Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most kapásból javasolnám a BMW M1 Procar @ Brands Hatch kombót. Most Brands Hatch nálam a sláger, mert az az elsõ lézeres pálya játékban és ott több visszajelzést ad aszfalt. Az FFB a heti buildekben gyengébb a szokásosnál, érdemes feltolni a Logitech profilodban 100 fölé, elõtte. :)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Fehercsoki
AC sincs "kiadva", early access van.

Na igen én nem így hallom a játékban egyiket sem.....
Ezért is nem mind egy, hogy ki min hallgatja,ezért is nehéz egy ilyen összehasonlító vidi alapján messzemenõ következtetéseket levonni.
Mellesleg a múlt héten több online versenyt mentem ezzel a kocsival annyira nem vészes,de nem mondom hogy nem jobb az AC-ban,de mindezeket majd a kész játékoknál lesz érdemes boncolgatni......addig felesleges szájtépés melyik a jobb.<#alien>
"A CARS-ban van néhány autó aminek a mozgása, dinamikája sokkal jobban hasonlít a valóságra, legfeljebb a az FFB még nem igazán van a csúcson."
Például?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

A Z4 például az AC-ban sokkal jobb, mindenben. Ezen látszik legalább, hogy miért van már kereskedelemben az AC és a CARS-t miért nem lehetne kiadni még.
Amúgy a videó hangminõsége borzasztóan rossz.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

http://www.youtube.com/v/2ynaP8u1QJs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Ha már úgy is mindig megy az összehasonlítás...<#wow3>
lac coo
<#vigyor>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BMW M3 E92 jelen pillanatban. :)) Neked mid van?
Ráadásul évekig egy autókereskedésben dolgoztam külföldön és így alkalmam volt több száz autót vezetni, pl. Lambót is vezettem vagy egészen véletlenül Lotus Elise-t is. Ja, vezettem formula autót is pálya napon, persze nem F1 és nem versenytempóban, de jó móka volt. :)Kiváncsi vagy még valamire?

És hidd el, csak nyomokban hasonlít az AC féle szimulációban szereplõ néhány autó amihez szerencsém volt. Szerintem Kunos vezetett egy 70-es években gyártott Cadillac-et és most minden autót légrugóval tervez meg. A CARS-ban van néhány autó aminek a mozgása, dinamikája sokkal jobban hasonlít a valóságra, legfeljebb a az FFB még nem igazán van a csúcson.
Laccoo barátunk meg így estefelére szakértõre issza magát és mindig elfelejti, hogy ugyan azt már elõzõ nap is beírta ide.

Alexease
Ez nem parkolas volt es nem is drift, hanem "gagyi" szimekben a kozutalat targya: foleg elsokerekeseknel jeletkezo, alattomos sulypont-athelyzekzedos megfoghatatlan megcsuszas es korbefordulas:) <#idiota><#zavart1>
lac coo
Relax: így kell parkolni !!! :))))

http://www.youtube.com/v/Htg21EkaqqM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Firerock
"Anny fizika van benne, mint az AC-ban" Te vezettél már bármilyen autót életedben?:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kifli
<#nemtudom>
lac coo
Én is azt osztom, meg ! Szar ! :DDD

kifli
nem akarok beleszólni, nekem nincs meg a játék még, nem is próbáltam szóval csak olvasni jövök be. De egyfeszt az megy, hogy bejösz ide, beírod, hogy szar aztán pedig még fokozod a helyzetet.

Screenracer betesz egy videót vagy valami, az az elsõ, hogy hát ez szar.
Hogy mit akarsz elérni vele fogalmam sincs, de ovis amit mûvelsz. Nemértem miért gond, hogy valakinek tetszik egy játék, ami neked nem.
Szerintem már beírtad 1000x, hogy mi nem tetszik a játékban, de azóta is azt ismételgeted. Szerintem már mindenki tudja.

Olyanra nem gondoltál még, hogy a korodnak megfelelõen viselkedj?

Screenracer: Minden egyes alkalommal felülsz ugyanarra a vonatra, nem látod? Értelmetlen a beszélgetésetek, mert egyikõtök A-t mond a másik B-t, de megváltozni egyikõtök véleménye sem fog soha.
Bár te legalább a játékkal kapcsolatos videókat beta tapasztalatokat osztasz meg.

Alexease
Latom mar ismet buli van:) <#idiota>
Relaxaljatok 6 literes V8-ra <#idiota><#zavart1>

http://www.youtube.com/v/vEWksUIb02M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Eddig se kellett volna. :(

lac coo
Kell erre mondani valamit ? :))))

Anny fizika van benne, mint az AC-ban. És semmi szükség rá, hogy elismerd. <#idiota>

Milyen anyázás? Tudsz te egyáltalán olvasni? Vagy érted ami oda van írva? <#falbav>

És milyen "buntit"? :D Hol érzed magad? Az oviban? <#idiota>

lac coo
Nincs fizika....Pont. A tobbi agyatlan anyazasod itt is, meg a tobbi topikban is megerdemel nemi buntit.....

Na, akkor neked ott az AC. Akkor most mi a bajod? Úgy látszik nem a CARS a te játékod. Ezért nyüglõdtél ennyit, hogy ezt leírd, hogy a haveromnak a haverja már látott olyat? Oké, igazad van ez egy szar. Most jobb? Ez Laccoonak is szól. Azt nem értem, hogy miért nem kéri vissza a pénzét, akinek ennyire nem tetszik és miért fröcsög az aki még ki se próbálta, csak várta az alkalmat, hogy fikázhasson valamit. Ez a bajom csak. Meg az, hogy megint elhangzott, hogy nincs fizika. FIZIKA! És már is mindenki tudja, hogy igazi szakikról van szó, akik aztán értenek hozzá. Röhejes.

Öcsém, te vagy a leghülyébb ember, akit valaha ismertem. Úgy csinálsz vagy csak annyit fogsz fel az egészbõl, hogyha nekem tetszik a CARS, akkor már mást nem ismerek. Ember, nekem is megvan az AC, tehát tudom, hogy csak a fanboy vakságodból adódik ez túlzott imádatod, nem látod a hibákat benne, sõt megakarod mindenkinek magyarázni, hogy ez így jó. Szerintem te még a Kunost is leszopnád minden szó nélkül. Közel se olyan még az AC, ahogy azt te itt elõadod. Egy bughalmaz. Sõt tudod mit? Pont a fizika ami a leghiányosabb benne, szar a fék szinte minden autónál, nincs normális felfüggesztés, gumifizika. És nem az az átverés az AC-ban, hogy nincs benne multi, meg hogy az AI is csak most került bele, a fasz tudja mit csináltak eddig, egy éve is volt már benne valami ilyesmi. És az se gond, hogy a karriert el se kezdték. Sõt az se baj hogy nincs még benne minden pálya és autó, amit az 1.0-ig még beleraknak. De az viszont bunkó geci húzás volt, hogy pont a Kunos féle fizika miatt várt játékban, egy csomó félkész, vacak billegõs szar autóval szúrták ki a szemünket. Szóval egyelõre ennyit az AC-ról. Talán egy év múlva megkapjuk amit vártunk, de ez nagyon nincs kõbevésve.
Gondolom azért ezt te is érzed, mert külömben miért támadnád, akár még hazugságokkal is a CARS-t, amit nem értek, mert te is fizettél érte és ez tökre olyan, mitha azt híresztelnéd, hogy "Nézzétek mekkora lúzer vagyok, fizettem egy csomó pénzt egy olyan játékért amit utálok", ráadásul ettõl még az AC se lesz jobb egy centivel se. De te tudod. Te vagy Laccoo a szakértõ. <#idiota>

AI van Assetto-ban is köszi.
A többi meg lévén "félkész" meg a grafikáról szól nem érdekel.

Ami engem érdekel az az hogy számtalan embertõl olvastam és tesztekben is: a játék kormánytámogatása egy rakás szar, lehet neked rádugva a 200ezres szett, ki nem szarja le, ha közben nagynevû szimulátorokhoz használt kormányok ebben a játékban alkalmatlanok (persze biztos gagyik a 200ezres cucchoz képest de könyörgöm ki ne találjuk már hogy ezért alkalmatlanok, mert körberöhögök bárkit)....
Továbbá a fizika is stagnál, nem fejlõdik. Az egész játék pause üzemmódban van, és a megjelenése is egy nagy kérdõjel.
Hogy a konzolosok vannak elõtérben: mese habbal avagy gratulálok, lévén számtalan user a pénzével támogatta õket PC-n a konzolosoknak az egészhez annyi közük van hogy jön nekik is.

Mindig csak a csúsztatás és a halasztás megy, de gyakorlatilag te vagy kábé az elsõ ember akitõl bármiféle pozitívumot olvasok a játékról, az összes többi (még ismerõsök is akik a legeleje óta tagok) egyre inkább köpnek rá nem véletlenül...

Összegezve, engem nem grafika érdekel, meg videók, hanem az hogy látszódjon a fejlõdés és akárcsak az assetto-ban beléphessek és a támogatásomért fejlõdést lássak... Ne csilivili grafikát meg átlag fizikát, valamint szánalmasan gyenge kormánytámogatást...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

lac coo
Jól szelektálsz ! :DDDD

Ez lenne a lényeg abban amit a kolléga gondol:

"már most jobban fest szimuláció hangok meg minden tekintetben"

Gyakorlatilag egy Lotus Elise és egy Monza pálya többet ér, és négyzetesen magasabb színvonal, mint CARS teljes egészében .
Az autó no komment, fizika stb, a pálya meg megint, soha nem látott útfelület, hibák, puklik, a világ jelenlegi legjobb mûfüvével !!! :)

Persze ez nekem magas, ne is próbáld meg megérteni, AC-ban valóban nincs esõcsepp .....

Jelenleg CARS : 3256895522 -ik garfika galéria / 0 fizika mutogatás ....! :)

2010-ben indult az AC, nK alapokra. :) Szóval nem egészen. A CARS-ban van multi, AI, van egy félkész karrier mód, van több mint 40 autó kábé ugyanennyi pálya, dinamikus napszak és idõjárásváltozás, stb...
A nextgenesek és Steamboxosok ugyanúgy várják, ahogy te PC-re, nem beszélve arról, hogy az igazi bevételt is a konzolosok fogják hozni. :)
Ráadásul az utóbbi idõben az a tendencia, hogy konzolra jön ki elõször egy játék és csúsztatva jön csak pécére. Egyelõre úgy van, hogy a CARS együtt jön minden platformra.

Ez szép és jó csak az assetto corsa-t késöbb kezdték és már most jobban fest szimuláció hangok meg minden tekintetben (talán egyedül látvány nem)....
Az meg hogy a nextgen és steambox miatt késik...Kifogás, a sima pc változat emiatt még jöhetne, ki nem szarja le a nextgeneket meg az okádék steamboxot.

Az se hivatalos, hogy én hozzátettem, hogy csúszhat még. :DD
Ezek a csúszások a tagság belegyezésével történtek. Folyamatosan meghírdetett szavazásokkal lehetett a különféle változásokról dönteni. Az elsõ nagy változás a microtartalmak helyett, dobozos verziót akartak(tunk)(én pl. nemmel szavaztam), vagy amikor azt akarta a közösség, hogy ne feljavított Shift 3, hanem inkább szimulátor legyen vagy utoljára az áttérés a nextgen konzolokra és a Steamboxra. Ez mind csúszással jár. Legnagyobb csúszás a szimulátorrá válás miatt van, mert azt mégse lehet félév alatt összedobni. Az újabb csatlakozást egy angol hatósági vizsgálat miatt kellett felfüggeszteni. Tervben van, hogy újra megnyitják, de az is lehet, ezt én gondolom, hogyha eléri a bétát, akkor csinálnak õk is egy korai hozzáférést a Steamen. Ki tudja?

Kicsit régóta "csúszik" már....
A beregelést meg nem engedik. Valahogy a "soha" jobban kezd közelíteni a valósághoz...

frango
Mindegy. Én nem ragozom tovább. Olyan amilyen. Leírtam a véleményem róla.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Még mondanék valamit, hogy miért is mondom, hogy ez többnyire izlés dolga. Azért, mert feltételezem, hogy se te, se én és még itt közülünk jó sokan nem hallottuk még az ezekben a játékokban felsorakoztatott autókat élõben. Benne ülve az autóban vagy a pályák szélén állva, de ha halottuk is néhányukat azt a hangerõt és teret ahol szóltak, azt semmiképpen se tudjuk otthon a szobánkban reprodukálni. Tehát videókból, filmekbõl, játékokból ismerjük ezeket a hangokat, amik szintén nem teljesen élethûek. Így hát kialakult bennünk egy "virtuális" hangminta, hogy minek hogy kell hangzania. Ezekután az izlésünk dönt, hogy amit hallunk az tetszik vagy nem tetszik. És természetesen nem ugyanazt halljuk mindannyian így eltérések lehetnek az izlést tekintve. Tehát ha valami neked vagy nekem tetszik vagy nem az nem azt jelenti, hogy én vagy te igényesebb vagy igénytelenebb lennénk, csak más szempotokat veszünk figyelembe. Remélem így érthetõbb és kevésbé hangzik támadónak a dolog. Persze ez nem jelenti azt, hogy igazam van-e vagy nincs, de ez a véleményem. :))))

Azt meg azért nem mondanám, hogy az iR-ban és az rF2-ben tökéletesek lennének a hangok, legfeljebb kiforottabbak már. iR-ben kb. két évig készül egy autó, a CARS egészében alig több, mint két éve készül.
És ISI se tegnap kezdte az rF2-õt. :))) Ha a CARS majd ennyi ideje a piacon lesz, akkor kellene ilyen összehasonlítást csinálni. Mellesleg még egyáltalán nincs is a piacon, tehát legalább azt kéne megvárni, amíg megjelenik.

Én egy Yamaha házimozi rendszeren erõsítem ki a PC-met, JBL hangfalakon keresztül. Szerintem nem az igényességen múlik. Ez leginkább még mindig csak izlés dolga, bár tény, hogy még nem a végleges hangok vannak benne és javítani-fejleszteni fogják ezt is, sok mással együtt, de azt túlzásnak tartom, hogy általánosságban szar lenne az összes kocsinál a hang.

(Nem támadás volt és fõleg nem személyeskedés(mivel nem ismerlek, így személyes dolgokat se mondhatok rólad), csak egyértelmûsítettem, hogy nem értek egyet veled.) Remélem azt még szabad egy fórumban, hogy valaki véleményérõl elmondjam a véleményem, mert ahogy elnézem csak a fikázás az általánosan elfogadott hangnem egy topikban.

frango
Szerintem ez nem ízlés dolga(igényesség). Ez tény, hogy rosszak(még) a hangok nem? Szerintem az. iRacingben,rFactor2ben messze jobbak, de ez nem is kérdés. Csak arról tudok nyilatkozni érdemben, amit látok és hallok a játékból. A látvány az szép persze, de a hang borzalmas. Véleményem szerint a fizikai élethûségek után a hang a második legfontosabb dolog egy szimben. Szóval a hangokat nagyon fel kéne javítaniuk.

(Nem értem, hogy miért kell ilyen támadó hangnemben személyeskedni...)

Idén, november, de ez nem hivatalos még, meg csúszhat is. :)

Aha. Mikor lesz végleges public?

"És te észrevetted hogy körülbelül te vagy a világon az egyetlen..."

Ha meglenne neked a CARS, akkor betudnál lépni a WMD fórumra és rögtön látnád, hogy több ezer ember kedveli,

"...aki tökéletes játéknak tartja ezt?"

... de senki nem mondta, hogy ez már tökéletes játék, fõleg annak tudatában, hogy még csak félkész, ami ugyebár kizárja tökéletes legyen. Ugye tudsz követni?

Szóval, azt már látom, hogy nem áll tõled távol egy kis ferdítés vagy hazugság se. Gondolom nem tudnál idekopizni tõlem olyat ahol én azt írom, hogy ez tökéletes.
Ráadásul csak háritasz, mert az nem derült ki, hogy egyáltalán rendelkezel-e egy CARS példánnyal és ha igen akkor jó lenne, ha kifejtenéd mi is pontosan a baj a CARS fizikájával.?

Az utolsó mondatod meg, annyira szánalmas, irigy és elkeseredett, hogy nem is ér több szót. <#zavart1>

Firerock
És te észrevetted hogy körülbelül te vagy a világon az egyetlen aki tökéletes játéknak tartja ezt? Szóval vagy bennünk van a hiba vagy nem használod a 200.000. Próbáltad már úgy hogy bedugod a kormányt?:)

Gondolom te eddig csak 100%-osan élethûen szóló szimeket hajtottál, ha a CARS hangok ennyire rosszak számodra. Le is írhatnád, hogy melyik az amiben minden autó tökéletes élethûséggel szólal meg.
De az is lehet, hogy egyszerüen HiFi-re kellene váltanod vagy egy 5-6-7.1-es rendszert kellene beszerezned.
Na mindegy, végül is ha a te izlésednek ez nem felel meg, én nem vitatkozom, mert izlésen nem szokás vitázni. <#fejvakaras>

Basszus! Ti sorban álltok? Te voltál a soros, aki talán be tud vinni egy komolyabb sértést? Talán majd a következõ. <#idiota>

Ezt meg honnan veszed? Ismerjük egymást? A vizeletedbõl olvastad ki? Márhogy mivel tolom. Leírom nagybetûkkel, hátha azt még te is el tudod olvasni: THRUSTMASTER T500 RS és hogy sokkoljalak még, van pluszban egy F1 perecem is hozzá. Ez így együtt közel 200.000 Ft. Gondolom szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy ilyen "bill.-el" tolni. Megsúgom még, hogy a G27-et cseréltem le erre és az ehhez képest valami gagyi berregõ kis gyerekjáték vérpistiknek.

Kifejthetnéd bõvebben is ezt fizika dumát, mert te vagy már a mit tudom én hányadik, aki megjelenik a mágikus "fizika" kifejezéssel, de ennél a szónál nagyon még egyik se jutott tovább. Egyáltalán kipróbáltad már a CARS-t vagy csak élbõl jöttél ide trollkodni? <#banplz>

Firerock
Gondolom bill.-el tolod,azzal tényleg tök mind1 a fizika.

És természetesen ebben is tévedsz. :DDD

Neked se ártana, ha kipróbálnád, mert kezdesz egyre idiótábbnak tünni, hogy ugyanazt ismételgeted. Ja, nem kezdesz, már idióta vagy egy ideje. :DD

lac coo
Hát ahogy én emlékszem hang az mindig maradt az amivel kiadták ....

frango
Meglátjuk mi lesz, de most így azt mondom inkább hang nélkül(kb. az összes kocsinál). :D

lac coo
Hát ki kell próbálni ..utána nem lesz kérdés, hogy játék vagy valóság :DDD

http://www.f1-live.hu/gamers-edition/project-cars-valosag-vagy-jatek-nem-lehet-betelni-vele/

http://www.youtube.com/v/2f72Ps_9UPw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Még így se vagyok benne biztos, hogy célba ért.

Fehercsoki
Most aztán jól megmondtad.

Ember! Neked az a szerencséd, hogy az ostobaság nem fáj, mert iszonyú kínjaid lennének. <#idiota>

Talán a WMD fórumon kellene megkérdezned. De lehet, hogy azt a választ kapod, hogy még nincs befejezve, se a modell, se a játék. Általában beteszik a játékba egy úgynevezett "placeholder" állapotban és utána apránként cserélgetik ki a végleges közeli állapotra. Most itt tartanak vele. :)

Fehercsoki
Azért mert ez next gen!44444