Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt komolyan gondolod, hogy megmondod, melyik topicba írunk és nem írunk? Mi a tarthatatlan? Hogy nem bólogatunk serényen a mélységesen szubjektív véleményedre? Hogy van ellenvélemény, amire nem tudsz normálisan és érdemben reagálni? Mire fel nyitnátok még egy CARS topicot, amikor már van egy és az általános érvényû? Ha megnyitjátok, be lesz záratva, csináljatok valahol egy külön fórumot, ott okádhattok kedvetekre - ha már ez az elengedhetetlen napi szükségletetek. Az meg de nagy büntetés, hogy -fav. 😄

Írhattad volna helyette,hogy -érdemi ellenérv. 😉
Totti5
Kérlek vedd ki a címbõl a konzolokat, mert úgy döntöttünk nyitunk egyet a konzolos részlegben ahol pro és kontra lehet írni. Nektek pártoknak jó ez, mi nem jövünk ide ti nem jöttök oda. Ez már tarthatatlan amit csináltok. Én ezzel be is fejeztem itt - fav.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Amennyiben hozzátette volna, hogy "szerintem", az "én számomra", akkor mint vélemény teljesen elfogadható és még kultúráltnak mondható lett volna. De ha valaki az egóját hízlalandó, betámad és megprobál, mint a szent és megmásíthatatlan igazság, letolni mindenki torkán egy olyan valamit, amit csak pillanatokkal azelõtt gondolt ki, mielõtt leírta. És akár tetszik, akár nem a CARS még nincs a piacon, tehát ami egy kész játéknál bug ennél legfeljebb félkész, befejezetlen anomáliaként kezelendõ. Tehát a véleményét azelõtt írta le, feleslegesen, mielõtt tudná milyen lesz a végeredmény. Vagyis ha nem jóslatként, akkor csak sima trollkodásnak lehet tekinteni és ez akkor is igaz lenne, ha azt kezdte volna itt ecsetelni, hogy ez mindenidõk legjobb játéka és agyonver minden mást. A hangnem és a szándék meg teljes mértékben arra irányul, hogy a topik nyugodt hangulatát felégesse, tehát még flémelés is. Idáig eljutva meg semmiképpen nem kultúrált, mert ha az lenne le se írta volna, amit. 😊)

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Kultúráltnak kultúrált volt. A probléma az, hogy a saját véleményedet próbálod meg valami egyetemes érvényû igazsággá tenni, ám ez sajnos soha nem fog sikerülni. Több tízezer tag számára nem ennyire faék egyszerûségû és egydimenziós ez a kérdés, és nagyon sokan vannak, akik számára ez a vezetési élmény a megfelelõ. Mert a többi már el van túlozva, mert azt hiszik, hogy úgy valószerûbb, pedig olyan a konfekciós szimulátor piacon nincs. És sokan nem is keresnek ilyen önigazolós (fú, én is autóversenyzõ lehetnék, mert el tudok "vezetni" egy pixelhalmazt az rFactorban!)élményeket, simán csak játszani akarnak.

A véleményed addig rendben van, hogy ez a te véleményed. De itt a vége. Nincs tovább. Ami ebbõl max levonható, az, hogy ez a játék nem neked való, ahogy nekem sem a Tomb Raider, vagy éppen az rFactor, mert unalmasnak, száraznak, sivárnak tartom.

Nem értem, miért kell egyéni preferenciákat úgy beállítani, mintha ez egyfajta tömeges dolog lenne, holott világos, hogy nem lehet az. Végsõ ítéletet pedig majd a megjelenés után mondanak a vásárlók.

Az meg, hogy játszhatatlan a CARS a bugok miatt, egyszerûen nem igaz. Én hónapok óta nagyobb gondok nélkül TT-zek, multizok is néha. Az esetek 90%-ban nincs bug.
Az egész. Arrogáns, provokáló, támadójellegü. Az ilyen hsz-t sehol a világon nem neveznék kultúráltnak.

Amúgy örülök, hogy a többivel egyetértesz.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Totti5
Mi nem volt kulturált hangnem?

Nézd meg ezt #9369 és nézd meg ezt #9343. Ez a külömbség ha valaki tudja használni és emiatt élvezetes számára és aközött aki nem tudja használni és emiatt nem is tudja élvezni.

Mellesleg nekem is megvan az AC és tudom, hogy milyen az új 98T. De nem is írta senki, hogy ez a legjobb vagy jobb ennél és annál. Leginkább provokatív trollkodásnak jó a hsz-ed, más értelmes, érdemleges tartalommal nem bír. Tehát a jövõben próbálj kicsit konstruktívabb, ha tudod mit jelent, lenni és próbálj kutúráltabb hangnemben ideirogatni, mert külömben a kukát fogom hízlalni a szemeteddel.

Totti5
"élvezetes vezetésről is"

Ha az maradéktalanul jó lenne, akkor kevésbé zavarna hogy legtöbbször játszhatatlan a bugok miatt, de vezetési élményben ez most a leggyengébb autós játék a piacon ( AC, rFactor, iRacing, Forza 5, Raceroom ) mögött helyezkedik el. Pénteken jött ki AChoz a Lotus 98T, na az maxra tolt FBB mellett vezetési élmény, amihez képest a CARS nem jó. Persze a CARS grafban szebb, és tartalomban is több stb stb...

Az SMS, ha minden igaz, olyan 20-30 fõbõl áll. Ahhoz szerintem elég nagy, hogy a hátralévõ pár hónapban (ha alaposan ráfekszenek a bugvadászatra) jelentõsen javítsanak a minõségen... A karácsonyi szezont biztos nem akarják majd kihagyni, így ha a bugok száma kellõen kicsi, piacra fogják dobni. Építeni már nem sok mindent kell, a béta fázis azt jelenti, hogy a hangsúly a hibajavítás és az optimalizáció kapja.

A videóért pedig köszi az elismerést, jól esik.
Én se merném határozottan kijelenteni, hogy ez novemberre egy százas cucc lesz, de mivel a fejlesztõk a hátralevõ teendõk ismeretében, ki mertek jelölni egy megjelenési dátumot...

"...a CARS nem csak a fejlesztésrõl és a bugokról szól, hanem az élvezetes vezetésrõl is."

Itt a pont, legalábbis nálam ez a döntõ szempont egy autós játéknál. Nincs szükségem rémesen unalmas, "valószerû" (ha-ha-ha) vezetési modellre, nekem az is pont elég, ha adott produkció megkövetel egy bizonyos szintû odafigyelést, ad egy nem eltúlzott nagységrendû kihívást és mindeközben szórakoztat. Ezért sorolom még mindig elsõ helyre ezt a játékot, mármint olyan értelemben, hogy a rengeteg más autós játék közül miért ezzel foglalkozom a legtöbbet. Mert ebben látom érvényesülni a saját szempontjaimat.

Persze azt hozzáteszem, hogy mindez egy jócskán megelõlegezett bizalom, hiszen azért a fenntartásaim még mindig adottak. Nem nagyon hiszek abban, hogy röpke 3-4 hónap alatt sikerül 100%-ra összekalapálni ezt a játékot. Iszonyat sok mindent kell még felépíteni benne, illetve javítani. De ne legyen igazam és sikerüljön nekik, én azzal csak jól járok.
Nagy-nagy respect Sityi, jól sikerült videó. Kicsit azért savanyú, mert épp a napokban gondoltam arra, hogy kéne csinálni egy ilyet, de megelõztél. 😄 De sebaj! Jó lett, és szerintem meggyõzõ.
Ha már Sityi megemlítette René Rast nevét.

Ha figyelmesebben elnézzük ezt a videót, akkor észrevehetõvé válik, hogy a CARS nem csak a fejlesztésrõl és a bugokról szól, hanem az élvezetes vezetésrõl is. Novemberre reményeink szerint már csakis kizárólag a vezetési élményrõl a szórakozásról fog szólni.

Errõl sajnos lemaradtam. Pedig szívesen rendeltem volna egy ilyet fehérben, ezzel is támogatván a fejlesztést. Mondjuk nem mérték túl olcsón ezeket a pólókat, szállítással együtt üti a tízezer forintot egy ilyen cucc.

[/img]
Norbi1990
Köszi.
Nem, sajnos már jó ideje lezárták a csatlakozási lehetõséget.
adam46
Asszem ez egy kicsit el lett túlozva. 😄

Más: Mindenki számára kipróbálható a béta?
Már megint Massa. <#nevetes2>

ctrl+i

Norbi1990
<#nevetes1>
A legszebb amikor a kerékvetõbe beleakad az autó.

Valaki tudja, hogy a boxból kivezetõ robotpilótát ki lehet-e kapcsolni valahogyan?
😄

Töröltem a profilt, este kipróbálom az F1-es verdával, naná, hogy a nap tiszeletére a Hockenheimringen. 😊
Akkor ne csodálkozz, hogy Anomália Drága vendégeskedik nálad. <#wink> Minden nap azért nem kell új profil, de néha nem árt a régit elmentve esetleg tiszta lappal indítani, hátha.
sertrex
😊)) Grat!!! 😊))

És köszi. 😊

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Norbi1990
Grat<#taps>
Nekem is sikerült javítanom, 52.5 😊
Egy kis RUF festés kiállítás. 😊

Tudom, de egy ideje már teszek ezekre a villogó világvége riadókra. 😊 Ha rajtuk múlna, napi szinten kellene törölgetnem a teljes profilt és állítgatnom be mindent újra.
Pedig mintha a sárga csíkban is ott lett volna egy-két hete, hogy most nagyon muszáj profilt törölni, mert különben rettenet dolgok történhetnek.
Simán elhiszem, végül is lehet, hogy néha tényleg érdemes törölni a profilt. Én pl. hónapok óta nem töröltem, lehet, hogy tényleg meg kellene ejteni. Olyan velem is volt, hogy egy autó-pálya összeállításnál már vért izzadtam, hogy javítsak a saját idõmön és az istennek nem sikerült, aztán pár napra jegeltem a sztorit, majd ismét megpróbáltam és elsõre faragtam fél-egy másodperceket.
sertrex
Most délután mentem pár sráccal multiztunk egy kicsit GT3-mal. Lehet, hogy valaki találkozott már vele, de én csak ma elõször, hogy ha valaki kilépett mielõtt befejezõdött a veseny, akkor lefagyott egész cucc minden résztvevõnél. A mai multi három félbehagyott verseny. 😞 Betettem a tegnapi buildes topikba WMD-n.

sertrex
Lehet, hogy nem fogod elhinni, de tegnap az új build letöltése után töröltem a profilomat és beléptem a játékba újra beállítani mindent és gondoltam megyek pár karikát. Nagyjából fél órát kõrözgettem majd kiléptem. Ma ránéztem és láttam, hogy csináltam egy ilyen idõt. Végülis csak ezért tettem ide ki, mert még mindig ezen röhögtem, hogy tegnapelõtt szét állítgattam, anyázva meg miegyéb és sikerült néhány századot javítani, azt hiszem 55.997-ig sikerült lemenni. Egy napra rá meg csupán fanból mentem és tessék. Ma meg megint olyan 56 körüli idõket sikerült csak. Ez tök beteg. <#fejvakaras>

Gratulálok. Mennyi körödbe került? Nekem nagyon nem fekszik ez a verda, képtelen vagyok összehaverkodni vele.

sertrex

Tegnap délután sikerült javítanom egy picit az idõmön a Florence Short @ Lotus 72D kombóval, a Thrustmasterrel fémjelzet eventen. Egy szép kerek 54.000 mp-s idõvel, ami ugyan elmarad 1.6 mp-vel az elsõtöl, de számomra, aki nem egy idõmenõ zseni ez felér egy gyõzelemmel, fõleg úgy hogy teljesen default beállítással értem el. Szóval azerényen, de minden gratulációt szívesen fogadok. <#taps><#nevetes2>

Megnéztem és valóban bugos, ha boxutcából jössz ki. Practice módban és race módban, boxból kijövet, amikor átadja az autopilot az irányítást, attól kezdve nem forog a bal elsõ kerék vagyis olyan, mitha a levegõben lenne, mert ha rámegyek a rázóra ott forog, gurul. Viszont TT-ben, Race módban semmi baja, ha nem boxból jövök kifelé. Ja és Race módban, AI ellen, ha kihív a mérnök boxba és kimegyünk, akkor ott vége is a versenyünknek. 😄DD Amúgy ez a HockenheimRing @ Formula C kombó volt. 😊)

Próbáltad már a Ctrl+i kombinációt?

Totti5

sertrex
Én TT-ben próbáltam ezt az opciót. Naná kipróbálom, ha azt írják, hogy ne. <#idiota> Naszóval, nálam mûködik és mûködik a spectator mód is. 😊) Ha nem is minden raceweekend, satöbbibe mûködik, akkor is egy két hét és jó lesz. A másik, hogy dolgoztak a felfüggesztés sérülésen. Érdemes egy kicsit crashelni, hogy szokjuk, mi történik olyankor. Na csak alakulgat ez. 😊)

Miért, mit nem írhattál?

Totti5
Megint ott tartunk h sehol. Semmit nem lehet írni 😞

Ezt ne használjuk. Nem mûködik(még).

Valami ilyesmit gondoltam én is, a FAQ oldal speciel eszembe se jutott, de a banner alá élő linkeket akarok majd. Most készül az új fórum már lehet tesztelni. Gondoltam megvárom, hogy kész legyen és akkor már új "imidzsel" 😊 lesz megcsinálva.

Szerintem nem túl szerencsés a banner alá bezsúfolni ezeket az információkat Jóval mutatósabb lenne csinálni egy önálló FAQ oldalt - sok SG-s topicban van ilyen megoldás -, és azt linkelni. A banner alá inkább a játékhoz kapcsolodó oldalak linkjeit kellene elhelyezni - szerintem. Persze ha másként látjátok, megértem, igyekeztem konstruktív lenni.

Multit nem szervezünk hétvégére?
Igy zajlik a programfejlesztes. Alfa allapotban feature-teszt van, azaz a tervezett funkciok beepiteserol szol a dolog. A jatek elvileg a heten lepett beta fazisba, most kezdodik az erdemi hibakereses es opimalizacio. Miert? Mert most allt ossze egessze a jatek, most lehet nekiesni a bugoknak, hiszen az alapszerkezet mar nem valtozik (kisebb az eselye annak, hogy egy mar jol mukodo funkciot elbarmolnak valami uj dologgal, ami kihat meg X szamu alrendszerre).
Majd kijavítom, most csak beszúrtam õket. 😊

Én októberben leszek harmadik éve, hogy befizettem. És valóben mást irányoztak elõ eleinte, szándékosan nem azt írtam, hogy mást igértek, mert elérhetõ volt egy tervezet, ami nem igéreteket, hanem elképzeléseket tartalamzott. Aztán ott volt a többezer tag, akik menetközben változásokat szavaztak meg.
Szóval jelen pillanatban szimulátoros szempontból sokkal jobb a helyzet, mint kezdetekben mert csak egy a Forza, SonyGT fölé talán és a GTR2 és az iRacing alatt valahol akartak valami Real Drive játékot csinálni. A magamnevében nem csalódtam, mert én simán egy Shift 2 a négyzeten, jobb vezetési élmény, jobb FFB, vártam. Az már megvan és még egy csomó extra is jön majd vele.
És ezzel a hozzállással és egy olyan lehetõséggel, mint a CARS-nál, beléphettek volna az AC kezdeti munkálatainál, Kunos szerint öt éve már, szerintem mostanra sokan az ereiket vagdosnák. 😊)

barcalaci84
semmi probléma ...😊 én még remélek is ráadásul és tényleg szeretném ha érzékelhetõ javulás lenne...eddig számomra felemás a játék mert a tartalmak tetszenek, igaz élvezetet még ugyan nem adott , de azért bízok abban h összeszedik magukat a fejlesztõk és kiírtják e bugok jelentõsebb részét...valahogy én azt gondoltam h a játék megjelenése elõtt pár hónappal már sokkal kevesebb lesz az idegesítõ crash stb...
Az ekezetek hianyaert nem vallalok felelosseget, reven a munkahelyi gepemen nem hasznal(hat)ok magyar billentyuzet-kiosztast... <#wink>