Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Leszólni nem szóltam le, csak ezt így nem tudom élvezni. Remélem jobb lesz, csak már abban sem reményekedem. Érdekes hogy az eddig megjelent összes SMS játákkal ugyan így szenvedtem, de tény hogy magasan a CARS a legjobb közülök, de amíg más játékokban minden magától értõdõ, itt nem, se ez nem beállítás kérdése, mert be tudom állítani, hiszen mindig is beállítom a vezetési stílusomhoz. Ez van, remény még megvan, ha nem lesz olyan mint minden más, akkor max nem játszok vele. Már nincs sok idejük.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szeva! Gridezzé'! 😄
lac coo
De jó, hogy ilyenbe már nem megyek bele 😊))
Alja topik, három ember miatt ,vicc...
Na pá .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"Grid Autosporthoz képest ez jelenleg egy darab gány."

😄 Ezt így, mint valami szimulátoros guru kijelentetted? 😄 Még szerencse, hogy ilyen esetekben Screenracer aláírása simán érvényesül ugyebár. Ez a te véleményed és hát senkit nem hat meg. Ahogy eddig sem, soha, senkit. 😉 Mondom: gridezzél, az való neked, ott legalább körbeérsz. 😄DDD
Jaja. Majd olyan lesz ebben is. 😊)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
azért nincs mért idõnk mert nem élvezzük 😊
Amúgy mi az user error valami tippet adjatok már 😄

Grid Autosporthoz képest ez jelenleg egy darab gány .

Ezek szerint mégsem, mert pl. én tökéletesen be tudom állítani a kormányzást. Másrészt lehet, hogy az alkalmazkodó készségeid sincsenek a csúcson. Ez még mindig user error.
Teljesen mindegy, ki mit gondol az irányításról. Akinek eddig nem tetszett, mert láma a játékban és két kört nem képes megtenni törés nélkül (tényleg, miért nincs egyetlen CARS-fóbiásnak mért ideje a Leaderboardon soha? 😄), az fikázni fogja ez után is. Érdekes módon nekem pont nulla problémám van a kormányzással, minden úgy történik, ahogy én akarom, sõt, versenyképes is tudok lenni. Ha általánosan lenne szar a játék és nem user errorról lenne szó, akkor ezt nem lehetne elmondani. Több éve nyúzok ilyen-olyan szimulátorokat, és egyáltalán nem érzem, hogy a CARS olyan hú de nagy hátrányban lenne. Ami ezen a téren veri, az a iRacing (nagyon), és az AC (nem olyan nagyon). Kész. Ja, és aki egy Grid Autosportban találja meg a virtuális autóversenyzés lényegét és minden hozzászólásában fényezi azt, az talán ne is akarjon semmit egy CARS-tól, mert csak kudarcélményekben lesz része - ahogyan eddig is...
lac coo
tizen éve tolom már azért, csak be tudok állítani egy kormányt 😊)
ezzel max annyit lehet, hogy csalni linearitáson stb ...

sertrex
WMD-n a legtöbb esetben az derül ki, hogy user error volt. Nem gond, de elõbb inkább kérdezni kéne, vagy segítséget kérni, mint rögtön fikázni.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Nem. Junior maradt egyhavi.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Nem mondtam, hogy tökéletes, vagy már hozzá se kellene nyúlni csak azt, hogy az amit leírt az most az én tapaszatalataim szerint nem így van. És ahogy nézem te se ezt tapasztaltad. 😊)

lac coo
azért az ember csak érzi ha valami nem jó, ha pistike ha nem 😊
aki játszott már autósjátékkal ,az pontosan érzi az elsõ percben, hogy valami nem oké ...

Sertrex arra gondolt, amit a WMD fórumon is kérdeznének. Melyik autó, melyik pályán, milyen kormánybeállítással, milyen hardwaren futtatod a CARS-t. Mert már jó párszor le lett írva, MÉG NINCS MINDEN AZONOS KÉSZÜLTSÉGI FOKON, SÕT A JÁTÉK SINCS MÉG KÉSZ. Már tudhatnád az AC példájából is, hogy ez nem megy egyik napról a másikra. 😊)

Most komolyan. Bejön pistike, idehány egy fikázást és mindenkinek el kellene fogadni, hogy az maga a megtestesült valóság? Én is közeljárok már a hatszáz óra használathoz és abból amit ideírt a srác, semmit nem tapasztalok. Inkább az van amit te írtál a múltkor, hogy most meg mintha túl érzékeny lenne, de abba meg egy jó addag túlzás volt, vagy...

lac coo
De steamen nem úgy van, hogy már mindenki mindennap megkap mindent?

oneal1
köszi!!

!Forza Ferrari!

lac coo
Állóképen tényleg toppos az esõ, mozgásban, autóban ülve már elég fake....
néztem valami driver klubb videót, abban jól nézett ki, az nem a cars online fizetõs cucca?

lac coo
Most nezegettem kicsit, bmw ben gyors kozepen mint az allatt, ahigy irtam, es neztem valami utcai verdat is ott viszont lyukas kozepen.Szoval valoszinu, higy a felfuggesztse ami fake, nem a kormanykezeles, ami meg rosszabb.De a bmw gt az nagyon rossz, kozepen gyors, szukebb kanyarokban meg korbe kell forgatni, azt nem is ertem hogy hozza ossze az auto .De a bmw-nél is van egy kis lyuk középen.
Amugy ai val mi lett olyan lassu maxra tolva is, hogy netovabb ?

sertrex
Csak megjegyezném, hogy ez amit leírt pont az ellentétje volt annak, amire te panaszkodtál.

Ezt te írtad:
"Amúgy most hogy szóba jött kipróbáltam, kivételesen nem crashelt, de mit kavarnak megint a kormánnyal, olyan érzékeny középen, hogy alig lehet menni vele, ha meg lassúra veszem, akkor úgy vezetem a GT-t mint egy ladát !?"

Ezt meg õ:
"Maga az irányítás is bizonytalan középen. rángathatom a kormányt akár 10-15 fokot is jobbra balra, alig reagál rá valamit, pedig 0 deadzonet állítottam."

Most akkor mi van? Ha ez tényleg a játék hibája, akkor miért nem mindenkinél ugyanaz jön ki?

lac coo
Én nem szólok bele, de elég konkrétan leírta mi a baja 😊

sertrex
Szerintem meg user error. Én már több mint hatszáz órát beletettem ebbe a játékba és nem egyedül. Te mennyit? Még senkitõl se hallottam ilyeneket az irányításról, pedig 10-15-en rendszeresen összejövünk idõnként és van akinek T500-a van akinek 270°-OS F430-asa(nekem pl.), de olyan is van aki Momo-val tolja még, de a legtöbben G25/27-tel és semmi bajuk soha. Ja és ezt rendszeresen multiban, ami még mindig nem teljes. Szóval bocsi, hogy egy ilyen minden konkrétumot nélkülözõ hsz-ben csak valamiféle fikázást látok semmi egyebet.

+1. Na többet én inkább nem is szólnék😄 Majd megjelenéskor meglátjuk.

Totti5
Úgy ahogy minden más programban és ott mûküdik is ahogy kell, tehát nem a kormánnyal van gond.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem az az álázós duma tetszik. Gondolom van valahol egy netes nyílvántartás, ahol jegyzik, hogy az AC és az iR FFB-ben alázta CARS-t. 😄DD

Több ezer játékos egbírkózik az irányítással, sõt, teljes termésetességgel használja azt, mindenféle nyûg nélkül. Próbálkozz másféle játékokkal, pl. lehet, hogy egy jó kis fa-szimulátor épp neked való, ki tudja.
Ha jól tudom, minden hónap elsõ péntekén van junior build. Olyankor a következõ hétfõig minden, a junioroknak is kipróbálható. Hétfõn már jön az újabb napi build és onnan megint korlátozva van egy hónapig a junior hozzáférés.

oneal1
ja és nordschleife-ra is rámennék már😊

!Forza Ferrari!

oneal1
ezzel a junior csomaggal csak majd a megjelenés után próbálhatom ki az összes autót?😊

!Forza Ferrari!

Néhány kérdés. Hogy van játékban beállítva a kormányod? Milyen kormánnyal tolod?

Jah most ránéztem újra. FFB az nulla. Középen még mindig nincs semmi, egyszerûen elkönnyül az egész. Maga az irányítás is bizonytalan középen. rángathatom a kormányt akár 10-15 fokot is jobbra balra, alig reagál rá valamit, pedig 0 deadzonet állítottam. Azt sem értem, hogy egyenesben miért kezd el egyszer csak rezegni mint állat. Ha kicsit fordítok a kormányon akkor elmúlik. Bezzeg ha egy kerékvetõre megyek rá semmi sem történik, pedig a hanghatás már megvan😄 Mondhatjuk, hogy alpha meg béta meg céda, pre release anyám kínja de ez a kezdetektõl szar. Aligha fog változni. AC meg IR csúnyán megalázza ezt.

Ez az autó esõben is gyönyörû. Az esõ se kutya. 😊)

sertrex
Ez se rossz. Talán végre elkezdenek komolyabban foglalkozni a formulákkal is.

sertrex
A carsetupban, ha arra gondolsz, ott nem kormányszöget állítasz, hanem kerékelfordulási szöget. 😊 Ez leginkább pályaüggõ, hogy milyen kerékelfordulási szöget használsz. A kormányszög meg autófüggõ. Ha csak úgy random mész egy formulával, azután meg rögtön egy utcaival, mondjuk Monacóban, akkor biztos, hogy az egyik autónál nem lesz jó se a kormány-, de a kerékelfordulási szög. Valamelyiknél biztos, hogy utána kell állítani. Mondjuk egy Gridben nem fognak ilyen apróságokkal zaklatni, mert ezek a finomságok ott nem igazán játszanak szerepet, nehogy elmenjen a kedve a kedves vásárlónak. 😄DD Az FFb-t meg nem tudom, hogy nálad hogy mûködik, mert nem egyforma kormányunk van. Nálam nem rossz. Nem egy AC minõség, de nem rossz. 😊)

lac coo
A setupnal allitok kormanyszoget, de ahhoz, hogy normalis legyen a kozepen, olyan nagy kell, hogy kanyarban mar ifa ! 😊
Ezt csak a kontroller beallitasnal lehetne kitrukkozni, de az meg nem erdekel most, majd megnezem kesobb, de igy nem jo az biztos.
Neked jo, nekem nem, ennyi . Es ehhez meg hozzajon az ffb, ami kozepen meg mindig billegos, kiveve ha nem nyomok el szinte mindent az egekbe emelt gumieffektel. Ez a fajta kormanyzas a halalom, ennel mig az ultragagyi grid is jobb.

sertrex
Most mentem BMW z4 GT3-al, Bannochbrea 1 pályán, sima default-al. Semmi túlérzékenységet nem tapasztaltam a kormánynál. Az igaz, hogy sokkal direktebb a kormányzás, mint korábban, de szerintem ettõl csak jobb lett. Trükközés alatt meg nem tudom mit értesz. Ennyi fajta autónál nem hiszem, hogy jó lenne egyféle kormánybeállítás. Formuláknál kisebb kormányszöget kell állítani, mint mondjuk az utcai autóknál. De egyébként van arra is lehetõség, hogy autónként, minden pályához elmentsd a legjobb beállítást, de ezt én is csak akkor fogom használni, ha nem kell minden új buildnél törölni a profilomat. De a lehetõség adott.

lac coo
Gumit aztneztem tobbel is, nem az a gond. De ahogy irjatok, higy grukkozni kell autonkent, az gaz, az ugy nem erdekel.Majd megnezem ket het mulva.De legalabb a gumi mar nem csuszik ugy mintha jegen menne az ember .

sertrex
Talán ki kellett volna próbálnod többféle gumival is, mert van ahol a default majd kiesik és azon nem is finomítanak már. No meg egy kis setup is elkél néhány modellnél, mert a default nem mindegyiknél van kidolgozva még. 😊)

sertrex
Jaja. Korábban már én is találkoztam ezzel az izével. Be is linkeltem WMD fórumon, de megnyugtattak, hogy csak kacsa, nem mûködik. Ennyi. 😉

Találtam olyat is ahol, elvileg ingyen is le lehet tölteni, de mivel 6 gigánál több inkább nem próbáltam ki. Meg hát nem vagyok biztos benne, hogy nem átverés. 😊)

Ja, köszi. 😊

Ja, az nem ott lesz, rákeresel Google-ban a rilíz nevére és a sokadik találatnál lesznek hsz-ek is.
Gondoltam én is megnézem a hsz-eket róla.

Jaaaaa.... De nem tudod megnézni, csak ha kipengetsz érte 15 dolcsit.
Csak. Kiváncsi természet vagyok. 😄DD

Minek az neked? 😄
Nekem is elküldöd?

Köszi. A single tényleg megy a hozzászólások szerint. Meglepett a dolog, meg voltam gyõzõdva arról, hogy ezt a online check miatt nem igazán lehet törögetni. Nem semmi...
Privi ment.

https://fxmason.blogspot.com/

Muti már, hol árulnak warezt 15 dollárért. 😄DDDD