Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ezért is nem mind egy, hogy ki min hallgatja,ezért is nehéz egy ilyen összehasonlító vidi alapján messzemenõ következtetéseket levonni.
Mellesleg a múlt héten több online versenyt mentem ezzel a kocsival annyira nem vészes,de nem mondom hogy nem jobb az AC-ban,de mindezeket majd a kész játékoknál lesz érdemes boncolgatni......addig felesleges szájtépés melyik a jobb.<#alien>#alien>
Például?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Amúgy a videó hangminõsége borzasztóan rossz.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ha már úgy is mindig megy az összehasonlítás...<#wow3>#wow3>
Ráadásul évekig egy autókereskedésben dolgoztam külföldön és így alkalmam volt több száz autót vezetni, pl. Lambót is vezettem vagy egészen véletlenül Lotus Elise-t is. Ja, vezettem formula autót is pálya napon, persze nem F1 és nem versenytempóban, de jó móka volt. :)Kiváncsi vagy még valamire?
És hidd el, csak nyomokban hasonlít az AC féle szimulációban szereplõ néhány autó amihez szerencsém volt. Szerintem Kunos vezetett egy 70-es években gyártott Cadillac-et és most minden autót légrugóval tervez meg. A CARS-ban van néhány autó aminek a mozgása, dinamikája sokkal jobban hasonlít a valóságra, legfeljebb a az FFB még nem igazán van a csúcson.
Laccoo barátunk meg így estefelére szakértõre issza magát és mindig elfelejti, hogy ugyan azt már elõzõ nap is beírta ide.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Screenracer betesz egy videót vagy valami, az az elsõ, hogy hát ez szar.
Hogy mit akarsz elérni vele fogalmam sincs, de ovis amit mûvelsz. Nemértem miért gond, hogy valakinek tetszik egy játék, ami neked nem.
Szerintem már beírtad 1000x, hogy mi nem tetszik a játékban, de azóta is azt ismételgeted. Szerintem már mindenki tudja.
Olyanra nem gondoltál még, hogy a korodnak megfelelõen viselkedj?
Screenracer: Minden egyes alkalommal felülsz ugyanarra a vonatra, nem látod? Értelmetlen a beszélgetésetek, mert egyikõtök A-t mond a másik B-t, de megváltozni egyikõtök véleménye sem fog soha.
Bár te legalább a játékkal kapcsolatos videókat beta tapasztalatokat osztasz meg.
Relaxaljatok 6 literes V8-ra <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Milyen anyázás? Tudsz te egyáltalán olvasni? Vagy érted ami oda van írva? <#falbav>#falbav>
És milyen "buntit"? :D Hol érzed magad? Az oviban? <#idiota>#idiota>
Gondolom azért ezt te is érzed, mert külömben miért támadnád, akár még hazugságokkal is a CARS-t, amit nem értek, mert te is fizettél érte és ez tökre olyan, mitha azt híresztelnéd, hogy "Nézzétek mekkora lúzer vagyok, fizettem egy csomó pénzt egy olyan játékért amit utálok", ráadásul ettõl még az AC se lesz jobb egy centivel se. De te tudod. Te vagy Laccoo a szakértõ. <#idiota>#idiota>
A többi meg lévén "félkész" meg a grafikáról szól nem érdekel.
Ami engem érdekel az az hogy számtalan embertõl olvastam és tesztekben is: a játék kormánytámogatása egy rakás szar, lehet neked rádugva a 200ezres szett, ki nem szarja le, ha közben nagynevû szimulátorokhoz használt kormányok ebben a játékban alkalmatlanok (persze biztos gagyik a 200ezres cucchoz képest de könyörgöm ki ne találjuk már hogy ezért alkalmatlanok, mert körberöhögök bárkit)....
Továbbá a fizika is stagnál, nem fejlõdik. Az egész játék pause üzemmódban van, és a megjelenése is egy nagy kérdõjel.
Hogy a konzolosok vannak elõtérben: mese habbal avagy gratulálok, lévén számtalan user a pénzével támogatta õket PC-n a konzolosoknak az egészhez annyi közük van hogy jön nekik is.
Mindig csak a csúsztatás és a halasztás megy, de gyakorlatilag te vagy kábé az elsõ ember akitõl bármiféle pozitívumot olvasok a játékról, az összes többi (még ismerõsök is akik a legeleje óta tagok) egyre inkább köpnek rá nem véletlenül...
Összegezve, engem nem grafika érdekel, meg videók, hanem az hogy látszódjon a fejlõdés és akárcsak az assetto-ban beléphessek és a támogatásomért fejlõdést lássak... Ne csilivili grafikát meg átlag fizikát, valamint szánalmasan gyenge kormánytámogatást...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ez lenne a lényeg abban amit a kolléga gondol:
"már most jobban fest szimuláció hangok meg minden tekintetben"
Gyakorlatilag egy Lotus Elise és egy Monza pálya többet ér, és négyzetesen magasabb színvonal, mint CARS teljes egészében .
Az autó no komment, fizika stb, a pálya meg megint, soha nem látott útfelület, hibák, puklik, a világ jelenlegi legjobb mûfüvével !!! :)
Persze ez nekem magas, ne is próbáld meg megérteni, AC-ban valóban nincs esõcsepp .....
Jelenleg CARS : 3256895522 -ik garfika galéria / 0 fizika mutogatás ....! :)
A nextgenesek és Steamboxosok ugyanúgy várják, ahogy te PC-re, nem beszélve arról, hogy az igazi bevételt is a konzolosok fogják hozni. :)
Ráadásul az utóbbi idõben az a tendencia, hogy konzolra jön ki elõször egy játék és csúsztatva jön csak pécére. Egyelõre úgy van, hogy a CARS együtt jön minden platformra.
Az meg hogy a nextgen és steambox miatt késik...Kifogás, a sima pc változat emiatt még jöhetne, ki nem szarja le a nextgeneket meg az okádék steamboxot.
Ezek a csúszások a tagság belegyezésével történtek. Folyamatosan meghírdetett szavazásokkal lehetett a különféle változásokról dönteni. Az elsõ nagy változás a microtartalmak helyett, dobozos verziót akartak(tunk)(én pl. nemmel szavaztam), vagy amikor azt akarta a közösség, hogy ne feljavított Shift 3, hanem inkább szimulátor legyen vagy utoljára az áttérés a nextgen konzolokra és a Steamboxra. Ez mind csúszással jár. Legnagyobb csúszás a szimulátorrá válás miatt van, mert azt mégse lehet félév alatt összedobni. Az újabb csatlakozást egy angol hatósági vizsgálat miatt kellett felfüggeszteni. Tervben van, hogy újra megnyitják, de az is lehet, ezt én gondolom, hogyha eléri a bétát, akkor csinálnak õk is egy korai hozzáférést a Steamen. Ki tudja?
A beregelést meg nem engedik. Valahogy a "soha" jobban kezd közelíteni a valósághoz...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
És ISI se tegnap kezdte az rF2-õt. :))) Ha a CARS majd ennyi ideje a piacon lesz, akkor kellene ilyen összehasonlítást csinálni. Mellesleg még egyáltalán nincs is a piacon, tehát legalább azt kéne megvárni, amíg megjelenik.
(Nem támadás volt és fõleg nem személyeskedés(mivel nem ismerlek, így személyes dolgokat se mondhatok rólad), csak egyértelmûsítettem, hogy nem értek egyet veled.) Remélem azt még szabad egy fórumban, hogy valaki véleményérõl elmondjam a véleményem, mert ahogy elnézem csak a fikázás az általánosan elfogadott hangnem egy topikban.
(Nem értem, hogy miért kell ilyen támadó hangnemben személyeskedni...)
Ha meglenne neked a CARS, akkor betudnál lépni a WMD fórumra és rögtön látnád, hogy több ezer ember kedveli,
"...aki tökéletes játéknak tartja ezt?"
... de senki nem mondta, hogy ez már tökéletes játék, fõleg annak tudatában, hogy még csak félkész, ami ugyebár kizárja tökéletes legyen. Ugye tudsz követni?
Szóval, azt már látom, hogy nem áll tõled távol egy kis ferdítés vagy hazugság se. Gondolom nem tudnál idekopizni tõlem olyat ahol én azt írom, hogy ez tökéletes.
Ráadásul csak háritasz, mert az nem derült ki, hogy egyáltalán rendelkezel-e egy CARS példánnyal és ha igen akkor jó lenne, ha kifejtenéd mi is pontosan a baj a CARS fizikájával.?
Az utolsó mondatod meg, annyira szánalmas, irigy és elkeseredett, hogy nem is ér több szót. <#zavart1>#zavart1>
De az is lehet, hogy egyszerüen HiFi-re kellene váltanod vagy egy 5-6-7.1-es rendszert kellene beszerezned.
Na mindegy, végül is ha a te izlésednek ez nem felel meg, én nem vitatkozom, mert izlésen nem szokás vitázni. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt meg honnan veszed? Ismerjük egymást? A vizeletedbõl olvastad ki? Márhogy mivel tolom. Leírom nagybetûkkel, hátha azt még te is el tudod olvasni: THRUSTMASTER T500 RS és hogy sokkoljalak még, van pluszban egy F1 perecem is hozzá. Ez így együtt közel 200.000 Ft. Gondolom szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy ilyen "bill.-el" tolni. Megsúgom még, hogy a G27-et cseréltem le erre és az ehhez képest valami gagyi berregõ kis gyerekjáték vérpistiknek.
Kifejthetnéd bõvebben is ezt fizika dumát, mert te vagy már a mit tudom én hányadik, aki megjelenik a mágikus "fizika" kifejezéssel, de ennél a szónál nagyon még egyik se jutott tovább. Egyáltalán kipróbáltad már a CARS-t vagy csak élbõl jöttél ide trollkodni? <#banplz>#banplz>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>