimulátort, akkor szerintem boldog boldogtalan ezt csinálná. Szerintem nem az a baj az SMS-nél, hogy nem tudják milyen egy szimulátor és mik az etalonok, mert gondolom ők is tolják iR-rel stb.. Inkább az lehet a gond és ezzel egyetértek, hogy az elején elkezdték azzal a motorral amir a Shiftek épültek és elég sok időt, majd egy évnyi munkát már belefeccöltek, mire kitalálták, hogy elakarnak menni az etalon szimek irányába, de addigra már nem akarták lecserélni a motort és most mégmindig inkább átirogatják akár soronként és szerintem ezért nem tertanak még a bétafázisnál se. És gondolom ezek mellett felmerültek kereskedelmi szempontok is. Ha a zenéből akarnék példát, akkor előbb írjál néhány slágert, hogy ismert légy és ha már van hírneved meg pénzed, akkor megengedheted magadnak, hogy olyan zenét csinálj amit szeretsz. Az SMS neve még nem szól akkorát, mert a Shiftek is az EA égisze alatt jelentek meg, szóval nem leszek meglepve ha a piac lesz a végén az elsőszámú választás, de már most is sokkal jobb a játék, mint a Shiftek voltak tehát számomra biztos nem lesz csalódás, mert nekem ez inkább szórakozás mint életvitel és egyelőre hálisten úgysincs annyi időm, hogy egy HCszim bajnokságba belekezdjek és éjjel-nappal a versenyekre készüljek, tehát egy jó minőségü lájtosabbszimmel ki is egyeznék. Aki meg HC, annak még mindig ott az iR, a netKar stb. játékok. Nem vette el előlük a lehetőséget a CARS. De leginkább az zavar, ha valaki úgy csinál, mintha felsőbbrendű lenne, mert le tudja írni néhány szim nevét, de igazából ezenkívül nagyon nem látszik semmi kézzelfogható se háttérben. De innentől már nem is a CARS-ról szól a dolog. :) -
Screenracer #5000 Hidd el elég idős vagyok hozzá és elég régen megszáradt a jogsimon a pecsét. ;) De az autóversenyzés és az, hogy a hétvégén kimegyek a telek még csak összehasonlítási alapot se képez. -
#4999 Jó csak az a baj, hogy kb. mintha egy kereszténnyel vitatkoznék, egyértelmű dolgot egyszerűen nem ért meg=/ Ha csak elolvasná azt a versenyautófizikás könyvet ami a neten van rájönne hogy miről beszélünk=/ -
#4998 nincs is ezzel baj nyomjuk személyeskedés nélkül és szeretem a vitát egyébként, milyen szar lenne ha mindenki egyet értene mindenben:)
-
#4997 Jólvan akkor erre a vitára 10 év múlva térjünk vissza amikor elég idős leszel ahhoz hogy legyen jogsid és beülhess egy autóba. -
Screenracer #4996 Nem jó példa, mert ez a nevében is benne van, hogy izlés kérdése, hogy ízlik-e neked. Nem kell elfogadni és örülni neki, de még nem lett eléd tálalva, mert még a konyhában készül és addig úgyse érdemes reklamálni, amíg nem tudod mi kerül eléd az asztalra.
De ha valaki az autók fizikáját, a FFB-t emlegeti mint hibás része egy szimnek, akkor feltételezhető, hogy ért hozzá és azt is meg tudná mondani, hogy hol kell vagy lehet javítani rajta.
De egyébként senki se kényszerít, hogy a CARS-szal játsz. Add el a hozzáférésedet vagyírd meg a fejlesztőknek a fórumban, hogy be lettél csapva, nem azt kaptad, amit igértek és kérd vissza a pénzed. Megoldható volt már ilyen aki kiszállt. Nem tudom, hogy ez miért probléma. Néha úgy csináltok mintha ez életbevágó kérdés lenne, de ez egy játék csak.