Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon fontos ilyen reszletesseggel😊))
Ez meg a szokasos „elnagyolt” modellezes es reszletesseg😄
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Teljesen levett a lábamról, amikor a '77-es Leonus-szal mentem Hockenheimben, és a pályán lévõ gumidarabokra hajtva, azok kopogtak a kocsi alján, és alap setuppal, körönként 0,5-08 mp-cel gyorsabb köröket mentem, és a 6. kör után elkezdtek kopni a gumik;
Bathurst-ben 60x idõbeállításnál a 2. kör közepétõl vaksötétben próbáltam körbe érni, szintén a '77-sel;
És az Eau Rouge!
Na ezt nevezem játékélménynek !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Karrier tervben volt, most nem tudom mi van vele.
A liszenszelt szeriak erosen kerdesesek a penz miatt, egyelore 1-1 kamu nevu auto kepvisel 1-1 szeriat😉
Napszak mar van, idojaras keszul, latvannyal nem lesz gond😉
A fizika kerdeses, foleg az FFB, de egyre jobb a dolog, bar piszkalni kell (legalabbis nekem😛).
Pl. az utobbi 2-3 napban tobbet mentem vele, mint az utobbi 2-3 honapban😉
Korabban leszedtem, install, beallitas, szenvedes a menuvel, probaltam menni 1-1 kort, aztan 1 hetig semmi. Most szinte meg elvezem is😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Jo lenne, ha a TestDrive Ferraribol „athoznanak” nehany automodelt (5–10 darabot😄), valami mas fantaziadus nev alatt😊
Nekem nincs gondom az ilyen tartalmakkal, boven jo, hianypotlo, a lenyeg, hogy legyen normalis vezetesi elmeny is hozza.
Meg gyorsulasi verseny is lehet benne, amit amugy nem ertekelek, sot roncs-derby vagy akarmi mas😉
Igy mar eleg jol hasznalhato, bar nem tokeletes, persze a DevMenu-ben minden ”FFB-szart” ki kell kapcsolni (Force Mask/friction, damper, spring, vibraciok, jolt stb.), csak a Steering Force kell.
Tisztan latszik, hogy uj fizikai engine es FFB nem lesznek, az alapokat piszkaljak csak. Igazabol/szerintem, az rF2-ben sem irtak ujra az egeszet, ott is csak erosen belenyulkaltak, csak drasztikusabban, mas iranybol, es viszonylag jol sikerult (leszamitva, hogy ott is parameteres a dolog, es a palyan kivul kicsit halalos a dolog, bar lehet mar allitani es/vagy kikapcsolni).
Itt a CARS-ban egyre tobb az alltasi lehetoseg az FFB-re is, ami erezheto, meg jo is lehet.
Korabban ugy mukodott elfogadhatoan, ha a kalibralasnal vettem le a kormanyszoget 360–450 fokra, most maradhat 900-on, es az autokat kell allitgatni. Ez kenyelmetlenebb, ez sem sokkal jobb, de mar nem annyira rossz, hasznalhatobbak lettek az autok.
Meg mindig nem latom, hogy mi lesz ennek a koncepcioja, mint jatek, de az most nem erdekes😉
Ha ez meg alpha, aztan beta, es piszkaljak meg 1-2 evig, akkor rossz nem lehet, az arat megeri😊 Auto es palya lesz benne boven, mindefele stilusban, kicsit ossze-vissza jelleggel, otletszeruen, AI van, eleg jol allithato, napszak-idojaras lesz.
- Hockenheim (uj es regi)
- Rouen
- Road America
- Donington (National + GP)
Mar csaak vezetesi elmeny kellene😉
Formula force Ex logitech kormányom van........légyszives segitsetek belõnõm mert a egyszerün vagy nem kanyarodik vagy kis mozdulatra is borul..!!??
Ugyanaz a tartalom akkor miért nincs??
Az autokat, palyakat folyamatosan csinaljak, frissitik, elvileg „sokat” terveznek mindenbol.
Autok: F1 67/77/86, mostani F1 es F2, 3 Ariel Atom, 2 Radical, Caterham, Gumpert Apollo, 2 Kart, egy DTM Audi es egy LM Audi.
Palyak: Barthurs, Imola, Watkins, 3 Kart palya, Test Track, Silverstone, LeMans, Spa, Willow – es ezeknek tobb nyomvonala, variacioja.
De lesz lezeres Oulton, Brands, Cardwel, aztan regi Spa, Monaco, Nord stb.
Természetesen vannak kamunevek is, pályáknál pl. Bologna = Imola, Connecticut Hill = Watkins glen, de van itt még silverstone, Bathurst, Willow Springs, SPA. és gokart pálya, teszt pálya... etc. folyamatosan bõvülget, de a pályák még nincsenek kész teljesen. (Különbözõ verziónál, kidolgozási szinten állnak, persze ettõl még mindegyiken lehet menni.)
kategória elég sok van már, gokart-tól a Formula A-ig.
És igen, ugyanazt megkapod csak havonta. tehát lesz három hét, amikor te nem a legfrissebbel játszol, mert a Team memberesek (25 dodó) azt ugye minden héten megkapják.
Fontosnak tartom megjegyezni, ha komoly szimulációra számítasz, hogy elég gyenge a fizika és az FBB, igazából ez nem is szimulátor még (!) szerintem. vagy ha annak veszem, ez a leggyengébb amit az utóbbi években próbáltam, láttam...
Ha a látvány, meg a körítés érdekel, és ennyi megvesz kilóra, a te játékod lehet. Nekem nem jött be, mint korábban mondtam én már a 25 dodót is sajnálom.
Pláne hogy az új csomag újfent nagyrészt csak grafikus cuccokat tartalmaz, olyan átbaszás szagot érzek itt, hogy én szégyellem magam...
ugyan az mint a másik csak havionta kapom meg amit a 25ösök hetente?
Milyen autók, pályák, kategóriák vannak?
!Forza Ferrari!
De ingyenes, demo, teszt lehetoseg nincs, csak fizetos beta.
10€ a legolcsobb (Junior - havi egyszeri frissitessel), 25€ a Team (hetente frissitik) es igy tovabb. A tervezett alpha/beta idoszak ~1 ev.
A vegleges programn ara 45€ lesz, amibol vasarlaskor levonjak a betara befizetett osszeget. Megfelelo mennyisegu eladasok utan, meg nyereseget is szamolnak, igy lehetoseg van penzt visszakapni😊
http://forum.wmdportal.com/toolpacks.php
le lehet szedni valami klienst vagy már lecsúsztam?
!Forza Ferrari!
Te egy nagyon korect arc lehetsz!!HA látod ,hogy segithetsz akkor biztos
minden komment nélkül válaszolsz,segitesz!!
Nagyon szépen köszönöm
Most jön le ,,még nem tudom megnézni!!
Sok benne az ujitas, valtoztatas, amivel parhuzamosan a hibak is elo jottek😉 Negy pontba foglaltak, ha valaki nem olvasta volna, tudnak a problemakrol. Elofordulhat fagyas (ami eddig nem nagyon volt), az ujdonsagok es optimalizalatlansag miatt lassulas, az ejszaka meg eleg egyszeru, kezdetleges, es lehet autoban ulve allitani az FFB-t (megallas utan😛), de azt csak terheletlen (egyenesben) allapotban erdemes😉

Team Member - Friday build of each week (full build)
Senior - Friday build of each week (full build)
Manager - Friday (full build) and Tuesday (patch) of each week
Senior Manager - Friday (full build) and Monday-Thursday (patch) builds of each week
Can READ meeting minutes
Can play MONTHLY builds
Receive a €10 discount towards the released game
vagy nem??