Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem inkabb arrol van szo, hogy mar nagyon regota keszul a jatek, igy elnyujtottnak erzodik a fejlesztes? Ha emlekezetem nem csal, mintha 2011. vegen lehetett elkezdeni toolpackeket vasarolni, azota meg azert eltelt mar jo adag ido. Az biztos, hogy eleg lassan fejlodik, de fejlodik. Eddig nem tudtuk-tudhattuk, mi tart ennyi ideig egy jatek fejlesztesen: tessek, itt lathato, egyetlen valtozas sem drasztikus, a fejlesztes-fejlodes egy folyamat. Szoval csinjan ezzel a "nem latjuk a fejlodest" kijelentessel, mert konnyen meglehet, hogy inkabb a turelmetlenseg, semmint a targyilagos megiteles mondatja veled.
Köszi, be is tettem.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Szerintem aki nem látja a fejlõdést az nem is akarja látni.
Azt nem tudom, hogy kik azok a sokak, de azért mert õk mást vártak és csalódtak, nem kellene azoknak a levesébe belepiszkítani akik nem úgy éreznek.
Mondjuk ez magánvélemény, de ha én ekkorát csalódtam volna, akkor már rég visszakértem volna a pénzem, mert van rá még lehetõségem is, és a továbbiakban már nem ezzel foglalkoznék.
Ezek meg túl nagy szavak egy játék esetében, "a reményt is kiölik", végül is az emberek többsége ennél sokkal nagyobb összeget is kidobott már az ablakon, sokkal rosszabb dolgokért is. Tehát ezt egy kissé túl dramatizáltnak vélem és kicsit nevetségesen is hangzik.
Tegyük fel, ha a CARS nem sikeredik egy jó játéknak, akkor se történik semmi. A világ nagyobbik része azt se fogja tudni, hogy megjelent.
De akikre te gondolsz, a reményvesztett csalódottak, nekik ott az AC és ahogy elnézem az nem okozott csalódást, a CARS igen. Tehát a képlet egyszerü, nekik már meg is van a maguk kedvence. Hol van itt probléma?

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Errol jut eszembe: a bannerba nem kene kiirni az aktualis nyugoket? Jelen pillanatban ez ugyebar:
- A visszajatszasokat nem lehet megnezni tobbjatekos modban
- A jatekos elvesztheti az iranyitast a jarmuve felett ha kijon a Setup and Strategy menubol
- A jatek osszeomolhat x64 MT modban inditva
- Azure Coast/California Highway: toltes kozben osszeomolhat a jatek
- Akik B765-nel regebbi verziorol frissitenek, torolniuk kell a Dokumentumok mappabol a CARS profilt.
barcalaci84
valóban nincs kész , csak itt inkább szerintem az "fáj " egy pár embernek h nem látni a fejlõdést... és sokakban a reményt is kiölik, kiölték már h egyáltalán jó -e az irány ...
Tudom, hogy az általad szemellenzõsnek tituláltak, azt csak kifogásnak tekintik, mikor az jön elõ, hogy a CARS még nincs kész, de addig sajna, amíg hivatalosan a CARS készítõi ki nem adják kész játékként, addig nem mondhatjuk, hogy kész van. Ennyi. Namármost egy nem kész játékban a félkészet, összekeverni egy mezei hibával, amit esetleg láttunk már más kiadott játékok esetében, hogy akkora bugokat, hagytak benne, hogy utólag gyõzték patchelni. Ebbõl is látszik, hogy még a készen kiadott se marad végleges, mert lehet orvosolni utólag is és ez manapság nem olyan nagy ügy. Steam, Origin, stb. naprakészen tudja tartani a kedvenceinket. Tehát nem is értem ezeket a túlfûtött kirohanásokat, ha véletlenül beleakadunk egy hibába, fõleg egy "nemkész" játéknál. Ráadásul a CARS esetében egyenesen a fejlesztõknek lehet elküldeni a hibajelenséget.

Sajna ebben a topicban eddig kvazi megengedett volt az ilyen szemellenzos, tenyek helyett erosen szubjektiv benyomasokkal alatamasztott velemenynyilvanitas. En merem remelni, hogy Screenracer reven vegre rend lesz (jut eszembe, tolem is itt egy megkesett +1 a HG-valasztasodra <#wink>). Viszont ehhez nem artana intelligensen hozzaalnunk az ilyen "kritikakhoz". Pl. nem kell nekiesni a masik kedvenc jatekanak, hogy de abban meg nagyobb hibak vannak, pedig az mar kesz van, hanem jelen esetben Totti bevallottan egy kor alapjan irta le a jatekot - ami, lassuk be, minden, csak nem normalis es konstruktiv biralat.
Oké. Amíg a játékról van szó, addig lehet akár vitázni is. Természetesen normálisan. Semmi kedvem mindennap tucatnyi hsz-t törölni, mert lehetne köztük hasznos is.

Épp ezért jött a vid, a topik nem a kedvencem, de az amikor szemellenzõsen kiemelünk egy kiseb hibát a játékban miközben a saját mindenhol agyonajnározott játékunkban nagyobb hibák is vannak...Vicc...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ámen. <#worship>

Jaj ne, mar megint kezdjuk?
Totti: Egy kort mentel, es mar messzemeno kovetkezteteseket vonsz le? Es honnan tudod, hogy nem-e veletlenul te kaptad el rossz szogben a kerekvetot?
Skyline: Teljesen mindegy, mi mas topiclakok kedvence, itt a Carsrol van szo, ami meg nincs kesz. A videod amugy arra lehet jo pelda, hogy tokeletes es hibatlan jatek nincs es nem is lesz soha.
Ez az autó két éve még benne se volt a játékban. Asano X4 néven a DTM-es verzó volt benne, csak a tények kedvéért. Itt #9297 a második videón René Rast egyáltalán nem úgy vezeti Spa-ban mintha ez olyan rossz lenne. Ennek az autónak az eredetijével nyerték meg a Nord 24 órást.
Lehet, hogy azért nem látják SMS-esék, mert idelinkeled a videót és nem nekik. 😊)

Totti5
Azt írtátok hogy ez az autó nagyon jó élmény vezetésileg... 2 éve is ilyen volt, most is ilyen. Nincs ezen mit beszélni, rossz és nem fejlődik. Ha ezt nem látja a SMS akkor sajnálatos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?17798-2013-Audi-R8-LMS-Ultra-(Beta1)

Ezen a linken leginkább az autókészenléti állapotára utaló Beta 1 jelzést ajánlom figyelmedbe. A lenti táblázat meg azt mutatja, hogy különbözõ készenléti fázisban, milyen mûveleteket kell elvégezni mire a Beta, ahol még mindig van mód bug és egyéb hibák javítására, illetve a kész játékba kerül egy-egy autó.

Status definitions + minimum requirements

PreAlpha: (37 mandays)
- LODX meshes finished (exterior + interior)
- Collision export
- Placeholder physics
- Placeholder sound
- Export: no LODs, LODX as LODA meshes, placeholder materials/textures

Alpha1: (20 mandays)
- Tyres + wheels finished (textures, tyre deformations, wheelblur, all LODs)
- Chassis textures/materials finished (incl. brakes + lightglows)
- 1stP cockpit textures/materials finished
- Paint material UVs finished
- Physics 1st draft
- Sound 1st draft
- Export: no LODs, LODX as LODA meshes, finished materials/textures

Alpha2: (16 mandays)
- LODA/LODB/LODC setup complete
- 1stP cockpit meshes finished
- 3rdP cockpit textures finished
- Ambient shadow added
- Export: full LOD setup

Beta1: (13 mandays)
- 20 AI liveries finished
- Gearstick animations finished (if required)
- Windscreen reflection added (if required)
- Cockpit display added (if required)

Beta2: (6 mandays)
- Damage setup (crumple damage, scratches/dents, detachables)
- 1stP cockpit ambient occlusion added
- External ambient occlusion added
- Cockpit animations finished (if required)
- Suspension animations finished (if required)
- Body animations finished (if required)

****************- Physics finished *************

- Sound finished

Tudom, hogy megint én leszek a fanboy meg miegyéb, de akkor is.
Ezt a fenti táblázatot tervezted figyelembe venni? Másik, mondjuk béta 2-es autót is próbáltál, ugyanilyen körülmények között? Ugyanis egy teszt nem egy eseménybõl áll, hanem többszázszor vagy akár ezerszer ismegimétlik, mire levonják a következtetéseket. Esetleg a WMD fórumon SMS-ék figyelmébe ajánlottad, ezt a hibát? Természetesen igazad van az auto ebben a fázisban még hibás. De mivel nem végeztél elég átfogó tesztet, elég elhamarkodottnak tûnik, hogy rögtön a fizikai engine hibáját okolod. Egy kör, ismétlem egy kör. 😄DD

Totti5
Windows reinsall volt. Project CARS újra letöltés. Újra beállítás 0áról.

1 kört mentem a játék indítását követően, vagyis mentem volna. Ismétlem 1 kört!

Ezt komolyan gondolják az SMS-ék?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

YouTube - Project CARS Fan Page

https://www.youtube.com/user/ProjectCARSTV

sertrex

Sagedavid, WMD tag, egy interaktív videót készített az új menürõl. Így most az is belepillanthat a menübe akinek még nincs hozzáférése a játékhoz. <#eljen>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

A Nordschleife 24 órás verseny gyõztes csapatának egyik tagja, René Rast. <#taps>

És itt már a Spa 24h futamra készül. <#eljen>

Látom ezt a témát jó alaposan túltárgyaltátok. 9266-9292-ig minden hsz-tõl megszabadultam, ha nem bánjátok, ha valakinek esetleg nosztalgiázni van kedve, akkor elküldöm a képeket róluk. Kerüljük a fölös sértegetéseket a jövõben.

sertrex
Köszi. Én is javítottam fél másodpercet, de még mindig 3.5 mp-vel vagyok az elsõhöz. Talán a videód segít. 😊

Norbi1990
Sikerült javítani 3 tizedet. Még van benne 😊
sertrex
Jaja, ezt próbálgattam, de nekem túúúl, légpárnás az autó mozgása, túl alulkormányozottnak érzem. Egy kicsivel több tapadást keresek, hogy stabillabban lehessen vezetni. De a sebességfokozatokra már rájöttem. De attól még jöhet a kör. 😊)

Norbi1990
Elsõ kanyaron kívül minden kanyart 3. fokozatba kell venni. Utolsó elõtti kanyar elõtt 4-et beváltod beveszed 4-be majd utolsó kanyar újra 3. A többi a vezetésen múlik 😊

Ha gondolod veszek fel egy onboard kört ha segít.
sertrex
Én eddig nem találtam meg az optimális beállítást. 😊 57.0xx idõvel már a százötvenvalahányasik helyen vagyok. 😞

Norbi1990
Erre rágyúrok.
Eddig 3. vagyok 😊
sertrex
De mehetünk mással is, máshol. Ez csak ötlet volt. 😊)

sertrex
Egész jó a Formula A. Rápróbáltam a Hockenheim Ringen. Ha más is kipróbálja és megfelõnek tartja, akkor ma este is mehetünk.

Ha esetleg van még kedvetek gurulni, akkor írjátok meg.

sertrex
Apropó, tovább gondoltam pár dolgot és eszembe jutott, hogy az elején volt olyan, hogy elröpültek a kerekek, meg úgy falnak ütköztem, hogy nem ment tovább és mostanra ez mintha eltûnt volna. Lehet, hogy kikapták belõle az egéyz cuccot és majd a bétába bekerül egy kidolgozottabb verzió? Ez amolyan költõinek szánt kérdés és a vágyaim összemosódása, de a remény hal meg utoljára. Tudom, hogy nincs olyan, hogy "reményhal". 😄 Na, úgy látszik most ennek a témának neki fogok feszülni és utánanézek ennek a törés, sérülés dolognak.

sertrex
Jól van. A tegnapi elsõ futamot(amelyiken még a belépés elõtt kidobott 😄DD ), neked ajánlom. <#eplus2>

Tök jó, hogy amíg egyesek güriznek, mások felhőtlenül tudnak szórakozni. 😊)) Nem mintha irgykednék. <#banplz>

sertrex
Majd elfelejtettem a sodik videón, ott ahol végképp megelõztél, kicsúsztam oldalra újra neki a falnak. pont tegnap írtam, hogy semmi hatása nincs ha sz autó sérül, úgy látszik mégis van valami mert a kicsúszás után furán megváltozott az autó kezelése. Laza, lötyögõs lett a kormányzás és olyan alulkormányozottá vált az autó, hogy a korábbi tempóban nem tudtam már bevenni a kanyarokat, szinte minden kanyar lecsúsztam az ívrõl. Azután a harmadikon, mikor az elsõ kanyar elõtt a falnak kényszerültem, már megint elõjött ez a jelenség. Kipróbáltam utána szolóban és semmi baj nem volt a kormányzással. Tehát most jöhet az optimista reménykedés, hogy még az ütközésbõl adódó sérülésnek is lesz következménye és még idõben bele fog kerülni a játékba. 😊))

sertrex
Az elsõ videón enyhény szólva udvariasan a chat ablakban megjelenõ szöveg. "DinoM left the session". Kirakott a francba. 😊) Erre is kitalálhatnának egy ideillõ szöveget.

A másodikon bocsi a kilökésért, de nagyon elkapott a versenyszellem és ahogy láttam külsõn maradsz, belül akartam tartani és késõn vettem észre, hogy valaki még így is becsusszant belülrõl mellém. Elkerülendõ, hogy beleszlljak, beletapostam a fékbe, de már kicsit késõn és blokkolt kerekekkel belédcsúsztam. olyan 8:44-nél látszik, hogy én se úsztam meg a kavicsot, én vagyok a másik szerencsés aki ott parkol. 😊) Nem százszázalék, de az akció harmadik szereplõje is ronthatott, mert amúgy nem kellett volna nekem is a kavicsban végezni.

A harmadikon meg fogalmam sincs mi történt igazából, mert a videón nem igazán látszik. Elõrõl indultam, direkt a külsõn maradtam mert tudom, hogy behúzódni elsõ kanyarban nem jelent jót az álmoskönyv szerint, multi csatákban. Igazán megtanulhatnák sokan, hogy a TT és a verseny két külömbözõ mûfaj. A forgalomban se toljuk le azt aki elõttünk megy.
Na szóval, az még látszik, hogy a sárga autó bejön mellém és elkezd kifeléhúzódni, hogy kényelmes íven vegye az elsõ kanyart, az úgylátszik elkerülte a figyelmé, hogy azaz ív már foglalt. Onnantól kezdve megküzdöttem valakivel az utólsó helyért. 😊)

barcalaci84 a minap kért némi multiplayer videót, hát most lett Sajnos mindhárom ugyanaz a pálya-autó kombináció, így lehet, hogy kissé unalmas, de ezúttal nem akadt más lehetõség. Viszont így megmutatkoznak a multi különbözõ vetületei, íme:

Az elsõ felvonás még egész jól indult – a hagyományosan szar rajtom ellenére. Nem tudok rajtolni, nem tudom, hogy miért. 😄 Na jó, mégsem indult olyan marha jól, mert a Madness kissé megbolondult, elkezdte szépen dobálni a verdákat, ahogy az látszik, aztán az 5. vagy 6. körben azt mondta, hogy ennyi elég volt és kitett az asztalra.

A második próba alkalmával ilyen gondjaink már nem voltak, elindult a mezõny, a béna rajtomnak köszönhetõen valaki belém szaladt, és így mindenki elment mellettem. De innen jó feljönni, mindig szerettem utolsó helyekrõl indulni, sokkal izgalmasabb így elõzgetni, mint az elejérõl indulni és eseménytelenül körözgetni. Persze ilyenkor van az, hogy néhány igazi idióta abban látja az autóversenyzés értelmét, hogy ha beéred, akkor egyszerûen kilök a pályáról. Náluk ez a recept az ellen, aki gyorsabb… Egyébként jól érzékelhetõ, hogy az elsõ körben még hidegek a gumik, figyelni kell, mert a hotlapos ívek nem igazán mûködnek ilyenkor. Volt saját hiba is, egy kerékvetõvel nem annyira sikerült összehaverkodni… De innen szép feljönni! 😄 A harmadik kör után már elég jók lettek a gumik, lehetett tempót nyomni. És tényleg sikerült némileg felfejlõdni, csakhogy… A következõ igazi hülye, miután megelõztem, úgy érezte, az lesz a legjobb, ha figyelembe dem véve a féktávot egyszerûen lelök a pályáról. Itt ment el a meccs, pedig lehettem volna 3. is, ami az elõzményeket figyelembe véve nem annyira rossz eredmény. De sajnos az ilyen trollokat nem lehet kiszûrni. Aztán DinoM bizonyára véletlenül belém szállt és arccal elõre lefejeltem a korlátot. Itt volt igazán vége a dalnak.

A harmadik meccs nem volt ennyire eseménydús. Ótvar rossz rajt, mindenki elmegy, de mákom volt, mert az elsõ kanyarnál gyakorlatilag szinte mindenki benézte a dolgot, így felfejlõdtem a 2. helyre. Így is maradt a végéig, az elõttem levõ srác folyamatosan szakadt el, kicsit rágörcsöltem a témára, ami nem tett jót a tempónak, nem tudtam megfogni. Lehet, hogy nem gyári setuppal ment és ezért volt gyorsabb, de lehet, hogy simán csak gyorsabb a srác mint én.

A multis meccsek videó anyagának linkelésébõl már csak holnap reggel lesz valami, iszonyat lassan dolgozik rajtuk a YouTube...
sertrex
Alsótagozatos. 😊)) Majd a lobbyban egyeztetünk, akkor. 😊

Ott leszek. Remélem, jönnek mások is. A kvali, gyakorlás hogy van-e vagy nincs, azt rád bízom, nekem teljesen mindegy. Annyi kérésem van, hogy ne alsótagozatos versenytáv legyen, tehát ne 3-5 kör, én a hosszabb távokat komázom.
Win Cool Thrustmaster Gear With Project CARS

http://www.wmdportal.com/projectnews/win-cool-thrustmaster-gear-with-project-cars-3/

Javítva.

sertrex
Nálam nem látszanak a képek. 😞
Végülis azt akartam kérdezni, hogy hol lehet, hotlapozni a nyereményért, de már látom, hogy Florence Short(Mugello)/Lotus 72 D-vel. 😊

sertrex
folyt.

A lényeget lehagytam, online próbáltam ki 6 AI-val, hogy lássam mire lehet számítani. 😊)

sertrex
Oké. 7-kor nyitok egy lobbyt, DinoM néven lesz. Majd a lobbyban vagy itt beszéljük meg, hogy legy quali, felvezetõkör vagy akár practice is? Ja, hány kör legyen? 😊)

Kipróbáltam a mai buildet 6 AI-val, 10 körön. Meglepõ módon az AI nem röpködött, a rajtnál, ahol sikerült beragadnom, bambulásból adódóan, kikerültek és nem gyalultak le, azután még a további hibámnak köszönhetõen a végére még össze is szedtem kb. 30mp hátrányt így utolsó elõttiként mar csak idõn túl mérte az idõmet. Szánalmas, hogy kikaptam az idióta AI-tól. 😞(

Egy ilyen buliban benne vagyok. Nekem este 7 után biztosan jó bármilyen idõpont, szóval rajtam nem múlik.

Egy biztató momentum. AI vs. Gamer. BMW Z4 @ Catalunya(Besos).

sertrex
A hiányosságok területén sajnos nem nagyon szokták itt emlegetni, de én például azt hiányolom, hogy igaz van törés az utókban, de nem igazán vettem még észre, hogy ez bármilyen kihatással lenne a menettulajdonságokra, vagyis ezen még el se kezdtek dolgozni, vagy a jobbik változat, hogy még nem kerölt bele a számunkra már játszható verzióba. Gondolom mindenki tudja, hogy nem a fullosan már elkészült tartalmat kapjuk. Van egy csomó dolog ami a dev változatban van még csak. Például már több mint féléve irogatnak az animált boxszemélyzetrõl, de még csak most kezdett megjelenni a kiadott buildekben. Szóval nagyon remélem, hogy a töréssel járó mûszaki hibák benne lesznek a játékban. A motor meghibásodáshoz annyira nem is ragaszkodnék, mert az pl. az F1 sorozatban se igazán sikerült és inkább átok, mint áldás. 😊

sertrex
Tegnapelõtt linkeltem a BMW Z4 @ Brands Hatch #9178 kombóval egy videót. Rögtön mentem is néhány kört, amolyan default módra. talán szervezhetnénk egsy kis multi körözgetést is egyben. akár csinálhatok én is lobbyt ha megegyezünk egy idõpontban.

sertrex
Tegnap újra nyitottam a WMD fórumon a "Hungarian C.A.R.S." csoportot. A kezdetekben már mûködött egyszer és egész sokan összegyûltünk, de sajnos a CARS nem készült olyan ütemben, ahogy azt eleinte vártuk. most talán, hogy a multi is sokkal fejlettebb, érdemesebbnek látszik a dolog. Nyílt topik, bárki beléphet. Ráadásul a CARS accounttal rögtön Steamre is navigál és esetlegesen Steamen is fel lehet egymást venni a barátlistára. Nem e helyett gondoltam, hanem ezt a fórumot kiegészítve, kibõvítve.

Én most épp a Ruf RGT-8 GT3-at nyúzom, pályák terén végül is tök mindegy hol tépsz. Én nagyon kedvelem Loire-t, Nordschleife sem rossz, csak mostanában nem elérhetõ, és vannak olyan nagyon jó helyek, mint pl. Monterey, vagy Cadwell, illetve érdemes megnézni Lakeville-t, és Wisconsint is.

Autókban még nagyon jó tud lenni a Audi R8 LMS Ultra, a Lotus 98T Renault Turbo, a Zakspeed Ford Capri Group 5, vagy a BMW M1 Procar. Persze ez tök szubjektív, lehet, hogy másnak teljesen más stílusú verdák fekszenek.
Hát mondjuk az iR pont nem jó ellenpélda, már ami a két játék árát illeti. Az iR súlyosan túl van árazva, cserébe van egy atomhülye rendszere, amiben pont nem akkor mész futamra, amikor akarsz, lehet várakozni fél órákat nonstop. Másrészrõl a büntetés rendszere is gyépé, belém száll valaki és nekem is dobálja a szorzókat? 😄 Lehet, hogy szimulációban a top, de minden másban nagyon tré. Igazság szerint nem nagyon van normálisan összerakott, minden igényt kielégítõ, komolyabb autós játék a piacon.

Az meg még mindig erõs túlzás, hogy a CARS nem játszható. Sahját videó hegyeket hozok arról, hogy TT-ben teljesen játszható és változatos vezetési élményt ad a különbözõ autók esetében.