19801
  • nemgyenge01
    ""Ami meg nem szimpatikus az a infok kozlese... " - Ha WMD tag vagy, ott van minden infó a fórumon. Csak legfeljebb nem minden van a nagyközönségnek szánva. De némi kutakodással például megtudhattad volna, hogy PS4-en 1080p@60fps lesz, Xbox1-en ez még nem biztos. Kicsit ha visszaolvasol, ott a béta videóbemutatóm, ahol külön kitértem a különféle nézetek testreszabhatóságára, mondjuk most nem rémlik, hogy FOV állítás van-e, de nincs kizárva, hogy van."

Oke vannak adatok. Lepjunk tovabb... gameplay videot nem latok PS4. A hivatalos oldalon nem irja a megjelenesi datumot stb
  • nemgyenge01
    Itt a GT6 volt szo. Nem egy regebbi reszrol. Ha nem jatszottal vele, akkor nem is tudod milyen.

Egyeb.

"a fogyatékosság legalja." En legalabb normalisan valaszolok es nem ragok be a masikra, mert mas a velemenye mint nekem. Ennyi erovel ez a fernando XDXD ugyanugy horog, mert naluk ez a modi beszolni neten. De majd kinovi..

Az a linkelt PS4 kep kicsit enyhen bugos :)
  • Fernandooo #9723
    Akkor nem lesz jelszó. Még azt is le kell majd ellenőrizni, hogy megy-e az, hogy időmérő, aztán utána futam.
  • Screenracer #9722
    Most néztem meg a szeró beállításokat, nem működik a privátszeró, nem lehet jelszavazni.
  • SityiSXT
    "Reklam... Hat igen reklam a versenyzonek is, hogy emlitik a jatekkal kapcsolatban vagy nem?. " - Én is játszok a Project Carsszal, akkor így ez most nekem is reklám? Ne komolytalankodjunk már, történetesen pont reklámügynökségeknél dolgozok lassan 3 éve, baromira nem így megy ez... Nem, még ilyen "barter" szinten sem.

A GT6-ot megjelenés előtt próbáltam az EuroGamer Expón tavaly, határozottan tetszett, de pár kör alapján nem fogok messzemenő következtetéseket levonni.

"Ami meg nem szimpatikus az a infok kozlese... " - Ha WMD tag vagy, ott van minden infó a fórumon. Csak legfeljebb nem minden van a nagyközönségnek szánva. De némi kutakodással például megtudhattad volna, hogy PS4-en 1080p@60fps lesz, Xbox1-en ez még nem biztos. Kicsit ha visszaolvasol, ott a béta videóbemutatóm, ahol külön kitértem a különféle nézetek testreszabhatóságára, mondjuk most nem rémlik, hogy FOV állítás van-e, de nincs kizárva, hogy van.

"Eleg komoly szamitasokat vegez a GT." - Elhiszem. A Project Cars is.

"Konzolon nincs win ami fogja a gepet." - Van helyette PS3-on CellOS, PS4-en Orbis OS. Operációs rendszer nélkül nem lehet semmilyen számítógépet üzemeltetni, márpedig a PlayStation is az (csak célszámítógépnek hívják szakmai berkekben)

"GT6 hoz mar jott 30 auto 1 palya ingyen" - Ismétlés a tudás anyja, tehát még egyszer leírom: a Project Carshoz is lesznek ingyenes extra tartalmak később.

"Ezt a dlc temat hagyjuk. Tudom ma ez a trend, de ne dicserjuk mar, hogy igy tobb lesz a tartalom a jatekban. " - Hát akkor hogy lesz több tartalom egy játékban? Belekakálja a télapó? Akárhogy csűrjük-csavarjuk, manapság ezt DLC-nek hívják. Adhatják ingyen is, pénzt is kérhetnek érte, a fejlesztőn/kiadón múlik. Az SMS kicsi fejlesztőstúdió, a Project Cars az első indie fejlesztésük, lényegesen szűkösebb büdzsével, mint amiből a Polyphony fejleszti a GT-sorozatot (amihez megleő módon jönnek DLC-k, lásd a korábbi linkem - ott akkor oké?). Látom, neked az a bajod vele, hogy pénzbe kerül. Nem feltétlen, ezt már kifejtettem, plusz így egy kicsit meg tud újulni a játék, nehezebben unja meg a játékos. Mellesleg korai erről még bármit is mondani addig, amíg nem látjuk, milyen DLC-k jönnek és milyen tartalom/ár mutatójuk lesz.
  • Skyline
    Ki ne találd már hogy a Gran Turismo széria akár csak megközelíti a pc-s komolyabb szimulátorok szintjét is..:D
    Az meg hogy AC-ben hátul ül az ember..Talán állítsd be....:D

A Gran Turismo pedig nyugodtan elbújhat a GTR és hasonló valóban szimulátor címek mögött minden tekintetben...A porszívó hangokkal amiket beraktak autó hangnak..nos..:D
    Ríl Drájving szimulésön..Ja.... A kedvencem volt amikor életemben először beültem a soron következő GT rész mögé DFGT-vel, minden segítség off és elsőre mentem egy hibátlan kört jó idővel a nagy Nürburgringen egy Ford GT-vel...Biztos azért mert akkora autóversenyző vagyok.... Ugyan ez annó a GTR 2-ben pc-n úgy nézett ki hogy egy szaros 250 lovas bmw-vel alig értem körbe ha mindenhol jó versenytempót akartam menni hibátlanul...vagy 2-3 óra gyakorlás kellett hozzá....
    És ugyan ez a PC és az AC is...Érdekes módon akármelyik elé beültettek éreztem a vasat, hogy mikor dobom el mikor tudom még megfogni...A GT ezekhez a címekhez képest nem ríldrájving szimulésön hanem vicc kategória ha szimulációról van szó... Apropó GT6...Avagy a BUKÁS amitől 1 hónappal a megjelenés után szabadult mindenki, és húgyért szarért (3500ft) lehetett venni mindenfelé?:)

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.27. 19:16:54
  • Fernandooo #9719
    :D De most tényleg. :D
  • Screenracer #9718
    Köszi. Már sokkal jobb. :D
  • Fernandooo #9717
    Egy dolog egy körön, üres pályán gyorsan menni, másik dolog versenytávon, társak mellett-előtt-után biztosan haladni, szóval nem kell ez a csüggedés, bármi megtörténhet versenyen. :)
  • Screenracer #9716
    Láttam az időtöket, Körivel. Én majd hotlapozok mögöttetek. Valahol. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.27. 19:02:08
  • Fernandooo #9715
    Szerintem kéne egy 15 perces, ja.

Itt a tegnap közzétett kép a PS4-ből:

Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.27. 18:55:40
  • Screenracer #9714
    Vasárnapra qualifikációt tervezel vagy lesz? Mert akkor azt is kiírom.
  • Screenracer #9713
    De, tulajdonképpen úgy megy. Persze nem árt, ha viszed magaddal a portfoliódat, -SMS esetében Shift 1-2.- és bemutatod, hogy nem gagyi minőség, amit produkálsz. A következő, hogy közlik mennyibe fog ez neked fájni és ha azt mondod ezt kitudod perkálni, aláírsz egy csomó papírt, a pénztárnál fizetsz és minden, amire szükséged van a rendelkezésedre lesz bocsájtva. Nincs itt pofavizit, a pénz beszél. :))

Ha AC-ban beállítasz rendesen mindent, akkor biztos nem a hátsőülésről fogsz vezetni. :))

A CARS még meg se jelent, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellene előre tervezni. A folyamatos pénzbevétel jelenti a folyamatos munkát. Azok akik a CARS-t csinálják ugyanúgy fizetésből, vagy ha úgy tetszik pénzből élnek, ahogy te is. Ha valamilyen játék tetszik nekem annyira, hogy hajlandó vagyok fizetni a plusz tartalmakért, akkor had örüljek már annak, hogy jönnek a plusz tartalmak. :(
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.27. 18:52:06
  • Fernandooo #9712
    Bírom az ilyen nímandokat, de tényleg. Hörög, hogy laserscan, de ha utasítod, hogy mutasson különbséget egy laserscan és egy CARS pálya között, akkor biztosan elkezd félrebeszélni. Milliméteres differenciák vannak ugyanis, elhanyagolható a dolog. Ezen lovagolni kb. a fogyatékosság legalja. Aztán az sem rossz, amikor egy kb. 300 builddal ezelőtti problémát hoz fel (pattogó autók), amit max 15 builden belül megoldottak, de hogy hosszú hónapok óta, az holtszentség. Teljesen komolytalan figurák ezek, látszik rajtuk, hogy egy épkézláb kört nem képesek megtenni a játékban, ez halálosan frusztrálja őket, sehol nincsenek, még a visszapillantó tükörben sem látszanak, és ezért fú de szar, ahelyett, hogy magukba néznének és elhúznának mondjuk Tetrisezni. Bár lehet, azon is buknának.

Ha valóban WMD tag lenne, akkor tudná - mert tegnap közzétették -, hogy PS4-en 54 autót tudtak egy versenyre betenni, méghozzá valami 50+ frém mellett. A saját oktalan tudatlanságáért okolja a fejlesztőket. Ha olvasná a build leírásokat, látná, hogy szinte minden esetben ott van a next-gen lista, azon belül, hogy a konzolos változatokon mit fejlesztettek. De á, nem néz semmit, csak hörög, leaderboardon meg nem találod a nevét a nímandnak, sehol semmi nyoma, hogy aktív tag lenne, aztán idejön okoskodni és szénné égeti magát a tökéletes ostobaságával.

De azért jó móka olvasgatni az ilyen bohócokat.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.27. 18:56:45
  • nemgyenge01
    Eleg komoly szamitasokat vegez a GT. Konzolon nincs win ami fogja a gepet. Amugy nem ertem miert nem fer el egy totyikban a cucc. Mellesleg felhaborito egy lapon emliteni a PS4 et a Xbone720p, Wii egyuttessel XD Azert na.
  • nemgyenge01
    Azert az nem ugy megy, hogy van egy jatekfejleszto csapatod aztan elmesz SPA-ba nemi penzel aztan kozlod, hogy kellenenek a palya digitalis adatai. Persze lehetseges, de ezt embere valogatja hogy engedelyezi e a vezetoseg vagy nem.

AC? Melos jatek az meg... peldaul a hatso ulesen ul a karakter. PC a copcit kurvajo a helmet camal.

GT6 hoz mar jott 30 auto 1 palya ingyen plus meg a honapban jon a palyaszerkeszto amibe bescannelhetek brmilyen palyat. Ezt a dlc temat hagyjuk. Tudom ma ez a trend, de ne dicserjuk mar, hogy igy tobb lesz a tartalom a jatekban.
  • Screenracer #9709
    Egyébként senki egy szóval nem írta, hogy szar lenne a GT sorozat. Sőt sok versenyzőt is adott a Le Mans sorozathoz. De sajnos az eddigi konzolok eléggé limitáltak ahhoz, hogy egy vérbeli szimulátort lehessen rajtuk futtatni, mondhatni hardware limit lépett fel. A nextgen konzolok esetében már elvileg PC szintü software futtatásra van/lesz lehetőség. Ennyi.
  • Screenracer #9708
    Igazad van, bocsi. De ha te konzolon várod úgy szerintem a továbbiakban itt http://sg.hu/forum/tema/1406569595 kellene érdeklődni, mert ez a PC részleg, mint ahogy a topik címében is áll. :)
  • nemgyenge01
    Micsoda? Pont azt irtam, hogy dragabb a laserscan, mint a google maps.

Reklam... Hat igen reklam a versenyzonek is, hogy emlitik a jatekkal kapcsolatban vagy nem?.

Ti probaltatok a GT szeriat? Tudom, "szar meg konzol" .

https://www.youtube.com/watch?v=2Jc_DBzRNjE Bathurst nagyjabol jo lett, de a laserscan elonye a pontasabb FFB hatas vegett szukseges. Gondolom nem billentyuzettel otokaztok.

Felreertes ne essek, En varom ezt a jatekot ( sok jo feature lesz benne idomerok, jo copcit nezet, legjobb hang, kurvasok taliga lehet a palyan stb), PS4-re. Nem akarok gepet tuningolni igy marad a konzol.
    Ami meg nem szimpatikus az a infok kozlese... elvileg novemberben jelenik meg, de nem kozlik mit tud majd a ps4 verzio frame, felbontas, fov. Nagyon kussolnak ez ugyben. Ha 30fps lesz konzolon akkor ez nem az en jatekom, de ne legyen igazam. Sajna nincs mas alternativa konzolon. Ha jo lesz annak en orulok majd a legjobban!
  • Screenracer #9706
    Csodálkoznék, ha a CARS nem a legjobb minőséget hozná, minden téren, főleg konzolon.

Nem tudom tudtál-e követni? Azért fizetnek liceszdíjat, hogy megkapják érte a pálya adatait is, nem csak névhasználatért. Szóval, nem poénkodtam.
    És nem csak úgy odaadják, hanem pénzért adják. Gondolom világos a licensz fogalma?

Nincs olyan játék most a piacon, talán az iR-t kivéve, amiben 100% lézerszkennelt pálya van. Például ott vannak a történelmi pályák, amiket helyre kellene előbb hozni ahhoz, hogy szkennelhessék őket, továbbá sok nem létező, fantázia pálya van, amit értelemszerűen nem tudnak szkennelni. Csodálkozom, hogy nem szereted az AC-t, mert jelenleg az egyik legjobb szim a piacon.
    Dátum van, csak figyelmetlen voltam. http://www.amazon.com/Project-CARS-PlayStation-4/dp/B00LYYN5W6 2014 november 30.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.27. 18:22:08
  • nemgyenge01
    Ha joltevedek 2014 van szoval elvarom a minoseget. Vagy az osszes lezeres vagy kuka igy. Igen a GT elismert sim, kepzeld :) A palya tervrajzait nem adjak csak ugy oda, gondolom csak poenkodsz. Amugy az AC nem igazan komalom, de nem is ez a lenyeg. Datumot kozolhetnenek mar vegre vagy lehet csuszik XD
  • Screenracer #9704
    Oké, nem bántom. :))

A november 30 miatt? Gőzöm sincs. :))) Hivatalos, pontos dátumot még nem láttam, eddig.
  • SityiSXT
    Provokációnak ez elég gyenge... Nem baj, egyelőre kultúrált hangnemben folyik a társalgás, ne bántsd. Főleg erre a reklám dologra vagyok kíváncsi, ezt hogy rakta össze.

Wikipediát mennyire lehet objektív forrásnak tekinteni? Csak mert...
  • Screenracer #9702
    Szerintem ez a csávó valamelyik AC fan / troll álrege. Nem is érdemes vele foglalkozni. Mondtam, hogy csak provokál.
    GT6 fizikája? What? PS3 szimulátor? What? Ne már!
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.27. 16:43:45
  • Screenracer #9701
    Vajon mi lehet vicces 4 lézerszkennelt pályán. :) Talán négy lézerszkennelt pálya nem lézeres már? Attól igénytelen, hogy nem az összes az?
    Ez egy új játék. Még nem tudni, hogy milyen forgalma lesz, hülyeség lett volna szkennelésre elkölteni a pénzt. Ha valóban van CARS tagságod, akkor hosszú oldalakon keresztül olvasgathatsz a WMD fórumon arról, hogy mennyivel drágább a lézeres pálya. Azt se tudom, hogy azt honnan veszed, hogy ezek google mapos pályák? Mivel nagyon sok pálya már most is engedélyezve van, feltételezhető, hogy a tulajdonosok az SMS rendelkezésére bocsátották a pályák tervrajzait. Valószínű nem azért fizet valaki licenszdíjat, hogy odaírhassa a pálya eredeti nevét.
    Vagy azt gondolod, hogy csak úgy lebetonozták valahol ezeket és csak a google-ról lehet hozzájutni? Na, ez vicces. :DDD
  • SityiSXT
    - Ha próbáltad, milyen autó-pálya kombinációval?

- "4 laserscan pálya elég vicces :) Amúgy nem csak a pénz miatt monják a versenyzők amit... gondolom tudod mit jelent a reklám. " - 4 még mindig több, mint 0. Meg hát a GT sorozattal összevetve a Project Cars büdzséje elég szoros. Innentől fogva értelmezhetetlen az "nem csak a pénz miatt monják (sic!)" állításod. A reklámot meg hogy kéne érteni? Reklám a játéknak, hogy profi versenyzők dícsérik? Ahhoz nem pont pénz kéne, hogy bepalizzák a versenyzőket? Az meg ugye nem nagyon van... Reklám a versenyzőnek? Hogy a játékkal játszik? A befőtt rakja el a nagymamát?

- ""Max Ayrton Senna véleményére adnék ( véleményt a legjobbtól kérek )." "Aham. Mi meg adjunk a te véleményedre... " "Ezt nem tudom honnan szeded. " - Te írod, hogy neked minimum Senna véleménye az, ami számít, de elvárod tőlünk, hogy mi meg adjunk a te véleményedre. Esetleg Ayrton reinkarnációja lennél? Vagy mi alapján kéne akkor így bármit is adnunk arra, amit ideírsz, hogyha hozzánk hasnoló földi halandók véleményére nem adsz?

- "GT6 az összes dlc ingyen van. Auto, pálya minden." - Some DLC costs money. (Mellesleg a Project Cars esetében is vegyesen lesznek ingyenes és fizetős extra tartalmak a tervek szerint.)

- "Amúgy nem tudom mi kerül több pénzbe öreg, szerinted? Végigmenni lézerszkennel a Zöld pokolban vagy a google maps-ból illetve képek alapján modellezni. Persze, igen "garantált minőségben" google maps." - De jól tudod ennek a két metódusnak a költségvonzatait. Mivel én nem, kérhetek linket, illetve pontos kimutatást erről? Egyébként ha a laserscan olyan olcsó, akkor például a Codemasters miért nem így építette fel az F1 The Game sorozat pályáit (vagy a Grid 2 és Autosport valós helyszíneit)? Miért mentek ez az F1-nél a helyszínre fotózgatni inkább?
  • nemgyenge01
    "- Próbáltad is, vagy csak videókon művelődsz?"

Igen.

"Újfent megkérdem: milyen pénzből? Oké, nem a legnagyobb nevekről van itt szó, nade szerinted mégis mennyit adott az SMS Nicholas Hamiltonnak, Ben Collinsnak, Oliver Webbnek, René Rastnak és Nico Bastiannak a "hazudozásért" úgy, hogy futotta még 4 laserscan pályára, pálya- és autólicenszekre, London belvárosában irodabérletre, kb. 30 ember nem épp minimálbér közelében lévő fizetésére, az egyebekről (IT infrastruktúra, fejlesztőeszközök, szoftverlicenszek)? 3 éve tart a fejlesztés..."

4 laserscan pálya elég vicces :) Amúgy nem csak a pénz miatt monják a versenyzők amit... gondolom tudod mit jelent a reklám.

"Aham. Mi meg adjunk a te véleményedre..."

Ezt nem tudom honnan szeded.

"- Előnye, hogy bővül a kínálat, méghozzá garantált minőségben*. Pénzbe kerül, ez tény, de legalább így több jut a folyatásra."

GT6 az összes dlc ingyen van. Auto, pálya minden. Amúgy nem tudom mi kerül több pénzbe öreg, szerinted? Végigmenni lézerszkennel a Zöld pokolban vagy a google maps-ból illetve képek alapján modellezni. Persze, igen "garantált minőségben" google maps. Az FFB meg sem említem.
  • SityiSXT
    Lehet csak nekem új, de végre tudom, miért olyan jó a hang a Project Carsban (is).
  • SityiSXT
    "GT6 fizikája sokkal realisztikusabb, mint ennek a shift utódnak." - Próbáltad is, vagy csak videókon művelődsz?

"Igazi versenyzők azt mondják? Ugyan... money , money , money . " - Újfent megkérdem: milyen pénzből? Oké, nem a legnagyobb nevekről van itt szó, nade szerinted mégis mennyit adott az SMS Nicholas Hamiltonnak, Ben Collinsnak, Oliver Webbnek, René Rastnak és Nico Bastiannak a "hazudozásért" úgy, hogy futotta még 4 laserscan pályára, pálya- és autólicenszekre, London belvárosában irodabérletre, kb. 30 ember nem épp minimálbér közelében lévő fizetésére, az egyebekről (IT infrastruktúra, fejlesztőeszközök, szoftverlicenszek)? 3 éve tart a fejlesztés...

"Max Ayrton Senna véleményére adnék ( véleményt a legjobbtól kérek )." - Aham. Mi meg adjunk a te véleményedre...

"A déelcé hegyeknek meg ki örül? te? " - Előnye, hogy bővül a kínálat, méghozzá garantált minőségben*. Pénzbe kerül, ez tény, de legalább így több jut a folyatásra.

* Nem akarom az Assetto Corsát bántani, de a modolhatósága erősen kétélű fegyver. Sok ember nagy lelkesedéssel tud összerakni sokmindent így, tehát a választék mennyiségére nem lehet panasz már most se, de a modok minősége bizony erősen hullámzó. Tudom, azok is fejlesztés alatt vannak, nade a nagy kérdés: a sok modból hány lesz kész és azok milyen minőséget képviselnek majd?
  • nemgyenge01
    GT6 fizikája sokkal realisztikusabb, mint ennek a shift utódnak.

Igazi versenyzők azt mondják? Ugyan... money , money , money .

Max Ayrton Senna véleményére adnék ( véleményt a legjobbtól kérek ).

A déelcé hegyeknek meg ki örül? te?
  • Screenracer #9695
    "Ich finde es sehr real! Einlenkpunkte, Bremspunkte, Gas - passt alles zu 100%. Auch die Rundenzeit passt....nur die enge Schikane ist zu schnell, deshalb werden wir am kommenden Wochenende wohl keine 1.27 fahren können. Aber weit davon weg, werden wir nicht sein."

"Es gibt ein paar Rennfahrer, die mit in die Entwicklung eingebunden wurden. Deshalb habe ich das schon."

Ez a két mondat tetszik. Az a jó benne, hogy ez a srác is a valódi versenyautózást hasonlítja a CARS-hoz.
    Vagy tök hülye hozzá. Vagy megvették kilóra. Mi a harmadik lehetőség? :DDD

Én is találtam ma egy érdekes topikot a WMD fórumán. A pályákkal kapcsolatban jutott eszembe, meg azzal, hogy mennyi mindenre telik nekik. :DDD

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?19321-Official-licensed-tracks-and-laser-scan

Ha nem fizetnének le nnyi versenyzőz akkor több jutna lézerszkennelésre.

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.27. 14:32:46
  • Screenracer #9694
    Szoktam variálni a beállításokat, de most hogy béta és optimalizálás, jobban látom a változásokat, ha állandó értéken hagyok mindent. Megjelenés után már nagy valószínüséggel nem kell naponta profilt törölgetni és akkor majd beálítom magamnak ahogy a legjobb és úgy marad az idők végezetéig, de legalábbis a következő Windows resetig. :DDD
  • SityiSXT
    Most találtam. Namost az van, hogy vagy kilóra megvett egy újabb hivatásos versenyzőt az SMS (de sok mindenre futja abból a majdnem 4 milló euróból), vagy a profi autóversenyzők bolondulnak az árkádért és hazudoznak összevissza.
    Harmadik lehetőség...?
  • nemgyenge01
    A gyengébbek kedvéért...

Igénytelenek a pályák ( illetve nem lézerszkennelt, csupán google maps XD ). Fizika? Túl sokat rugozik a egész felfuggesztés nagyon lágy. Gagyi ütközési fizika. Persze szép a megjelenítés és szerintem a vala volt leghitelesebb audioval rendelkezik. A piac legnagyobb rétegének teljesen jó lesz, mert arcade ótós cucc ez. Sokat kell még dolgozniuk rajta, hogy megvegyem ps4 re ( persze butítva lesz, mert nem bírja a hardver duma megy ).
  • SityiSXT
    Bátortalan javaslat: a render frame ahead értékét vedd le minimumra, sokat segít az irányíthatóságon és a futási sebességen. Az anisotropic filteringet pedig emberiségellenes bűn nem maximumra tenni, révén a képminőség sokat javul vele, a futási sebességet meg nem befolyásolja. Antialiasingból én az FXAA-t használom low beállításon, full HD felbontásra elég ez is és nem olyan erőforrászabáló, mint az MSAA.
  • Screenracer #9690
    Jaja, azért ki is vettem azt is. Alapértelmezetten megy 2 szálon és úgy nincs baj vele. :)))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.27. 13:24:06
  • Screenracer #9689

Közben eszembe jutott, lehetséges hogy mindekinél más a default. :DDD
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.27. 13:18:44
  • SityiSXT
    Négymagos procinál ha kirakod mind a négyre a fizikát, persze hogy nem marad elég kraft a grafikára meg a többire (audió, AI, Windows, ilyesmik).
    Ami pedig a felbontást illeti: a Panasonic a Project Carsszal demózza a 4K képernyőit, persze, hogy bírja az extrém magas felbontásokat...

Ami pedig a megjelenést illeti: én úgy látom, hogy a nagyja már tényleg kész van, már csak a készre reszelés és az optimalizáció folyik. Most voltak/vannak a szabadságolások is, de majd szeptembertől belehúznak a srácok, és különösebb gond nélkül kerülhet majd a boltokba a játék.
  • Screenracer #9687
    Gondolom az a 3500, 2500 csak példák. Szerintem pont az extremitás miatt írták, hogy olyanra is átírható vele. Nem én állítottam össze, csak copy.
    Én most csak a -x64-et használom, de próbálgattam a -pthreads értékeket is. A 4-nél mintha bevillogna a kép időnként, a 3-nál stabil.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.08.27. 13:03:23
  • Screenracer #9686
    Ha arra gondolsz, hogy bugmentesen összerakni novemberig, az biztos, hogy nem fog menni. Patchek biztosan lesznek megjelenés után. Az optimalizálás folyik és látványosan javul, de arra senki se számítson, hogy ősrégi gépekig visszafognak nyúlni, hogy azokon is jól menjen. Nekem Q9650-es procival, Asus GTX560 Ti Top 1GB videokártyával és 4 GB rammal, a profil törlések után mindig defaulton hagyva az összes videóbeállítást, már a legtöbb helyen megvan az a mágikus 60 fps és multiban se szokot problémát okozni, leszámítva a jelenlegi multis bugokat. :)