Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Azt nem tudom, hogy kik azok a sokak, de azért mert õk mást vártak és csalódtak, nem kellene azoknak a levesébe belepiszkítani akik nem úgy éreznek.
Mondjuk ez magánvélemény, de ha én ekkorát csalódtam volna, akkor már rég visszakértem volna a pénzem, mert van rá még lehetõségem is, és a továbbiakban már nem ezzel foglalkoznék.
Ezek meg túl nagy szavak egy játék esetében, "a reményt is kiölik", végül is az emberek többsége ennél sokkal nagyobb összeget is kidobott már az ablakon, sokkal rosszabb dolgokért is. Tehát ezt egy kissé túl dramatizáltnak vélem és kicsit nevetségesen is hangzik.
Tegyük fel, ha a CARS nem sikeredik egy jó játéknak, akkor se történik semmi. A világ nagyobbik része azt se fogja tudni, hogy megjelent.
De akikre te gondolsz, a reményvesztett csalódottak, nekik ott az AC és ahogy elnézem az nem okozott csalódást, a CARS igen. Tehát a képlet egyszerü, nekik már meg is van a maguk kedvence. Hol van itt probléma?
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
- A visszajatszasokat nem lehet megnezni tobbjatekos modban
- A jatekos elvesztheti az iranyitast a jarmuve felett ha kijon a Setup and Strategy menubol
- A jatek osszeomolhat x64 MT modban inditva
- Azure Coast/California Highway: toltes kozben osszeomolhat a jatek
- Akik B765-nel regebbi verziorol frissitenek, torolniuk kell a Dokumentumok mappabol a CARS profilt.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Totti: Egy kort mentel, es mar messzemeno kovetkezteteseket vonsz le? Es honnan tudod, hogy nem-e veletlenul te kaptad el rossz szogben a kerekvetot?
Skyline: Teljesen mindegy, mi mas topiclakok kedvence, itt a Carsrol van szo, ami meg nincs kesz. A videod amugy arra lehet jo pelda, hogy tokeletes es hibatlan jatek nincs es nem is lesz soha.
Lehet, hogy azért nem látják SMS-esék, mert idelinkeled a videót és nem nekik. 😊)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezen a linken leginkább az autókészenléti állapotára utaló Beta 1 jelzést ajánlom figyelmedbe. A lenti táblázat meg azt mutatja, hogy különbözõ készenléti fázisban, milyen mûveleteket kell elvégezni mire a Beta, ahol még mindig van mód bug és egyéb hibák javítására, illetve a kész játékba kerül egy-egy autó.
Status definitions + minimum requirements
PreAlpha: (37 mandays)
- LODX meshes finished (exterior + interior)
- Collision export
- Placeholder physics
- Placeholder sound
- Export: no LODs, LODX as LODA meshes, placeholder materials/textures
Alpha1: (20 mandays)
- Tyres + wheels finished (textures, tyre deformations, wheelblur, all LODs)
- Chassis textures/materials finished (incl. brakes + lightglows)
- 1stP cockpit textures/materials finished
- Paint material UVs finished
- Physics 1st draft
- Sound 1st draft
- Export: no LODs, LODX as LODA meshes, finished materials/textures
Alpha2: (16 mandays)
- LODA/LODB/LODC setup complete
- 1stP cockpit meshes finished
- 3rdP cockpit textures finished
- Ambient shadow added
- Export: full LOD setup
Beta1: (13 mandays)
- 20 AI liveries finished
- Gearstick animations finished (if required)
- Windscreen reflection added (if required)
- Cockpit display added (if required)
Beta2: (6 mandays)
- Damage setup (crumple damage, scratches/dents, detachables)
- 1stP cockpit ambient occlusion added
- External ambient occlusion added
- Cockpit animations finished (if required)
- Suspension animations finished (if required)
- Body animations finished (if required)
****************- Physics finished *************
- Sound finished
Tudom, hogy megint én leszek a fanboy meg miegyéb, de akkor is.
Ezt a fenti táblázatot tervezted figyelembe venni? Másik, mondjuk béta 2-es autót is próbáltál, ugyanilyen körülmények között? Ugyanis egy teszt nem egy eseménybõl áll, hanem többszázszor vagy akár ezerszer ismegimétlik, mire levonják a következtetéseket. Esetleg a WMD fórumon SMS-ék figyelmébe ajánlottad, ezt a hibát? Természetesen igazad van az auto ebben a fázisban még hibás. De mivel nem végeztél elég átfogó tesztet, elég elhamarkodottnak tûnik, hogy rögtön a fizikai engine hibáját okolod. Egy kör, ismétlem egy kör. 😄DD
1 kört mentem a játék indítását követően, vagyis mentem volna. Ismétlem 1 kört!
Ezt komolyan gondolják az SMS-ék?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sagedavid, WMD tag, egy interaktív videót készített az új menürõl. Így most az is belepillanthat a menübe akinek még nincs hozzáférése a játékhoz. <#eljen>#eljen>
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
A Nordschleife 24 órás verseny gyõztes csapatának egyik tagja, René Rast. <#taps>#taps>
És itt már a Spa 24h futamra készül. <#eljen>#eljen>
Ha gondolod veszek fel egy onboard kört ha segít.
A másodikon bocsi a kilökésért, de nagyon elkapott a versenyszellem és ahogy láttam külsõn maradsz, belül akartam tartani és késõn vettem észre, hogy valaki még így is becsusszant belülrõl mellém. Elkerülendõ, hogy beleszlljak, beletapostam a fékbe, de már kicsit késõn és blokkolt kerekekkel belédcsúsztam. olyan 8:44-nél látszik, hogy én se úsztam meg a kavicsot, én vagyok a másik szerencsés aki ott parkol. 😊) Nem százszázalék, de az akció harmadik szereplõje is ronthatott, mert amúgy nem kellett volna nekem is a kavicsban végezni.
A harmadikon meg fogalmam sincs mi történt igazából, mert a videón nem igazán látszik. Elõrõl indultam, direkt a külsõn maradtam mert tudom, hogy behúzódni elsõ kanyarban nem jelent jót az álmoskönyv szerint, multi csatákban. Igazán megtanulhatnák sokan, hogy a TT és a verseny két külömbözõ mûfaj. A forgalomban se toljuk le azt aki elõttünk megy.
Na szóval, az még látszik, hogy a sárga autó bejön mellém és elkezd kifeléhúzódni, hogy kényelmes íven vegye az elsõ kanyart, az úgylátszik elkerülte a figyelmé, hogy azaz ív már foglalt. Onnantól kezdve megküzdöttem valakivel az utólsó helyért. 😊)
Az elsõ felvonás még egész jól indult – a hagyományosan szar rajtom ellenére. Nem tudok rajtolni, nem tudom, hogy miért. 😄 Na jó, mégsem indult olyan marha jól, mert a Madness kissé megbolondult, elkezdte szépen dobálni a verdákat, ahogy az látszik, aztán az 5. vagy 6. körben azt mondta, hogy ennyi elég volt és kitett az asztalra.
A második próba alkalmával ilyen gondjaink már nem voltak, elindult a mezõny, a béna rajtomnak köszönhetõen valaki belém szaladt, és így mindenki elment mellettem. De innen jó feljönni, mindig szerettem utolsó helyekrõl indulni, sokkal izgalmasabb így elõzgetni, mint az elejérõl indulni és eseménytelenül körözgetni. Persze ilyenkor van az, hogy néhány igazi idióta abban látja az autóversenyzés értelmét, hogy ha beéred, akkor egyszerûen kilök a pályáról. Náluk ez a recept az ellen, aki gyorsabb… Egyébként jól érzékelhetõ, hogy az elsõ körben még hidegek a gumik, figyelni kell, mert a hotlapos ívek nem igazán mûködnek ilyenkor. Volt saját hiba is, egy kerékvetõvel nem annyira sikerült összehaverkodni… De innen szép feljönni! 😄 A harmadik kör után már elég jók lettek a gumik, lehetett tempót nyomni. És tényleg sikerült némileg felfejlõdni, csakhogy… A következõ igazi hülye, miután megelõztem, úgy érezte, az lesz a legjobb, ha figyelembe dem véve a féktávot egyszerûen lelök a pályáról. Itt ment el a meccs, pedig lehettem volna 3. is, ami az elõzményeket figyelembe véve nem annyira rossz eredmény. De sajnos az ilyen trollokat nem lehet kiszûrni. Aztán DinoM bizonyára véletlenül belém szállt és arccal elõre lefejeltem a korlátot. Itt volt igazán vége a dalnak.
A harmadik meccs nem volt ennyire eseménydús. Ótvar rossz rajt, mindenki elmegy, de mákom volt, mert az elsõ kanyarnál gyakorlatilag szinte mindenki benézte a dolgot, így felfejlõdtem a 2. helyre. Így is maradt a végéig, az elõttem levõ srác folyamatosan szakadt el, kicsit rágörcsöltem a témára, ami nem tett jót a tempónak, nem tudtam megfogni. Lehet, hogy nem gyári setuppal ment és ezért volt gyorsabb, de lehet, hogy simán csak gyorsabb a srác mint én.
http://www.wmdportal.com/projectnews/win-cool-thrustmaster-gear-with-project-cars-3/
Javítva.
Végülis azt akartam kérdezni, hogy hol lehet, hotlapozni a nyereményért, de már látom, hogy Florence Short(Mugello)/Lotus 72 D-vel. 😊
A lényeget lehagytam, online próbáltam ki 6 AI-val, hogy lássam mire lehet számítani. 😊)
Kipróbáltam a mai buildet 6 AI-val, 10 körön. Meglepõ módon az AI nem röpködött, a rajtnál, ahol sikerült beragadnom, bambulásból adódóan, kikerültek és nem gyalultak le, azután még a további hibámnak köszönhetõen a végére még össze is szedtem kb. 30mp hátrányt így utolsó elõttiként mar csak idõn túl mérte az idõmet. Szánalmas, hogy kikaptam az idióta AI-tól. 😞(
Egy biztató momentum. AI vs. Gamer. BMW Z4 @ Catalunya(Besos).
Autókban még nagyon jó tud lenni a Audi R8 LMS Ultra, a Lotus 98T Renault Turbo, a Zakspeed Ford Capri Group 5, vagy a BMW M1 Procar. Persze ez tök szubjektív, lehet, hogy másnak teljesen más stílusú verdák fekszenek.
Az meg még mindig erõs túlzás, hogy a CARS nem játszható. Sahját videó hegyeket hozok arról, hogy TT-ben teljesen játszható és változatos vezetési élményt ad a különbözõ autók esetében.