Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem kábé ennyi a kormány beállítás. Ha elállítgatom, akkor is pár pillanat beállítani.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?6198-The-FFB-parameter-tweaking-thread
A CARS-ban minden autóhoz egyenként, egyedi FFB készül, talán ezért is tart tovább belõni és azért érezhetõ az, hogy egyik autó már jó másik nem.
Ez most reménnyel tölt el😊 Egyébként Thrustmaster RGT-t használok.
tehát a sebességérzéketlen😊
na jövõhéten kipróbálom...
remélem igazad van, bár szkeptikus vagyok kicsit...minden más játéknál sebességérzékeny kormányzást jelent...általában ugye a 270 fokos kormányosok szoktak ezzel trükközni h normálisan tudjanak menni ha adott játékban nincs steering lock...
speed sensitivity opció definíciója szimeknél: 😊
"Speed Sensitive Steering ="0.0000"
A Kormány Kalauz beállítások rovatában már volt róla szó, a sebesség növekedésével párhuzamosan automatikusan változik a kormányzás áttételezése, nagy sebességeknél így egyre kevésbé lesz "harapós" a kormányzás, lassabban haladva meg nagyobbakat lehet fordulni. Nem rossz elgondolás, de versenyautóban ilyet nem használunk, értéke 0."
Próbáld e szerint beállítani a legközelebbi alkalommal az új kormányt.
"For all Fanatec wheels, you should start off with the following base settings (settings only when applicable to your wheel type):
On-wheel
Sen: OFF (very important!)
FF: 100
Sho: 0
Abs: whatever you prefer
Lin: 0
dEA: 0
drI: 0
For: 100
SPr: 100 + <value DisableSlowSpring="true" /> in FFBTweakers file
dPr: 0
Driver:
Wheel angle: 900
Dampening strength: 0
Combined pedals: unchecked
In-game
Make sure that you calibrate wheel and pedals properly.
All deadzone values: 0
All sensitivity values: 50
If you find that car reaction to steering is too twitchy, reduce Steering Sensitivity to 25."
(Az FFBTweakerre vonatkozó részt akkor vedd figyelembe ha hasznlatban a barátod verziójában az FFBTweaker.)
eddig g27-ttel próbáltam csak (a fanatec pár napos story)
azt nem nagyon sikerült eltalálni a játékban eddig a kormánybeállításban h h legyen teljesen lineáris és teljesen vezethetõ...
Fernando írta az elõbb h ezt a speed sensitivity-s dolgot állítsam be a szájízem szerint és jó lesz...
na ez az amit eddig meg se próbáltam😊jövõhéten kipróbálom immár a fanatec-cel)
viszont ez egy kicsit aggasztóan hangzik számomra...gyakorlatilag ha jól értem ezzel sebességérzékeny lesz a kormányzás....
melyik lenne az az érték ami full lineárissá teszi , mert a 0 se tûnt annak...egy szimulátorban lennie kell/ olyan rendes lineáris 1:1-es kormányzásnak...
melyik érték lenne ez?
http://forum.wmdportal.com/forumdisplay.php?52-pCARS-Game-Controllers.
Itt szerintem te is találsz jó tanácsokat, sõt talán konkrétan a te kormányodhoz beállítási javaslatokat. De ha további segítségre van szükséged abban is biztosan tud itt valaki segíteni, ha én esetleg nem is, mert ugye ahhoz kellene nekem is egy ugyanolyan kormány, amilyen neked van.
Mivel eszkalálódott a tegnapi "téma", hozzátennék néhány gondolatot. Kezdõdött ugyebár ezzel a hsz-el.
Erre meg mertem kérdezni, hogy "... Hogy van játékban beállítva a kormányod? Milyen kormánnyal tolod? "...
Gondolom ezekkel a kérdésekkel ki is merítettem az alább leírtakat Laccoo részérõl.
"Továbbra se tudok mást mondani, ha bárki nem csak én valami rosszat de abszolut helytállót ír ide, megy a flém, provokálás, ezen mit szépítsek ? "
Gondolom flémen azt érti, hogy milyen jogon merem megkérdõjelezni az õ vagy más által leírt "igazságokat". Provokálás az lenne, hogy valami kézzelfogható dolgokra kérdezek rá. Amire egyébként nem kaptam választ. 😄
Szerintem úgy lenne jó ez a topik, hogy Laccoo és barátai mindenegyes új videó vagy esetlegesen egy új hír alkalmával elárasztják a topikot szeméttel, behánynak néhány közhelyet és senki se reagálna rá. Mert ugye az õ hsz-ei nem flémek. Õ az igazságot hírdeti és mindenki más hazug és csaló.
"Ac.-ban hogy hogy le merjük írni, hogy ez rossz vagy az, senki nem lúzerozza le a másikat ?! Egy tuti, itt a topikban mindenki fals képet kap milyen is a játék, ez teljesen biztos, annyira vagyok azért tárgyilagos ."
Ez is ilyen újabb szösszenet Laccoo részérõl. Nem tudom feltünt-e, de ide is leírhattad a véleményedet senki se törölte, mindenki elolvashatta, aki csak benézett. Csak az a különbség, hogy itt vannak ellenvélemények. És gondolom ez okozza a problémát leginkább, mert semmi kézzel foghatót nem szokott tudni felmutatni, ami cáfolná az ellenvéleményben felhoztakat. Most nem keresgélek ki ilyen helyzeteket, de már volt számtalan. Amúgy se kaptam én se kézzelfoghatót arra nézve, hogy hol, mikor tömtem tele a topik olvasóinak fejét "fals képekkel".
Ugyanis éppen tegnap említettem, hogy többnyire kommentár nélkül csak képeket, videókat szoktam belinkelni, azok úgyis magukért beszélnek.
Na pá.
tegnap 22:38
Befejeztem !
ma 10:06
De mindketten úgy döntöttünk, hogy nem kell nekünk ez a topik 😄D
ma 10:16
Na jó innentõl megint menekülök innen, olvass vissza. Vagy tégy amit akarsz .
ma 10:51
No mindegy, Alexre hallgatok ....
Kezd szórakoztató lenni a dolog. <#taps>#taps>
amúgy mit számít mit csinálok vagy nem, ez ilyen óvódás csinálj jobbat ha tudsz ! 😊
Továbbra se tudok mást mondani, ha bárki nem csak én valami rosszat de abszolut helytállót ír ide, megy a flém, provokálás, ezen mit szépítsek ?
A problémánk engem sem zavar, sõt egy percel utána írtam, hogy buta vagy, hogy lehet ezen így kiakadni, pontosan tudjuk, hogy m ia szitu azzal a felfüggesztéssel 😉
Leginkább emiatt is reagáéltam, nem érdekelt sose az a kis vita !
Cars meg mostantól nem érdekel, fõleg ilyen topikban, Ac.-ban hogy hogy le merjük írni, hogy ez rossz vagy az, senki nem lúzerozza le a másikat ?! Egy tuti, itt a topikban mindenki fals képet kap milyen is a játék, ez teljesen biztos, annyira vagyok azért tárgyilagos .
No mindegy, Alexre hallgatok ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amennyiben jót akarok a játéknak, persze leginkább a magam játékának, akkor ha lehetõségem van rá igyekszem jobbítani, eljuttatni a fejlesztõkhöz azt az infót ami szerintem jobbá tehetné.
...vagy ha úgy látom nem tudom, vagy nem arra megy amerre szeretném (hiszen sok ezren vannak hasonlóan), akkor várok türelemmel,..vagy ha végkép nem tetszik, nem használom.
De nem a közösséget bántom érte, nem igyekszem bomlasztani csak azért mert nem ara mennek amerre én.
Kicsit sarkosabb ahogy én(!) látom (és bocsesz, mert ez kicsit már analizálás jellegû):
Annak idején, talán az rF topikban belemerültél a modellezésbe, DE sajnos nem születtek pályák, sem autók...nem épült belõle jó, vagy rossz kiegészítés.
...ellenben mélyebb felületet találtál ahol kikezdhetted valakinek a produktumát, ezért gány, azért kókány, amazért sz@r..
Nem ligázol, nem építgetsz semmit...leginkább rombolsz,...mert nem tetszik ami van.
Kifizetted, lehetõséged van rá, megteheted. Ezért nem hozzád címeztem amit írtam, de mivel kerekben szeretek fogalmazni, megneveztelek.
(A mi problémánkat ne keverd ide, akkor berágtam, elfüstöltem és kész.
vagy egy éve történt asszem, hát persze nem lettünk tõle haverok, de ez engem azért nem zavar.)
Én is befejeztem az OFF-t, sry topik...csak itt szimulátor játékok neve merült fel, hogy ez alázza azt meg mittomén, ami egy nem jó dolog, és ez a sokszori vita olyan mintha errõl szólna, pedig sztem nem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha nem hozom szóba, vagy más valaki , akkor egy árva betût soha le sem írnátok.....
"...azért fura, hogy egy idõ után elõjön még belõlük is, ez a nem a legjobb, még nincs kész, kompromisszum kell..."
A kettõ erõsen üti egymást és mindkettõt te vésted le. Akkor most mi van... Gondolom, a te hatásodra fogalmaztunk meg mi is kritikákat, nem? 😄 Ha te nem lennél, akkor elhallgatjuk ezeket, igaz? 😊 És gonoszan összekacsintunk Screenracerrel. 😄
Most már lassan komplett összeesküvés-elméleteket gyártasz, moderátori támogatás (engem 3 hónap alatt kétszer tettek parkolóba két hónapra, mirõl beszélsz...), meg egyesült ellenfelekrõl... 😄 Flémkeltés meg provokálás szerintem csak a te részedrõl van, ha te (és egy-két haverod) nem jelensz meg ebben a topciban, garantálhatom a normális, nyugodt és konstruktív társalgást.
Tegnap is elköszöntél, aztán most is eldöntötted, hogy ennyi volt ez a topic, ezuttal (tegnap még egy óra sem sikerült) meddig állod meg? Lesz 12 óra belõle? 😊
De nem leszek, mert már unom, hogy együttes erõvel, moderátori támogatással megy a flémkeltés, provokálás, amúgy pontosan tudod, hogy megy ez a minuszolgatás, még Alex barátunk is kapja százával,ez odaát is téma néha .....
De mindketten úgy döntöttünk, hogy nem kell nekünk ez a topik 😄D
Miután cáfoltuk, hogy a kormányzás tényleg idétlen lenne, nagyon messze vagy a tények helyes megállapításától. Ahogy lentebb írtam: annyi tapasztalattal ami neked van, mindenféle, CARS-sal kapcsolatos tény megfogalmazásától is nagyon-nagyon messze vagy. Így aztán a read only olvasókat éppenséggel félretájékoztatod és egy mélységesen szubjektív, rosszindulatú hozzállással még véletlenül sem tényszerûen tájékoztatod õket.
Az miért furcsa, hogy idõrõl-idõre mi is megfogalmazzuk a játék hibáit, hiányosságait? Tudod, ez nem "furcsaság", hanem tényszerû tájékoztatás.
Mit használsz helyette?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem, itt ebben a topikban valóban te vagy a probléma.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De mondom, szerintem ezzel egyénenként kell eljátszogatni, mert ami nekem jó, az márhára nem biztos, hogy általánosságban is elfogadhatónak mondható. Ja igen, én nem használom a Logitech drivert.
a bannerban az olvasható, hogy szimulátor, a készítõk is ezzel fogtak meg sokunkat, ezért fizettük be, adtunk pénzt hogy egyáltalán megszülethessen a játék.
aszerint is kezelem, majd ha kijön és ilyen marad, akkor majd valszeg azt mondom, hogy laza árkád, és annak tök jó !
Két-három hetente ránézek mi változik, és mert pontosan sokan olvassák ,akik nem tudják kipróbálni leírom milyen. Hogy idétlen a kormányzás az nem tetszés vagy nem tetszés kérdése ! A tények tények.
De igazából már nem érdekel, a háromkirályok azt a képet sugallják, amit akarnak, mindenki rohanjon megvenni .
azért fura, hogy egy idõ után elõjön még belõlük is, ez a nem a legjobb, még nincs kész, kompromisszum kell... De vérre menõ flémet generálnak ,ha valaki azt meri mondani, hogy nem jó . Minden user error, minden szeretem-nem szeretem kérdése szerintük, De attól a tény az tény....
Amúgy nekem is az AC jön be jobban, de nagyon sajnálom, hogy ez (is) egy 1-2 emberes project, úgyhogy soha nem lesz belõle komplett játék.
Az pCars-ban jobban törekednek erre, majd meglátjuk, hogy sikerül-e.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
hogy állítsuk be a kormányt h lineáris legyen...?900 fokos kormányról van szó...
Mert jó olvasni h user error, de h segitenetek arra meg nem marad energia...
Egy ember csinálja ezt az egész cirkuszt, szimek egymás alá és fölérendelését, és leszólását...Aztán Lac coo elmegy Gridezni.
Elhiszem hogy nem egyszerû lenyelni, de ahogy sok más szimes sem, én sem járok unalomûzésbõl vagy a franc se tudja milyen okból fikázni olyan játékok topikjába amiket még/már nem használok...és ezzel így van a legtöbbünk. Még akkor sem ha pénzt adtam érte...mint ahogy megvettem a GRID legújabb verzáját is, kifizettem-játszottam vele-nagyon nem talált be-letöröltem és kész...nem járok oda marakodni.
Az átlagember leírja a véleményét ha valami nem tetszik, kifejti ha rákérdeznek, de nem az a cél hogy lejárasson egy játékot amit a többiek használnak.
Sztem sokan olvassák ezt a topikot úgy is hogy nem használják még a játékot, mint ahogy én is, csak kíváncsi vagyok rá...mert miért ne lennék?
A mi igazságuk ezzel ellentétben valós tapasztalatokon alapul. Átlagosan napi fél-egy órát töltök a CARS-ban, van, hogy napokat kihagyok,van, hogy két órát kockulok rajta. Átlagban a napi fél-egy óra megvan, számtalan megtett körrel, számtalan kipróbált autótípussal, pályával, setup nélkül és setuppal egyaránt. Rólam tehát elmondható, hogy van olyan megalapozott véleményem, ami nagyszámú tapasztalaton alapszik, tehát az én meglátásaim vélhetõen és logikusan következtetve sokkal inkább tükrözik a valóságot, mint a te kis észrevételeid.
Nem kötelezõ szeretned a játékot. Én sem "szeretem". Én a családomat szeretem, egy játékot vagy bármi mást legfeljebb kedvelhetek, de ez - a helyes szóhasználat - tényleg másodrangú dolog. A lényeg, hogy kit érdekel, hogy mit szeretsz és mit nem, fõleg a fentiek fényében. Az van, hogy valójában hihetetlenül intoleráns vagy a tiédtõl eltérõ véleményekkel szemben, és ebbõl fakadóan "csakazértis" trollkodsz, keltve a feszültséget. Megírtam már: Ha valami nem jön be, azzal nem foglalkozok. Értelmes ember ezt teszi, vagy nem teszi. Ne "szeresd" ezt a játékot, oké. Munkásságodnak hála ezt már mindenki nagyon jól tudja itt. De tudod, azért, mert "Lacooo nem szereti ezt a játékot", még nem váltasz ki olyan effektust senkinél, hogy "fú, akkor én sem szeretem". Ugyanis mindenki saját magának dönti ezt el. Lehet reális meglátásokat tenni - amik komolyabb tapasztalatokon alapszanak. De mivel te csak mész pár métert, így a te véleményed mit sem számít. Mivel prekoncepciók alakultak ki benned, amik egyfajta vezérelvvé váltak, és elõítéletesen viszonyulsz hozzá, mit sem számítanak. Sajnos komolytalanná váltál ebben a témakörben.
Nekünk viszont van jól indokolható és megalapozott véleményünk, sõt, még bizonyos hibákat és hiányosságokat is elismerünk. Tehát koránt sem vagyunk vádolhatóak csõlátással. Ismerjük a játékot, szerintem nagyságrendekkel jobban, mint te, és amennyire lehet, objektív meglátásaink vannak azzal kapcsolatban. Na most ennek ellenében szeretnél itt megvívini egy valljuk be, igen hatástalan fegyverekkel - hõzöngés, nulla tapasztalat, elõítéletesség, provokatõr szerepkör - keresztes hadjáratot, illetve inkvizíciót. Szerinted ez így mennyire tesz téged hitelessé, mondjuk azokkal szemben, akik aktívan használják ezt a játékot?
Az AI tényleg holt béna, siralmas, ahogy ez a része áll a CARS-nak. A kormányzás bizonyos autók esetében mûködik, másoknál nem annyira. Az FFB a leggyengébb része az egésznek, de még ezen is lehet javítani a személyre szabható beállításokkal, cska idõt kell áldozni arra, hogy megtaláld a még elfogadható kompromisszumot. (Ha van benne kompromisszumkérdés és alkalmazkodó készség ugyebár.) A karriernek egyelõre a körvonalai látszanak csak, de elnézve az ezen belül szereplõ szériákat, elmondható, hogy minden idõk egyik legkiterjedtebb kampányát fogja tartalmazni a CARS. De még ebben az állapotában ez is fika állapotban van. Vannak hiányosságok, de mindezekkel együtt sem annyival rosszabb a CARS, mint az AC, ahogy te azt szeretnéd beállítani. Azt sem állítom, hogy jobb. Ez már totál egyéni ízlés kérdése. Nekem a AC túl száraz, merev, nem tehetek róla, ez van, ettõl még világos, hogy millió más számára jelenthet rohadt jó kikapcsolódást és élményt. De ha már mindenáron össze kell vetni a kettõt, szerintem a különbözõ hibákat, hiányosságokat, készültségi fokot, a játék kínálta lehetõségeket figyelembe véve simán pariban van a két produkció. De ha neked az AC sokkal jobban bejön, akkor hajrá, örülünk neki. Énsem szakadok át napra nap az AC topicba károgni, hogy ez nem jó, az nem jó, pedig lenne rá okom, csak ugye van bennem annyi, hogy egyrészt tudom és tudomásul veszem, hogy egy félkész produkcióról van szó, ad 2, tiszteletben tartom, hogy másoknak így is nagyszerû szórakozást jelent, így nincs bennem késztetés arra, hogy a károgásaimmal próbáljam meg csillapítani az örömüket.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett.
"Csak aki belép ide, olvasson már néha valami igazságot is 😊"
Én úgy gondolom, hogy semmi valótlant nem írtam a játékról, sõt minden komment nélkül csak videókat szoktam belinkelni. Általában a te hazugságaidra szoktam reagálni, de azokat is alátámasztom odavonatkozó linkekkel, idézetekkel. És annak ellenére, hogy "lefanboyoztak" már itt, valójában nem sok dicsérõt írtam még a CARS-ról. De nyugodtan idelinkelheted azokat az idézeteket tõlem, ahol valótlanságokat állítok, ami esetleg félrevezethet gyanútlan topikozókat. 😄DD
Aki meg befizetett az ugyis látja hol tart éppen a játék.
Ha már annyira Robin "szimulátoros" Hoodot játszol, akkor irogass a Grid topikba, hogy aki nem vette még meg, az ne is adjon érte egy fillért se. Mert az átverés a javából. 😄DD
És itt jegyezném meg, nem egy másik topikban, hogy semmi felelõsségem nincs abban, hogy ki hány minuszt ad neked. Sõt leszarom. Valószínübb, hogy így próbálod magadnak tompítani a tényt, hogy egyre többen olvassák ezt a topikot és egyre jobban tele van veled a tökük. Szerintem ez csak szerencse részedrõl, hogy csak minuszokkal fejezik ki. 😄DD
Nem negatív véleményem van, hanem véleményem, olyan a véleményem amilyen a játék, Mikor jó volt akkor jó véleményem volt.
Csak aki belép ide, olvasson már néha valami igazságot is 😊
Jelenleg az AI nagyon rossz, lassú, ffb szokásosan rossz, kormányzás is, gumi javult sokat, már nem csúszkál úgy mint malac a jégen, felfüggesztés egybites, buta.
Most itt az AC. Ez is egyike a legjobb szimeknek, mégha nagyon az elején is van fejlesztésben, annak ellenére, hogy már öt éve hegesztgeti. Nem rossz indulatból. 😊) Az újdonság ellenére is csekélynek mondható az érdeklõdés, persze majd szeptembertõl meglátjuk, akkortól majd újra éled a szimulátoros társadalom. 😊
Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy pontosan miben is fogja ez agyon alázni a cARS-t. Igaz hogy én amolyan fanboy vagyok CARS területen, de akkor is kimerem jelenteni, hogy vezetésiélményben nem nyújt annyival többet az AC, hogy az alázó lenne. FFB-ben valóban jobb, de fizikában egyáltalán nem.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
,de sokat számol és tükrözõdik is szépen (itt ugye eleve életveszély maxra tolni a tükrözõdést..), mégis megy akár 46 AI-val is . "
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1324301258&no=16155
Milyen okból érdekel, ha nem szereted? Gondolom az a baj, hogy ezt nem Kunos gányolja.<#nemtudom>#nemtudom>
Ja! És én miért nem megyek át Grid fórumba fikázni, szarozni? Ja, mert nem érdekel. Fura mi?