19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Fernandooo #9773 Tipikus és biztos jele ez annak, amikor valakinek még a debil érvei is elfogytak. -
Fernandooo #9772 Tudod, hogy melyik topicban vagy, vagy csak random szórod a hülyeségeket mindenfelé ész nélkül? Ez a Project CARS autóversenyző szimulátor játékának a topicja. Feladvány: Akkor vajon melyik játékról beszélgetünk? A helyes megfejtésért jutalomképpen felnyalhatod magad alatt a padlót. -
Szóval, azért szar, vagy hogy finomabban mondjam szóra se érdemes a CARS-ban az FFB, mert te nem tudtad átcűgölni tesódhoz a szettedet. Oké. Így már sokkal érthetőbb. :)) Lefogadom, hogy ez a fejedben jobban hagzott. :DDD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 17:17:09 -
nemgyenge01 #9766 Akkor...
Nem volt kedvem az egesz copcit szettet szetszedni, bepakolni es elvinni a varos masik vegebe csak azert hogy PC+G27 komboval jatszak. Szoval ezert nem tudtam es nem is tudok ezzel a szettel probalni. Ennyi -
Mondjuk azt mindenki tudja, hogy jobb az FFB egy G27-ben, mint egy DFGT-ben, ezt már az is garantálja, hogy két motor segíti az FFB munkáját. De ez hogy jön ahhoz, hogy G27-tel nem tudsz CARS-ozni? A CARS tagok nagyobbik része G27-tel játszik, ezt úgy értem, hogy akár ezres nagyságrendben gondolkozhatunk. Ha ennek a tíz százaléka, problémáról számolna be, ezt akkor se lehetne általános jellegűnek mondani és legtöbbször az derül ki, hogy "user error" volt. Tehát jobban járnál ha kérdeznél, leírnád, hogy pontosan mi is a hiba jellege, mert az hogy nem tudsz G27-tel CARS-t játszani, kevés.
Amúgy én se tudok G27-tel CARS-t játszani, de én tudom mi a probléma. Nincs G27-em. :DDD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 17:13:59 -
Fernandooo #9763 Ja,, akkor úgy vagy igényes, hogy egy hulladák billentyűzetet használsz, oké. :D Billentyűzetben nincs "szint", kormányban bezzeg van, mert azt sokkal többet használod, hulla logikus. :D Teljesen mindegy, hogy milyen FFB-je van a kormányodnak, legalábbis nálad biztos, hogy nem oszt és nem szoroz, láma vagy azt kész, ezt biztosra veszem.
A fürdőskurvák kombinálnak? Én nem tudom, mert nem szorultam ilyenekre soha, de neked biztos van tapasztalatod ezen a téren, hiszen te vagy az a típus, akik csak pénzért kaphatnak nőt. :D Cseszheted a G27-edet meg az FFB-jét srác, ha csak trollkodásra telik, aztán a pályán mindenki körbehúgyoz. :D
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 17:03:16 -
Legalábbis felajánlotta és engedte a jelszót beírni. :))
Gondoltam kipróbálok egy teljes qualis futamot de nem vitt rá a lélek, talán majd később. :(
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 16:50:36 -
Fernandooo #9760 Az jó, mert a futóbolond roncsderbizőket ha lehet inkább a kerítésen túl tartanám. -
Ránéztem multira, már működik a jelszavazás. :) -
Fernandooo #9758 Annyira igényes, hogy az ékezeteket nem ismeri a srác. És de, angol billentyűzeten is lehet ékezeteket használni. Ennyit az igényességről. G27 neked a szint? Nem a kormány teszi a játékost, hanem maga a játékos. Lehet neked akármilyen kormányod meg felszerelésed, ha teszem azt egy DFGT-vel lemosnak a pályáról, simogathatod a kormányodat. Na, akkor szintezhetsz meg rétegezhetsz. Mi vagy te, burkoló?
Az árkád réteghez tartozik egy bizonyos René Rast és még kismillió hivatásos versenyző is, akik a PCARS-szal készülnek fel bizonyos versenyekre, igaz? Ugyan már, bohóc vagy ember, semmiféle érved és észrevételed nem állt meg egyetlen percig sem, trollkodsz itt ezerrel, közben meg azt sem tudod, hogy melyik buildnél jár a játék. :D
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 16:35:06 -
Megmondom őszintén, hogy azt hittem tényleg segítségre szorulsz ebben a témakörben, de most már inkább úgy gondolom, hogy holtvágányon állunk, csak valakinek ki kellene mondania, hogy ez nem vezet sehova. Az világos, hogy te nem a PC verzióra vagy kihegyezve tehát jobb lenne ha átfáradnál a konzolos topikba és ott fejtenéd ki áldásos tevékenységedet. -
Attól, hogy bemásolod amít írtam, még nem biztos, hogy érted is. Te írtál valami rétegről akiknek ez az "arcade ótós cucc" megfelel. Erre te kérdezel, hogy milyen rétegek vannak? Azt tudod értelmezni amit te írsz? Mert én lehet, hogy túl szofisztikáltan fogalmazok és az neked már bonyolult és azért nem érted.
Direkt leírtam azt is, hogy még csak béta, azért nincs hivatalosan kiadott ingame, semmi köze ahhoz, hogy mire lenne idejük vagy mire nincs idejük.
Szerintem csak kormánybeállítási problémáid vannak, azért nem tudsz G27-el CARS-t játszani vagy csak azt az egyszerü kormánykezelést szoktad meg GT6-ban és ez egy kicsit több gépészkedést, odafigyelést igényel.
És teljesen fölösleges valaki teljes hozzászólását bemásolgatni, elég ha a válaszgombra kattintasz, abból lehet tudni, hogy kinek válaszolsz.
én is csak azt idézem ide, amit ki akarok emelni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 16:05:28 -
SityiSXT #9755 "Hat volna mit csiszolni a stilusodon az biztos. " - A #9752 hozzászólásomig nem tettem megjegyzést a stílusodra. Ha valakinek, hát neked nagyon magadba kéne szállnod...
"Ki fikazta az FBB-t? Szerintem olvass inkabb aztan ertelmezz, meg persze illeszd be a hozzaszolasom ahogy kell." - FBB? FFB-ről már hallottam... Amúgy meg idejössz, behánysz egy olyat, hogy "Szoval nem erdemes megvenni... (szar a fizika, pattognak a kocsik, Valaki azt mondja felszim a pc hat no comment XD) Maradok inkabb a Gran turismo 6 nal. Az odaveri ezt a hulladekot. " és akkor ezekután még elvárod, hogy ne nézzünk komplett idiótának 1.) a stílusod 2.) a felületességed és 3.) a tájékozatlanságod miatt? Mellesleg #9699 " Az FFB meg sem említem. " Ez nekem erősen lesajnálónak tűnik. Sportszerűtlen leszek (mert ezt utána írtad): #9754 "FFB... mondjuk azert, irtam mert G27 nalam a "szint" es a carst nem tudtam ezzel jatszani." Ez sem dícséret...
Ami pedig a PS4 gameplay videó hisztidet illeti - Hány egyetem díszdoktorának kell ahhoz lenni, hogy valak felfogja: a Project Cars ugyanazt nyújtja PS4, X1 és PC platformokon? Érted? Ugyanazok az autók, ugyanazok a pályák, ugyanazok a játékmódok lesznek, ugynaz a fizikai motor dühöng belül, ugyanaz a Madness motor dolgozik belül... PC-n a játékos gépe határozza meg a grafikai teljesítményt, PS4-en 1080p@60fps High beállítás, X1-nél nem tudjuk.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.08.28. 16:03:09 -
nemgyenge01 #9754 "Két idézet tőled. Nem vagy valami következetes. :DDD Te melyik rétegbe sorolod magad? :D
Azután felhozom a CARS FFB-jét és te azt a választ adod, hogy: "En G27 tolom a GT6 ot." Össze vagyok zavarodva."
Milyen retegek vannak?
FFB... mondjuk azert, irtam mert G27 nalam a "szint" es a carst nem tudtam ezzel jatszani. Gondolom nem kell mondani, hogy van kulonbseg kormany-kormany kozott. 5 perces gameplay videora nincs idejuk, ertem.
-
SityiSXT #9752 "Igenyes vagyok. " - Nem igényes vagy, hanem arrogáns és tiszteletlen. Volna még mit csiszolni a stílusodon. Tudod mit? Érezd magad megtisztelve, hogy szóbaállok veled és válaszolok. Na, hogy ízlik?
"Igazan kiadhatna a SMS kulon gamaplay videokat, szerintem az a korrekt." - A hivatalos SMS trailerekben nincs megjelölve, milyen platformon vették fel. Ha vetted volna a fáradtságot és egy kicsit keresgéltél volna, tudhatnád, hogy PS4-en 1080p@60fps lesz a PC-s High grafikai szinttel megegyező minőségben. További részletek. Ha tényleg annyira érdekelne a játék, miért nem veszed a fáradtságot és kutakodsz egy kicsit? Az SMS kicsi fejlesztőstúdió (indiehez képest relatíve nagy, de csak az indiekhez képest!), perpill leköti őket a sok kiállítás (E3, GamesCom, egy hónap múlva EGX), illetve a hajrá a megjelenésre. Mint láthatod, az újságok el vannak látva hírekkel, tesék olvasgatni!
"Folyamatosan jonnek uj verziok es mivel nem tudok minden nap jatszani vele igy nem tudom meg nem is neztem mit tud az uj build. Amugy engem nem a build szam erdekel hanem a prezentacio. " - Pedig a build szám nagyon fontos ilyen szempontból, mert folyamatosan alakul a program. Sőt, tán csak a Junioroknál frissül havonta a játék, a többieknél napi szinten van update. Fikázod az FFB-t, a fizikát, miközben amikre hivatkozol, már sokat változtak, főleg az utóbbi időben.
-
"A piac legnagyobb rétegének teljesen jó lesz, mert arcade ótós cucc ez. "
"Nekem mind1 csak jojjon mar a jatek."
Két idézet tőled. Nem vagy valami következetes. :DDD Te melyik rétegbe sorolod magad? :D
Azután felhozom a CARS FFB-jét és te azt a választ adod, hogy: "En G27 tolom a GT6 ot." Össze vagyok zavarodva.
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Sőt a CARS-nak sincs semmi köze a GT6-hoz, mert a CARS nem jelenik meg PS3-ra.
És azt se értem, hogy mi köze a PS4 kiállításokon bemutatott majd a YT-ra feltött videóknak, ahhoz, hogy az SMS ebben az állapotában nem ad ki hivatalos videókat, ugyanis a PS4, az XBO és a PC verzió is csak béta állapotú. Majd ha RC lesz, akkor várhatóak a hivatalos, sajtó számára kiadott videók, tesztek. Persze a béta vége felé is kerülhetnek ki olyan anyagok, amik már bugmentesek. Magyarul olyan szeptember vége felé lesz elvárható az igazi ingame, hivatalos videóanyag.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 15:17:26 -
nemgyenge01 #9750 En G27 tolom a GT6 ot. Tesomnak gyengebb dfgt van asszem(inkabb nem hasonlitom). Te kersz egy linket valamelyik jatekrol, hat szerintem nem kameras felvetelt varsz, vagy igen?. Igazan kiadhatna a SMS kulon gamaplay videokat, szerintem az a korrekt.
Az a ps4 kep amit kitett valaki bugos, illetve a pc bevilagitasi rendszerehez eleg gyenge (amit vartam is, de ezen meg dolgozni kene). -
Most az a helyzet, hogy biztos nem mostanában játszottál, mert minimum említésre méltó lenne az új FFB, mert igazából most értek el odáig, hogy érdemben foglalkozzanak vele, mert elkészült nagyrészben a gumifizika és a fizika, legalábbis olyan állapotban vannak már hogy gyökeres változtatásokat már nem kell végezni, legfeljebb finomításokat, javításokat és ehhez már lehet egy végleges FFB-t illeszeteni. Tehát ha valóban ismered a játékot legalább heti szinten, akkor minimum az FFB-nek kellet volna első helyen szerepelni. Elsőként lefikáztad, leárkádoztad, most meg már a PS4 videók minőségét fujjolod. Egy kicsit követhetetlen az eszmefuttatásod. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 14:48:42 -
nemgyenge01 #9748 Ezek szerint egy ilyen lehetoseget "koprobalni" a jatekot, neked szo szerint koldulni kell a tesodtol.
Sajnallak XD
En leirom, hogy ebben nem ertunk egyet azt kesz ugorjunk tovabb, de nem te hajtogatod tovabb. Nekem mind1 csak jojjon mar a jatek. Kapizsgalod? -
nemgyenge01 #9747 ""Lattam a srac linkjet a videorol latom a te linked is, persze azt is latom hogy ti ezt komolyan gondaljatok. Csak annyit mondok kameras felvetel, szoval reszemrol nem ertekelheto. " - Te nem vagy semmi... Miért, milyen videó kéne? A PS4 a te kikötésed volt, linkeltünk. Most meg az nem tetszik, hogy kamerás?"
Igenyes vagyok. -
Akkor is van tagsági, amivel hozzáférsz. Nem azt kérdeztem, hogy kinek a tagságiával játszol, hanem azt, hogy milyen néven. 
Boxutca működik, de még nincs kész a boxutca személyzet animációja, nem kész még a boxkiállás szabályrendszer, vagyis nem mindenhol működik, nincs még beállítva mennyi időt kell eltölteni egy-egy átlag boxkiállásnál, mert különböző géposztályoknál más szabály van életben. CM F1-ben nincs nehéz dolga a készítőknek, mert egyféle szabályrendszert kell csak használni. Itt lesz kart, formula, endurance, GT, Le Mans, stb... Gondolom vannak a szabályok között átfedések, de akkor is különböznek. Na jelenleg ez van a boxutcával. -
nemgyenge01 #9745 Folyamatosan jonnek uj verziok es mivel nem tudok minden nap jatszani vele igy nem tudom meg nem is neztem mit tud az uj build. Amugy engem nem a build szam erdekel hanem a prezentacio. -
Fernandooo #9744 Na jó, megyek haza. Azért kösz, hogy benéztél, kezdtem már kockára unni az agyam a melóban. :D Remélem, mire hazaérek, alakítasz még valamit te kis mókamester. Ez nem te vagy?
-
SityiSXT #9743 "Lattam a srac linkjet a videorol latom a te linked is, persze azt is latom hogy ti ezt komolyan gondaljatok. Csak annyit mondok kameras felvetel, szoval reszemrol nem ertekelheto. " - Te nem vagy semmi... Miért, milyen videó kéne? A PS4 a te kikötésed volt, linkeltünk. Most meg az nem tetszik, hogy kamerás? -
nemgyenge01 #9742 Semmi bajom a boxutcaval csak kerdem, hogy nez ki egy kerekcsere. Jok az animaciok?(csak kerdem mivel nem jatszhatok vele minden nap) Meg sem jelent a jatek ez igaz, de mar nagyon nincs sok ido. Remelem jo lesz, mert megrendeltem a jatekot.
Te aztan nagyon eszes vagy a "majd en megmondom" dumaddal ikszde 20 darab
-
Fernandooo #9741 Ne maradjunk ennyiben, jó? Nem tudod megmondani a különbséget, csak elsajátítottál egy jónak tűnő hácés dumát, hogy csak laserscan, aztán kész. És most szembesülsz azzal, hogy a laserscan ugyan egy jó dolog, de távolról sem ad hozzá annyit, hogy a nem laserscant gagyivá tegye. Mert hogy azok is pontosak a CARS esetében például, érdekes is lenne, ha nem lennének azok.
Nem kombinálok, te írtad, hogy neked nincs meg a játék, így logikus, hogy valaki mástól kell koldulj, ha meg akarsz tenni néhány szánalmasan szar kört. :D
Eddig az volt a baj, hogy "nincs" PS4-es videó. Most az a baj, hogy kamerás. Látszik rajta minden? Igen. Megjelent már PS4-re a játék? Nem. Na ugye. Anyukádnak még etetnie kell téged, igaz? -
SityiSXT #9740 "2-3 alkalommal jatszok vele hetente..." és "Boxutcaval mi helyzet? " - Csak én érzem ezt erősen ellentmondásosnak? Ha tényleg játszanál vele, miből tartana megejtened egy boxkiállást? Ha pedig itt érdeklődsz, akkor az nem stimmel, hogy játszol vele...
De ha már azt mondod, hogy játszol vele, mi a build száma, amivel játszol? Elvileg a főmenüben legalul látnod kéne. -
nemgyenge01 #9739 "Amúgy még mindig nem fogod nekem megmondani"
Szerintem nem ertunk egyet, maradjunk ennyiben.
"Ja, és nem vagy tag, csak koldulsz néha egy kis játékidőt attól, aki az? :DDDDDD Szánalommérő a csúcson baszki! :DDD"
Ja, es mar kombinalsz is husz ikszde
Lattam a srac linkjet a videorol latom a te linked is, persze azt is latom hogy ti ezt komolyan gondaljatok. Csak annyit mondok kameras felvetel, szoval reszemrol nem ertekelheto. -
Fernandooo #9738 A játék még béta fázisban van, az a helyzet vele. Mire kész lesz, biztosan kifogástalan lesz. Egy még nem kiadott játékba akarsz belekötni? Ember, te tényleg nagyon hadilábon állsz ésszel, logikával. :D De egyébként boxutca nélkül is remek versenyeket lehet lejátszani, ha tetszik ez neked, ha nem.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 14:16:13 -
SityiSXT #9737 PS4? Az. Akkor meg? De nesze, itt van még kettő: egyik, másik.
PS4 gameplay videók csak a kiállításokról vannak, révén a PS4 verzió egyelőre csak a PS4 devkiten fut - ami meglepő(?) módon ritka a közönséges játkosok körében. Plusz a jelenlegi nyilvánosabb teszt csak PC-n zajlik. -
nemgyenge01 #9736 Igy nehez jatszani vele valo igaz. Viszont tesomnal kivitelezheto.
Boxutcaval mi helyzet? -
Fernandooo #9735 Jóember, ott van a játék oldalának a címlapján a dátum. Akit egy kicsit is érdekel a játék, az tudja, hogy mikorra tervezik a kiadást. Amúgy ez mennyiben befolyásolja a játék megítélését? Úristen... PS4 videót most linkeltek neked, de ne zavarjon. Ha már annyi eszed nincs hogy rákeress magadtól, itt van még egy:
És hálistennek nem vagyok elmebeteg hc szimulátoros. Amúgy még mindig nem fogod nekem megmondani, hogy hol a játékélményt nagyban befolyásoló különbség egy laserscan és egy nem laserscan pályán. Ennyit erről a debil témáról. Ja, és nem vagy tag, csak koldulsz néha egy kis játékidőt attól, aki az? :DDDDDD Szánalommérő a csúcson baszki! :DDDD
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 14:11:33 -
Feltételeztem, hogy van. Kellene hogy legyen, mert anélkül nehéz vele játszani.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 14:06:24 -
nemgyenge01 #9733 2-3 alkalommal jatszok vele hetente... azt meg nem tudom honnan veszed, hogy van tagsagim.
-
nemgyenge01 #9732 A fejleszto oldalan nem lattam kiirva a datumot...
A laserscan a "tokeletes" FFB hatas miatt szukseges, de ezt neked jobban kene tudni te "igazi hc simes" XDXDXDXDXDXDXDXDXD
stb = nincs ps4 gameplay video, vagy van? Veletlenul sincs.
"Ezek csak szavak" . Nyugodtan vezesd le a feszultseget itt, nem zavar :)
Olyanokat ir az ember amit meg sem emlitettem hat van baja. Most mi lesz. -
Nem si gondoltam, hogy jönni fog, de egy próbát megért. :)
Nem ő dolgozik reklámosként, csak nemes egyszerűséggel copyzta Sityi hozzászólását.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 13:56:39 -
nemgyenge01 #9730 Ezt ugye nem gondolod komolyan? -
Fernandooo #9729 Még véletlenül sem rágtam be, a legőszintébb véleményemet írtam le. Érted, ez a laserscan távolról sem dob annyit a játékélményen, sőt, leginkább semmit, és tudod miért... Na azért, mert az egyszeri szobajátékos meg nem mondja egy laserscan és nem laserscan között a különbséget egy színvonalasan és igényesen lemodellezett pálya esetében. Te sem. Ezek csak szavak, amikkel próbáltál belekötni a játékba, de annyira erőltetett és ostoba módon, hogy ihaj.
Dino: Futamra biztosan nem fog eljönni, és a WMD-s neve is titok marad szerintem, nem hiszem, hogy tovább akarja égetni magát ilyenekkel.
Szóval olyan arcokkal minek foglalkozni, aki ilyeneket bír mondani, hogy " A hivatalos oldalon nem irja a megjelenesi datumot stb", miközben ha ráklikkel a http://www.projectcarsgame.com/ linkre, akkor ott van, hogy Coming november 2014 Pre-order now... Az "stb" meg teljesen üres, nincs semmilyen konkrét "stb" csak kiírta, hogy na, tudna még mit mondani, de inkább nem mond. És hát nem tudna, mert különben kiírta volna. :D Á, siralom. És összehasonlítja a bivalybasznádi reklámügynökségét egy több millió dolláros projekttel. :DDDDDDDDDDDDD Hagyjuk már ezt az embert. :D
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.08.28. 13:44:52 -
SityiSXT #9728 PS4 gameplay:
-
Nincs itt semmi probléma. Gyere el a vasárnapi futamra(részletek a banner alatt) és mutasd be, hogy a GT6-on edződött vezetési tudásoddal ez egy semmi kihívás egy ilyen "arcade ótós cuccon". :DDD
Esetleg azt is ideírhatnád milyen néven játszol a CARS-ban.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 11:27:32