Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Köszi (alap setuppal mentem <#idiota>)
Ez tényleg a Mars! 😄
Norbi1990
Én is upgradeltem, előtte csak low grafon tudtam menni normálisan szárazon. Múlt héten vettem új alaplapot meg procit azóta magas grafon tök jól fut (ez stabil 30 FPS-el lett felvéve).
i5 4570 (3.2ghz) radeon 7850 (1gb) meg 6gb ram van a gépembe most.
Én már rég próbáltam esővel, mert a gépem ezen már elhasal. A béta vége felé majd próbálgatom, addigra elvileg optimalizáltabb lesz. Remélem új gép vásárlása nélkül is tudom majd én is élvezni a látványt, ha nem akkor muszáj lesz megejteni egy gép upgradet. 😊) így is meg kellett volna már ejteni. 😞

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Tényleg nagyon szép felvétel és jól kezeled az esős körülményeket. Én gyűlölöm az esőt autós játékban, simán a halálom.

Én szintén ezzel az autóval bohóckodtam egy igazából gokart pályán. 😄 A színvilág kicsit olyan, mintha a Marson lenne a helyszín...

Norbi1990
Eddig nem mentem esőbe, de most kipróbáltam. Nagyon szép grafja van a játéknak így is (bár vannak még bugok az aszfalt tükröződésében).
Nem is tudtam, hogy van real road cucc benne (ideális íven felszáradó pálya stb), ez jó lesz így.

Csináltam videót is. Első 2 körbe nem tudtam padlón menni az egyenesekbe mert elúszott a kocsi, viszont a 3. körbe már lehetett nyomni 😊
Ahhoz valami olyasmit keress, hogy border-color. Aztán megadod neki, hogy "transparent" és átlátszó lesz.
Az is tervben van, de még nem válogattam hozzá képeket. Most azt a fehér keretet próbálom eltüntetni.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Persze, ez után már kedvedre váltogathatod a hátteret. Sőt, azt hiszem a bannert is meg lehet csinálni váltogatósra.
Ez jó is lesz, amíg jobbat nem találok. 😊)

Na, így a fasza. 😊
Az működik. 😊 Beraktam azt fixes sort, ahova úgy gondoltam beillik és jó lett. 😄DD Köszi ez segített.

Pedig a no-repeat-nak működnie kellene.

body {
background: url(http://www.projectcars.it/wp-content/uploads/2014/04/Project_CARS_screenshot_14-02-2014_04.jpg) no-repeat;
}

Ez képformátum független.

Ja, és valahová be kéne tenni a "fixed" parancsot, ami a háttérhez kapcsolódik, hogy ne scrollos legyen, vagyis ne görögjön a hozzászólások panellel.

Kb így: background-attachment: fixed;
Vagy ismétli vagy csak egyet rak felülre. <#fejvakaras> Lehet .png kellene, nem .jpg.

Ezt csak úgy beszúrtam ide a galériás képeimből. Gondoltam később teszek be valami jellegzetesebbet. De most mindjárt megnézem a tieidet.

Jó ez a háttérkép, csak az a baj, hogy ismétlődik. Meg lehet oldani, ha hozzáfér a HG a CSS fájlhoz, ki kellene keresni a képhez tartozó sort, amiben szerepel a repeat kifejezés. Azt kellene kiegészíteni no repeat-re, vagy valami hasonlóra, ami működik. Illetve olyan kép kéne, aminek a holttere középen van, hogy mutatósabb legyen.

Itt van pl. a hivatalos oldal háttere:

http://cdn1.editmysite.com/uploads/2/0/6/5/20658008/background-images/1233352885.jpg

Vagy ez:

http://www.projectcars.it/wp-content/uploads/2014/04/Project_CARS_screenshot_14-02-2014_04.jpg
Tudtommal még a régi EGO-val készül. Gondolom kozmetikáznak rajta, beraknak egy-két még nem működő funkciót, ami "valóságközelivé" teszi. 😊) Kinevezném kedvenc játékomnak, ha végre egy autósjátékhoz méltó irányítást kapna. A többivel nem nagyon van bajom, mert úgyis csak egy évig használatos. Mondhatni, hogy eldobható kategória. 😄

Ja, tényleg. A következő szezon bejelentésével mi van? Nagyon sumákolnak. Lehet, hogy végre megszabuldnak ettől az extra ciki EGO motortól (Grid Autosport loller 😄 - a CM szégyen-gyalázata az a játék), és már next-gen lesz az F1 2014?
Nekem már előtte van. 😄DD

Ha az sg.hu főoldaláról lépünk be, akkor már az új forum felületet használhatjuk. Így elsőre elég kopár, sivár, de majd kiszínezzük és megtöltjük élettel ezt is. 😊

Valamiért úgy érzem, hogy milliós példányszámban fog ez a játék elfogyni, főleg a két next-gen konzolra. Ott lesz ez simán az F1-széria elött.
Semmi gond. 😊))

Majd moderaljatok, ha nem helyenvalo, de beindultak a kulcsboltok is az Amazon utan...

Új elõzetesképek az idõjárásról. Bõvebben a linkre kattintva.

http://www.wmdportal.com/projectnews/new-project-cars-weather-previews/

Jót tett a fórumnak ez a változás, illetve most már sokkal informatívabb a topic bannerja is. 😊
sertrex
Már azt hittem megjelent a játék. 😊) Így azért már jobban néz ki az oldal. <#eljen>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

<#banplz><#nevetes1>
<#gun> <#nevetes1>

Oke, en tudtam rosszul, bocsi... Ne lojetek! <#idiota> Tul sokat neztem ki az EA-bol...
Jeleleg 65 autó és 105 pályanyomvonal van.

A hivatalos FAQ-t vettem alapul, abban ezek a válaszok szerepeltek.
"Mennyi autó van a játékban?" - Ne a most elerheto automennyisegbol indulj ki, hiszen az SMS a Bentleyvel is lepacsizott, aztan azota egy B-logos anyacsavar sincs, csak egy szomoru emblema az elso toltokepernyon.

"Noha az alapokat valóban a Shift 2 motorja adja, nagyon sok minden teljesen át lett írva a fejlesztés során." - Nem ugy van/volt, hogy a Madness motor teljesen uj, mert a regi Shift 2 motor az EA tulajdona?
Gyorsan összedobtam egy Project CARS FAQ-t, szerintem ez jó lenne a jövendõbeli FAQ alapjának. Mit szóltok hozzá?

PROJECT CARS FAQ

Mikor fog a Project CARS megjelenni?
A céldátum 2014 novembere. Eddig kétszer változtattak a premier dátumon, legutoljára egy teljes évvel tolták el a debütálást, reménykedünk abban, hogy ezúttal erre már nem fog sor kerülni.

Milyen platformokra jelenik meg a játék?
Windows, Xbox One, PlayStation 4. 2015-ben érkezik a Wii U és Steam OS verzió.

Elõrendelhetõ már a játék?
Persze, hamarosan egy csinos kis listával szolgálunk, azokat a helyeket megjelölve, ahonnét meg lehet vásárolni a játékot.

Lesz valamiféle demó, vagy elérhetõ lesz a játék a Steam Early Access programján belül?
A készítõk remélik, hogy találnak majd valamiféle lehetõséget arra, hogy a Project CARS a megjelenés elõtt kipróbálható legyen.

Lesz a kiadás után a tartalmat tovább bõvítõ DLC-k?
Biztosra vehetõ, hogy igen, hiszen a fejlesztõk már többször megerõsítették, hogy több DLC-t is ki kívánnak adni a premiert követõen.

Kapható lesz a Project CARS lemezes változatban is?
Igen! A Project CARS egyszerre lesz elérhetõ digitális és lemezes kiadásban.

Milyen játék a Project CARS?
A készítõk szerint ez egy olyan autóverseny szimuláció, ami összetettségét, kidolgozottságát tekintve elsõsorban olyan produkciókat próbál meg felülmúlni, mint a Dorza Motorsport,a Gran Turismo, PC-s fronton pedig bizonyos képességeit tekintve megpróbál közelíteni az iRacing-hez, és az rFactor-hoz. Természetesen nem hardcore szimulációról beszélünk, így ezekkel nem emlegethetõ egy lapon – azonban ez mit sem von le a játék értékeibõl, hiszen nincs szó stílusazonosságról.

Hasonló a Project CARS autókezelési modellje a Shift 2-hez, amit szintén az SMS készített?
Noha az alapokat valóban a Shift 2 motorja adja, nagyon sok minden teljesen át lett írva a fejlesztés során. Például a fizika, az autókezelés, a Force Feedback, a gumimodellezés, és számos egyéb részegység. A munkálatok során a készítõk nagymértékben figyelembe vették a közösség kívánalmait, igényeit, megfontolták a beérkezõ javaslatokat, és ennek fényében áll össze a közösségi támogatással fejlesztett produkció. Így olyan játék kerül a piacra, amilyet a többség akart.

Melyik kiadó fogja publikálni a játékot?
A Project CARS-t maga a Slightly Mad Studios adja ki, a terjesztõ pedig a Bandai NamcoGames.

Mennyi autó van a játékban?
Összesen 67 autó lesz a játékban, beleértve ebbe a DLC-ken keresztül megszerezhetõ modelleket.

Tuningolhatóak lesznek az autók?
Igen. A Project CARS részét fogja képezni egy mélyreható tunning rendszer, aminek révén teljes mértékben megahatározhatjuk és növelhetjük autónk teljesítményét.

Mennyi autó vehet részt egyszerre egy többjátékos versenyen?
Ez még nem tudható elõre, de már most több tucat játékos jöhet össze.

Mennyi versenypálya lesz a játékban?
Hamarosan errõl is érkezni fog egy részletes lista. Tudomásunk szerint legalább 52 pálya kap helyet a Project CARS-ban, szinte mindegyikük több, különbözõ nyomvonallal lesz elérhetõ, így jóval 100 fölötti variáció áll majd a játékosok rendelkezésére.

PS4, illetve Xbox One rendszereken elérhetõ lesz a 1080p felbontás 60 fps sebesség mellett?
Ez a cél.

Mi a helyzet a Wii esetében?
Ezt még nem lehet tudni elõre, de minden bizonnyal az egyik legmutatósabb játék lesz a Project CARS ezen a platformon (is).

Milyen játékmotort használ a játék?
A Project CARS alapját az SMS saját motorja, a MADNESS szolgáltatja. Ez specifikusan a következõ generációs platformok teljesítményét fogja teljes körûen igénybe venni, illetve lehetõvé teszi a széleskörû skálázást a legkülönbözõbb alkatrészekbõl álló PC-s rendszereken.

Mi a minimum gépigény?
Erre még nincs hivatalos válasz, de az biztos, hogy a Project CARS teljes pompájában való futtatásához kisebbfajta erõmû szükségeltetik majd. Ha úgy tetszik, a Project CARS az autós játékok Crysis-a.

A játék támogatni fogja a DX12-es effekteket?
Ennek lehetõségét jelenleg is kutatják a készítõk.

Az Xbox One távrányítójának lesz valamilyen érdekesebb, extra funkciója?
Igen! Nagyszerû érzés lesz az, amikor érzed a rengeteg lóerõt az ujjaid alatt. :-)

Használja majd a játék a Playstation 4 DUALSHOCK 4 kontrollerének valamilyen funkcióját a Project CARS?
Például a beépített hangszórókon keresztül fog veled kommunikálni a versenymérnököd. :-)

A project CARS támogatni fogja a kormányomat?
Már van egy hardvertámogatás lista, ha ezen szerepel a kormányod, akkor nyert ügyed van. Íme:

PC
Thrusmaster T300RS
Thrustmaster T300 Ferrari GTE
Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition
Thrustmaster T100 Force Feedback

Thrustmaster TH8RS
Thrustmaster TH8A
Thrustmaster T3PA Pedals
Thrustmaster T500RS
Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch
Thrustmaster F430 Force Feedback
Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Integral T500
Thrustmaster GP XID Gamepad
Thrustmaster GPX Gamepad
Thrustmaster GPX LightBack Black Edition Gamepad

Fanatec Porsche Turbo
Fanatec Porsche Carrera
Fanatec Porsche 911 Turbo S
Fanatec Porsche 911 GT2
Fanatec Porsche 911 GT3V2
Fanatec CSR (+ Pedals)
Fanatec CSR Elite (+ Pedals)
Fanatec ClubSport (+ Pedals)
Fanatec ClubSport Shifter (+SQ)

Logitech G25
Logitech G27
Logitech Driving Force
Logitech Driving Force Pro
Logitech Driving Force GT
Logitech MOMO Force
Logitech MOMO Racing

Microsoft SideWinder Force Feedback
SimRaceway SRW-S1

PLAYSTATION 4
Thrustmaster T300RS
Thrustmaster T300 Ferrari GTE

Thrustmaster T100 Force Feedback

Thrustmaster T80
Thrustmaster TH8RS
Thrustmaster TH8A
Thrustmaster T3PA Pedals
Thrustmaster T500RS

XBOX ONE

Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition

Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing

Thrustmaster TH8A
Thrustmaster T3PA Pedals

Most már napiszinten van figyelmeztetés a profil törlésére. Gondolom mélyebben is belenyúlnak, amiatt.

Még nem próbáltam, totál kiment a fejembõl ez a két lehetõség. Kösz, hogy szóltál, észben tartom.
Azt tudod, hogy a Formula A-ban már mûködik a DRS és a Kers? 😊) Csak chasingcam-ben figyeld elõbb ki a DRS-t. 😊)

Néhány "lélekemelõnek" szánt kép:

És egy laza kör a tegnapi pályán. 😊

A mai a 770-es buildben:

Physics:
* Updated vehicle wheel contacts.
* Revisited setup of collision groups.
* Removed unused merged simulation code paths.
* Fixed computation of wheel spindle orientation matrix.
* Added missing extraction of wheel spindle orientation from HD vehicle.
* Removed no longer needed helper collision shapes for vehicle and wheels.
* McLaren 12C: Added airbrake to aero model, fixed AI throttle surging
* Mercedes SLS AMG: AI tire model tuning, fuel consumption, heat & wear model

Úgy látszik ezen a hétvégén a fizika szerelmeseinek is bõségesen kedveztek tesztelni valókkal.

Check! 😊

Apropó mielõtt e fölött elsiklanánk.

"...mert úgy döntöttünk nyitunk egyet a konzolos részlegben ahol pro és kontra lehet írni..."

Pro és kontra lehet írni. Miért itt ki akadályozott meg benne, hogy írjál? #9377 #9374 #9324 #9302 Ezeket nem te írtad? Visszamegyünk régebbre? Senki nem akadályozott meg abban, hogy írjál. Csak válaszoltunk rá, amit írtál. Vagy ez akkor jó topik, ha mindig úgy látszik, hogy csak neked lehet igazad? Érdekes szemlélet. 😄DD

Screenracer, ujabb sor az ismert hibakhoz a banner ala: az ido/idojaras csuszkak meg nem mukodnek
Nem érted, hogy nem fogtok tudni ilyen topicot egy napnál tovább fenntartani, mi? 😊 Ahogy meglátok egy ilyet, megy a topic duplázásról a jelentés, illetve arról is, hogy kik, milyen elõélettel, miért, milyen célból hozták össze ezt a kis akciót. 😊 Jó páran? Rajtad kívül még egy kezemen meg tudom számolni a CARS-fóbiás fikagépeket három felkiáltójellel. 😄 Ugggggyan... 😊
Azt a topikot is szét akarod flémelni? <#idiota>

Sracok, nyugalom es kiegyensulyozott onmerseklet! Probaljuk ezt uriember modjara elsimitani.

Totti: Lehet az en keszulekemben van a hiba, de en olyan egetrengeto kulonbseget nem latok a szigoruan vett vezetesi elmenyben. Az igaz, hogy ezt persze befolyasolja az egyes autok keszultsegi foka, de szerintem az irany, ahova a Project Cars tart, mindenkepp biztato. Masok is igy vannak vele, gondolom ezert is lett hivatalos partner mind a Logitech, mind a Fanatec, mind a Thrustmaster. Ilyet nem latok a tobbinel - ami persze nem azt jelenti, hogy azok rosszabbak lennenek, de az en olvasatomban ez mar valamifele garanciat jelent, hogy ok merik a nevuket adni a jatekhoz. Ben Collinsszal, Nicholas Hamiltonnal es Rene Rasttal egyutt. <#wink>
lac coo
Off.:

+1, meg meg paran vagyunk ezzel igy.
Cimeben ird hozza, hogy kivetelesen pc sek is leszunk ott joparan.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

És még valami. Csak novembertõl lesz elérherõ konzolra, addig csak devkonzolon fut, tehát most nincs értelme konzol topikot nyitni külön, hacsak azért nem, hogy ott szarozzad, a PC verziót. 😄DD

Check! 😊)

Ment egy privát. 😊
Pontosan mit is csinálunk? Részedrõl például hol van a pro és kontra? Gondod van azzal, hogy nem mindenki a te véleményed szajkózza? Vagy az az életszerûtlen, hogy valakik nem csak fikáznak? És idézlek.

"...de vezetési élményben ez most a leggyengébb autós játék a piacon ( AC, rFactor, iRacing, Forza 5, Raceroom ) mögött helyezkedik el. "

Pontosan miért is akarsz CARS topikot nyitni? Mert olyan szar? 😄DD