19801
  • unrealnoise
    Mos még igen. de ne mond, hogy 10 éven belül nem lesznek teljesen élethű/valósághű gammák. sőt, már lehet 5 éven belül is lesznek. és a különségek egyre apróbbak lesznek, ahogyan fejlődik mindenki.

pl. van egy két játékvideó ami jobban néz ki, mint nem egy film. egy idő után meg "az esőcsepp "igazi" esőcsepp" lesz a játékokban, egyszerűen nem lesz/lehet benne mit "elbaszni". :)

persze jöhet még 3D, meg még nagyobb TV-k, még nagyobb felbontással, oleddel és etcvel, szóval lehet még egy ideig eljátszunk a grafikai "javulással", csak hát én pl nem szeretném, hogy kétszer akkora legyen a cockpit nézetem, mint mondjuk a valóságban lenne. :)

átlagos TV-re, 2D-ben, 1080pnél már nagyon közel van a fotórealisztikus látvány játékoknál, lásd pl. a pCARS-ot néhány képen. és ez ugye nem is az 5 vagy 10 év múlva jeleskedő szintet képviseli.
  • lac coo
    Mondjuk inkább azt, hogy a HC szimesek így kezdik, aki több száz órát rak egy gyengébb játékba, annak meg fog jönni az étvágya egy normális szimulátorhoz, mert egyszerűen számít majd neki a különbség ....
  • unrealnoise
    szóval "mindkettő simán több száz vagy akár ezer órát is beleölhet egy-egy játékba..." és EZ a lényeg, nem a platform, nem az eszköz, nem a bőrfoci minősége vagy a kerékpár fajtája számít, amivel kinn a szabadban tekerünk, meg satöbbi, hanem maga a megszállottság.
  • lac coo
    Mindig van jobb, szebb .....akkor majd az lesz az ügyeletes kedvenc, mert ott szebb esőcseppek vannak .... Most talán nem így van ?
  • unrealnoise
    No most itt már alapvetően szerintem téves jövőképet vetítesze előre.
    PS4-el (next-gennel lásd: deep down), meg úgy PC fronton is, hamarosan eljön az az idő, amikor már minden szar baszottszépen fog kinézni, még a kisebb fejlesztők is totál real grafikával megáldott cuccokat fognak kihozni.

amivel ilyenkor el lehet adni a játékot, az nem más, (pl. egy autós játéknál), a korrekt, játszható, "komolyabb" fizika, a körítés, és egyéb dlgok, melyek a grafikán túlmutatnak. a grafikai különbségek egy idő után ugye egyre kevésbé lesznek észrevehetőek, ezt nem kell magyaráznom...

precise: a HC téma meg... bármit lehet HC szinten nyomni, BÁRMIT. BÁRMIVEL. milyen általánosítás már az, hogy konzolon ötkörös cuccokat mennek csak... ami végülis igaz is, de ez igaz a PC-s autós játékosok többségére is. viszont itt is van egy komolyabb, kisebb réteg, egyszerűen nincs különbség érdemben a játékfelgogás között, nekem a HC "megszállottat" jelent nagyjából. mindkettő simán több száz vagy akár ezer órát is beleölhet egy-egy játékba...
  • precise
    örök hálám :)
  • Fehercsoki
    Forza az isten mert fix60fps és ettől szimulátor én meg akkora HC vagyok hogy 150k ft-ot költöttem kormányra és így forzázok!!4444
  • precise
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    trollkodjon már valaki egy kicsit, unatkozom.
  • kifli
    az igazi hc player joy-al játszik, és simán veri a kormányos időket egy szimulátorban, ezt tanuld meg...
  • Fehercsoki
    Ő még náluk is sokkal HCbb, tehát nem!
  • hezi
    Nem látom Totti nevét a taglistában. Ő nem szokott indulni a HC forza bajnokságban?
  • Screenracer #4744
    Jaaaa! Köszi. :)
  • Fehercsoki
    Nem, hanem mert tök mást jelent a kettő...
  • Screenracer #4742
    Ja, mert fennáll a fertőzésveszély.
  • Alexease
    Amig nem veszik egy kalap ala a konzolos es a PC-s HC-t, addig nincs gond;)
  • precise
    tehát akkor nem vadásznak századokra és nem írtam töménytelen baromságot.

(ismétlem ez az egész nem baj, nem nézem le őket, csak azért írtam le, hogy látható legyen miért nem ért egyet a két tábor.)
  • Alexease
    De abban a kategoriban akkor is HC-nek szamitanak. Ne PC-s szim HC-hez hasonlitsd. Mar az is pozitiv, hogy rendezett korulmenyek kozott nyomjak, szabalyokkal, es valszeg nem zuzzak szet egymast mar az elso korben. Az hogy gamepad, full help es hatulrol/kivulrol tologatas, az mindegy.
  • precise
    off:

Annyira HC-k hogy a 7. 1mp-n kívül van. Anno LFS-ben volt hogy az első 30 volt fél mp-n belül, mondjuk lassú autóval. A 30-ból meg heten tolják kormánnyal, többi joy. Ennyi erővel az NFS Wordben is vannak hc-k :)))))
  • Jacek
    Jaja nekem is van HC Márió cartos haverom:) (ne húzd fel magad):D
  • Totti5
    Megint sikerült töménytelen baromságot összehoradnod. Bajnokságok mire vannak? forza hungary? lövésed sincs ezek szerint a HC rétegről.
  • precise
    "A regi szep idok, mikor ejjel 2-ig allitgattuk az '67-es Eagle futomuvet plusz szazadokra vadaszva"

Íme a különbség egy mondatban a szimek és a gtforza illetve használóik között. Éjjel kettőig realdriving fanok lenyomnak 200 darab 5 körös futamot amit meg is nyernek, gyűjtenek 200millió virtuális pénzt meg vesznek 30 autót, ja és nem mellesleg 15x club, national, international worldchampionok. Mindezt úgy, hogy a set képernyőt nem is látták.

Persze ez nem baj, kinek mi (ezt nem lenézően mondom). A lényeg ,hogy mehet itt a flame naphosszat úgysem lesz senkinek igaza.
  • precise
    link
  • endy papp
  • Screenracer #4732
    Átadtam az üzeneted, de azt mondták, hogy fogalmuk sincs ki vagy.
  • Jacek
  • Tomsteel
    Fejlesztőknek üzenem, célba ért a termékük.
  • Screenracer #4729
    Hogy te milyen vicces vagy. :D
  • lac coo
    Bakker, lebuktam ....
  • macleody
    Látom ide még mindig érdemes benézni ha röhögni akar az ember.
  • Screenracer #4726
    Apropó. Mi az hogy álreg? A nicknév eleve egy álnév. :D
  • Totti5
    Mert baromság.
  • Screenracer #4724
    Mindenesetre szép próbálkozás volt elterelned a témát magadról meg a sínautókról. Rögtön gondoltam, hogy csak egy troll vagy és semmi közöd sincs semmiféle szimulátorokhoz, de szerintem még az árkád F1 2012-ben is kutyaütő vagy. De legalább van H váltód, ha nem is tudod, hogy mire való.
  • Alexease
    Masik mondtatban volt, mellekmondtattal es vesszokkel elvalasztva, de meg igy is ugrottal a konzol szora:DDDD
  • lac coo
  • Screenracer #4721
    Előbb el kellene dönteni, hogy nálad hol a szinvonal. Ha nem vetted volna észre, amíg nem tettél rám megjegyzést hozzád se szóltam. És nem próbállak, hanem minősítelek.
  • Jacek
    Na elmentem filmet nézni inkább:D
  • Jacek
    Ja és CSAK:DDDDDD
  • lac coo
  • Jacek
    Ő semmi esetre sem mert pajzsban van:D
  • Screenracer #4716
    Te.