Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ezt szeretem, igy kellene mashol is, a kasztni nem egy darab doboz, hanem elemek osszessege, ami kulon eletet elhet, ha ugy tamad kedve😉

Alexease
Kovetkezo (penteken), Palmer Jaguar JP-LM😊

Nagyon fontos ilyen reszletesseggel😊))

Ez meg a szokasos „elnagyolt” modellezes es reszletesseg😄

samsung123
<#eljen>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Részemrõl eldölt!
Teljesen levett a lábamról, amikor a '77-es Leonus-szal mentem Hockenheimben, és a pályán lévõ gumidarabokra hajtva, azok kopogtak a kocsi alján, és alap setuppal, körönként 0,5-08 mp-cel gyorsabb köröket mentem, és a 6. kör után elkezdtek kopni a gumik;
Bathurst-ben 60x idõbeállításnál a 2. kör közepétõl vaksötétben próbáltam körbe érni, szintén a '77-sel;
És az Eau Rouge!
Na ezt nevezem játékélménynek !
lac coo
Mondjuk valami patch rendszerre átállhatnának, 2 giga letöltés ...... ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
De elotte azert ne menj meg nKP-iR-rel😊
lac coo
Na akkor már csak letöltöm.... 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Tervek es celok vannak, a szavazasok alapjan ~50 autot szeretnenek sokan, hasonlo mennyisegu palyaval😉 A GT/Forza-val ugy sem lehet versenyezni (legalabbis a liszenszelt autok szamat tekintve), mert ott brutal eladasok es penzek vannak.

Karrier tervben volt, most nem tudom mi van vele.

A liszenszelt szeriak erosen kerdesesek a penz miatt, egyelore 1-1 kamu nevu auto kepvisel 1-1 szeriat😉

Napszak mar van, idojaras keszul, latvannyal nem lesz gond😉

A fizika kerdeses, foleg az FFB, de egyre jobb a dolog, bar piszkalni kell (legalabbis nekem😛).
Pl. az utobbi 2-3 napban tobbet mentem vele, mint az utobbi 2-3 honapban😉
Korabban leszedtem, install, beallitas, szenvedes a menuvel, probaltam menni 1-1 kort, aztan 1 hetig semmi. Most szinte meg elvezem is😊
Alexease
Dobogos lettem, nem volt nehez (osszesen 3 ido van fent)😊

Totti5
Jól néz ki, ahogy látom ez a CARS egy jó szimulátor ( nem a legtökéletesebb ) és egy tartalmas, változatos autós JÁTÉK akar majd lenni. Forza/ GT tartalom nem hiszem hogy lesz, mondjuk 500 autóval, de ha a pályákat megnyomják, beletesznek egy szép mennyiságû autót, lesz benne idõjárás, napszak, korrekt fizika, hangulati elemek, ne adj isten liszenszelt versenyszériák szabályokkal és egy tartalmas karrier akkor 10/10 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

samsung123
mint pl: Red Horse<#vigyor>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Alexease
A mai build-ben mar a Palmer Jaguar is benne volt, vagyis penteken mar azt is lehet tesztelni😊

Jo lenne, ha a TestDrive Ferraribol „athoznanak” nehany automodelt (5–10 darabot😄), valami mas fantaziadus nev alatt😊
samsung123
Pont ugyanezen agyaltam én is már egy ideje! Fénysebességgel fog készülni az eddig hangsebességû tempójú pCARS<#taps><#eljen>

Alexease
Nagyon belehuztak a fiuk, ugy nez ki, kozel a Ferrai megjelenes, lassan felszabadulnak az emberek😉 Ha nincs mas project, akkor lehet hog mindenki raveti magat a CARS-ra😉
Alexease
Alexease
El akarjak adni😉 Sot meg a forumon, a felhasznalok kozott is vannak boven, akik elsosorban az eladast segito tartalmak es funkciok mellett allnak ki😉 Lehet hogy komolyan vettek a varhato profitot?!😛

Nekem nincs gondom az ilyen tartalmakkal, boven jo, hianypotlo, a lenyeg, hogy legyen normalis vezetesi elmeny is hozza.

Meg gyorsulasi verseny is lehet benne, amit amugy nem ertekelek, sot roncs-derby vagy akarmi mas😉
samsung123
Végre ilyen pályákról álmodok már mióta! Nemtudom nálam a game N1 idáig, és egyre pozitívabb, szinte minden megvalósul benne ami minden másból hiányzik, használható fizika mellett.

cifcuk
Csak nem tudják elhagyni a need for speed érzést...

Alexease
Alexease
Mivel az idojaras miatt most raertem, autoztam egy kicsit, tobb autot is teszteltem.

Igy mar eleg jol hasznalhato, bar nem tokeletes, persze a DevMenu-ben minden ”FFB-szart” ki kell kapcsolni (Force Mask/friction, damper, spring, vibraciok, jolt stb.), csak a Steering Force kell.
Alexease
A mostani build, a „meglepetes” palyak mellett, ismet kicsit jobb lett, vezetesi elmenyre is😉

Tisztan latszik, hogy uj fizikai engine es FFB nem lesznek, az alapokat piszkaljak csak. Igazabol/szerintem, az rF2-ben sem irtak ujra az egeszet, ott is csak erosen belenyulkaltak, csak drasztikusabban, mas iranybol, es viszonylag jol sikerult (leszamitva, hogy ott is parameteres a dolog, es a palyan kivul kicsit halalos a dolog, bar lehet mar allitani es/vagy kikapcsolni).

Itt a CARS-ban egyre tobb az alltasi lehetoseg az FFB-re is, ami erezheto, meg jo is lehet.

Korabban ugy mukodott elfogadhatoan, ha a kalibralasnal vettem le a kormanyszoget 360–450 fokra, most maradhat 900-on, es az autokat kell allitgatni. Ez kenyelmetlenebb, ez sem sokkal jobb, de mar nem annyira rossz, hasznalhatobbak lettek az autok.

Meg mindig nem latom, hogy mi lesz ennek a koncepcioja, mint jatek, de az most nem erdekes😉

Ha ez meg alpha, aztan beta, es piszkaljak meg 1-2 evig, akkor rossz nem lehet, az arat megeri😊 Auto es palya lesz benne boven, mindefele stilusban, kicsit ossze-vissza jelleggel, otletszeruen, AI van, eleg jol allithato, napszak-idojaras lesz.
Alexease
Alexease
BAC Mono

Amibõl úgysem lesz semmi. 😄 Tudom, hogy ne én határozzam meg a fejlesztés menetét, de röhej, hogy pont a PC-s szimeseket szarják le, azokat akik elsõ körben fizettek be erre a projektre. És bár még bármi lehet belõle, már azon is meglepõdnék, ha egy GT5 szintet megközelítene... PC-n ennél sokkal több és jobb gamma lehet, (és lesz is szerintem) vezetésélményre, grafika ide vagy oda, pláne, hogy mindegyik elég pofás lesz (lehet) azért.
Alexease
BUILD 169. 4 uj palyaval (6 lauyout)!

- Hockenheim (uj es regi)
- Rouen
- Road America
- Donington (National + GP)

Mar csaak vezetesi elmeny kellene😉
Én is köszönöm a segitségeket...most már csak ez a kurva kormányzás okoz gondot!!!
oneal1
köszi az infókat srácok!

nemsokára próbálom😊

!Forza Ferrari!

Na egy másik dolog ..
Formula force Ex logitech kormányom van........légyszives segitsetek belõnõm mert a egyszerün vagy nem kanyarodik vagy kis mozdulatra is borul..!!??
NA ezer bocs..megvan minden..
Most nem teljessen vágom a Forma 1 es széria mért nincs benne a juniorban???
Ugyanaz a tartalom akkor miért nincs??
Alexease
Igen, kezdesnek boven jo, barmikor lehet feljebb lepni, tartalomban ugyanaz mint a tobbi, csak frissitesben kulonbozik.

Az autokat, palyakat folyamatosan csinaljak, frissitik, elvileg „sokat” terveznek mindenbol.

Autok: F1 67/77/86, mostani F1 es F2, 3 Ariel Atom, 2 Radical, Caterham, Gumpert Apollo, 2 Kart, egy DTM Audi es egy LM Audi.

Palyak: Barthurs, Imola, Watkins, 3 Kart palya, Test Track, Silverstone, LeMans, Spa, Willow – es ezeknek tobb nyomvonala, variacioja.

De lesz lezeres Oulton, Brands, Cardwel, aztan regi Spa, Monaco, Nord stb.
folyamatosan bõvül a cucc, autó és pályalistát itt találhatod a legördülõ listában.

Természetesen vannak kamunevek is, pályáknál pl. Bologna = Imola, Connecticut Hill = Watkins glen, de van itt még silverstone, Bathurst, Willow Springs, SPA. és gokart pálya, teszt pálya... etc. folyamatosan bõvülget, de a pályák még nincsenek kész teljesen. (Különbözõ verziónál, kidolgozási szinten állnak, persze ettõl még mindegyiken lehet menni.)

kategória elég sok van már, gokart-tól a Formula A-ig.

És igen, ugyanazt megkapod csak havonta. tehát lesz három hét, amikor te nem a legfrissebbel játszol, mert a Team memberesek (25 dodó) azt ugye minden héten megkapják.

Fontosnak tartom megjegyezni, ha komoly szimulációra számítasz, hogy elég gyenge a fizika és az FBB, igazából ez nem is szimulátor még (!) szerintem. vagy ha annak veszem, ez a leggyengébb amit az utóbbi években próbáltam, láttam...

Ha a látvány, meg a körítés érdekel, és ennyi megvesz kilóra, a te játékod lehet. Nekem nem jött be, mint korábban mondtam én már a 25 dodót is sajnálom.

Pláne hogy az új csomag újfent nagyrészt csak grafikus cuccokat tartalmaz, olyan átbaszás szagot érzek itt, hogy én szégyellem magam...
oneal1
köszi a linket, szerintem ránézek holnap😊

!Forza Ferrari!

oneal1
tehát kezdésnek simán elég a 10 ajrós verzió?
ugyan az mint a másik csak havionta kapom meg amit a 25ösök hetente?

Milyen autók, pályák, kategóriák vannak?

!Forza Ferrari!

Alexease
Barmikor lehet regisztralni, nem csusztal le rola😉
De ingyenes, demo, teszt lehetoseg nincs, csak fizetos beta.
10€ a legolcsobb (Junior - havi egyszeri frissitessel), 25€ a Team (hetente frissitik) es igy tovabb. A tervezett alpha/beta idoszak ~1 ev.
A vegleges programn ara 45€ lesz, amibol vasarlaskor levonjak a betara befizetett osszeget. Megfelelo mennyisegu eladasok utan, meg nyereseget is szamolnak, igy lehetoseg van penzt visszakapni😊

http://forum.wmdportal.com/toolpacks.php
oneal1
hogy lehet kipróbálni egy a simet?
le lehet szedni valami klienst vagy már lecsúsztam?

!Forza Ferrari!

oneal1
az😊

!Forza Ferrari!

köszi!!

Te egy nagyon korect arc lehetsz!!HA látod ,hogy segithetsz akkor biztos
minden komment nélkül válaszolsz,segitesz!!

Nagyon szépen köszönöm
Alexease
Ez most a 164. Mivel a build-ek egymasra epulnek, igy ezzel megkaptad 1–164-ig 😉
Junioros vagyok....most akkor a 160 build tartalmát is magkaptuk ...vagy ez valami egész más tartalom....!!??

Most jön le ,,még nem tudom megnézni!!
Alexease
Kicsit kesobb jot ki a szokassosnal, es igy hogy mindenki ravetette magat, eleg lassan jo.
Sok benne az ujitas, valtoztatas, amivel parhuzamosan a hibak is elo jottek😉 Negy pontba foglaltak, ha valaki nem olvasta volna, tudnak a problemakrol. Elofordulhat fagyas (ami eddig nem nagyon volt), az ujdonsagok es optimalizalatlansag miatt lassulas, az ejszaka meg eleg egyszeru, kezdetleges, es lehet autoban ulve allitani az FFB-t (megallas utan😛), de azt csak terheletlen (egyenesben) allapotban erdemes😉
samsung123
Jolvan kijött, csak már pánikoltam<#banplz>

samsung123
Junioroknak az új bulid miért ne elérhetõ?

samsung123
egy-két jó kép

Alexease
Junior - first Friday build of each month (full build)
Team Member - Friday build of each week (full build)
Senior - Friday build of each week (full build)
Manager - Friday (full build) and Tuesday (patch) of each week
Senior Manager - Friday (full build) and Monday-Thursday (patch) builds of each week
A junior frisités ,hogy van jön ,,,,email.értesitõ vagy mi.??
samsung123
hát én gondolkodok az egyel nagyobbin, pedig van juniorom mert havonta várni az új verizót sok idõ, a heti pont jó(addigra 4-5verziót nõ)én a Team Membert ajánlanám, az is levonódik majd a teljes összegbõl ha megveszed mikor megjelenik.

Can REPLY to project-specific forum threads
Can READ meeting minutes
Can play MONTHLY builds

Receive a €10 discount towards the released game
játszható,,,, havi frissités .....szerintem a junior a legkifizetõbb

vagy nem??
10 euro kedvezmény a megjelenõ jatékból