19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
SityiSXT #9685 A windowsize utáni érték a felbontást jelenti x,y (vízszintes,függőleges) értékben, az általad megadott 3500,2500 hibás - egyrészt mert ez az érték egy címlapfotóhoz kellett és ráadásul fordítva, hogy függőleges legyen
Nálam amúgy az -x64 és a -dx11mt van beállítva (még ha ez utóbbi feleslegesen is), és így stabil és gyors. -
Screenracer #9684 Ezekkel lehet jelenleg a Steam pCARS parancssort kiegészíteni. Érdemes próbálgatni a jobb játékélmény és az esetlegesen több FPS miatt, sőt némelyiket ajánlott is. Természetesen lehet kombinálni, azaz több parancsot is beírni.
--------------------------------------------------------------------
Launch 64bit -x64
Launch 32bit -x86
Single threaded -dx11st
Multi threaded -dx11mt
DirectX 9 -dx9
Disable VR headset support -novr
Access additional cameras -devcameras
Remove crowds -skipcrowds
Disable join in progress (multiplayer) -disablejip
Number of physics threads
-pthreads 1 / -pthreads 2 / -pthreads 3 / -pthreads 4
Custom downsampling -windowsize 3500,2500
Change values as required. Press alt+enter to maximise.
Resolution reference list: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_common_resolutions
• x64 uses multi-threading by default, this can be overridden with: -dx11st
• Single threaded may provide higher frame rates.
• Default physics threads = 2
Ha valamiben kell segítek, segítünk. :)) -
Screenracer #9682 Ne foglakozz vele, időnként idejön, beböfög valamit, hátha tud egy jó kis veszekedést, vitát generálni. Ha nem válaszolsz nem jön ide megint pár hónapig. :)) -
SityiSXT #9681 Miért ne lenne érdemes megvenni? Csak mert DLC-k is jönnek hozzá? Nem vágom az összefüggést...
A zárójelben írtakra pedig annyit reagálnék, hogy biztos az én készülékemben van a hiba, de nálam nem pattognak a kocsik és meglepő módon(?) egész autószerűen viselkednek...
(Nem akarok újabb flamewart, de ha már voltál olyan kedves, hogy akadémiai székfoglalókat megszégyenítő mélységű véleményedet voltál kedves ideböffenteni, esetleg kifejtenéd nekünk, csekély értelmű medvebocsok számára is érthető módon?) -
nemgyenge01 #9680 Szoval nem erdemes megvenni... (szar a fizika, pattognak a kocsik, Valaki azt mondja felszim a pc hat no comment XD) Maradok inkabb a Gran turismo 6 nal. Az odaveri ezt a hulladekot. -
#9679 Szerintem a játék megjelenését követően egy ideig bőven kielégíti majd az igényeket az alap felhozatal is, inkább arra koncentráljanak, hogy novemberig azt sikerüljön tisztességesen összerakni, optimalizálni, stb. és csak ez követően foglalkozzanak a DLC kérdéssel. -
Screenracer #9678 Tulajdonképpen van egy két évre szóló tervük, miszerint legalább két évig támogatják plusz tartalmakkal a CARS-t. Ezek között szerepelnek fizetős és ingyenesen elérhető tartalmak, népszerű nevükön, DLC-k. :)). Ehhez már csak én teszem hozzá, hogy a piac fogja úgyis eldönteni, hogyan tovább, mert ha sikeres lesz akkor gondolom a két éven túl is jöhetnek még DLC-k vagy közben dolgoznak a CARS 2-őn, vagy egy újabb projekten. Két év hosszú idő, főleg egy játék esetében. Személy szerint én örülnék egy Mass Effecthez hasonló sikerszériának. :) -
SityiSXT #9677 A tervek szerint 2 évig jönnek DLC-k a Project Carshoz -
Screenracer #9676 -
Screenracer #9675 -
Screenracer #9674 -
Screenracer #9673 -
#9672 OK! Meg lettem győzve! Köszönöm! :) -
Fernandooo #9671 Úgy legyen. -
Screenracer #9670 Semmi gond. :)
A múltkori Adam Jonas felmérés szerint, innen az SG-ről kb. 9-en próbálták a CARS-t, tehát nem sokan vannak akik rendelkeznek hozzáféréssel, mégha nem is mindenki töltötte ki a tesztet azok közül akinek megvan a CARS, annak a fele is AC fan. Ez is lehet magyarázat a kihalt topikra. Ha megjelenik a játék szerintem felpörögnek az események. Addig meg jönnek az "eyecandy" anyagok. :) -
Fernandooo #9669 Oké, majdnem döglött, bocsánat. :) Egyébként bárki, zombik, vámpírok, vérfarkasok, lidércek, nem vagyunk válogatósak. -
Screenracer #9668 "Tudom, hogy teljesen döglött ez a topic..."
Zombik is mehetnek? :))) -
Fernandooo #9667 Tudom, hogy teljesen döglött ez a topic, de hátha vannak read only arcok, akiknek megvan a CARS. Na szóval, időről-időre szeretnénk egy-egy multis futamot tartani, jó lenne, ha néhányan csatlakoznának hozzánk. Tudom, hogy idő szükséges egy-egy combo komolyabb begyakorlásához, ezért jövő hét vasárnapra, vagyis augusztus 31-re, 18: 00-ra hirdetném meg a legközelebbi lehetséges összejövetelt.
A pálya: Wisconsin Raceway. Autó: BMW M3 GT. Versenytáv: 15 kör. A szerver jelszavas lesz, a következő bepötyögésével léphetsz be: funrace.
Szeretnénk egy normális csapatot összehozni, jó lenne, ha a magyar CARS-osokkal legalább ebben a formában össze lehetne jönni, és tartani időnként egy-egy jó hangulatú, fair futamot. -
Screenracer #9666
És még az is hozzátartozik, hogy az Oculushoz kell a sisakkamera nézet.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.22. 15:19:15 -
Screenracer #9665
Ebben a két ablakban kedvedre variálahatod a különböző kamera beállításokat. :))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.22. 13:26:01 -
SityiSXT #9664 És még a fólia is letéphető lesz. -
#9663 "The video is recorded as if the driver take the camera on the top of helmet"
Szerk: jól néz ki az tény, sokkal jobbak reálisabbak a színek itt.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.08.22. 13:16:54 -
Screenracer #9662 Kikapcsolható. Van külön cockpitnézet állítható FOV-val. Tulajdonképpen ezerféleképpen magadraszabhatod, ahogy csak szeretnéd. :)) -
#9661 Remélem ki lehet majd kapcsolni :) -
Screenracer #9660 -
Screenracer #9659 http://www.projectcarsgame.com/gamescom-2014.html
Egy kis hangulatos kép és videó válogatás a gamescon után, a Project CARS Home-on.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.18. 18:37:59 -
Screenracer #9658
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.18. 18:18:10 -
Screenracer #9657 Gamescom 2014 - Best Games Of Gamescom 2014
Best Racing - Project CARS
http://www.game-debate.com/news/?news=14032&game=Project%20CARS&title=Gamescom%202014%20-%20Best%20Games%20Of%20Gamescom%202014
-
Screenracer #9656 Visszatérve egy pillanatra a CARS szemszögéből nézve elég furcsa, hogy csak kilenc ember próbálta ki és ennek ellenére legalább 32 ember indulna CARS bajnokságban. Végül is ez nem olyan rossz, ha azt nézem, hogy még meg se jelent és a legtöbb ember számára olyan, mint a legtöbb megjelenés előtti játék. Tehát simán várólistás játék. :))
Az ilyen-olyan hozzászólásokból itélve azt gondolná az ember, hogy sokkal többen próbálták már. Persze nem biztos, hogy mindenki kitöltötte a kérdőívet, akinek megvan, de akkor is érdekes. :))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.18. 10:24:39 -
Screenracer #9655 -
Screenracer #9654 Már több mint két éve van online. Lehet, hogy a Junior miatt nincs hozzáférésed. Minden hónap első péntekén van junior build. Olyankor egész hétvégén hozzáférhető minden, junioroknak is, a hétfői buildig. De ha nem, akkor sincs már messze november.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.17. 22:52:56 -
paj01 #9653 cars-ban van már online versenyzés? Azért nem találkoztam vele mert csak Junior tag vagyok, vagy hogy van ez? -
#9652 Az rF1-nél, az igaz. Viszont az rF2-ből nincs virágbolti verzió, ugyanakkor én örömmel hallom/látom mostanság, hogy sokan kezdik megvenni az újabb rF-et is - na de ez már egy másik topik. :) -
Screenracer #9651 Igen, egyértelműen látszik, hogy nagyon alacsony százalék jött ki a pCARS-ot kipróbálók visszajelzése alapján. Tehát nem is lehet magas indexet várni. Az AC nyílt, bárki számára kipróbálható és ráadásul nem is rossz, míg a CARS még csak most lépett bétafázisba és még kevesek számára elérhető, legalábbis ez derült ki. Tehát egyértelmü, ha már a kettőt hasonlítjuk, hogy az AC-t választaná mindenki, de legalábbis a töbség, ha egy bajnokság indulna. Na meg az ilyen moddolható, piszgálgatós szimeknek nagyobb a hagyománya, nem véletlen, hogy legtöbben még mindig rF bajnokságban indulnának. Persze ebben szerintem az is benne van, hogy amíg az AC-val csak eredetiben lehet online játszani, addig az rF még mindig "ingyenes". :)) -
#9650 Nincs mit.
Igazából érdekes az eredmény. Most ha már a pCARS topikba vagyunk, akkor érdemes megnézni az eredményeket. Ugye ha azt nézzük (és most eszem ágában sincs elindítani egy AC vs. pCARS vitát), akkor látszódik, hogy mennyit számít egy nyílt béta. Jóval kevesebben tudták kipróbálni a pCARS-t, emiatt kevesebben is nyilatkoznak pl. az online versenyzésről is szoftver tekintetében róla. Bár a számadatok nem látszanak, de akik az AC-t próbálták, azok 95%-a mondta azt, hogy mennének vele bajnokságot is.
Szóval pCARS rajongóknak nem kell csüggedni, ez a szempontjukból nem teljesen reális eredmény - ez meg leginkább annak köszönhető, hogy zárt a cucc jelenleg, s a megkérdezettek közül kevesen tudták kipróbálni. -
Screenracer #9649 Köszi. -
#9648 Sziasztok!
Elkészült a kérdőív várva-várt kiértékelése. Szeretném megköszönni még egyszer azoknak, akik szántak a dologra 2 percet és kitöltötték. Végül 461 ember töltötte ki a kérdőívet.
A kiértékelést az alábbi helyen tudjátok megnézni, illetve letölteni:
https://drive.google.com/file/d/0B9-KbDm1q-bcLXJXSGdjWlVNV00/edit?usp=sharing -
Screenracer #9647 -
SityiSXT #9646 Gamescom interjú Andy Tudorral és Oli Webbel
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.08.17. 10:52:57 -
Screenracer #9645