19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#4835 rF1 sem HC szim, viszont a forza sem nagyon éri el az rF1 szintjét sem, de mivel már van rF2 így azt hiszem inkább az lehet viszonyítási alap. -
#4834 Ezeket ne ismerném? amikor napokat toltam a PS1-en a Tekkent:d mekkora lol vagy:D Bayonetta-án kívül mindet toltam:D
Mi a HC játékmechanika egy verekedős játékban:D -
#4833 HC játékmechanika alatt mire gondolsz? Fizikára? Mert akkor megint csak nincs igazad. -
#4832 Nehéz úgy elbeszélni, hogy valami szmájlis hülyeséggel jössz egy konkrét példára, amiről fogalmad sincs, vagy már csak a hecc kedvéért sem akarsz érdemben hozzászólnim de persze én vagyok a fasz, elismerem... -
#4831 rF1 se hc szim, mégis mindenki máig aszerint kezeli , pedig szerintem egy elavult vacak, sőt valójában sose volt toppos a vacak gumik miatt. Mondom ezt úgy , hogy sok-sok évet toltam ( és milyen felüdülés volt átülni néha LFS-be, majd NKP-ba ...)Ég és föld a kettő ...:)
Na majd ezért is mit fogok kapni ... :DDD -
#4830 Gondoltam hogy nem ismered ezeket a játékokat. Attól HC mert HC játékmechanika van alatta.
Azon kellene elgondolkozni, hogy mi értelme fikázni a másikat, mert eddig 100%ban egyoldalú a dolog, nem vetted még észre? -
#4829 Én értem te is meg még sokan:) Totti nem is akarja:) -
#4828 Na jó de tök más dolog, hogy mennyi időt ölsz bele, meg hogy mennyire szimulátor... Lehet egész nap forzázni, de attól még nem lesz szim. -
#4827 Válaszoltam Kb. ez alapján a Mario Cart simán HC szerinted..
Elbeszélünk egymás mellett egyébként és szerintem téged még nem sikerült semmiben meggyőzni bárkinek:)
Te kinevezted magad a konzolos megmondó embernek itt az SG ne csodálkozz ha kapod az ívet:) -
#4826 Igen érdekes mi meg rólad gondoljuk ugyan ezt:) Előbb leírtam milyen konzolokon kezdtem, szeretem a simcade cuccokat is néha,még sincs közöm hozzá:DD El kéne gondolkodni szerintem:)
ahogy látom nálad az a HC játék amibe sok időt feccöl valaki:) így viszont vannak HardCore passians playerek is:) végül is van benne valami.. -
#4825 Én komolyan válaszoltam, hoztam pár példát... -
#4824 ?? Mario?:D -
#4823 iR speckó dolog, az online szolgáltatás miatt nem lehet törttel tolni, és mivel nincs AI nincs értelme feltörni....gondolom nem véletlen nincs semmi offline dolog benne, épp a warez miatt, véletlenül se lehessen használni semmire....Persze ennek ára, van előb vagy utóbb mindenki eljut oda, hogy kidobott pénzé válik amit beleölt :D
AC-t sem kerüli el a sorsa, van AI, egy napot adok neki ,sajnos .... :( -
#4822 Tudomásoms szerint nekem van okom röhögni rajtatok, amennyi sületlenséget képesek vagytok összehordani olyand olgokról amihez láthatóan egyeseknek semmi köze sincs. -
#4821 Tekken, Doa, SF, DMC, Bayonetta, MGS Rising, Ninja Gaiden -
#4820 Ezért nem törik meg az új buildeket mert réteg cucc akit érdekel megveszi:) -
#4819 Vicces srác vagy te:) szeretem az ilyen embereket akik szerint mindig igazuk van és mindenki más hülye... tudod autópálya meg a szembe jövő 100 autó...
Tudom az igazi Hs gamerek konzolon tolják a Q3-at gamepaddal... -
#4818 Ha te azt mondod van, én hiszek neked :D
De arra akartam kilyukadni, hogy a programok legújabb verziói nincsenek feltörve :D
Akit érdekel az úgyis megveszi egyszer. -
precise #4817 múltkor sem mondtál egy hc gamét sem meg most is másról beszélsz. -
#4816 Van vagy nincs?:D -
#4815 Az már nem az én gondom hogy tájékozatlan vagy. ( bár szerintem ezt direkt csináljátok, úgy is már multkor be lett vallva hogy flém kedvéért megy itt a nagy szagértés ) -
#4814 Az új buildeket is?
Iracingből is van egy warezolt verzió ami 2 évvel ezelőtti verziót vonultatja fel :D
Ha igen akkor tévedtem, bocsánat :) -
#4813 Jah igen az is van.. -
precise #4812 iracinget lehet, csak offline tudod tolin -
#4811 ?? rF2 és nKp is van... -
precise #4810 totti szerint konzolon vannak hc gémek :) operation flashpoint, rainbow six, sorozat popoulista verziói mind mind ezt bizonyítják :) -
#4809 Akkor te nagyon tájékozott lehetsz. Az Iracinget, Kunosék programjait és az rFactor 2-őt bizony nem lehet warezolni egyelőre. -
#4808 Jaj már:D -
#4807 De lesz uj, csicsas flatout szeru jatek az kotelezoooo vezel !!! :)))))Annal nincs jobb, mint multiban szakadni a rohogestol es zuzni egymast, meg ezen a teren eleg normalis fizika is szokott lenni alatta .:)) -
#4806 Az már nem a játék hibája ha te nem setupolsz benne. -
#4805 Mondjuk ugy , hogy ket dologban van szerencsenk :
Vannak elkotelezett emberek , akik csak szimulatort akarnak csinalni ( Kunosek, iracingesek, nehany valoban egy emberes project...), hogy ez meddig el az kerdeses, mert nincs bevetel ( negy - ot eves munka a semmiert sokaig nem mehet....), plusz ugye pc- re mondenki warezol ( en egy ideje minden picit is hasznalhato autos jatekot megfeveszek, meg az f1 sorozatot is, mert egyszeruen letkerdes, hogy valamennyire megerje nekik csinalni....), a masik szerencsenk meg az, hogy ezek a kis csapatok emberek mast nem is igen tudnanak csinalni, tartalomban, csicsaban eselyuk nincs felvenni a versenyt a nagyokkal, marad a fizika, realitas elethuseg, valamint ,hogy konzolra nem tudnak fejleszteni, ahhoz is nagyon kicsik, ezek miatt marad a pc es jo fizika....
Az igenyek nem hiszem, hogy masok mint konzolra, pc-n is ugyanugy a lazabb arkad jatekok a kelendoek. Az igaz ugyan, hogy aki komolyabb jatekot akar, az eleve pc-vel szamol es eleve nem vesz konzolt, mert minek, nincs es nem lesz az igyenyeinek megfelelo jatek, de ok meg olyan elenyeszo kozonseg, hogy senki meg csak nem is szamol veluk. Manapsag kesz csoda ,hogy pl f1 nem egy ketgombos arkad cucc lett.
Mast nem tudunk tenni, mint mehveszunk mindent ami egy kicsit is normalisabb autosjatek, legalabb alapjaiban probaljuk meg fenntartani az ipart. -
#4804 Persze és nincs is ezzel semmi baj, ha lenne konzolom valószínűleg én is forzáznék, nem azt mondom, hogy szar, csak nem kéne szimnek beállítani. -
#4803 Az a baja hogy nem tudja a dolgokat helyén kezelni, mert én pl szeretek Forza/GT-vel játszani amikor nincs sok időm meg hasonlók.
De szimezni is ahol órákat telemetriát bújok meg setupolok egy hétvégi futamra.. -
#4802 Igen beleölik a dollármilliókat és igen van rá igény, de nem szimulátorra van igény, hanem egy konzolon szépnek mondható(PCn ocsmány lenne) autós játékra sok 100 autóval meg pályával és havonta drága DLCkkel! -
#4801 Bocs hazudtam emg Videoton TV játék:) utánna meg C64:D -
precise #4800 vagy inkább szerinted a szimarcade is szim míg jacek szerint nem. -
#4799 Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy nem nehéz a forza, de hogy nem szimulátor az biztos. -
#4798 A te olvasatodban a Mario Cart is szimulátor, mert megpróbálja mint a Forza meg a GT:)
tudod amit te nem értesz hogy pl én nem utálom a konzolt valszeg többet is konzoloztam mint te, de hogy autós cuccokkal hamarabb toltam az tuti:D de sajnos még nem vágom mi a szim:)
Mert pl szerinted az HS szimes aki hátulról tologatja a Forzat egy banánnal.... csak szólok Nes/MegaDrive volt az első konzolom:D -
#4797 Bizony ha nehéz és fix 60 fps akkor szimulátor! Csak legyen benne legalább 4 féle fizika amit ráhúzhatnak az 1000 autóra! -
#4796 Értem:D