19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Szerintem online nincs is büntetés ... Vagy ha van akkor az tényleg "sokat" enged :) -
Hogyne ...:D -
hqx #11762 Ne is mond, elég sokat megenged a program, legalábbis online láttam, hogy egyesek mit művelnek. Sokszor használhatatlan emiatt. -
Mozes #11761 Koszonom:) -
hqx #11760 Szerintem, ha valaki nem ismeri a játékot és az előzményeket, akkor lehet azt hinné, hogy ez a való életből van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
szerintem még sokat is enged, elég jól ki kell menni, hogy büntessen .... -
endy papp #11758 Online így futottam a 2. legjobb kört időmérőn.
A versenyre vizuálisan is vissza kaptam a kereket,gondolom a szerelők kölcsön kértek egyet a szomszéd boxból
Formula rookie, kerék nélkül is megy....
Itt úgy elgurult hogy nem is lett meg...
Rommá törve
Elfogyottt a kerék
-
Ez a lap time invalidated nincs egy kicsit túlzásba véve?? Kimegyek egy kicsit a fűre és baszhatom az egész kört, néha még a következőt is? És az hagyján hogy kanyarban szigorú, de egyenesekben is??
-
MooneyR #11756 Project Cars carpack aktiválása -
Mozes #11755 Sziasztok!
Hol a francba lehet hozzáadni a játék mellé kapott másik CD key-t (DLC-t?) A Steam nem ismeri fel, magában a játékban kell valahol?!
KÖszi -
fúj, mi ez a Project Cars? Egy nagy nVidia reklám lett! -
Kipróbáltam a Ginetta-t, nem lesz ez rossz. Az első körben persze itt is tojáshéj mert a "hideg" gumi nem igazán tapad. :D
-
Pitti #11752 Ezt már írtam én is, bármikor elhagyod a kereked az csak session restartal jön vissza. Egyébként működik minden jól, kasznis kocsikál észre sem veszed, ha nem nézel replayt. De formula kocsiknál látszik :) -
Mitudomen;D -
Es akkor soha tobbet nem lesz elso kereked ? :) -
Ebben meg millio egyeb "scriptes" bug lehet. Es mivel 1db profil file van, abban ment/frissit mindent, igy meg nagyobb a kaosz.
Amikor az esot teszteltem, es a sclick gumin porra zuztam magam a formulaval, leszakadt az elso ket kerek. Box, start, es lazan kerekek nelkul tette ki a palyara, es mukodott rendesen:D Csak a session restart segitett. Valszeg ha ez karrier, es kozben kilep az ember, ezt is belementi a file-ba. -
Regen asszem a BMW Z4 gt3 volt ilyen, higy kiamaradt egy ket fokozat . -
SityiSXT #11747 Az nem lehet, hogy csak nálad van valami gubanc? Kezdve ott, hogy túlhajtott proci, rendesen frissített eredeti Windows, ilyesmik... -
Felvettelek steamen (Alexen keresztül). Majd igazold vissza és küldöm a meghívót! ;) -
Szerintem leszartak a tesztelo embereket. legalabbis azokat a kereseket, amitol "PC-sebb", modernebb vagy szimesebb lehetett volna. Sajnos a konzolport, a banantamogatas es a PEGI 3+ hasznalatbarat funkciok fontosak voltak az eladasok miatt:/
En mar annak is orulok, hogy mukodik az eger, nem annyira szar a menurendszer, es eleg jo lett a fizika es az FFB. A tobbi sajnos a kompromisszum aldozata lett... -
Pont ennyit szeretnék én is állítani, de vagy elmenti és össze keveri a váltót vagy elmenteni sem tudod, professionális a cucc több tizezer ember tesztelte és egy raklap fos.... -
endy papp #11743 Persze értem én amit mondasz,a setup nálam annyiból merül ki hogy gumi üzemanyag,slussz.
Igazából ezzel amit írsz jelenséget nem találkoztam,de ettől még biztos van,ahogy a többi hiba is létezik.
Úgy is tudod a választ .....majd javítják.
-
Ezzel nincs baj simcad cuccba jó ez, hanem hogy bebugzik és az elmentett setupodat úgy tölti be hogy rossz, rossz alatt azt értem hogy pl elváltod a 2-est 7000 fordulaton és a 3-as is 7000 forog azonnal:DDDD a 4 meg a 3 helyén van:DDD Magyarul össze basza az áttételedet.
Természetesen ebből már nem tud kijönni mert innentől kezdve hiába állítasz bármit nem tudod menteni:)) Nem működik a mentés gomb resetelni se tudod a setupot mert már azt sem menti el, komolyan tragikomédia... nem egyedüli eset hivatalos fórumon topicja is van..
Értem én a választ ne setupolj csak ha nem 60% AI tolod a karriert akkor kell... -
Este az utolso, Imolai futamra majd kuldjon valaki meghivot !! -
mármint a többi portra gondoltam...ha azt megváltoztatod akkor szerintem nem tudom elindítani, ahogy tegnap a fórumtárs se az enyémet, mert neki nem voltak azok a portok forwardolva...vagy legalkábbis hirtelene nem tudok másra gondolni h miért nem tudta elindítani...
bár most elég fáradt vagyok, 3:50kor keltem:) lehet hülyeséget beszélek:) -
oké, de gondolt végig.... ha fellépsz dedicated szerverre (pl. elsőként adminként), akkor kell megadnod portot? :)
Amúgy most kikapcsoltam a szerveren a http api-t, pontosabban fut, de csak local host-on. -
endy papp #11738 Hát nem tudom.... de nekem ott vannak az eddig elmentett setupjaim,minden kocsinál amit eddig setupoltam és elmentettem.
Így nekem mindig azt tölti be de nyilván csak egyet lehet ,de ezt lehet variálni mert minden pályára lehet külön,ha módosítani akarom akár a verseny előtt is megtehetem.
Nem mondom hogy ez így egy jó megoldás mert elég körülményes és fapados ,de sajna ez van ,gondolom megint a konzolos téma miatt van így de az is lehet szimplán ennyire tellett ,volt idő
-
csak azért gondoltam , mert tegnap egy fórumtársat megkértem h próbálja elindítani a serveremet...
nem sikerült neki sehogyan se.. -
Jelen fázisban a port az mind1, mivel csak a szerver nevet és a jelszót kell ismerned. Ha más portokon engedném ki a dedicated szerót, akkor is ugyan ez lenne. Kell ide még védelem, bőven... :)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.14. 14:49:15 -
Az nagy kérés egy ilyen játékban hogy a setupot el lehessen menteni, de ha csinálsz garázsban kint egy setupot belépsz a pályára össze vannak keverve a sebességi fokozatok áttételei:DD És ott bent már alap setupra sem tudod reszetelni. Ehez biztos egy Jonh Carmak szintű programozó kell meg 4 éve fejlesztés.... kiadtak 2db patchet azóta hogy van ez a bug.. de ahogy láttam a tegnapi patch notot a nem tom milyen rumble pad banán programozása elvette az időt.... -
de ha más portot használsz a serverhez akkor nem tudnám én se elindítani szerintem...
most is megy a server...lobby listában is látszik illetve ha keresővel akarod megtalálni akkor nem kell a teljes nevet beírni pl elég h simrac és kiválasztod a megfelelőt +jelszó -
Jelenleg mind1, hogy milyen a beállítás, mert bárki fel tud lépni (adminként), aki tudja, hogy hogyan kell.
Ugye elég hozzá a szerver név és a jelszó, ami eleve publik, mert a játékosok is csak így tudnak feljönni.
Ez csak úgy tudna működni, ha rendesen meg lenne csinálva.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.14. 14:21:13 -
mondjuk kicsit vicces h kb bárki dedikált serverét tudom használni:)
szerintem ott se az alapértemezett dolgokat kéne használnod...:)
bár végülis ez is jó mert nem kell feltétlenül neked bent lenni a lobbyban hanem akikben megbízol azoknak adod ki csak az adatokat és tnagyobb idősávban elérhető lehet a server (legalábbis addig míg nem csinálják meg h tényleg különálló server legyen és ne kelljen a hostnak bentlenni) -
én is kipróbáltam:)
elindítottam a servereteket:)és a mobilomról kickeltem magam:)
úgyhogy publicban tényleg nem jó ötlet... de szerintem a localhost-tal is meg tudja oldani Alexease a bannerkiiratást ha a servergépre kerül a programja ami ehhez kell...és akkor csak a serverről lehet bannolni.. mondjuk te távoli asztallal...
vagy ha így nem megy , akkor elég csak megváltoztatni a port számot a server.cfg-ben ...amit csak Alexeasenek mondasz el h melyik port :)
akkor csak te tudod meg Alexease
-
Igen, ennek a http api-nak van egy olyan buktatója, hogy ha be van kapcsolva és publikus, akkor simán bárki kickelni v. bannolni tudja a szervereken lévő játékosokat. Az imént kipróbáltam (csak én voltam fent) és webről simán kirúgtam magamat. 
Így jelenleg még használhatatlan (legalább is publikba). -
itt nézelödj -
Screenracer #11728 Ha megveszed, előtte töröld az egészet. documentumokban(Project CARS és wmd_symbol_cache mappák) se maradjon és a Steam Userdata könyvtárból is töröld a 234630 nevü könyvtárat.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.14. 12:04:43 -
ozoli78 #11727 Üdv
Ha a gépemen rajta van a pcars ,kölcsön accal hasznaltam más steamjén, ha én meg veszem akkor a kettő nem zavarja be egymást?
Vagy csak letőlti és kiegészíti a másikat?
Esetleg törőljem le az egészet
Melyik verziot honnan erdemes meg venni, steamen sokkalom az 50€ ot. -
-
Kicsit beleturtam a szerver progiba, es bar sok meg benne a TOTO (:D), de a fontosabb adatokat ki tudom dinamikusan olvasni szerverrol, programmal: csatlakozhato-e, hanyan vannak fent, kik azok, allapot (prac, qual, race akarmi). Vagyis kesobb, majd itt is ki lehet tenni a bannerbe a szerverinfokat.